Προς το περιεχόμενο

Τέρμα οι ελληνικοί υπότιτλοι;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά, μετά και την ολοκλήρωση της ανάμιξής μου σε ιστορίες από Αληθινά Αίματα με την καλύτερη ομάδα ever, κόβω επ'αόριστο το σπορ. Έχει να κάνει άμεσα με τις πρόσφατες εξελίξεις και λιγότερο με απόψεις που διάβασα εδώ μέσα, που μου έδωσαν τη δυσάρεστη ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα ένα... εν δυνάμει κοινό μου. Περιέργως -ή ισως όχι και τόσο- η κακία/αχαριστία σε τέτοιες στιγμές βαραίνει περισσότερο στην σκέψη μου από τα μηνύματα συμπαράστασης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ευτυχώς λειτούργησε ως backup force το πείσμα που έχω να μην αφήνω κάτι που άρχισα στη μέση.

Καλή συνέχεια σε όσους αφηγητές είναι ακόμα μάχιμοι (και ευτυχώς είναι πολλοί ;) - μπορεί και να πολλαπλασιάζονται) και κατάφεραν να μείνουν ανεπηρέαστοι από το κλίμα.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλή συνέχεια και καλά κουράγια σε όσους συνεχίζουν,δυστυχώς εν μέρη πέτυχαν αυτό που ήθελαν οι γνωστοι κύκλοι και αρκετοί ταλαντούχοι εγκατέληψαν.

Δημοσ.

1) Ποτέ δεν κράτησε κανείς κανέναν. Πολλοί μεταφραστές ανέβαζαν όπου αλλού ήθελαν. Δεν τους το απαγόρευσε ποτέ κανείς. Ούτε υπήρχε καμία γραμμή από ανώτερα κλιμάκια. Είναι τουλάχιστον αστείο αυτό.

2) Σαφώς και όλοι όταν ξεκινούν κάτι θέλουν δουλειά. Και το subs.gr πχ. έχει ήδη αρχίσει να διορθώνεται αρκετά. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Μακάρι να συνεχίσουν και όταν για κάποιους θα θεωρείται περιττό, ενδεχομένως. Και μακάρι όλοι οι trackers και τα υπόλοιπα sites να παίρνουν από αυτούς υπότιτλους.

3) Το τι κάνω εγώ ή ο καθένας τους υπότιτλους που φτιάχνει από χόμπι, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν. Είχα επιλέξει να δίνω εκεί τους υπότιτλους που έφτιαχνα, καλοί ή κακοί. Δεν με πλήρωσε κανείς, δεν με κράτησε κανείς, δεν με ανάγκασε κανείς. Απ' τη στιγμή που δεν υπάρχει πια, επιλέγω κάτι άλλο.

4) Όσο για το παίρνουμε από άλλα site και δεν δίνουμε σ' αυτά, δεν είδα εγώ κανένα άλλο γνωστό site να έρθει να δώσει υπότιτλους στο gtvs. Ή εκείνοι δεν έπαιρναν από το gtvs και τα έκαναν όλα μόνοι τους?

5) Κανείς δεν είπε ότι μετά από μας, το χάος. Μακάρι να υπάρχουν και άλλα site, με δικές τους μεταφράσεις όμως. Και μακάρι να είναι και καλύτερες. Έτσι βελτιώνεσαι, εκτός από τον χρόνο. Αν κάνεις κάτι από χόμπι άλλωστε, δεν θα σε σταματήσει το ότι κάτι μεταφράζεται ήδη.

Ουφ, τα είπα, δεν μπορώ να διαβάζω τόσο καιρό ανακρίβειες. Κλέινοντας θα απομονώσω μια φράση...

Εγω θέλω να δω, αν μαζευτούν ξανά οι γνωστές ομάδες και ξεκινήσουν άλλη προσπάθεια, πόσοι απ' αυτούς που τους κράζουν τόσο καιρό, θα μπουν με άλλο Nick και θα παίρνουν τα υποτιτλάκια τους ωραία και καλά, σαν να μην τρέχει κάστανο. Για να μην πω όλοι, θα πω το 95%. Αυτό τα λέει όλα.

Αυτό δείχνει κάτι...Κακία; Ζήλεια; Εκδίκηση; Δεν ξέρω...

Πάντως να είσαι σίγουρη ότι εγώ θα ανήκω στο 5%, όπως φαντάζομαι και πολλοί που δεν σας έχουν ανάγκη όπως δυστυχώς θέλετε να πιστεύετε.

Και πολύ καλά θα κάνεις να μην έρθεις, αν και εφόσον γίνει κάποια προσπάθεια. Μακάρι όλοι αυτοί που έχουν βγάλει την κακία τους τόσο καιρό να μην μπουν ποτέ, αν γίνει άλλη προσπάθεια.

Και ποιοι από τους παλιούς "ανταγωνιστές σας", το έκαναν το άθλημα από χόμπι και για προσφορά, αποδείχτηκε περίτρανα μετά τα γεγονότα, που ακόμη συνεχίζουν, χωρίς να βάζουν nicknames, χωρίς να θέλουν ούτε ένα ευχαριστώ, χωρίς πολλές πολλές φανφάρες και με χαμηλούς τόνους, όπως πρέπει δλδ....

Δεν μπορείς να ξέρεις ποιοι συνεχίζουν, αν συνεχίζουν, με nick ή χωρίς. Το ότι δεν φτάνουν σ' εσένα ή σε άλλους, σημαίνει ότι έχουν αποκτήσει πολλούς και πολύ καλούς φίλους μέσα από αυτό το απρόσωπο και απαράδεκτο site που βρίζετε. Αυτό είναι που δεν θα καταλάβετε ποτέ. Ότι ήμασταν και είμαστε μία καλή παρέα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Καλή συνέχεια σε όλους, δεν έχει νόημα πια αυτή η αντιπαράθεση. Όσοι είναι να καταλάβουν, έχουν καταλάβει, όσοι δεν θέλουν, δεν θα καταλάβουν ποτέ. :-)

Δημοσ.

Δεν το συνεχίζω άλλο γιατί δεν έχει και νόημα. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Κρατήστε τους υπότιτλους μεταξύ σας 10-50 100 άτομα, αλλά σταματήστε επιτέλους την καραμέλα για προσφορά. Την είδαμε την προσφορά για ποιον ήταν. Αυτό ήταν και το νόημα του αρχικού ποστ. Απλά για κάποιον που είπε ότι έβγαλα κακία, ας αναρωτηθεί μήπως έβγαλα κάποιες αλήθειες, έτσι όπως τις βλέπω εγώ τουλάχιστον. Και κακία είναι αυτό που λέγεται από σας. Αν ανοίξει το site θα θα θα...Οι μεταφράσεις που κάνουν κάποιοι τώρα είναι χάλια. Αυτές τις κριτικές τις κάνετε εσείς, γιατί σας πειράζει όταν κάνουν εσάς κριτική;

ΥΓ: Ο ferrari έκανε το λάθος να συνεργαστεί και με άλλο site. Μη λέτε ότι να'ναι, γι'αυτό και το ban του. Στημένη του την είχατε. Και όταν φυσικά είχε πλέον εξασφαλιστεί η συνέχεια της σειράς που μετέφραζε. Βλέπεις ο κύριος σκοπός των ιδιοκτητών ήταν να κλείσουν όσα άλλα περισσότερα site μπορούσαν, το γιατί ας το σκεφτεί ο καθένας μόνος του.

Δημοσ.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό!!!!

Τόσους μήνες μετά να τι σκέφτεται κάποιος...

Σε παρακαλώ πολύ που θα μιλήσεις για τον savva,

δεν έχεις ιδέα τι έχει συμβεί και προφανώς για να πεις κάτι τέτοιο, χωρίς να ξέρεις και να έχεις γνώμη, το λες επίτηδες για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο γιατί έφαγε ban οριστικό την ώρα που την είχαμε χαρίσει τόσες και τόσες φορές, σε μια ιστορία που κράταγε χρόνο ή και παραπάνω ακόμη;

Αλλά βέβαια, του την είχαμε στημένη, άλλο που ξαναλέω, του δώσαμε, επανειλημμένα, την δυνατότητα να συμμορφωθεί με τους κανόνες του φόρουμ! Σίγουρα δεν ήταν ευχαριστημένος με την απόφασή μας, αλλά όχι και να λες τέτοια ψέματα!!!! Δεν θα κάτσω να σου αναλύσω τι έκανε ο savvas στο forum που είμαι εγώ υπεύθυνος. Οι λόγοι ήταν αυτονόητοι σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ που παρακολουθούσαν την πορεία του στο φόρουμ μας. Η οποία πορεία είχε να επιδείξει σαφώς και προσφορά στα υπόλοιπα μέλη (και δεν μιλάω για τις μεταφράσεις του φυσικά, μιλάω για το φόρουμ).

Α και δεν έκανε μόνο μία σειρά ο savvas.

Έλεος με τα ψέματα επιτέλους, αν δεν ξέρεις δεν μιλάς.

Και σου μιλάω εγώ που έχω ανταλλάξει δεκάδες pm με τον savva, έχουμε βριστεί, τα έχουμε βρει, και μάλιστα εγώ χωρίς να είμαι καν στο meeting του gtvs όπου βρισκόταν και εκείνος με τόσα άλλα παιδιά που γνωρίστηκε!

Έλεος με την δημιουργία εντυπώσεων και τους ψευδείς ισχυρισμούς επιτέλους, δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πετύχεις με όλα αυτά που λες τόσο καιρό!!!

Ήμαρτον πια

Δημοσ.

Tonypapdovic. Αυτή την εντύπωση έχω εγώ, αν δεν σου αρέσει, λυπάμαι.

Και ποια λασπολογία εννοείς τόσο καιρό; Τις απόψεις μου λέω. Τουλάχιστον τις λέω ανοιχτά. Αν απαγορεύεται υπάρχουν άλλοι υπεύθυνοι εδώ να με βάλουν στη θέση μου. Και μιλάς τώρα εσύ που το μόνο που κάνεις σε όλα τα φόρουμ να στέλνεις pm σε χρήστες να γίνουν μέλη στο gr tv. Για κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ.

Και στο ξακαθαρίζω, είτε υπήρχε είτε όχι τώρα που δεν υπάρχει το gr tv για μένα το ίδο και το αυτό είναι. Αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ τις δικές σας λασπολογίες για κάποιους που προσπαθούν να στήσουν κάτι καινούριο(=νέους μεταφραστές) Παρ'τε το χαμπάρι, δεν τελείωσε το net και οι μεταφράσεις επειδή σταματήσατε να δίνετε εσείς μεταφράσεις.

Δημοσ.
Tonypapdovic. Αυτή την εντύπωση έχω εγώ, αν δεν σου αρέσει, λυπάμαι.

Και ποια λασπολογία εννοείς τόσο καιρό; Τις απόψεις μου λέω. Τουλάχιστον τις λέω ανοιχτά. Αν απαγορεύεται υπάρχουν άλλοι υπεύθυνοι εδώ να με βάλουν στη θέση μου. Και μιλάς τώρα εσύ που το μόνο που κάνεις σε όλα τα φόρουμ να στέλνεις pm σε χρήστες να γίνουν μέλη στο gr tv. Για κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ.

Και στο ξακαθαρίζω, είτε υπήρχε είτε όχι τώρα που δεν υπάρχει το gr tv για μένα το ίδο και το αυτό είναι. Αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ τις δικές σας λασπολογίες για κάποιους που προσπαθούν να στήσουν κάτι καινούριο(=νέους μεταφραστές) Παρ'τε το χαμπάρι, δεν τελείωσε το net και οι μεταφράσεις επειδή σταματήσατε να δίνετε εσείς μεταφράσεις.

Μα ασφαλώς και δεν έχει έρθει η συντέλεια του κόσμου (αυτή θέλει ακόμα 3 χρόνια ακόμα...-δεν νομίζω να σχετίζονται τα γεγονότα, μωρέ λες?:confused::P:lol:)

Καλά, fck23, σενάριο επιστημονικής φαντασίας το 'χεις καταντήσει! Το τελευταίο ωραίο είναι ο προσηλυτισμός του tony!:lol: Κι εγώ είμαι μέλος του GTVS 2 χρόνια τώρα (η Μiss_Depp) και σε διαβεβαιώ ΔΕΝ με προσηλύτισε ο tony...

Κι εγώ τόσο με τον tony, όσο και με τη sheppard ή τον gtrig, έχω διαφωνήσει ουκ ολίγες φορές. Και με τον savva έχω "αρπαχτεί" (αν και ήταν ένθερμος οπαδός του Jack) αλλά ποτέ κανένας, δεν με απείλησε να φύγω! Και θυμάμαι την περίπτωση του savva ,όπως και άλλων παιδιών, τα οποία χωρίς ban αποχώρησαν, όλοι φύγαν χωρίς να έχει "πέσει σύρμα από ανώτερους"... Αν είναι δυνατόν δλδ! Καταντά γελοίο!

Πιστεύω, οτι απλά τώρα γίνεται σούσουρο έτσι για να γίνεται. Δλδ, δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις σε όλες αυτές τις θεωρίες συνομωσίας! Κόψε το 24, αφού σε χαλάει! :P Σιγά μην ρίξεις από Πρωινό Καφέ μέχρι την κυβέρνηση με αυτά που "γνωρίζεις"! Ηρεμία λίγο!

Δεν μπορώ να καταλάβω, τι κερδίζεις με όλα αυτά που λες για άτομα, που στο κάτω-κάτω, δεν τα ξέρεις κιόλας! Στο forum δν σ' έχω τρακάρει πότε!

Δημοσ.

Και ούτε πρόκειται να με τρακάρεις επειδή δεν είχε ποτέ να μου προσφέρει τίποτα.

Από κει και πέρα το ποστ σου είναι κλασσικό user του gr tv. (ειρωνικό και υπεροπτικό)

Να με πείσετε ότι μετά τα γεγονότα το 90% των μεταφραστών σας σταμάτησε να ανεβάζει έτσι επειδή το ήθελε, το σκέφτηκε δεν ξέρω κι εγώ τι, είναι λίγο χλωμό. Βλέπεις δεν πιστεύω σε συμπτώσεις. Για το θέμα του savva, δε με αφορά ιδιαίτερα, αλλά είναι λίγο περίεργο ότι το ban έγινε λίγο μετά που πήγε να βοηθήσει και σε κάποιο άλλο site.

Είπατε ότι λασπολογώ.

1---Είναι λασπολογία ότι αρκετοί από σας ήσασταν σε άλλα site υποτίτλων και το μόνο που κάνατε ήταν να τραβήξετε χρήστες στο gr tv, τη στιγμή μάλιστα που ξέρατε ότι οι ιδιοκτήτες ήταν στα μαχαίρια; Tony*** αλήθεια είναι ή ψέματα; Και μη μου πεις ότι το'κανες για να βοηθήσεις χρήστες...Ξέρεις πολύ καλά γιατί το'κανες.

2---Είναι λασπολογία το υπερόπτες που είπα; Να γίνω πιο συγκεκριμένος, λοιπόν. Κάποτε κάποιος με άλλο nick κατηγόρησε το site. Αμέσως φωτογραφήσατε το apsubs. Και αρχίσατε όλα τα τσατσάκια εκεί μέσα να λέτε ότι σας κατέβαινε από το κεφάλι, Ότι από ζήλια τα κάνουν και πόσα άλλα. Όταν αυτός αποκαλύφθηκε μόνος του ποιος είναι και ότι το apsubs δεν είχε καμιά σχέση τουμπεκί ψιλοκομμένο όλοι σας. Και πριν αποκαλυφθεί, ένας εκ των ιδιοκτητών είπε "Έλα μωρέ, σιγά και ποιος βλέπει άλλωστε το site τους" Αυτό εσύ δλδ δεν το χαρακτηρίζεις υπεροψία; Κακία; Πώς το χαρακτηρίζεις; Και μιλάμε για ένα site που έφτασε 25000 μέλη και ήταν επιλογή τους να γίνουν λιγότεροι. Που δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι πρόσφερε και πολλά μάλιστα. Απλά για σας έκανε το λάθος να μεταφράζει και κάποιες σειρές που θεωρούσατε ότι ήταν αποκλειστικό προνόμιο για σας μόνο και να υπάρχουν μόνο εκεί...Για την ποιότητα που πρόσφερε δεν το συζητάω. Όποιος παρακολουθούσε έβλεπε κιόλας.

3---Πάμε στις αντιγραφές υποτίτλων. Το subgr σας κατηγόρησε για κάποια σειρά που δε θυμάμαι. Γιατί να έχουν αυτοί άδικο κι όχι εσείς; Τη στιγμή μάλιστα που και το apsubs κατά καιρούς και με επιχειρήματα σας κατηγόρησε το ίδιο. Γιατί να έχουν 2-3 site λάθος κι όχι εσείς; Λασπολογία είναι και αυτό; Ας μας πει κάποιος...Ποτέ δεν ανέβηκε υπότιτλος από αλλού;

4---Έχεις εσύ ένα site στο οποίο μεταφράζεις εσύ η ίδια συνέχεια και ανεβάζεις. Έρχομαι εγώ και κατεβάζω το δικό σου κόπο. Δεν είναι ηθικό και σωστό αφού παίρνω δικό σου κόπο να ανεβάσω και στο δικό σου site όταν μεταφράσω κι εγώ κάτι; Για σκέψου το λίγο. Μιλάω πάντα για site που ο ιδιοκτήτης του μεταφράζει και παίρνεις εσύ. Δεν πρέπει να δείξεις ότι τον εκτιμάς εφόσον παίρνεις από το site του, προσφέροντας και στο δικό του site τη δουλειά σου; Δεν είναι αχαριστία όταν δεν το κάνεις και δίνεις μόνο αποκλειστικά αλλού τον κόπο σου; Που είναι το παράλογο και η λασπολογία; Είναι τυχαίο ότι κανείς μα κανείς μεταφραστής σας που κατέβαζε από το συγκεκριμένο site, δεν ανέβαζε ποτέ εκεί; Και το βρίσκεις σωστό δλδ εσύ αυτό και όχι αχάριστο;

5---Για δείτε σε προηγούμενες σελίδες τι κριτική κάνατε στα νέα παιδιά που ξεκίνησαν να μεταφράζουν...Είναι σωστό αυτό; Πού αποσκοπείτε; Να νοσταλγήσει ο κόσμος το gr tv; Και εν πάσει περιπτώσει ποιος σας είπε ότι έχετε δικαίωμα κριτικής μόνο εσείς και όχι άλλοι σε εσάς;

Δημοσ.

Τελευταίο ποστ, γιατί κατάλαβα ότι είσαι ένας άσχετος που κρίνει χωρίς να ξέρει.

Φυσικά σου είπα για τον savva και εννοείται ότι δεν έχεις να απαντήσεις κάτι επί αυτού, προφανώς γιατί δεν ξέρεις. Και φυσικά συνεχίζεις αλλού την κουβέντα, λες και δεν έχεις τι να κάνεις.

Κρίνε όπως θες, αλλά να ξέρεις τα γεγονότα και να ξέρεις με ποιον μιλάς και τι έχει κάνει αυτός με τον οποίο μιλάς.

Και μιλάς τώρα εσύ που το μόνο που κάνεις σε όλα τα φόρουμ να στέλνεις pm σε χρήστες να γίνουν μέλη στο gr tv.

1---Είναι λασπολογία ότι αρκετοί από σας ήσασταν σε άλλα site υποτίτλων και το μόνο που κάνατε ήταν να τραβήξετε χρήστες στο gr tv, τη στιγμή μάλιστα που ξέρατε ότι οι ιδιοκτήτες ήταν στα μαχαίρια; Tony*** αλήθεια είναι ή ψέματα; Και μη μου πεις ότι το'κανες για να βοηθήσεις χρήστες...Ξέρεις πολύ καλά γιατί το'κανες.

Γίνεσαι γελοίος. Είμαι σε δυο τρία φόρουμ τόσα χρόνια τώρα.

Η πορεία μου σε αυτά μπορεί να επιδείξει τι έχω κάνει και τι όχι.

Επιπλέον είναι αστείο και ανώριμο και δείχνει πόσο εμπαθής είσαι λέγοντας μια τέτοια γενικότητα.

Και επειδή αναφέρεσαι σε μία και μόνο περίπτωση, σε ΜΙΑ, που δεν φοβάμαι να την συζητήσω με οποιονδήποτε, ενημέρωσα κάποιον που ρωτούσε για μία σειρά ότι υπάρχει στο gtv. Κάτι που εγώ επέτρεπα μέσω pm στο δικό μου φορουμ, και παρακινούσα τους χρήστες να το κάνουν όσο θέλουν μέσω πμ, όχι όμως δημόσια, όπως αποδεδειγμένα είχε συμβεί (όχι από τους ίδιους). Σόρρυ κιόλας που σκέφτηκα τόσο αφελώς ότι θα επιτρεπόταν και αλλού αυτό που γίνεται στο δικό μου φόρουμ προς όφελός των άλλων.

Αν πιστεύεις ότι το με το ένα μέλος παραπάνω θα κέρδιζα κάτι, ή με τα δύο ή με τα 100 μέλη είσαι πολύ γελασμένος, που είσαι και δείχνει πόσο πονηρός είσαι, και αυτή σου η πονηριά σε κάνει να σκέφτεσαι παράλογα.

Αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ τις δικές σας λασπολογίες για κάποιους που προσπαθούν να στήσουν κάτι καινούριο(=νέους μεταφραστές) Παρ'τε το χαμπάρι, δεν τελείωσε το net και οι μεταφράσεις επειδή σταματήσατε να δίνετε εσείς μεταφράσεις.

5---Για δείτε σε προηγούμενες σελίδες τι κριτική κάνατε στα νέα παιδιά που ξεκίνησαν να μεταφράζουν...Είναι σωστό αυτό; Πού αποσκοπείτε; Να νοσταλγήσει ο κόσμος το gr tv; Και εν πάσει περιπτώσει ποιος σας είπε ότι έχετε δικαίωμα κριτικής μόνο εσείς και όχι άλλοι σε εσάς;

Δες τα δικά μου ποστ ρε.

Δες αν εγώ έχω μιλήσει άσχημα ή υποτιμητικά ή οτιδήποτε.

Εγώ ευθύνομαι για το πως έχει μιλήσει ένας μεταφραστής ή ένας χρήστης, ευθύνομαι γώ ή το site;

Σόρρυ κιόλας, αλλά δεν ξέρω ούτε καν το 1/4 των μεταφαρστών, προσωπικά μιλάω με όσους συνεργάζομαι μόνο.

Εμείς φταίμε γι' αυτό; Το gtvs;

Κάθε φορά που λέει κάτι ένας, κατακρίνεις το gtvs, μόνο και μόνο επειδή αυτός ο ένας είναι μέλος του ή πρώην μεταφραστής!

Πολύ ώριμο.

Αυτό που έχω πει εγώ εκεί, εκτός του να μην ανεβάζουν δικούς μου σαμπς χωρίς την άδειά μου, είναι μπράβο στην team που φτιάχνει υπότιτλους και δεν παίρνει υπότιτλους άλλων. Κατάλαβες με ποιον μιλάς;

Και ούτε πρόκειται να με τρακάρεις επειδή δεν είχε ποτέ να μου προσφέρει τίποτα.

Από κει και πέρα το ποστ σου είναι κλασσικό user του gr tv. (ειρωνικό και υπεροπτικό)

Να με πείσετε ότι μετά τα γεγονότα το 90% των μεταφραστών σας σταμάτησε να ανεβάζει έτσι επειδή το ήθελε, το σκέφτηκε δεν ξέρω κι εγώ τι, είναι λίγο χλωμό. Βλέπεις δεν πιστεύω σε συμπτώσεις. Για το θέμα του savva, δε με αφορά ιδιαίτερα, αλλά είναι λίγο περίεργο ότι το ban έγινε λίγο μετά που πήγε να βοηθήσει και σε κάποιο άλλο site.

Αν αναφέρεσαι σε μένα, ειρωνικό και υπεροπτικό; Την αγανάκτησή μου βγάζω!

Να σου πω ρε φίλε, πήγαινε δες πόσο στα posts μου πόσο ειρωνικός και υπεροπτικός είμαι, είτε εδώ, είτε στο gtv είτε όπου θες. Σε παρακαλώ πολύ.

Καλά για τους μεταφραστές σου απάντησα, με πολλούς τρόπους, σου έφερα και παραδείγματα ομάδων που αν έβλεπες τα Nicks κάτι θα σου έλεγαν. Αλλά δεν θες να καταλάβεις. Αλλά από την άλλη δεν μπορείς να προσβάλλεις 100άδες άτομα.

Για τον savva δεν είναι τίποτα περίεργο, αρκεί να ήξερες τι είχε συμβεί.

Αλλά δεν σε νοιάζει προφανώς. Αυτή είναι η τακτική των εντυπώσεων.

Όσον αφορά για τους μεταφραστές που "σταμάτησαν", λες και ξέρεις εσύ αν "σταμάτησαν" καταρχήν.

Αν όπως λες ήξερες με ποιους μιλάς, με ποιον μιλάς τώρα, θα σε παραπέμψω σε ένα ποστ του twoknop που λέει για την DexterTeam.

Δες ποιοι ήταν και τι συνεχίζουν να κάνουν...

Και μετά έλα να μου πεις πόσο χαζός είσαι που πιστεύεις κάτι διαφορετικό.

2---Είναι λασπολογία το υπερόπτες που είπα; Να γίνω πιο συγκεκριμένος, λοιπόν. Κάποτε κάποιος με άλλο nick κατηγόρησε το site. Αμέσως φωτογραφήσατε το apsubs. Και αρχίσατε όλα τα τσατσάκια εκεί μέσα να λέτε ότι σας κατέβαινε από το κεφάλι, Ότι από ζήλια τα κάνουν και πόσα άλλα. Όταν αυτός αποκαλύφθηκε μόνος του ποιος είναι και ότι το apsubs δεν είχε καμιά σχέση τουμπεκί ψιλοκομμένο όλοι σας. Και πριν αποκαλυφθεί, ένας εκ των ιδιοκτητών είπε "Έλα μωρέ, σιγά και ποιος βλέπει άλλωστε το site τους" Αυτό εσύ δλδ δεν το χαρακτηρίζεις υπεροψία; Κακία; Πώς το χαρακτηρίζεις; Και μιλάμε για ένα site που έφτασε 25000 μέλη και ήταν επιλογή τους να γίνουν λιγότεροι. Που δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι πρόσφερε και πολλά μάλιστα. Απλά για σας έκανε το λάθος να μεταφράζει και κάποιες σειρές που θεωρούσατε ότι ήταν αποκλειστικό προνόμιο για σας μόνο και να υπάρχουν μόνο εκεί...Για την ποιότητα που πρόσφερε δεν το συζητάω. Όποιος παρακολουθούσε έβλεπε κιόλας.

Φωτογραφήσατε, κάνατε, ράνατε.

Φίλε μου αυτό το γεγονός είναι τόσο παλιό, και γω σαν μέλος το είχα παρακολουθήσει.

Τίποτα πιο καινούριο;

Ναι πολύ κακώς είχαν κατηγορηθεί άτομα που δεν έφταιγαν.

Πολύ κακώς.

Ικανοποιημένος; Δηλαδή τι άλλο θες να πω; Αφού αυτή είναι η αλήθεια!

Πες μου κάτι εμένα που έχω κάνει και έχει δείξει υπεροψία;

Α και κάτι ακόμη.

Είπα εγώ ποτέ τίποτα για την προφορά του οποιουδήποτε; Σε παρακαλώ πολύ λοιπόν.

Και για το αποκλειστικό προνόμιο, εμείς δεν θεωρούσαμε καμία σειρά αποκλειστική, το ότι υπήρχε κόντρα ανάμεσα στους ιδιοκτήτες είχε να κάνει με πράγματα που σίγουρα κανείς από εσάς δεν ξέρει ακριβώς αλλά ούτε και γω.

3---Πάμε στις αντιγραφές υποτίτλων. Το subgr σας κατηγόρησε για κάποια σειρά που δε θυμάμαι. Γιατί να έχουν αυτοί άδικο κι όχι εσείς; Τη στιγμή μάλιστα που και το apsubs κατά καιρούς και με επιχειρήματα σας κατηγόρησε το ίδιο. Γιατί να έχουν 2-3 site λάθος κι όχι εσείς; Λασπολογία είναι και αυτό; Ας μας πει κάποιος...Ποτέ δεν ανέβηκε υπότιτλος από αλλού;

Έλα που θα μιλήσουμε για αντιγραφές υποτίτλων και στο ινσόμνια...

Τόσα threads και posts υπάρχουν δίπλα, όποιος θέλει ας πάει και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Το σίγουρο είναι ότι όσο είμαι εγώ εκεί και η uploadteam πριν το κλείσιμο, γινόταν έλεγχος όσο ήταν ανθρωπίνως δυνατός, να μην ανεβαίνει κανείς υπότιτλος που δεν έχει στείλει ο μεταφραστής του. Δεκάδες υπότιτλοι πετόντουσαν καθημερινά που ήταν από αλλού.

Η τελευταία φορά, κάτι που φυσικά δεν θα ξέρεις, και δεν πρόκειται να σου πω το nick φυσικά, που μεταφραστής πήρε τους χρόνους από άλλο site, ορθά και κοφτά από εμένα του κόπηκε κάθε δυνατότητα να ξανανεβάσει subs στο gtvs. Και δεν ήταν μεταφραστής μιας σειράς μόνο.

Είναι που με ένοιαζε να αυξήσω τα μέλη μου αλλά ταυτόχρονα απέκλεια μεταφραστές.

Φαντάζομαι αυτό δεν το ήξερες ε;

4---Έχεις εσύ ένα site στο οποίο μεταφράζεις εσύ η ίδια συνέχεια και ανεβάζεις. Έρχομαι εγώ και κατεβάζω το δικό σου κόπο. Δεν είναι ηθικό και σωστό αφού παίρνω δικό σου κόπο να ανεβάσω και στο δικό σου site όταν μεταφράσω κι εγώ κάτι; Για σκέψου το λίγο. Μιλάω πάντα για site που ο ιδιοκτήτης του μεταφράζει και παίρνεις εσύ. Δεν πρέπει να δείξεις ότι τον εκτιμάς εφόσον παίρνεις από το site του, προσφέροντας και στο δικό του site τη δουλειά σου; Δεν είναι αχαριστία όταν δεν το κάνεις και δίνεις μόνο αποκλειστικά αλλού τον κόπο σου; Που είναι το παράλογο και η λασπολογία; Είναι τυχαίο ότι κανείς μα κανείς μεταφραστής σας που κατέβαζε από το συγκεκριμένο site, δεν ανέβαζε ποτέ εκεί; Και το βρίσκεις σωστό δλδ εσύ αυτό και όχι αχάριστο;

Η ίδια;; :lol::-(

Μα ποιος σου είπε ότι αυτό που λες είναι άδικο;

Αλλά που ξέρω γω τι κάνει ο κάθε μεταφραστής; Αν κατεβάζει από αλλού, αν όχι.

Με κοροϊδεύεις;

Του είπα εγώ να μην ανεβάσει όπου θέλει τους υπότιτλους του εφ' όσον κατεβάζει από αλλού και το θέλει; Ή μήπως θα του το επιβάλω λες και τον γνωρίζω; Έλεος Θεέ μου!

Τι μου λες λοιπόν τώρα;

Α, και κάτι ακόμη. Το ίδιο ισχύει και από την ανάποδη ε; Να μην ξεχνιόμαστε.

Άντε αρκετά δεν κουράσαμε τον κόσμο, δεν νομίζεις;

Ή θα βρεις κάτι άλλο να πεις, ένα άλλο θέμα συζήτησης, κουβέντα να γίνεται και να χάνουμε το χρόνο μας;

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο γιατί έφαγε ban οριστικό την ώρα που την είχαμε χαρίσει τόσες και τόσες φορές, σε μια ιστορία που κράταγε χρόνο ή και παραπάνω ακόμη;

Δεν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει τον fck23. Να μάθει κάτι άλλο από την άποψη του, να δεχτεί κάτι άλλο από την άποψη του. Είναι αυτή εξ'αρχής, και επειδή είναι σωστή και φυσικά ΔΙΚΗ ΤΟΥ, δεν θα αλλάξει ό,τι και να ακούσει από την άλλη πλευρά (γιατί φυσικά δεν τον ενδιαφέρουν μια και δεν λένε και ΑΥΤΟΙ την ΔΙΚΗ ΤΟΥ άποψη).

Έλεος με τα ψέματα επιτέλους, αν δεν ξέρεις δεν μιλάς.

quoted for truth.

Εσύ fck23 θα έχεις τη δική σου γνώμη, που συγχρόνως είναι μια σειρά από λαθεμένες εντυπώσεις ή god-forbid σκόπιμες ανακρίβειες...

Τέλος. Αρκετά ασχολήθηκα με τη δική σου γνώμη.

Δημοσ.
Και επειδή αναφέρεσαι σε μία και μόνο περίπτωση, σε ΜΙΑ, που δεν φοβάμαι να την συζητήσω με οποιονδήποτε, ενημέρωσα κάποιον που ρωτούσε για μία σειρά ότι υπάρχει στο gtv. Κάτι που εγώ επέτρεπα μέσω pm στο δικό μου φορουμ, και παρακινούσα τους χρήστες να το κάνουν όσο θέλουν μέσω πμ, όχι όμως δημόσια, όπως αποδεδειγμένα είχε συμβεί (όχι από τους ίδιους). Σόρρυ κιόλας που σκέφτηκα τόσο αφελώς ότι θα επιτρεπόταν και αλλού αυτό που γίνεται στο δικό μου φόρουμ προς όφελός των άλλων.

Άρα λοιπόν δεν είναι λασπολογία αυτό που λέω, Είπα κάτι ψέματα; Και το έκανες όχι μια, αλλά τρεις φορές. Απλά μια φορά βγήκε. Σωστά; Και ο λόγος που ήσουνα σε κείνο το φόρουμ άστο καλύτερα, και τον ξέρεις και τον ξέρω. Το ότι το έκανες στο δικό σου(lol δικό σου) φόρουμ, δε σημαίνει ότι ήταν και σωστό. Έτσι δεν είναι;

Αν πιστεύεις ότι το με το ένα μέλος παραπάνω θα κέρδιζα κάτι, ή με τα δύο ή με τα 100 μέλη είσαι πολύ γελασμένος, που είσαι και δείχνει πόσο πονηρός είσαι, και αυτή σου η πονηριά σε κάνει να σκέφτεσαι παράλογα.

Δεν είναι καθόλου πονηριά. Ο σκοπός του site ήταν πάντα να τους μαζέψει όλους εκεί. Όποιο άλλο site μετέφραζε σειρά, ήταν black list. Από τους 100 όλο και κάποιος θα σκάλωνε σε καμιά ομάδα μετάφρασης...

Δες τα δικά μου ποστ ρε.

Δες αν εγώ έχω μιλήσει άσχημα ή υποτιμητικά ή οτιδήποτε.

Εγώ ευθύνομαι για το πως έχει μιλήσει ένας μεταφραστής ή ένας χρήστης, ευθύνομαι γώ ή το site; Σόρρυ κιόλας, αλλά δεν ξέρω ούτε καν το 1/4 των μεταφραστών, προσωπικά μιλάω με όσους συνεργάζομαι μόνο.

Τα ρε σ'αυτούς που ξέρεις, όχι σε μένα. Συνεννοηθήκαμε; Είπα εγώ πώς ευθύνεσαι εσύ;

Καλά για τους μεταφραστές σου απάντησα, με πολλούς τρόπους, σου έφερα και παραδείγματα ομάδων που αν έβλεπες τα Nicks κάτι θα σου έλεγαν. Αλλά δεν θες να καταλάβεις. Αλλά από την άλλη δεν μπορείς να προσβάλλεις 100άδες άτομα.

Ενώ οι 100αδες μπορούν να προσβάλουν κάνοντας κριτική για τους νέους μεταφραστές, ε; Ωραίοι είστε!

Όσον αφορά για τους μεταφραστές που "σταμάτησαν", λες και ξέρεις εσύ αν "σταμάτησαν" καταρχήν.

Αν διάβαζες καλά, θα έβλεπες ότι είπα πως αν αυτό που έκαναν τόσο καιρό και ήθελαν να συνεχίσουν να προσφέρουν θα το έκαναν σε κάποιο από τα Ελληνικά site. Για να μη το κάνουν κάτι άλλο τρέχει και σταμάτησαν να προσφέρουν τόσοι πολλοί...

Φωτογραφήσατε, κάνατε, ράνατε.

Φίλε μου αυτό το γεγονός είναι τόσο παλιό, και γω σαν μέλος το είχα παρακολουθήσει.

Τίποτα πιο καινούριο;

Ναι πολύ κακώς είχαν κατηγορηθεί άτομα που δεν έφταιγαν.

Πολύ κακώς.

Ικανοποιημένος; Δηλαδή τι άλλο θες να πω; Αφού αυτή είναι η αλήθεια!

Παλιό καινούριο, έχει σημασία. Είναι γεγονός που δείχνει το πώς σκέφτονται κάποιοι. Και πάλι, πού είναι η λασπολογία που λες ότι ρίχνω; Όπως λες είναι αληθινό γεγονός.

Έλα που θα μιλήσουμε για αντιγραφές υποτίτλων και στο ινσόμνια...

Τόσα threads και posts υπάρχουν δίπλα, όποιος θέλει ας πάει και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Τα δίπλα σβήνονται όταν δεν συμφέρει. Δεν ξεχνιέται σε πολυαναμενόμενο υπότιτλο ότι άλλαξε το αρχείο 5 φορές κάθε φορά που κάποιοι άλλοι σας ξεμπρόστιαζαν. Φαντάζομαι ξέρεις τι εννοώ. Εκείνο δεν σβήστηκε φυσικά γιατί θα χάνατε πόσο κόσμο που περίμενε(με το φτωχό σας το μυαλό)

Μα ποιος σου είπε ότι αυτό που λες είναι άδικο;

Αλλά που ξέρω γω τι κάνει ο κάθε μεταφραστής; Αν κατεβάζει από αλλού, αν όχι.

Με κοροϊδεύεις;

Πολύ καλά ξέρεις, αφού σε πρώτες σειρές η "δουλειά σου" ήταν να την στήνεις καραούλι σε άλλα site να δεις αν έβγαιναν υπότιτλοι ή όχι. Εθεάθης άπειρες φορές.

Του είπα εγώ να μην ανεβάσει όπου θέλει τους υπότιτλους του εφ' όσον κατεβάζει από αλλού και το θέλει; Ή μήπως θα του το επιβάλω λες και τον γνωρίζω; Έλεος Θεέ μου!

Τι μου λες λοιπόν τώρα;

Σου είπα και πριν, δεν πιστεύω σε συμπτώσεις. Από τους 10 μεταφραστές(εικονικός αριθμός) ούτε ένας να μην ανέβαζε πουθενά αλλού...

Α, και κάτι ακόμη. Το ίδιο ισχύει και από την ανάποδη ε; Να μην ξεχνιόμαστε.

Εδώ κάνεις κάποιο λάθος. Μαζί σου οι ιδιοκτήτες ότι έκαναν να μην ήθελαν να ανεβαίνει αλλού. Λογικότατο. Για τους απλούς χρήστες λέω.

Ή θα βρεις κάτι άλλο να πεις, ένα άλλο θέμα συζήτησης, κουβέντα να γίνεται και να χάνουμε το χρόνο μας;

Τελικά θα μου πεις πού είπα ψέματα και λασπολογώ; Από τα 4 σημεία που με κατηγορείς ότι λασπολογώ.

1--Εσύ ο ίδιος είπες ότι το'κανες, άρα δεν είπα ψέματα.

2--Υπερόπτες, το παραδέχτηκες ότι έγινε το γεγονός. Άσχετα αν αυτό το γεγονός δεν το χαρακτήρισες. Στη θέση σου θα είχα το θάρρος να πω ότι έκαναν μ@@@@α κι ότι το έκαναν από εμπάθεια κι έβγαλαν και κακία.

3--Αντιγραφές γινόταν, Σε άλλα site υπάρχει αναφορά από τους δημιουργούς υποτίτλων που δεν έχω λόγο να μη πιστέψω.

4---Επιμένω ότι είναι αχαριστία από τα απλά μέλη αυτό που γινόταν. Παίρνω-δίνω είναι για μένα το σωστό.

5-Είναι λασπολογία ότι οι περισσότερες κριτικές είναι από μεταφραστές; Διάβασε λίγο και θα δεις.

Τελικά θα μου πεις ποια είναι τα ψέματα που είπα;

@Praetorian όπως βλέπεις ανακρίβειες δε λέω. Όταν θα ξεφύγεις από τη φανατίλα που έχεις και το δεις αντικειμενικά μπορούμε να συζητήσουμε. Όσο γαυγίζεις σαν σκυλάκι πίσω από κάθε ποστ, εκτίθεσαι.

Καλή σας μέρα.

• Moderators
Δημοσ.

@Praetorian όπως βλέπεις ανακρίβειες δε λέω.

Λες. Ένα σωρό. Δεν το βλέπεις. Εσύ.

Όταν θα ξεφύγεις από τη φανατίλα που έχεις και το δεις αντικειμενικά μπορούμε να συζητήσουμε. Όσο γαυγίζεις σαν σκυλάκι πίσω από κάθε ποστ, εκτίθεσαι.

Άσ' τα αυτά για αλλού. Δεν σε παίρνει σε μένα και το ξέρεις ήδη.

Προσπαθήσαμε να συζητήσουμε και αναλυτικά μέσω pm που ΕΣΥ ξεκίνησες. Και στο οποίο κατέληξες μόλις είδες οτι δεν σε παίρνει, ότι είμαι είρων και υπερόπτης και δεν ξέρω τι άλλα κουραφέξαλα.

Σου επιστρέφω τα bold.

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα οτι τα παιδια του Gtvs και του Apsubs βοηθησαν και προσφεραν πραγματικα ολον αυτον τον καιρο και τους ευχαριστουμε γι αυτο. Κακιες υπηρχαν τοτε, κακιες υπαρχουν και τωρα. Το θεμα ειναι οτι αντισταθηκαμε και συνεχιζουμε αντι να κλεισουμε και να κανουμε οτι μας ζητησανε καποιες εταιριες. Αυτο πιστευω ειναι που εχει νοημα και μην γελιομαστε. Το μονο που θα ελεγα απο μερια μου ειναι καλυτερα να ανεβαινουν υποτιτλοι σε ελληνικα site παρα σε ξενα που δεν μας εχουν προσφερει ποτε τιποτα. Δεν εχουμε

τιποτα να χωρισουμε μεταξυ μας.

Δημοσ.
Και κακία είναι αυτό που λέγεται από σας. Αν ανοίξει το site θα θα θα...Οι μεταφράσεις που κάνουν κάποιοι τώρα είναι χάλια. Αυτές τις κριτικές τις κάνετε εσείς, γιατί σας πειράζει όταν κάνουν εσάς κριτική;

2) Σαφώς και όλοι όταν ξεκινούν κάτι θέλουν δουλειά. Και το subs.gr πχ. έχει ήδη αρχίσει να διορθώνεται αρκετά. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Μακάρι να συνεχίσουν και όταν για κάποιους θα θεωρείται περιττό, ενδεχομένως. Και μακάρι όλοι οι trackers και τα υπόλοιπα sites να παίρνουν από αυτούς υπότιτλους.

Εάν θεωρείς ότι το παραπάνω ποστ μου βγάζει κακία, τότε άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις και επομένως δεν έχει νόημα να μιλάμε, εφόσον έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου. Όπως είπες, καθένας έχει τη γνώμη του και δεν αλλάζει.

ΥΓ: Ο ferrari έκανε το λάθος να συνεργαστεί και με άλλο site. Μη λέτε ότι να'ναι, γι'αυτό και το ban του. Στημένη του την είχατε. Και όταν φυσικά είχε πλέον εξασφαλιστεί η συνέχεια της σειράς που μετέφραζε.

Εμείς να μη λέμε ό,τι να ’ναι ή εσύ βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα; Το τι έκανε ο ferrari και έφαγε το ban, τότε που το έφαγε οριστικά, (γιατί είχε ξαναφάει και μετά από δικές του παρακλήσεις και pm και υποσχέσεις ότι δεν θα έκανε τα ίδια λάθη ανακλήθηκε) άσε να το ξέρουν αυτοί που είχαν καθημερινή επαφή μαζί του. Και το ban το έφαγε πολύ πριν βρεθούν αυτοί που θα συνέχιζαν τις σειρές που είχε αναλάβει. Ή μήπως ξέρεις και πότε βρέθηκαν οι αντικαταστάτες?

Δημοσ.

Συ είπας...Αν νομίζεις ότι αυτό το ποστ σου δεν βγάζει πίκα και κακία. πάω πάσο.

Εγω θέλω να δω, αν μαζευτούν ξανά οι γνωστές ομάδες και ξεκινήσουν άλλη προσπάθεια, πόσοι απ' αυτούς που τους κράζουν τόσο καιρό, θα μπουν με άλλο Nick και θα παίρνουν τα υποτιτλάκια τους ωραία και καλά, σαν να μην τρέχει κάστανο. Για να μην πω όλοι, θα πω το 95%. Αυτό τα λέει όλα.

Και φυσικά, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες από τις ομάδες που δημιουργήθηκαν τώρα στα διάφορα sites και κοκκορεύονται ότι εκείνοι συνεχίζουν όταν οι άλλοι σταματάνε, θα συνεχίσουν τις μεταφράσεις. Εκτός από την "γνωστή παλιά ομάδα", η οποία μετέφραζε και μεταφράζει επειδή το γουστάρει, δεν νομίζω να συνεχίσει κανένας άλλος. Όπως συμβαίνει και τώρα με τον Dexter π.χ.

Αυτά που λες παραπάνω τα είπες μετά...

@pretorian, ακόμη περιμένω να μου πεις τις ανακρίβειες που λέω. Πέρα από το Savva, που όπως είπα δεν έχω στοιχεία, αλλά είναι συμπέρασμα από γεγονότα, που πιθανόν να είναι και λάθος, συγκυρίες. Το παίρνω πίσω λοιπόν. Και περιμένω να ακούσω τα ψέματα που είπα και δημιουργώ εντυπώσεις.

@Σωστός ο sekeris, το έπιασε το νόημα. Από εκεί ξεκίνησαν οι παρατηρήσεις μου και πήγε εδώ που πήγε η κουβέντα. Από ότι βλέπεις κάποιοι προκειμένου να μη πάει μπροστά κάποιο από τα νέα site προτιμούν είτε να μοιράζονται μεταξύ τους είτε να ανεβάζουν σε ξένα site. Και δεν θα ήταν κατακριτέο αν τόσο καιρό δεν φώναζαν ότι θέλουν απλά και μόνο να προσφέρουν και να φτάσουν οι υπότιτλοι που κάνουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες.

Ελπίζω να μη κριθούν και αυτά παράλογα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...