Προς το περιεχόμενο

Τέρμα οι ελληνικοί υπότιτλοι;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

@pretorian, ακόμη περιμένω να μου πεις τις ανακρίβειες που λέω. Πέρα από το Savva, που όπως είπα δεν έχω στοιχεία, αλλά είναι συμπέρασμα από γεγονότα, που πιθανόν να είναι και λάθος, συγκυρίες. Το παίρνω πίσω λοιπόν. Και περιμένω να ακούσω τα ψέματα που είπα και δημιουργώ εντυπώσεις.

Sorry φιλε.

Ακόμα και να πείθεις τους άλλους με το στυλάκι "μπορεί να λέω ανακρίβειες (ξέρω ωστόσο αδιάσειστα γεγονότα) και συνεπώς θέλω να μου δείξουν που έχω λάθος"...

εγώ έχω αυτό από την κατάληξη της pm συζήτησής μας:

Δεν περίμενα εσένα να μου εξηγήσεις' date=' δόξα το Θεό και περισσότερο χρόνο έχω ασχοληθεί από σένα και 5 πράματα παραπάνω ξέρω...

Να'σαι καλά...

[/quote']

Που ίσως σου εξηγεί, γιατί δεν θέλω άλλο να συζητώ με το άτομό σου. Γιατί μου είσαι χάσιμο χρόνου.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Fck23, αν πείραξε εσένα το ρε του Τόνυ, το "τσατσάκια" που είπες εσύ, πώς να το πάρει αυτός ή εγώ, δεν ξέρω...

Είσαι τυχερός που αυτή εδώ η σελίδα ανήκει σε αυτόν που μια μέρα έσωσε το Greektvsubs από τον αφανισμό, (θα έστηνες γλέντι τρικούβερτο αν διαλυόταν) αλλιώς τα γαμοσταυρίδια θα τα είχες ακούσει ουκ ολίγες φορές.

Επίσης είσαι τυχερός που όλοι (πλην εμού) σου απευθύνονται με το γάντι τόσο καιρό. Πίσω από την οθόνη κάνεις τον (τσάμπα) μάγκα, αφού τέτοιος είσαι. Στον τόπο μου κάτι τέτοιους τους ξηγιόμαστε αλμυρό φυστίκι, κι όχι με πιστόλι όπως νομίζει όλη η χώρα.

Και ειλικρινά χέστηκα για όλη τη λάσπη που πετάς, θα τη φας στη μούρη κάποια στιγμή κι εσύ κι όσα άλλα εμπαθέστατα καραγκιοζάκια κράζετε τόσο καιρό. Πάρε κι ένα πανό με ένα σήμα ΚΑΤΩ ΤΟ GREEKTVSUBS-ΖΗΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, κατέβα στο Σύνταγμα και διαδήλωσε, να δω πόσους άλλους όμοιούς σου θα βρεις και πόσες θα αρπάξετε μετά.

Θα είμαι μια ζωή ένθερμος υποστηρικτής της σελίδας που μου χάρισε ατέλειωτες ώρες χαράς και διασκέδασης, με έμαθε να μεταφράζω, με βοήθησε να γνωρίσω πολύ καλά παιδιά και έκανε τη ζωή μου καλύτερη. Κι αν μου ζητάς το λόγο που είμαι τόσο φανατισμένος, έλα να μου πεις από κοντά. Αλλά ξέχασα, ο τσάμπα μάγκας μόνο κρυμμένος μιλάει, στα ίσα δεν έρχεται ποτέ. Σαν το σκυλί-πατσαβούρα που γαβγίζει όταν ο άλλος είναι μακριά και όταν πλησιάζει, φεύγει. Μόνο κι αυτό το σκυλί σε κάποιον είναι πιστό πέρα από τον εαυτό του, εσύ...άστο καλύτερα...

Δημοσ.
Προσωπικά, μετά και την ολοκλήρωση της ανάμιξής μου σε ιστορίες από Αληθινά Αίματα με την καλύτερη ομάδα ever, κόβω επ'αόριστο το σπορ. Έχει να κάνει άμεσα με τις πρόσφατες εξελίξεις και λιγότερο με απόψεις που διάβασα εδώ μέσα, που μου έδωσαν τη δυσάρεστη ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα ένα... εν δυνάμει κοινό μου. Περιέργως -ή ισως όχι και τόσο- η κακία/αχαριστία σε τέτοιες στιγμές βαραίνει περισσότερο στην σκέψη μου από τα μηνύματα συμπαράστασης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ευτυχώς λειτούργησε ως backup force το πείσμα που έχω να μην αφήνω κάτι που άρχισα στη μέση.

Καλή συνέχεια σε όσους αφηγητές είναι ακόμα μάχιμοι (και ευτυχώς είναι πολλοί ;) - μπορεί και να πολλαπλασιάζονται) και κατάφεραν να μείνουν ανεπηρέαστοι από το κλίμα.

Φιλε μου, μαζι θα ειμαστε και του χρονου... :-D Δε θα μας ξεφορτωθεις τοσο ευκολα...

-----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 01 : 46 : 45-----

ΥΓ: Ο ferrari έκανε το λάθος να συνεργαστεί και με άλλο site. Μη λέτε ότι να'ναι, γι'αυτό και το ban του. Στημένη του την είχατε. Και όταν φυσικά είχε πλέον εξασφαλιστεί η συνέχεια της σειράς που μετέφραζε. Βλέπεις ο κύριος σκοπός των ιδιοκτητών ήταν να κλείσουν όσα άλλα περισσότερα site μπορούσαν, το γιατί ας το σκεφτεί ο καθένας μόνος του.

Αυτο ειναι η μεγαλυτερη ανακριβεια που εχει γραφτει ποτε στην ιστορια του insomnia... Χαλαρα... Σεναριο επιστημονικης φαντασιας απο τα λιγα... Αδερφε, στειλε μου ενα pm να μου πεις και εμενα ποιος σου γραφει τις συνταγες. ;)

-----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 01 : 50 : 08-----

Και ποια λασπολογία εννοείς τόσο καιρό; Τις απόψεις μου λέω. Τουλάχιστον τις λέω ανοιχτά. Αν απαγορεύεται υπάρχουν άλλοι υπεύθυνοι εδώ να με βάλουν στη θέση μου. Και μιλάς τώρα εσύ που το μόνο που κάνεις σε όλα τα φόρουμ να στέλνεις pm σε χρήστες να γίνουν μέλη στο gr tv. Για κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ.

Βεβαια, ο tony ειναι στην πραγματικοτητα Bot που στελνει spam mails σε εκατομμυρια χρηστες ν τον κοσμο και τους ζηταει να γινουν μελη στο gtvs... Αυτο ειναι γνωστο...

Μα πού πας και τα σκεφτεσαι;

Δημοσ.
Συ είπας...Αν νομίζεις ότι αυτό το ποστ σου δεν βγάζει πίκα και κακία. πάω πάσο.

Εγω θέλω να δω, αν μαζευτούν ξανά οι γνωστές ομάδες και ξεκινήσουν άλλη προσπάθεια, πόσοι απ' αυτούς που τους κράζουν τόσο καιρό, θα μπουν με άλλο Nick και θα παίρνουν τα υποτιτλάκια τους ωραία και καλά, σαν να μην τρέχει κάστανο. Για να μην πω όλοι, θα πω το 95%. Αυτό τα λέει όλα.

Και φυσικά, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες από τις ομάδες που δημιουργήθηκαν τώρα στα διάφορα sites και κοκκορεύονται ότι εκείνοι συνεχίζουν όταν οι άλλοι σταματάνε, θα συνεχίσουν τις μεταφράσεις. Εκτός από την "γνωστή παλιά ομάδα", η οποία μετέφραζε και μεταφράζει επειδή το γουστάρει, δεν νομίζω να συνεχίσει κανένας άλλος. Όπως συμβαίνει και τώρα με τον Dexter π.χ.

Αυτά που λες παραπάνω τα είπες μετά...

Και τα δύο αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις. Το αν είναι κακίες ή πικρίες, είναι δικό σου συμπέρασμα. Για μένα δεν είναι. Κακία είναι το: Όταν όλοι σταματάνε, το subs.gr συνεχίζει.

Παρόλα αυτά, ο χρόνος είτε θα με διαψεύσει, είτε θα επιβεβαιώσει αυτές τις προσωπικές εκτιμήσεις. Ελπίζω να είσαι εδώ γύρω τότε, να τα λέμε.

Καλό μεσημέρι. :-)

Δημοσ.

Καταρχήν μιλάς με ΜΕΝΑ!

Αυτό πότε θα το καταλάβεις και θα σταματήσεις να μου αραδιάζεις πράγματα τα οποία δεν έχουν σχέση με μένα. Αν είναι δυνατόν.

Άρα λοιπόν δεν είναι λασπολογία αυτό που λέω, Είπα κάτι ψέματα; Και το έκανες όχι μια, αλλά τρεις φορές. Απλά μια φορά βγήκε. Σωστά; Και ο λόγος που ήσουνα σε κείνο το φόρουμ άστο καλύτερα, και τον ξέρεις και τον ξέρω. Το ότι το έκανες στο δικό σου(lol δικό σου) φόρουμ, δε σημαίνει ότι ήταν και σωστό. Έτσι δεν είναι;

Η ειρωνεία αλλού. Αλλά τι να περιμένεις, αυτό κάνεις συνέχεια, μιλάς χωρίς να ξέρεις.

Συνειδητοποιείς ότι λες πράγματα που δεν θα μπορούσες να ξέρεις από πρώτο χέρι έτσι;

Σκέψου τι κάθεσαι και λες!

Από εκεί που έλεγες ότι έκανα συνεχώς αυτό το πράγμα μόνος σου είπες ότι το έκανα τρεις φορές.

Και φυσικά απάντησα.

Και για να σε ρωτήσω κιόλας που μου λες τι είναι σωστό και τι όχι και αν έχει σημασία.

Ξεκάθαρα:

Εγώ στο φόρουμ που είμαι υπεύθυνος και ήταν καλώς ή κακώς το δημοφιλέστερο επέτρεπα στα μέλη μέσω pm ελεύθερα να συζητάνε το οτιδήποτε. Μάλιστα όταν κάποιος πόσταρε κάποιο λινκ (για άλλο σιτε υποτίτλων), μετά την επεξεργασία εγώ ο ίδιος έγραφα πείτε μέσω pm όσο και ό,τι θέλετε.

Έκανα αυτό το πράγμα που χρόνια επιτρέπω μία φορά.

Συγχαρητήρια, με τσάκωσες!

Δεν είναι καθόλου πονηριά. Ο σκοπός του site ήταν πάντα να τους μαζέψει όλους εκεί. Όποιο άλλο site μετέφραζε σειρά, ήταν black list. Από τους 100 όλο και κάποιος θα σκάλωνε σε καμιά ομάδα μετάφρασης...

Καλά αυτά που λες δεν τα λέει ούτε παιδάκι δημοτικού.

Συνειδητοποιείς πόσοι έστελναν τις μεταφράσεις τους;

Συνειδητοποιείς ότι φυσικά οι 10000άδες χιλιάδες ήταν leechers;

Τι κέρδος θα είχα αν έφερνα έναν leecher παραπάνω;

Συνειδητοποιείς ότι γραφόντουσαν 500 άτομα την ημέρα;

Καταλαβαίνεις ότι αυτά που λες, όσο και να χτυπιέσαι, δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως βάσει κοινής λογικής!

Λες και έχω κέρδος αν θα έρθει ένα ή 1000 ή 100000 άτομα παραπάνω.

Ξεκόλλα επιτέλους.

Τα ρε σ'αυτούς που ξέρεις, όχι σε μένα. Συνεννοηθήκαμε; Είπα εγώ πώς ευθύνεσαι εσύ;

Ενώ οι 100αδες μπορούν να προσβάλουν κάνοντας κριτική για τους νέους μεταφραστές, ε; Ωραίοι είστε!

Με μένα μιλάς όχι με κανέναν άλλον τώρα.

Και όχι ποιος είπε ότι μπορούν να προσβάλουν; Ποιος το είπε; Είπα κάτι τέτοιο;

Και ποιοι 100άδες είπαν κάτι τέτοιο;

Αν διάβαζες καλά, θα έβλεπες ότι είπα πως αν αυτό που έκαναν τόσο καιρό και ήθελαν να συνεχίσουν να προσφέρουν θα το έκαναν σε κάποιο από τα Ελληνικά site. Για να μη το κάνουν κάτι άλλο τρέχει και σταμάτησαν να προσφέρουν τόσοι πολλοί...

Ναι ίσως να τα μοιράζουν σε κλειστή κοινότητα. Ίσως αποφασίσουν να τα βγάλουν του χρόνου αλλού. Ποιος θα τους κατηγορήσει;

Και άλλοι το έκαναν αυτό, και καλά έκαναν, εδώ και καιρό.

Τι άλλο να τρέχει δηλαδή;

Ίσως μιας χαρά να συνεχίζουν να προσφέρουν σε όσους εκτιμάνε την δουλειά τους.

Και μιλάς με κάποιον που αποδεικνύει εδώ και αρκετές εβδομάδες το αντίθετο βέβαια με την δουλειά του, αλλά τέλος πάντων.

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Αλλά και πάλι με γεια τους με χαρά τους και πολύ καλά κάνουν και κάνουν ότι θέλουν οι μεταφραστές.

Το πρόβλημα ποιο είναι τελικά;

Παλιό καινούριο, έχει σημασία. Είναι γεγονός που δείχνει το πώς σκέφτονται κάποιοι. Και πάλι, πού είναι η λασπολογία που λες ότι ρίχνω; Όπως λες είναι αληθινό γεγονός.

Τα δίπλα σβήνονται όταν δεν συμφέρει. Δεν ξεχνιέται σε πολυαναμενόμενο υπότιτλο ότι άλλαξε το αρχείο 5 φορές κάθε φορά που κάποιοι άλλοι σας ξεμπρόστιαζαν. Φαντάζομαι ξέρεις τι εννοώ. Εκείνο δεν σβήστηκε φυσικά γιατί θα χάνατε πόσο κόσμο που περίμενε(με το φτωχό σας το μυαλό)

Άσε μας ρε φίλε, που δεν έχει σημασία.

Δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει, ποιος κάνει τι στο gtvs.

Εγώ μπορώ να μιλήσω για τον 1,5 χρόνο που είμαι υπεύθυνος.

Αυτόν τον 1,5 χρόνο λοιπόν που είμαι εγώ μαζί με την upload team έχουν πεταχτεί 1000άδες υπότιτλοι που μας τους στέλνουν καλοθελητές και μεις τους ψάχναμε έναν έναν μην πέσουμε στην παγίδα τους. Και κυρίως η upload team φυσικά το έκανε. Εγώ σου ανέφερα προσωπικά κάτι που έκανα πράξη ο ίδιος, ενώ άλλο ένα γεγονός, δημοσίως συζητήθηκε πριν από λίγο καιρό μέχρι εξαντλήσεως των επιχειρημάτων όλων των πλευρών. Και ο καθένας ας έβγαζε τα συμπεράσματά του.

Καλά και εννοείται ότι και τα παιδιά που εσύ κατακρίνεις με τέτοιον τρόπο, δεν έχουν τα μυαλά που πιστεύεις αλλά δεν πρόκειται να κάνω τον δικηγόρο του καθενός και δεν με νοιάζει κιόλας να υπερασπίσω κανέναν.

Πολύ καλά ξέρεις, αφού σε πρώτες σειρές η "δουλειά σου" ήταν να την στήνεις καραούλι σε άλλα site να δεις αν έβγαιναν υπότιτλοι ή όχι. Εθεάθης άπειρες φορές.

Αρχίζω να αναρωτιέμαι ποιος είσαι, γιατί ούτε τα παιδιά εκεί που ισχυρίζεσαι πως έστηνα καραούλι τέτοια κακία προς το πρόσωπό μου δεν είχαν βγάλει. Το αντίθετο θα έλεγα. Ίσως να έκανα και λάθος φυσικά. Και όσο για το καραούλι, σε παρακαλώ που θα μου πεις τι θα κάνω, δεν έκανα τίποτα τέτοιο.

"Εθεάθεις άπειρες φορές", όπως και τόσοι άλλοι έχουν επισκεφτεί την δική μας σελίδα. Κατηγόρησα ποτέ κανέναν για τίποτα; Αυτό είναι επιτηδευμένη δημιουργία εντυπώσεων. Έλεος Θεέ μου

Σου είπα και πριν, δεν πιστεύω σε συμπτώσεις. Από τους 10 μεταφραστές(εικονικός αριθμός) ούτε ένας να μην ανέβαζε πουθενά αλλού...

Ούτε ένας;

Supernatural Season 2.

Κοίταξε να δεις που τελικά κάποιος υπήρξε...

Και στην τελική και κανένας να μην υπήρχε, ποιο θα ήταν το πρόβλημα;

Εδώ κάνεις κάποιο λάθος. Μαζί σου οι ιδιοκτήτες ότι έκαναν να μην ήθελαν να ανεβαίνει αλλού. Λογικότατο. Για τους απλούς χρήστες λέω.

Όταν λέω από την ανάποδη εννοώ μεταφραστές που ανέβαζαν αλλού αλλά κατέβαζαν από εμάς. Πρόσεξε, εγώ δεν απαίτησα κάτι τέτοιο, εσύ το είπες.

Τελικά θα μου πεις πού είπα ψέματα και λασπολογώ; Από τα 4 σημεία που με κατηγορείς ότι λασπολογώ.

1--Εσύ ο ίδιος είπες ότι το'κανες, άρα δεν είπα ψέματα.

Εσύ μίλησες για προσηλυτισμό συνεχώς και σε όλα τα φόρα, αν εσύ δεν βλέπεις διαφορά, και επίσης δεν θες να δίνεις σημασία σε όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω επί του θέματος, με γεια σου με χαρά σου. Αν αυτό δεν είναι λασπολογία προς το πρόσωπό μου μάλιστα τότε τι είναι;

Που στην τελική ρε φίλε εγώ έχω ένα nick που με το ίδιο είμαι σε 2-3 φόρα και έναν τύπο πίσω από μια οθόνη έτσι τον μαθαίνεις καλώς ή κακώς.

2--Υπερόπτες, το παραδέχτηκες ότι έγινε το γεγονός. Άσχετα αν αυτό το γεγονός δεν το χαρακτήρισες. Στη θέση σου θα είχα το θάρρος να πω ότι έκαναν μ@@@@α κι ότι το έκαναν από εμπάθεια κι έβγαλαν και κακία.

Δεν χαρακτήρισα; Δεν είπα ότι τότε κακώς είχαν αποδοθεί ευθύνες σε άλλους;

Να σου θυμίσω ότι τότε εκείνη η υπεροψία ήταν τόσο μεγάλη, που μέχρι και τα οικονομικά (τα ποια; ας γελάσω) του site είχαν δώσει δημοσίως για να πειστεί μέχρι και ο τελευταίος εμπαθής σαν κι σένα. Δεν σε παίρνει να μιλάς για υπεροψία.

Και επίσης μίλησες σε τόσα ποστς σου για υπεροψία του site απέναντι στους νέους μεταφραστές.

Για κακία.

Για το ότι εμείς δεν θέλουμε να μεταφράζει κανείς άλλος.

Γελοία και αστεία πράγματα, ψεύδη και εμπάθειες.

Και τόσα άλλα που είπες στο παρών thread

Το site το εκφράζω εγώ εδώ και κανείς άλλος.

Βρες μου ένα ποστ μου υπεροψίας.

3--Αντιγραφές γινόταν, Σε άλλα site υπάρχει αναφορά από τους δημιουργούς υποτίτλων που δεν έχω λόγο να μη πιστέψω.

Μόνο ένας ηλίθιος θα πίστευε ότι ένας-δύο υπότιτλοι παραπάνω θα μας έδιναν κάτι. Τι; Τι κέρδος θα είχαμε; Έλεος...

Αναφέρθηκα παραπάνω και στα προηγούενα ποστς σε αυτό.

Όποιος θέλει ας ψάξει και ας κρίνει μόνος του.

4---Επιμένω ότι είναι αχαριστία από τα απλά μέλη αυτό που γινόταν. Παίρνω-δίνω είναι για μένα το σωστό.

5-Είναι λασπολογία ότι οι περισσότερες κριτικές είναι από μεταφραστές; Διάβασε λίγο και θα δεις.

Σου απάντησα δύο φορές σε αυτά.

Εγώ και το site τι φταίω για αυτό ρε φίλε, μπορείς να μου πεις;

Φταίω που ο δείνα μεταφραστής θέλει να κάνει κριτική, να βρίσει, να ειρωνευτεί;

Το site και εγώ τι φταίω;

Κατακριτέα είναι αυτά αλλά δεν καταλαβαίνω τι τα λες σε μένα, και γιατί αναφέρεσαι στο gtvs.

Επιτέλους ελπίζω να σε κάλυψα, χάνουμε ρε πούστη μου τόσο χρόνο τζάμπα

Δημοσ.

Παιδιά, με ταπώσατε, ειδικά το ποστ του grtgsvfg... μεγάλε, έχει πολλά μαγκάκια σαν και σένα η μάνα σου; Άντε αγόρι μου, πήγαινε να μεταφράσεις κάτι να πάρεις τα ευχαριστώ και τα μπράβο να νιώσεις όμορφα.

Συνειδητοποιείς ότι λες πράγματα που δεν θα μπορούσες να ξέρεις από πρώτο χέρι έτσι;

Ποιος σου το'πε ότι δεν τα ξέρω από πρώτο χέρι; Κάθε Τρίτη που είχε prison, μέσα σε ένα τρίωρο 100 φορές μπαινόβγαινες.

Από εκεί που έλεγες ότι έκανα συνεχώς αυτό το πράγμα μόνος σου είπες ότι το έκανα τρεις φορές.

3 εκεί, 3 στο άλλο, 3 στο παραάλλο...μαζεύονται ξέρεις. Ξέχασα, σε μερικά το έλεγες και δημόσια, ουδέτερα site(και καλά έκανες)

Ναι ίσως να τα μοιράζουν σε κλειστή κοινότητα. Ίσως αποφασίσουν να τα βγάλουν του χρόνου αλλού. Ποιος θα τους κατηγορήσει;

Και άλλοι το έκαναν αυτό, και καλά έκαναν, εδώ και καιρό.

Δε διαφωνούμε καθόλου. Είπα κάτι διαφορετικό; Απλή διαπίστωση, δεν μετέφραζαν για τον κόσμο αλλά για το site. Λέμε κάτι διαφορετικό; Με το που έγινε ότι έγινε έγραψαν τον κόσμο κανονικά. Και η άποψή μου είναι ότι δεν τον έγραψαν τυχαία.

Εγώ μπορώ να μιλήσω για τον 1,5 χρόνο που είμαι υπεύθυνος.

Εμένα θα μου επιτρέψεις να μιλάω και για την πρώην εποχή...

Όταν λέω από την ανάποδη εννοώ μεταφραστές που ανέβαζαν αλλού αλλά κατέβαζαν από εμάς.

Ήμουν πολύ συγκεκριμένος, αυτό που λες είναι άλλο θέμα. Για ιδιοκτήτες site μιλάω που μετέφραζαν και από κείνο το site έπαιρναν και μεταφραστές που έδιναν τον κόπο τους αποκλειστικά σε σας. Το θεωρείς σωστό; Πέρα από το ότι καλά έκαναν και έκαναν ότι γούσταραν. Αν δε θες να απαντήσεις, άστο, αλλά μη το πας αλλού.

Δεν χαρακτήρισα; Δεν είπα ότι τότε κακώς είχαν αποδοθεί ευθύνες σε άλλους;

Να σου θυμίσω ότι τότε εκείνη η υπεροψία ήταν τόσο μεγάλη, που μέχρι και τα οικονομικά (τα ποια; ας γελάσω) του site είχαν δώσει δημοσίως για να πειστεί μέχρι και ο τελευταίος εμπαθής σαν κι σένα. Δεν σε παίρνει να μιλάς για υπεροψία.

Να μη μιλάω για υπεροψία; Το "ποιος τους βλέπει" τι σου φανερώνει εσένα; Εκτίμηση; Και μιλάμε ότι το είπε κάποιος που η προσφορά του σε μεταφράσεις είναι μηδενική από ένα σημείο και μετά...Και σαφώς δεν είπες τίποτα, εκεί και όταν έπρεπε να πεις...Τα οικονομικά δε με νοιάζουν...

Το site το εκφράζω εγώ εδώ και κανείς άλλος.

Μεταφραστές του gr tv είπα. Το τι εκφράζεις μου είναι αδιάφορο.

Μόνο ένας ηλίθιος θα πίστευε ότι ένας-δύο υπότιτλοι παραπάνω θα μας έδιναν κάτι. Τι; Τι κέρδος θα είχαμε; Έλεος...

Μη το γελάς καθόλου...

Σου απάντησα δύο φορές σε αυτά.

Εγώ και το site τι φταίω για αυτό ρε φίλε, μπορείς να μου πεις;

Φταίω που ο δείνα μεταφραστής θέλει να κάνει κριτική, να βρίσει, να ειρωνευτεί;

ίδια απάντηση με πάνω. Για μεταφραστές/μέλη μίλαγα του εν λόγω site. Και δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι από κει προσπάθησαν να μειώσουν δουλειά νέων μεταφραστών. Δεν είπα ότι φταίει το site, Νοοτροπία τους είναι τέτοια.

Πάντως σε ένα σας βγάζω το καπέλο. Μαζεύεστε να υπερασπιστείτε εαυτούς στο άψε σβήσε. Και φυσικά απαντάτε ως συνήθως σε θέματα που δεν τέθηκαν καν και όπως θέλετε.

Κάτι τελευταίο γιατί βαρέθηκα, για κάποιον που είπε για πανό και χαζομάρες, Μεγάλε, είτε κλείσει είτε ανοίξει ένα και το αυτό μου είναι.

@@anthony_88 δεν μου έδειξες τίποτα καινούριο. Πέρα από την ειρωνεία έχεις να μας πεις κάτι με επιχειρήματα; Αν δεν ξέρεις/δεν έχεις, κάτσε και παρακολούθα καλύτερα. Και επειδή προφανώς κι εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις, για το savva το πήρα πίσω, μπορεί να ήταν και σύμπτωση όλα. Τα υπόλοιπα, είναι άποψή μου. Αν δεν σας αρέσει, λυπάμαι.

Δημοσ.

Δεν θα επαναλάβω πράγματα που έχω ήδη πει.

Αρκετά είπαμε και κουράσαμε τον κόσμο, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Και αν δεν επεκταθείς πάλι αλλού σε επόμενο ποστ, δεν πρόκειται να απαντήσω.

Τώρα θα απαντήσω μόνο σε αυτά που χρήζουν τελικής απάντησης και διευκρίνησης και τέλος από μένα.

Δε διαφωνούμε καθόλου. Είπα κάτι διαφορετικό; Απλή διαπίστωση, δεν μετέφραζαν για τον κόσμο αλλά για το site. Λέμε κάτι διαφορετικό; Με το που έγινε ότι έγινε έγραψαν τον κόσμο κανονικά. Και η άποψή μου είναι ότι δεν τον έγραψαν τυχαία.

Και σου ξαναλέω ποιος σου είπε ότι ο κόσμος που εκτιμούσε μέχρι τώρα την δουλειά τους έμπρακτα συνεχίζει και παίρνει υπότιτλους.

Και όταν κάποιος θα βρει τον χρόνο να δημιουργήσει κάτι οργανωμένο, όποτε είναι αυτό, ΟΛΟΣ ο κόσμος, και οι αχάριστοι, αυτοί που βρίζουν κ.ο.κ. θα τους πάρει.

Το τυχαία που λες και το έχεις αναφέρει τόσες και τόσες φορές δεν μας εξηγείς τι είναι όμως.

Ήμουν πολύ συγκεκριμένος, αυτό που λες είναι άλλο θέμα. Για ιδιοκτήτες site μιλάω που μετέφραζαν και από κείνο το site έπαιρναν και μεταφραστές που έδιναν τον κόπο τους αποκλειστικά σε σας. Το θεωρείς σωστό; Πέρα από το ότι καλά έκαναν και έκαναν ότι γούσταραν. Αν δε θες να απαντήσεις, άστο, αλλά μη το πας αλλού.

Μάλλον δεν ξέρω να διαβάζω και δεν σε καταλαβαίνω.

Εννοείς μεταφραστές που ανέβαζαν μόνο σε εμάς αλλά κατέβαζαν και από αλλού.

Και σου απάντησα εξαρχής, όχι το σωστό είναι να προσφέρεις και συ σε αυτόν που σου προσφέρει (σε ικανοποιεί μέχρι εδώ η απάντησή μου ή πάλι μασάω τα λόγια μου;), αλλά λυπάμαι που εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό.

Να μη μιλάω για υπεροψία; Το "ποιος τους βλέπει" τι σου φανερώνει εσένα; Εκτίμηση; Και μιλάμε ότι το είπε κάποιος που η προσφορά του σε μεταφράσεις είναι μηδενική από ένα σημείο και μετά...Και σαφώς δεν είπες τίποτα, εκεί και όταν έπρεπε να πεις...Τα οικονομικά δε με νοιάζουν...

Σόρρυ κιόλας που τότε ήμουν ένα απλό μέλος και leecher στο gtvs. Σορρυ ε;

Και όσο γι' αυτόν που δεν έχει προσφέρει σε μεταφράσεις, αν καταλαβαίνω καλά, το μόνο που θα σου πω, είναι πως ό,τι οργάνωση υπήρχε στο gtvs ευθύνεται αυτός.

Και το θέμα είναι, για να καταλάβεις τι προκάλεσε η όλη κατάσταση, μήνες δουλεύαμε (δούλευε) πάνω σε κάποια πράγματα για τους μεταφραστές και τις ομάδες, και ξαφνικά όλα πέσαν στο κενό, κόποι, ανιδιοτελείς, για το τίποτα. Μήνες προγραμματισμού. Τέλος πάντων.

Δεν μου είπες, εγώ τελικά σε ποια φάση φέρθηκα υπεροπτικά προς τον οποιοδήποτε;

Και δεν αναφέρθηκες μόνο σε μεταφραστές, αλλά γενικά, σε τόσα σου posts.

Ξαναλέω, αν απαντήσεις, θα απαντήσω μόνο αν αναφερθείς σε κάτι επιπλέον, και σε κάτι που δεν έχουμε ήδη καλύψει, ο καθένας φυσικά με τον τρόπο του.

Γιατί πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα αυτό το πράγμα που γίνεται εδώ και γω προσωπικά κουράστηκα. Αν παρόλα αυτά δεν πιστεύεις ότι απάντησα σε κάτι πες το μου.

Δημοσ.

Εχουμε ξεφύυυυυυυυγει, εντελώς όμως!

Ρε παιδιά, τι κάθεστε και του απαντάτε?? Αφού κι αυτός είναι τύπος "τηλεθεατής-Αυτιά": ασπάζεται οτι μπούρδα και κακολογία ακούσει και τη χρησιμοποιεί για να προκαλέσει και να αισθανθεί κάποιος! Αν αυτός έχει πρόβλημα, εμείς θα του το λύσουμε? Αφού το βλέπετε, ότι του φανεί του λολοΣτεφανή έχουμε καταντήσει! Απλά πάει κόντρα για να πάει τώρα... Θα το συνεχίζει μέχρι να το βαρεθεί!

Όλοι ξέρουμε την αξία του GTVS και πολύ περισσότερο την αξία των ίδιων των παιδιών! Χρόνια τώρα, καθημερινώς περνάμε από 40 κύμματα, με την έννοια οτι προκαλούνται ποικίλες τριβές μέσα από την συζήτηση και τη -φυσιολογική- διαφορά απόψεων, αλλά πάντα ο ένας εκτιμά τον άλλο και δε φθάνει σε σημείο να αρχίζει τις κατινιές! Δοξα σοι ο Θεός, το Forum απαρτίζεται από άτομα τα οποία μπορούν να κάνουν μια πολιτισμένη συζήτηση, να στηρίξουν την άποψή τους με λογικά και αληθινά επιχειρήματα, αλλά και να ακούσουν και να δεχτούν τη γνώμη του άλλου (όσο και αν δεν τους αρέσει!).

Κι εγώ πριν είχα μια διαφωνία με τη Sheppard σε ένα θέμα, αλλά δεν άρχισα να βγάζω σενάρια από το μυαλό μου, και να τη βάλλω χωρίς λόγο. Είχε αντίθετη άποψη, τη σεβάστηκα και μάλιστα είδα ότι είχε και δίκαιο σε κάποια σημεία! Αυτό ονομάζεται διάλογος και βασίζεται στο γεγονός οτι μπορείς να ακούς και να σέβεσαι την άποψη του άλλου, τη θεωρείς δε τη θεωρείς σωστή...

Αφού το βλέπετε οτι ο άνθρωπος αυτός έχει έκδηλη άρνηση να συζητήσει, πόσο μάλλον να δεχτεί αυτά που του λέτε! Και σιγά μην του δώσετε και εξηγήσεις!

Ευτυχώς, όλοι όσοι είμαστε ενεργά μέλη του Forum και γενικότερα του site, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε απολύτος το κατα πόσο αυτά που λέει είναι αερολογίες ή όχι! Το ζούμε καθημερινά χρόνια τώρα και μπορούμε να καταλάβουμε οτι απλά προκαλεί για να προκαλεί!

Εγώ ένα θα πω! Φίλε fk23, είδα οτι έκανες λόγο για ανθρώπους (που όπως είπες και ο ίδιος) δεν έχεις τρακάρει ποτέ στο Forum και επομένως δεν γνωρίζεις ούτε στο ελάχιστο! Επιπλέον, έχεις μια μοναδική ικανότητα (και σου βγάζω το καπέλο) να διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα των άλλων! "Κράζεις" τους άλλους, αλλά δεν κοιτάς τα δικά σου posts, πόσο προσβλητικά είναι και τι εμπάθεια κρύβουν!

Και τέλος, μίλησες και κακολόγησες άτομα, τα οποία τόσα χρόνια έχουν προσφέρει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ στην κοινότητα του Forum και πάνω απ' όλα, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ! Και μίλησες γι' αυτούς με εξαιρετικά αιχμιρά λόγια... Έχω λοιπόν να σου πω, οτι και ο tony και η sheppard και o gtrig (και άλλα παιδιά που τα πήρε η μπάλα), είναι ο λόγος που τόσα χρόνια μένουμε πιστοί σε αυτό το site, γιατί είναι άξιοι γι' αυτό που κάνουν, δλδ να συνεισφέρουν στην λειτουργία και την οργάνωση του site! Και επιπλέον, είναι άξιοι συνομιλητές, και μπορούν να κάνουν μια ήρεμη και λογική συζήτηση χωρίς να σε προσβάλουν. Αλλά άνθρωποι είναι και αυτοί και έχουν δείξει πολύ μεγάλη κατανόηση στην περίπτωσή σου. Μην τους προκαλείς άλλο!

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις, ότι το GTVS λειτουργούσε και λειτουργεί ακόμα με ένα επίπεδο, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Και εκεί, είμαστε μια κοινότητα, άσχετα με το αν εμένα μ αρέσει μια σειρά κ ενός άλλου όχι. Στο τέλος, ΠΑΝΤΑ, είμαστε ένα! Κατάλαβέ το! Είναι μια σωστά οργανωμένη δομή! Και χαιρόμαι που είμαι μέλος και έχω την ευκαιρία να μιλάω με αυτά τα παιδιά και να συζητάω μαζί τους!

Μιλάς γι' αυτά τα παιδιά εσύ, που δεν ήσουν ΟΥΤΕ καν μέλος του site??? Ούτε ξέρεις τι έχουν προσφέρει όλα αυτά τα παιδιά στην κοινότητα και πόσο μεγάλη είναι αυτή η προσφορά τους! Ηρέμησε λίγο!

Λοιπόν, να είσαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτά που δημοσιεύεις, γιατί θίγεις ανθρώπους λέγοντας αναληθή πράγματα και χρησιμοποιώντας άσχημη γλώσσα...

Αυτά από μένα, και παιδιά, απλά αγνοήστε! Δεν αξίζει... Όλοι όσοι πρέπει, γνωρίζουμε την αξία σας και την εκτιμούμε αφάνταστα!

Tony και Sheppard (γιατί απ ότι βλέπω έσεις βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα...:lol:), υπομονή... Ο καιρός θα δείξει τελικά ποιός ήταν ο λάθος και ποιός ο σωστός... Και είμαστε πάντα στο πλευρό σας!;)

Δημοσ.
Και σου ξαναλέω ποιος σου είπε ότι ο κόσμος που εκτιμούσε μέχρι τώρα την δουλειά τους έμπρακτα συνεχίζει και παίρνει υπότιτλους.

Και όταν κάποιος θα βρει τον χρόνο να δημιουργήσει κάτι οργανωμένο, όποτε είναι αυτό, ΟΛΟΣ ο κόσμος, και οι αχάριστοι, αυτοί που βρίζουν κ.ο.κ. θα τους πάρει.

Αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι υπάρχουν ήδη οργανωμένα. Τώρα αν δεν τελούν τις προδιαγραφές σας ή θα πρέπει αυτό το οργανωμένο να είναι από συγκεκριμένο άτομο είναι άλλη ιστορία. Αλλά μη μιλάτε στην περίπτωση αυτή ότι τόσο καιρό προσφέρατε για τον κόσμο μόνο. Αυτό λέω τόσο καιρό. Έγινε ότι έγινε και δε θεωρώ τυχαίο ότι σταμάτησαν να δίνουν. Λες ότι κάποιοι συνεχίζουν και παίρνουν υπότιτλους. Πολύ καλά κάνουν και μάλλον πρέπει να είναι οι εκλεκτοί.

Το τυχαία που λες και το έχεις αναφέρει τόσες και τόσες φορές δεν μας εξηγείς τι είναι όμως.

Θα μου επιτρέψεις, είναι κάτι που δεν σε ενδιαφέρει.

Εννοείς μεταφραστές που ανέβαζαν μόνο σε εμάς αλλά κατέβαζαν και από αλλού.

Και σου απάντησα εξαρχής, όχι το σωστό είναι να προσφέρεις και συ σε αυτόν που σου προσφέρει (σε ικανοποιεί μέχρι εδώ η απάντησή μου ή πάλι μασάω τα λόγια μου;), αλλά λυπάμαι που εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό.

Είπα ποτέ ότι φταις εσύ; Γιατί βάζεις λόγια που δεν είπα; Είναι ένα γεγονός όμως. Πάρα πολλοί μεταφραστές του grtv κατέβαζαν προσωπική δουλειά και κόπο των ιδιοκτητών του site(και του apsubs και του subgr, οι μοναδικοί ιδιοκτήτες που πρόσφεραν σε μεταφράσεις και βασίζονταν στους εαυτούς τους και όχι σε άλλους), αλλά το δικό τους κόπο τον έδιναν αποκλειστικά αλλού οι μεταφραστές σας. Είναι ψέμα αυτό; Και η προσωπική μου άποψη είναι πως όλοι αυτοί είναι αχάριστοι. Τώρα αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς, είσαι κι εσύ αχάριστος. Απλά πραγματάκια. Πού το βλέπεις το παράλογο και τη λασπολογία; Remember...Παίρνω και δίνω=εκτίμηση.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη εκδοχή. Στα τέτοια μου, όπου θέλω δίνω. Σεβαστό κι αυτό. Αν βέβαια είναι σωστό δεν έχει σημασία.

Και αν θες μου απαντάς. Υπήρχε μία στο εκατομμύριο περίπτωση δική σου μετάφραση να ανεβάσεις σε άλλο site(σε κάποιο από το οποίο κατέβασες έστω και κάτι, μιας και από κατάλαβα συμφωνείς ότι σωστό είναι να δίνουμε από εκεί που παίρνουμε) και να ήσουνα και mοd, smod ότι είσαι τέλος πάντων στο grtv?

Δεν μου είπες, εγώ τελικά σε ποια φάση φέρθηκα υπεροπτικά προς τον οποιοδήποτε;

Αν μου δείξεις πού αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά ευχαρίστως να σου πω. Και το παράδειγμα ήταν συγκεκριμένο. Αλλά γενικά υπήρχε μια υπεροψία στο site από τα ενεργά μέλη. Αυτή είναι η αίσθησή μου. Ειδικά οι ιδιοκτήτες του site. Απόδειξη το "Έλα μωρέ και ποιος τους βλέπει".

Edit: Elenpi Ακόμη δε μου είπες ποια είναι τα σενάρια που λέω.

"Έλα μωρέ και ποιος τους βλέπει". Είναι ψέμα; Δεν ειπώθηκε; Δε δείχνει την υπεροψία που λέω;

Το ότι μεταφραστές του site είναι αχάριστα άτομα, που ενώ κατεβάζουν από αλλού τα δικά τους τα δίνουν αποκλειστικά;

Διέψευσέ τα. Εκτός κι αν πας για admin και έχεις τρελαθεί στο γλύψιμο, αλλιώς δεν εξηγείται! Το αν δεν μπορείς να δεχτείς την αλήθεια βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, πρόβλημά σου είναι, όχι δικό μου.

Δημοσ.

Edit: Elenpi Ακόμη δε μου είπες ποια είναι τα σενάρια που λέω.

"Έλα μωρέ και ποιος τους βλέπει". Είναι ψέμα; Δεν ειπώθηκε; Δε δείχνει την υπεροψία που λέω;

Το ότι μεταφραστές του site είναι αχάριστα άτομα, που ενώ κατεβάζουν από αλλού τα δικά τους τα δίνουν αποκλειστικά;

Διέψευσέ τα. Εκτός κι αν πας για admin και έχεις τρελαθεί στο γλύψιμο, αλλιώς δεν εξηγείται! Το αν δεν μπορείς να δεχτείς την αλήθεια βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, πρόβλημά σου είναι, όχι δικό μου.

Δεν πάω για admin, και δεν γλέιφω κανέναν. Στηρίζω τα παιδιά, γιατί ξέρω τι έχουν προσφέρει στο site. Και μην πιάνεις μια φράση και την κάνεις καραμέλα! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος... Γιατί μένεις σε αυτήν την φράση και όχι σε χιλιάδες άλλες υποστηριχτικές που έχουν πει τα παιδια? Και γιατί έχεις φάει τόσο κόλλημα πια με την υπεροψία??! Τα δικά σου τα ποστς τα έχεις δει? Full στην υπεροψία!

Όσον αφορά αυτό που είπες για τους μετφαφραστές, έχεις αποδείξεις? Και αν έχεις που είναι?? Είσαι 100% σίγουρος για ότι υποστηρίζεις? Και σου ξαναλέω, πώς ήταν δυνατον να γίνεται αυτό, τη στιγμή που το GTVS, ήταν το πρώτο που έβγαζε τους υπότιτλους, λίγες ώρες μετά την προβολή των επεισοδίων?? Και από προσωπική εμπειρία σε σειρές όπως πχ House, δεν είχε γίνει καμία αντιγραφή, γιατί οι υπότιτλοι σε σύγκριση με τους υποτίτλους άλλων site, ήταν η μέρα και η νύχτα! Το ίδιο ισχύει και για υπότιτλους σε άλλες σειρές όπως, Grey's Anatomy, Kyle XY, Dexter, One Tree Hill κα. Γι' αυτές τις σειρές, που έχω προσωπική εμπειρία, γωρίζω οτι απλά λασπολογείς. Τώρα αν είχε συμβεί κάτι 1 φορά στο Prison Break, στην αρχή του site, τι να σου πω? Γιατί επικεντρώνεσαι σ' αυτήν την μενονωμένη περίπτωση και όχι στην ΤΟΣΟ μεγάλη προσφορά των παιδιών? Γιατί, απλά θέλεις να τους πλήξεις...

Και σου ξαναλέω, μην προσδίδεις χαρακτηρισμούς σε άτομα που ΔΕΝ ξέρεις και κυρίως που αγνοείς την προσφορά τους στην κοινότητα. Χαρακτηρίζεις αχάριστους, ανθρώπους που ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς έδιναν τον ελεύθερο χρόνο τους για να μεταφράζουν σειρές για να κάθεσαι εσύ αραχτός στον καναπέ σου να απολαμβάνεις το σίριαλ ή άτομα που φρόντιζαν και φροντίζουν ακόμα για τη σωστή λειτουργία και οργάνωση του site, που έχουν καταφέρει να κάνουν ένα τόσο ωραία οργανωμένο Forum, που χαίρεσαι να συζητάς, καμία σχέση το χάος που επικρατεί σε άλλα Forum, που ανοίγονται 7000 threads για το ίδιο θέμα, που ο καθένας λέει οτι θέλει και γίνεται εκεί μέσα salloon άργιας δύσης... Δηλαδή αν όα αυτά κάνουν τα παιδιά αχάριστα, εσένα τι σε κάνουν??

Λοιπόν, τέλος κ από μένα. Άδικος κόπος...

• Super Moderators
Δημοσ.

Τέλος γενικώς!

Αν έχετε προσωπικά να λύσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προσωπικά μηνύματα. Το forum δεν προσφέρεται για προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη για τη συμμετοχή τους. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...