Προς το περιεχόμενο

Τέρμα οι ελληνικοί υπότιτλοι;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κοίτα όλο το post μου,plz.;)

a πες και εσύ "more than meets the eye" :-). μου πετάς το αρχαίο και και το πήρα στραβά...:-(

εγώ είμαι της θετικής σχολης :P

Δημοσ.

Το sub4free ανοιξε.Βασικα ξενερωσα που δεν εχει καποιο ξεχωριστο section για τις ξενες σειρες. Αυτο σαν πρωτη εικονα κατα τα αλλα καλη μου φανηκε.

Δημοσ.
Το sub4free ανοιξε.Βασικα ξενερωσα που δεν εχει καποιο ξεχωριστο section για τις ξενες σειρες. Αυτο σαν πρωτη εικονα κατα τα αλλα καλη μου φανηκε.

aπο χθες ειναι σιγουρα ανοιχτο που εψαχνα κατι υποτιτλους κ πηρα χαμπαρι την ολη φαση με καθυστερηση ενα μηνα και ..

αλλά δε βλεπω πουθενα να λεει για υποτιτλους,

αντ'αυτου εχει κατι καζινο κλπ υπηρεσιες που δε νομιζω οτι ειχε.

μηπως πρεπει να ειμαι εγγεγραμενος χρηστης για να μου δειξει ?

Δημοσ.
aπο χθες ειναι σιγουρα ανοιχτο που εψαχνα κατι υποτιτλους κ πηρα χαμπαρι την ολη φαση με καθυστερηση ενα μηνα και ..

αλλά δε βλεπω πουθενα να λεει για υποτιτλους,

αντ'αυτου εχει κατι καζινο κλπ υπηρεσιες που δε νομιζω οτι ειχε.

μηπως πρεπει να ειμαι εγγεγραμενος χρηστης για να μου δειξει ?

Εσυ μιλας για το subs4u.gr, εμεις μιλαμε για το subs4free.com...

Δημοσ.

Κατι αλλο που ηθελα να πω. Ειχα συο ταινιουλες το tropic thunder και το step brothers. Κατεβασα οτι υποτιτλο υπηρχε.Αυτο που παρατηρησα ηταν τεραστια κενα στην μεταφραση δηλαδη εβλεπες την ταινια μεταφρασμενη και σε καποια σημεια εβαζες την φαντασια σου και εκτος απο αυτο παρατηρησα το εξης.Βλεπεις οτι υπαρχουν π.χ 10 υποτιτλοι.Απο αυτους τους 10 υποτιτλους ενας ειναι ο οποιος εχει μεταφραστει και οι αλλοι 9 ειναι για συγχρονισμο και για διαφορετικες εκδοσεις.Εδω ειναι και η πλακα.Εκαναν λαθος στον αρχικο υποτιτλο τουλαχιστον στο tropic thunder στην μεταφραση και ολοι οι υπολοιποι ηταν "φυσικο" να βγουν λαθος. Βαζω το φυσικο σε εισαγωγικα γιατι αυτος που εκανε τον συγχρονισμο δεν μπορει να μην το ειδε.Δηλαδη μπηκε στην διαδικασια να κανει συγχρονισμο την στιγμη που η μεταφραση ηταν ενα 60% ολοκληρωμενη.

Δημοσ.

Είναι κρίμα πραγματικά για όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν σοβαρά με το θέμα του υποτιτλισμού, όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα...

Ελπίζω να βρεθεί μια λύση στο θέμα, (αν και δύσκολο το βλέπω) και να δούμε πάλι της σελίδες αυτές σε πλήρη λειτουργία, (τουλάχιστον τις κυριότερες από αυτές).

Ευχαριστώ τους t0ny3 & aldon, για τα μαζεμένα εναλλακτικά Links που μας έδωσαν...

Δημοσ.

Το θέμα πλέον αρχίζει να γίνεται ανεπίκαιρο, μια και άνοιξαν ήδη αρκετές σελίδες με ξένα domain (και προφανώς με όνομα κατόχου καμια... γιαγιά από το Μπαγκλαντές! :-D) και κατεβάζουμε υποτίτλους ωραία και καλά όπως παλιά. Λείπει βέβαια η οργάνωση και η ζεστασιά του gtvs, αλλά ένα νέο site φαίνεται να κάνει καλή αρχή: http://ypotitloi.wordpress.com Δεν ξέρω αν γράφτηκε πριν, δεν είναι gtvs αλλά φαίνεται οργανωμένο και οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές!

Δημοσ.
Το θέμα πλέον αρχίζει να γίνεται ανεπίκαιρο, μια και άνοιξαν ήδη αρκετές σελίδες με ξένα domain (και προφανώς με όνομα κατόχου καμια... γιαγιά από το Μπαγκλαντές! :-D) και κατεβάζουμε υποτίτλους ωραία και καλά όπως παλιά. Λείπει βέβαια η οργάνωση και η ζεστασιά του gtvs, αλλά ένα νέο site φαίνεται να κάνει καλή αρχή: http://ypotitloi.wordpress.com Δεν ξέρω αν γράφτηκε πριν, δεν είναι gtvs αλλά φαίνεται οργανωμένο και οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές!

Κοίτα,δεν μας εμποδίζει κανείς να συμμετέχουμε στις συζητήσεις του greektvsubs,εκεί είναι τα παιδιά ακόμη.Κι ας παίρνουμε απ' αλλού subz.

Δημοσ.

Σε αυτό, έχουν μαζευτεί όσες μεταφραστικές ομάδες ήταν στο GTvSubs και συνεχίζουν ακόμη!

Δημοσ.
Σε αυτό, έχουν μαζευτεί όσες μεταφραστικές ομάδες ήταν στο GTvSubs και συνεχίζουν ακόμη!

μου φαίνεται ότι τους ματιάσαμε

Δημοσ.

αντε πάλι..

αμαν....

subsns7.th.jpgthpix.gif

αντε τώρα να βρούνε χώρο τα παιδια ( η καλύτερη λύση είναι στο blogger (τοσσσαααααααα warezadika είναι πάνω του και ούτε τα έχουν αγγίξει!!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...