Προς το περιεχόμενο

Αγορά Κάρτας Γραφικών!

Sapounos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έχω παραγγείλει εναν AMD Phenom και μια καρτα μητρικη της GIGABYTE.. για μια αναβαθμισουλα.. σκέφτομαι να αγορασω και καρτα γραφικων αλλα δεν ξερω τι... NVIDIA ή ΑΤΙ... Εγώ πιστευω πως ειναι καλύτρα ΑΤΙ λόγω του ότι ειναι τωρα πια της AMD και θα ειναι πιο συμνατα τα πραματα σε σχεση με NVIDIA αλλα ειναι το μονο που με προτρεπει στο να αγορασω ΑΤΙ... Μήπως μπορείτε να με βοηθλησετε??? :-) :-)

• Moderators
Δημοσ.

αν εννοεις συνματα το συμβατα, τοτε οχι, δεν ειναι σωστος λογος αυτος.

Μπορεις να μας πεις αναλυτικα τι ακριβως παραγγειλες?

Δημοσ.
αν εννοεις συνματα το συμβατα, τοτε οχι, δεν ειναι σωστος λογος αυτος.

Μπορεις να μας πεις αναλυτικα τι ακριβως παραγγειλες?

Χεχεχε!! :-D Ναι συμβατά.. Παρηγγειλα αυτα: AMD Phenom 9950 Quad Core Black Edition, τροφοδοτικο THERMALTAKE W0131 TOUGHPOWER 850W NVIDIA SLI SERTIFIED, Μητρική GIGABYTE GA-MA78GPM-DS2H, Μνήμες RAM CORSAIR TWINX DDR2 6400 CL5 2GB (2X1GB)... Αυτά.. Τροφοδοτικο και επεξεργαστη δεν εχω παραγγείλει ακομα αλλα σε 3-4 μερες θα το κανω και αυτό:-):-)

Δημοσ.

Επισης α)τι μεγεθος οθονη θα εχεις (για να ξερουμε σε τι αναλυση θα τη χρησιμοποιεις), β)μεχρι ποσα λεφτα σκοπευεις να δωσεις για τη καρτα γραφικων και γ)με τι λογισμικο θα ασχολεισαι, π.χ αν παιζεις παιχνιδια και τι ειδος

• Moderators
Δημοσ.

Οκ, λιγο κουλη συνθεση, αλλα δικη σου επιλογη.

Το τροφοδοτικο ειναι υπερβολικα υπερβολικο (!!!), και ενα 550ρι-600ρι θα εκανε τη δουλεια του.

Αντιθετα, προτεινεται να παρεις 2x2GB μνημες ή τουλαχιστον αλλο ενα ιδιο ζευγαρι με αυτες που παραγγειλες ηδη γιατι 4GB αξιζουν σε Vista.

Θα σου προτεινα μια Ati HD4850 για καρτα γραφικων. (αν και δε ξερω ποσα λεφτα εισαι διατεθειμενος να δωσεις).

Σε τι οθονη θα τα εχεις?

Lol με προλαβαν!!

Δημοσ.
Οκ, λιγο κουλη συνθεση, αλλα δικη σου επιλογη.

Το τροφοδοτικο ειναι υπερβολικα υπερβολικο (!!!), και ενα 550ρι-600ρι θα εκανε τη δουλεια του.

Αντιθετα, προτεινεται να παρεις 2x2GB μνημες ή τουλαχιστον αλλο ενα ιδιο ζευγαρι με αυτες που παραγγειλες ηδη γιατι 4GB αξιζουν σε Vista.

Θα σου προτεινα μια Ati HD4850 για καρτα γραφικων. (αν και δε ξερω ποσα λεφτα εισαι διατεθειμενος να δωσεις).

Σε τι οθονη θα τα εχεις?

Lol με προλαβαν!!

Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Έχω μια Lg FLATRON 17'' και από λεφτα πιστευω μεχρι 250 ευρω μπορω.. γιατι όμως ειναι λίγο κουλη η συνθεση..?? :rolleyes: Υπαρχει περιπτωση να μην παει κάτι καλά η να μην ειναι κατι συμβατο αν τα συνδέσω?? :-) Ναι παιζω παιχνίδια αρκετα θα έλεγα..

-----Προστέθηκε 14/10/2008 στις 05 : 16 : 31-----

Ξέχασα να πω και το είδος.. Στρατηγικής πιο πολυ(starcraft) μετα action τυπου half life και τωρα αρχισα και το World of Warcraft..

• Moderators
Δημοσ.

Μα μου βαζεις τροφοδοτικο 850 σε ενα συστημα που καλα καλα 350W δε θα καιει...

Και μητρικη MicroATX με ενσωματωμενη καρτα γραφικων σε συστημα που θα παιζει παιχνιδια χρησιμοποιωντας αλλη καρτα γραφικων (οχι την ενσωματωμενη).

Επισης, βαζεις σε Game Pc 2GB ραμ...

Δεν ειναι κουλα αυτα?

Οχι οτι δε ταιριαζουν, καθε αλλο...

Σε 17'' οθονη και 1280x1024 αναλυση μια 4850 θα ηταν ο,τι πρεπει.

Δημοσ.

Θέλει παραπάνω RAM ή λιγότερη??? Μου είπαν οτι δεν τα διαχειροζονται καλα τα παραπανω GB τα windows γι αυτο διαλεξα τοσα.. Τωρα για την ενσωματωμενη καρτα γραφικων... Ετυχε να εχει ενσωματωμενη καρτα αλλα ενταξει δεν πειραζει.. Η μητρικη η συγκεκριμενη πιστευω πως ειναι πααρα πολυ καλη για τα λεφτα της..

Ευχαριστω πολυ για την βοήθεια!!!

-----Προστέθηκε 14/10/2008 στις 05 : 48 : 45-----

βρήκα μια.. Πειράζει που είναι DDR3 η μνήμη της ενω εγω στη μητρική μου εχω DDR2???

-----Προστέθηκε 14/10/2008 στις 05 : 49 : 50-----

ASUS EAH4850/HTDI 1GB PCI-E RETAIL Αυτή διάλεξα.. λεει?? είναι καλή?

Δημοσ.

Οχι δεν καταλαβατε... DDR3 ειναι η μνημη της καρτας γραφικων... Ενω εγω στη μητρικη μου εχω DDR2...Μηπως επηρεάζει αυτο... Καμια άλλη προταση εκτος απο 4850 υπάρχει?? (είτε πιο ακριβή είτε πιο φτηνή)

Δημοσ.

Δίνω όσα να ναι.. Αρκει να ειναι καλη καρτα και να μη χρειαστει να την αλλαξω στα επομενα 3-4 χρονια...

Δημοσ.

Οτι καρτα και να παρεις θα την αλλαξεις στα επομενα 2 χρονια αν θελεις να παιζεις τα τελευταια παιχνιδια σε υψηλες αναλυσεις και φιλτρα....

Κορυφαια ειναι η 4870χ2 που πιστευω να την βγαλει την διετια(και πολυ λεω),ενω μια καρτουλα αριστη για τα λεφτα της και καλη λυση για τωρα θα ηταν μια sapphire hd4670-512 mb gddr3 στα 69 ευρω.....

Εξαλλου με τον ρυθμο που βγαζουν νεα μοντελλα οι εταιρειες σχεδον καθε εξαμηνο θελεις και καινουργια καρτα γραφικων αν θελεις να εισαι στην κορυφη......οποτε βολεψου με την hd4850 που σου προτειναν τα παιδια και στο επομενο εξαμηνο βλεπεις και πραττεις αναλογως....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...