Getta Robo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μηπως τα ξεφτερια της ΕΠΟΕ πειραματιζοντε με τιποτα ddos attacks; Δεν ειναι αγνωστη τακτικη, εχουν υπαρξει παραμοια σκηνικα στο εξωτερικο..
carlos55 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέσω ξένου proxy μπαίνω κανονικά. Χωρίς proxy λευκή σελίδα. Από ένα trace root που έκανα, το πρόβλημα εντοπίζεται με το βγαίνει από forthnet το αίτημα εδώ so-3-1-0-0-dcr2.fra.cw.net
Saxtus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Παίζει να έχουν μπλοκάρει κάποια ISP IP ranges οι ίδιοι για να μην βρίσκονται από την κολ#ΕΠΟΕ.
SMIRNOFF Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά ούτε εγώ μπορώ να μπω στο subs4free εδώ και δύο-τρεις( ;;; ) μέρες.. με proxy μπαίνει κανονικά.. κι εγώ forthnet έχω.. Το ίδιο πρόβλημα μου εμφανίστηκε χθες το πρωί και στο torrentleech.. Μπήκα τώρα και έχουν μια ανακοίνωση "Our ISP is experiencing some connection issues at the moment, mostly with their international connection to the US,but it could affect other countries/ISPs as well, so until they fix it, many users might be unable to connect to the site.Nothing to worry about,just be patient ;)" αλλά δεν ξέρω αν το λύσαν και ευθύνεται αυτό.. Από άλλους παρόχους μπαίνετε κανονικά;
KaizerSoze Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Οκ, τσεκαρα και απο δουλεια, 99% ειναι μαλακια της Forthnet(η οποια μολις χανει ενα πελατη, καταλαβαινω τι θελουν να κανουν απο την πλευρα τους, καταλαβαινω πως με ενα proxy ή αλλη ματσακωνια θα συνεχισω να το παρακαμπτω αλλα δεν γουσταρω επειδη πηρανε την Nova να γινουν internet marshals Τομι Λι Τζοουνς κιετσι. Αν θελουν ιντερνετ με περιορισμους τοτε ας το εχουν για τους υπολοιπους πελατες τους, οχι για μενα) Εχουμε καμια IP: port απο κανα proxy της προκοπης, ετσι ψιλοτσεκαρισμενο οτι παιζει καλα τις τελευταιες μερες, γιατι τραβαγα κατι ζορια και με τους proxy χθες ενω πιο πριν επαιζα αποκει(εχει καμια σχεση ο browser?)
gfmetro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Με Forthnet μπαίνω κανονικά και κατέβασα κάτι το πρωί χωρίς πρόβλημα. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.
genius_13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ με 4net μπαίνω κανονικά χωρίς πρόβλημα
carlos55 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Είστε οκ, γιατί από τις 10 περίπου το πρωί ανοίγει κανονικά το site. Το πρόβλημα δεν ήταν ακριβώς της forthnet, καθώς το αίτημα έφευγε κανονικά από forthnet και κολλούσε στον παραπάνω server που ανέφερα.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Ok, βλεπουμε, γιατι σημερα μπηκα μονο απο δουλεια οποτε παιζει να φτιαχτηκε σημερα
digimyth Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Βαριέμαι να διαβάσω 100 και κάτι σελίδες και δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά εγώ βρήκα τη σελίδα της GMTEAM http://www.subs4free.com/ (SUBS 4 FREE) και με καλύπτει απόλυτα... μοιάζει πάρα πολύ με το subs4u.gr που δυστυχώς σταμάτησε να μοιράζει υπότιτλους... Επίσης υπάρχει και αυτή: http://greek.findsubtitles.com/
KOSMAS73 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Βαριέμαι να διαβάσω 100 και κάτι σελίδες και δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά εγώ βρήκα τη σελίδα της GMTEAM http://www.subs4free.com/ (SUBS 4 FREE) Η GMTeam φίλε μου δεν έχει καμία σχέση με την σελίδα, ουτε είναι δική της, απλα ανεβάζει τους υπότιτλους της εκεί οπως και σε άλλα site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.