Προς το περιεχόμενο

Τέρμα οι ελληνικοί υπότιτλοι;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ έχω να πω ότι έχουν ανοίξει πια οι ασκοί του Αιόλου δεν υπάρχει γυρισμός δεν θα τους περάσει με τον ένα οι με τον άλλο τρόπο...... ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω πετυχημένες σειρές όπως prison break - lost – 24 και ίσος κάνα δυο τρεις ακόμα δόξα το θεό υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι για αυτούς που δυσκολεύονται με τη γλώσσα σε DVD εμπορίου .

Για κάποιες σειρές όμως παλιές ως επί τo πλείστον άλλα και για κάποιες σχετικά νέες που δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι ούτε στα original dvd (βλέπεις τουρκικά πολωνικά σουηδικά ιταλικά ....ελληνικά πουθενά) και που η ελληνική TV αγνόησε παντελώς, ΡΩΤΑΩ τους μηνυτές (έχω μεγάλη περίεργα να μάθω ποιος έκανε αυτή την βλακεία ) με αυτές τις σειρές τι γίνεται ??Γιατί δεν πιστεύω ότι το SCI FI TV έκανε μήνυση στο greektvsubs γιατί μεταφράστηκε στα ελληνικά το STARGATE ATLANTIS η το GALACTICA αφού δεν πρόκειται να παιχτεί ποτέ στην Ελλάδα .

Είναι προφανές ότι πρόκειται για μια κίνηση απελπισίας που προσπαθεί να κάνει ένα κανάλι (γιατί δεν πάει και πολύ καλά) που θέλει να το πληρώνουμε και 55 ευρώ ονόματα δεν λέμε όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη δίνουν το πολύ 20. Κρίμα εύχομαι στα παιδιά του greektvsubs να βρουν το τρόπο να είναι πάλι κοντά μας .

Δημοσ.

Προτιμώ να πάω να γραφτώ στο φροντιστήριο και να πάρω LOWER, PROFICIENCY και ξέρω γω τι άλλο παρά να πάω να αγοράσω τα άχρηστα DVD τους, να παρακολουθήσω τις μαλακισμένες διαφημίσεις τους και τις καθυστερημένες Ελληνικές σειρές. Ιντερνετ, downloading και ξερό ψωμί...

Επίσης ας είναι καλά μερικά παλικάρια που φάγανε τα μάτια τους να μεταφράσουν σειρές όπως το Lost, Prison Break. Αν δεν ήσαν αυτοί ποιος θα ήξερε τώρα αυτές τις σειρές; Και ύστερα ξυπνήσανε και τα κανάλια και τα φέρανε και αυτά μετά από μια πενταετία, αφού έγινε ο χαμός και το έμαθε και η γιαγιά μου. Με αυτά που κάνουν θα την πατήσουν πολλοί άσχημα, να μου το θυμηθείτε...

Δημοσ.

Συνέβη παλιότερα με το eztv dot com... το οποίο σε μία νύχτα μετονομάστηκε σε eztv dot it και όλα επανήλθαν στην θέση τους... Επομένως η λύση είναι μία (οι και πολλές) dot ru, dot it, dot nl κλπ. Καλή τύχη στα παιδιά του greektvsubs να ξέρουν ότι τους συμπαραστεκόμαστε... 3433 users τους ευχαριστούν στην ανακοίνωση τους

Δημοσ.

Εγω επισης δεν καταλαβα το αλλο, τοσα τορενταδικα, τοσα mp3αδικα υπαρχουνε, στα sybτιτλαδικα την πεσανε?

Δημοσ.

Εγώ να προσθέσω σειρές όπως το L Word και το Queer as folk, που αν και όταν καταφέρουν και έρθουν στην Ελλάδα, προβάλλονται τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά από 1-2-3 επεισόδια, "ενοχλούν την αισθητική μας" και κόβονται πριν καλά - καλά αρχίσουν.

Και αυτές οι σειρές έχουν 5 και 6 περιόδους. Αλλά εδώ στην Ελλάδα έχουμε σκοταδισμό...

Δημοσ.
Εγω επισης δεν καταλαβα το αλλο, τοσα τορενταδικα, τοσα mp3αδικα υπαρχουνε, στα sybτιτλαδικα την πεσανε?

γιατι εκει τα περισσοτερα (μην πω ολα ειναι dot com !!!! ) αν και ειδαμε τι καταφεραν σε γνωστα warezadika.....

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δεν μπορουν να κανουν!!!!!!!!! να πανε να γ@@%@^%ν η δυναμη του ιντερνετ ειναι μεγαλη και δεν θα καταφερουν τιποτα να κανουν...

Δημοσ.

Με ποιόν να τα βάλουν οι καρμίρηδες; Με ΠΧ. το rapidshare ή το ********; Δεν τους φτάνει. Μέχρι εκεί που τους παίρνει λοιπόν και ... βλέπουμε. Αλλά είναι τόσο κοντόφθαλμοι που δεν ξέρουν ότι αυτό που κάνουν θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Δημοσ.
Kαλα ξεφευγουμε τελειως, τελευταιο offtopic σχολιο πανω σε αυτο...

Ο Biafra ελεγε:

"Anarchy sounds good to me / Then someone asks, "Who'd fix the sewers?"

Μην σκεφτεσαι την λεξη "αναρχια" σαν εννοια, αλλα σαν θεωρια.

Kαποιοι αλλωστε ειχαν τον τροπο και τον χρονο να εμβαθυνουν πολυ στο θεμα.. ;)

i am a scientist, not a philosopher! :P

Δημοσ.

Μήπως απλά θίχτηκαν τα συμφέροντα κάποιων δικών μας, "επαγγελματιών" του χώρου (που αν κρίνω από το αποτέλεσμα μόνο επαγγελματίες δεν είναι), από την καταπληκτική αλλά και δύσκολη δουλειά που έκαναν τα παιδιά αυτά τόσα χρόνια;

Μήπως λέω; :rolleyes:

Ρε δεν πάτε καμιά βόλτα στο μώλο (mall) λεω γω;

Δημοσ.
ΕΠΟΕ: Η Εταιρία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων (ΕΠΟΕ) είναι μία μη κερδοσκοπική αστική εταιρία με νομική προσωπικότητα (άρθρo 784 ΑΚ), που λειτουργεί ως Οργαν .... [μπλα-μπλα-μπλα].

μη κερδοσκοπική.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.Ε....

...μη κερδοσκοπική??? :rolleyes:

εάν δεν κάνω λάθος αυτό είναι τίτλος, δεν είναι λέξη δλδ δε σημαίνει πραγματικά μη κερδοσκοπική, χαίρω πολύ αν όλοι οι Μη Κερδοσκοπικοί οργανισμοί ήταν πραγματικά μη κερδοσκοπικοί, όσο είναι η google μη κερδοσκοπική άλλο τόσο είναι και αυτοί

για παράδειγμα εάν πληρείς κάποια κριτήρια τότε βαφτίζεσαι έτσι

πως λέμε το μελομακάρονο αλλά δεν είναι μέλι με μακαρόνι (sorry αλλά δεν μου ερχόταν άλλο παράδειγμα...)

Όποιοι γνωρίζουν τα παραθυράκια του νόμου, ας βοηθήσουν!

Η προσφορά των μεταφραστών είναι ανεκτίμητη...

νομικός δεν είμαι αλλά το είχα ψάξει παλιότερα το θέμα και εάν δεν κάνω λάθος εάν αυτά τα site καλύπτονταν από forum, τυπικά δεν θα είχαν πρόβλημα γιατί δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στοιχεία εναντίον τους αφού τα στοιχεία αυτά θα καλύπτονται από νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων για προσωπικές απόψεις που εκφράζονται στα forum

αυτός είναι ο λόγος που πριν λίγα χρόνια πολλά site όχι υποτίτλων αλλά ανταλλαγής αρχείων μάλιστα επαναδομήθηκαν πάνω σε forum γιατί έτσι δε θα μπορούσαν να τους αγγίξουν και για όσους θυμούνται πολλά από αυτά στις αρχές της μετατροπής σε forum είχαν αναρτήσει προκλητικά μηνύματα που εξηγούσαν ότι δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν στοιχεία που βρίσκονται εντός του forum

σημασία έχει όμως το τυπικά που έγραψα, γιατί η πράξη απέχει από τη θεωρία

το ποιοι νόμοι θα τηρηθούν κατά γράμμα από τη Δικαιοσύνη έχει να κάνει με την αίσθηση απονομής δικαιοσύνης από τα πρόσωπα που θα κληθούν να κρίνουν και υποτίθεται πως αυτό πρέπει να γίνεται με "καλή πίστη"

αυτό θεωρητικά είναι καλό αλλά στην πράξη δίνει περιθώριο και για πολύ κακό...

συγκεκριμένα η ελληνική Δικαιοσύνη δεν είναι ενήμερη για αυτά τα θέματα δυστυχώς και κρίνει περισσότερο με βάση το προσωπικό αίσθημα απονομής δικαιοσύνης όπως έχουμε δει σε παλιότερες υποθέσεις με blogs, sites κλπ και ενώ κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι καλύπτεται από το νόμο αυτό δεν γίνεται πράξη

από όσα έγραψα βέβαια δεν μπορώ να πω πόσα είναι αξιόπιστες πληροφορίες αυτή τη στιγμή γιατί από τον καιρό που ασχολήθηκα έχουν αλλάξει πολλά

Δημοσ.

Για αυτό μακριά από όλους τους άσχετους, βοικοταζ σε όλες αυτές της εταιρίες. Την δύναμη την έχουμε εμείς όχι αυτοί. Εκεί να κλείσουν όλοι για να βάλουνε μυαλό. Δεν θα ξεχάσω μια αλυσίδα DVD Club που υπάρχει στην πόλη μου έβαλε την ενοικίαση 2.5 ? την ήμερα ουστ παλιό κλέφτες. Μπορεί να μιλάω με κάκια άλλα έτσι τους χρειάζεται μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Δημοσ.
εάν δεν κάνω λάθος αυτό είναι τίτλος, δεν είναι λέξη δλδ δε σημαίνει πραγματικά μη κερδοσκοπική, χαίρω πολύ αν όλοι οι Μη Κερδοσκοπικοί οργανισμοί ήταν πραγματικά μη κερδοσκοπικοί, όσο είναι η google μη κερδοσκοπική άλλο τόσο είναι και αυτοί

για παράδειγμα εάν πληρείς κάποια κριτήρια τότε βαφτίζεσαι έτσι

πως λέμε το μελομακάρονο αλλά δεν είναι μέλι με μακαρόνι (sorry αλλά δεν μου ερχόταν άλλο παράδειγμα...)

Nαι ρε man, το γνωριζω, αλλα αυτο μου χτυπησε πρωτο στο ματι, αυτο εκραξα...

Ειναι λιγο προκλητικο οταν παιζονται τοσα συμφεροντα απο πισω να αυτοαποκαλεισαι μη κερδοσκοπικη εταιρια...

ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΑΕ φαση.. :P

Αν ρωτησει καποιος τι ειναι η google, το μονο σιγουρο ειναι πως δεν θα χρησιμοποιησεις την εννοια μη κερδοσκοπικη καπου...

i am a scientist, not a philosopher! :P

E, τοτε να πεσουμε στα "βαρια"? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...