No_MeRcY Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 θέλετε να χάψω ότι αγοράστηκε το domain , livesubs , και λόγω ενός e-mail το έκλεισαν..? bullshit
FarCry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Κοίτα όλο το post μου,plz. a πες και εσύ "more than meets the eye" . μου πετάς το αρχαίο και και το πήρα στραβά... εγώ είμαι της θετικής σχολης
sekeris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Το sub4free ανοιξε.Βασικα ξενερωσα που δεν εχει καποιο ξεχωριστο section για τις ξενες σειρες. Αυτο σαν πρωτη εικονα κατα τα αλλα καλη μου φανηκε.
ekkli Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Το sub4free ανοιξε.Βασικα ξενερωσα που δεν εχει καποιο ξεχωριστο section για τις ξενες σειρες. Αυτο σαν πρωτη εικονα κατα τα αλλα καλη μου φανηκε. aπο χθες ειναι σιγουρα ανοιχτο που εψαχνα κατι υποτιτλους κ πηρα χαμπαρι την ολη φαση με καθυστερηση ενα μηνα και .. αλλά δε βλεπω πουθενα να λεει για υποτιτλους, αντ'αυτου εχει κατι καζινο κλπ υπηρεσιες που δε νομιζω οτι ειχε. μηπως πρεπει να ειμαι εγγεγραμενος χρηστης για να μου δειξει ?
parisb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 aπο χθες ειναι σιγουρα ανοιχτο που εψαχνα κατι υποτιτλους κ πηρα χαμπαρι την ολη φαση με καθυστερηση ενα μηνα και .. αλλά δε βλεπω πουθενα να λεει για υποτιτλους, αντ'αυτου εχει κατι καζινο κλπ υπηρεσιες που δε νομιζω οτι ειχε. μηπως πρεπει να ειμαι εγγεγραμενος χρηστης για να μου δειξει ? Εσυ μιλας για το subs4u.gr, εμεις μιλαμε για το subs4free.com...
sekeris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Κατι αλλο που ηθελα να πω. Ειχα συο ταινιουλες το tropic thunder και το step brothers. Κατεβασα οτι υποτιτλο υπηρχε.Αυτο που παρατηρησα ηταν τεραστια κενα στην μεταφραση δηλαδη εβλεπες την ταινια μεταφρασμενη και σε καποια σημεια εβαζες την φαντασια σου και εκτος απο αυτο παρατηρησα το εξης.Βλεπεις οτι υπαρχουν π.χ 10 υποτιτλοι.Απο αυτους τους 10 υποτιτλους ενας ειναι ο οποιος εχει μεταφραστει και οι αλλοι 9 ειναι για συγχρονισμο και για διαφορετικες εκδοσεις.Εδω ειναι και η πλακα.Εκαναν λαθος στον αρχικο υποτιτλο τουλαχιστον στο tropic thunder στην μεταφραση και ολοι οι υπολοιποι ηταν "φυσικο" να βγουν λαθος. Βαζω το φυσικο σε εισαγωγικα γιατι αυτος που εκανε τον συγχρονισμο δεν μπορει να μην το ειδε.Δηλαδη μπηκε στην διαδικασια να κανει συγχρονισμο την στιγμη που η μεταφραση ηταν ενα 60% ολοκληρωμενη.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εσυ μιλας για το subs4u.gr, εμεις μιλαμε για το subs4free.com... Στο subs4free.com αναφερόταν. Είχε πρόβλημα το απόγευμα!
corduroy27 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Είναι κρίμα πραγματικά για όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν σοβαρά με το θέμα του υποτιτλισμού, όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα... Ελπίζω να βρεθεί μια λύση στο θέμα, (αν και δύσκολο το βλέπω) και να δούμε πάλι της σελίδες αυτές σε πλήρη λειτουργία, (τουλάχιστον τις κυριότερες από αυτές). Ευχαριστώ τους t0ny3 & aldon, για τα μαζεμένα εναλλακτικά Links που μας έδωσαν...
gruslo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Το θέμα πλέον αρχίζει να γίνεται ανεπίκαιρο, μια και άνοιξαν ήδη αρκετές σελίδες με ξένα domain (και προφανώς με όνομα κατόχου καμια... γιαγιά από το Μπαγκλαντές! ) και κατεβάζουμε υποτίτλους ωραία και καλά όπως παλιά. Λείπει βέβαια η οργάνωση και η ζεστασιά του gtvs, αλλά ένα νέο site φαίνεται να κάνει καλή αρχή: http://ypotitloi.wordpress.com Δεν ξέρω αν γράφτηκε πριν, δεν είναι gtvs αλλά φαίνεται οργανωμένο και οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές!
o_magazatoras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Το θέμα πλέον αρχίζει να γίνεται ανεπίκαιρο, μια και άνοιξαν ήδη αρκετές σελίδες με ξένα domain (και προφανώς με όνομα κατόχου καμια... γιαγιά από το Μπαγκλαντές! ) και κατεβάζουμε υποτίτλους ωραία και καλά όπως παλιά. Λείπει βέβαια η οργάνωση και η ζεστασιά του gtvs, αλλά ένα νέο site φαίνεται να κάνει καλή αρχή: http://ypotitloi.wordpress.com Δεν ξέρω αν γράφτηκε πριν, δεν είναι gtvs αλλά φαίνεται οργανωμένο και οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές! Κοίτα,δεν μας εμποδίζει κανείς να συμμετέχουμε στις συζητήσεις του greektvsubs,εκεί είναι τα παιδιά ακόμη.Κι ας παίρνουμε απ' αλλού subz.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Το θέμα πλέον αρχίζει να γίνεται ανεπίκαιρο, μια και άνοιξαν ήδη αρκετές σελίδες με ξένα domain (και προφανώς με όνομα κατόχου καμια... γιαγιά από το Μπαγκλαντές! ) και κατεβάζουμε υποτίτλους ωραία και καλά όπως παλιά. Λείπει βέβαια η οργάνωση και η ζεστασιά του gtvs, αλλά ένα νέο site φαίνεται να κάνει καλή αρχή: http://ypotitloi.wordpress.com Δεν ξέρω αν γράφτηκε πριν, δεν είναι gtvs αλλά φαίνεται οργανωμένο και οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές! Σε αυτό, έχουν μαζευτεί όσες μεταφραστικές ομάδες ήταν στο GTvSubs και συνεχίζουν ακόμη!
AKMAZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Σε αυτό, έχουν μαζευτεί όσες μεταφραστικές ομάδες ήταν στο GTvSubs και συνεχίζουν ακόμη! μου φαίνεται ότι τους ματιάσαμε
anasmel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ναι. Το έκλεισαν κιόλας για παραβίαση κανόνων λέει. Να δούμε τι συνέχεια θα έχει
aldon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 αντε πάλι.. αμαν.... αντε τώρα να βρούνε χώρο τα παιδια ( η καλύτερη λύση είναι στο blogger (τοσσσαααααααα warezadika είναι πάνω του και ούτε τα έχουν αγγίξει!!!)
t0ny3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 αν υπαρχει καποιος απο τους μεταφραστες ας μας ενημερωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.