Προς το περιεχόμενο

Τέρμα οι ελληνικοί υπότιτλοι;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειδατε τι εγραφε το ypotitloi.blogspot.com ;

Η απαντηση μου: Ε τι να πουμε ευχαριστουμε για ολα να εισαστε καλα και να μας γραφεται. Ευχαριστουμε για την βοηθεια σας και την ζεστασια που νιωσαμε τις κρυες νυχτες του χειμωνα.και ρωταω :

Ποιοι ειναι αυτοι ρε παιδια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τους ειχατε ξανακουσει ;;

Admin μπορω να βρισω λιγο ;

Ρε καλα για τοσο μα...κες μας θεωρουν.

Μηπως ολα αυτα ειναι απλα για να φοβεριζουν οτι η "ξερεις πια" εχει δυναμη και γ..μει και δερνει και

κλεινει site κατα ριπας ; Μηπως σκοπιμα ανοιγουν κατι τετοια για να υπαρχει αυτος ο χουντικος εκφοβισμος οτι ξερεις σας παρακολουθουμε ;

Δημοσ.

Τον ANoiM? Nαι τον έχω ξανακούσει και είναι αρκετά γνωστός. Και είμαι σίγουρος και εσύ θα είδες κάποια ταινία με υπότιτλους δικούς του η παράγωγα δικών του.

Δημοσ.
Ειδατε τι εγραφε το ypotitloi.blogspot.com ;

Η απαντηση μου: Ε τι να πουμε ευχαριστουμε για ολα να εισαστε καλα και να μας γραφεται. Ευχαριστουμε για την βοηθεια σας και την ζεστασια που νιωσαμε τις κρυες νυχτες του χειμωνα.και ρωταω :

Ποιοι ειναι αυτοι ρε παιδια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τους ειχατε ξανακουσει ;;

Admin μπορω να βρισω λιγο ;

Ρε καλα για τοσο μα...κες μας θεωρουν.

Μηπως ολα αυτα ειναι απλα για να φοβεριζουν οτι η "ξερεις πια" εχει δυναμη και γ..μει και δερνει και

κλεινει site κατα ριπας ; Μηπως σκοπιμα ανοιγουν κατι τετοια για να υπαρχει αυτος ο χουντικος εκφοβισμος οτι ξερεις σας παρακολουθουμε ;

Ήρεμα,ο ANoiM είναι απ' τις βασικές μας μονάδες.Πάντα του μοναχικός καβαλάρης.B)

Δημοσ.

τι επαθε το subsfree.com???

Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111) in /home/tomtom/public_html/Connections/connUserSite.php on line 9

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111)

Δημοσ.

Εψαξα στο πιο γνωστο ξενο σαιτ για ελληνικους υποτιτλους για το τελευταιο επεισοδιο του House,βρισκω και τους κατεβαζω και τελικα ηταν για το Supernatural .Οτι να'ναι.Δεν υπαρχει καποιος ελεγχος εκει περα?

Δημοσ.
Εψαξα στο πιο γνωστο ξενο σαιτ για ελληνικους υποτιτλους για το τελευταιο επεισοδιο του House,βρισκω και τους κατεβαζω και τελικα ηταν για το Supernatural .Οτι να'ναι.Δεν υπαρχει καποιος ελεγχος εκει περα?

Το οποίο μάλιστα έγινε δύο φορές, μία την Πέμπτη και μία εχτες.

Δημοσ.

To site που αναφέρεστε δεν είναι down. Το πρόβλημα το έχουν όσοι έχουν forthnet. Εδώ και 2 μέρες ένα μεγάλο εύρος των ip της forthnet δεν μπορούν να ανοίξουν το συγκεκριμένο site.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το πρόβλημα προέρχεται από τη forthnet (κάποιες φορές μπαίνεις και χωρίς proxy) ή από το συγκεκριμένο site.

Edit. Τελικά υποθέτω ότι μάλλον το site μπλόκαρε την πρόσβαση, μάλλον λόγω των fake subs που ανέβαιναν τον τελευταίο καιρό (φαίνεται είχαν εντοπίσει το πρόβλημα σε διάφορες ip της forthnet).

Τώρα σχεδόν* ανοίγει κανονικά.

*Το σχεδόν θα το καταλάβουν όσοι έχουν forthnet και δοκιμάσουν να ανεβάσουν υπότιτλο.

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που γράφω ή όχι, αλλά είναι το μόνο λογικό συμπέρασμα που μου έρχεται στο μυαλό, μετά από δοκιμές με 3 διαφορετικούς λογαριασμούς της forthnet και 2 λογαριασμούς άλλων isp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...