Προς το περιεχόμενο

Τέρμα οι ελληνικοί υπότιτλοι;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν μπορώ να μπω στο eztv, το έκλεισαν ή είναι τυχαίο άραγε;

Mια χαρα, σφαιρα, τσιμπησα και κατι το πρωι, μπηκα και μολις τωρα, δεν βλεπω καποιο προβλημα

-----Προστέθηκε 28/10/2008 στις 02 : 42 : 31-----

Eμαθα οτι στο tvsubtitles.net λενε ιστοριες για Ηρωες αυτης και της περασμενης εβδομαδας

Δημοσ.

Eμαθα οτι στο tvsubtitles.net λενε ιστοριες για Ηρωες αυτης και της περασμενης εβδομαδας

Από την γνωστή ομάδα να προσθέσω εγώ.

Καλή προβολή σε όλους!

Δημοσ.
Παρεπιπτοντως ετσι για το ξεγκαβλωμα, η CIA θεωρητικα ειναι Υπηρεσια ΠΛηροφοριων, δεν εχει αρμοδιοτητα εντος ΗΠΑ και επισης θεωρητικα δεν κανει συλληψεις αφου δεν εχει δικαιωματα Αστυνομιας(λογικο, δεν μπορει επισημα να σε συλλαβει η CIA αφου δρα-επισης θεωρητικα,χαχα-μονο εκτος ΗΠΑ αρα πως θα πιασει ξενους πολιτες)

Στο Alias άλλα μας δείχνουν όμως :lol::lol::lol::lol:

Επομενως να κοιμαστε ησυχοι, τουλαχιστον η CIA δεν θα σας μπαγλαρωσει(μπορει να σας "δωσει" ομως ανετα)

Ουυυ καλά, όσο για αυτό μη τα συζητάς:X

Ευχαριστούμε πολύ την X-Heroes Team!!!

Δημοσ.
τώρα που δεν έχουμε υπότιτλους, βλέπω να γεμίζουν τα φροντιστήρια αγγλικών λολ

ναι ξέρεις αυτό περίμεναν όλοι :P

δες ποσα χρήματα χαλάνε οι ελληνικές οικογένειες για τα αγγλικά και μετά ξαναλές :P

globalisation ;)

Δημοσ.

Καθίστε λοιπόν και υποστηρίξτε ένα ξένο site που ανεβάζει ο καθένας ότι θέλει με αλλαγμένα και σβησμένα credits. Μπράβο.

Όσο για αλλαγή server που κάποιος μίλησε μην αγχώνεσαι φίλε μου, ξέρω ότι έχει γίνει ήδη εδώ και καιρό.

Δημοσ.
ναι και που τα χαλάνε, βλέπω πόσοι ΔΕΝ χρήσιμοποιούν υπότιτλους :P

Καλά κοίτα, όταν κάποιος βλέπει μια ταινία με υπότιτλους, δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει αγγλικά.

Προσωπικά, όταν βλέπω μια ταινία, την βλέπω πιο άνετα και πιο ξεκούραστα με ελληνικούς υπότιτλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορώ να παρακολουθήσω χωρίς αυτούς.

Χωρίς ελληνικούς υπότιτλους βλέπω μόνο τις σειρές για τις οποίες γράφω ιστορίες.

Χωρίς υπότιτλους γενικά έχω κάτσει να δω μόνο το Lost, και ξυπνούσα μάλιστα στις 6 το πρωί για να το δω μόλις βγει, πριν πάω σχολείο:lol:

(Ω ναι! Είμαι περήφανος που είμαι ένας Καμένος LOSTaholic:lol:)

• Super Moderators
Δημοσ.

ασφαλώς δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει αγγλικά...

απλά δεν ξέρει αρκετά καλά και δεν έχει συνηθίσει να βλέπει σειρές/ταινίες χωρίς αυτούς :P

Δημοσ.

Το ολο θεμα με τους υποτιτλους προεκυψε υστερα απο καταγγελια της εποε.

Προτεινω λοιπον ( και μιλαω απολυτως σοβαρα ) στις 11/11 ( ειναι και ευκολη η ημερομηνια ) μπαινουμε ολοι στο site της εποε και συγκεκριμενα εκει που γινονται οι καταγγελιες ( http://epoe.hr1.gr/gr/charges.php ) και τους καταγγελουμε την

την εποε γιατι περιοριζει την προσβαση των ελληνων τηλεθεατων σε διεθνη ψυχαγωγικα προγραμματα. Η καταγγελια δεν στεκει ακριβως αλλα θα ειναι μια ωραια κινηση εναντιωσης. 11/11 λοιπον .

Αν κανεις θελει ας το κανει και θεμα το παρον μηνυμα ωστε να το δουν ΟΛΟΙ .

Παρακαλω βαλτε ενα "thumbs up" ( πρασινο βελακι προς τα πανω ) οσοι συμφωνειτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...