mairy22 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλή φάση με το subs4free.com.Κράτησε τη δομή του προηγούμενου(subs4u.gr) κι όπως φαίνεται θα ενημερώνεται στα καπάκια όπως και πριν.Το θέμα όμως είναι να συνεχίσουν τη δουλειά τους κι οι γνωστές ομάδες μετάφρασης για να έχουμε υπότιτλους ποιότητας Α' κι όχι υπότιτλους απ'το systran ή διορθωμένους που στην πράξη έχουν πόσα λάθη.............. ΥΓ:Για να μην μου την πέσει κανείς...Δεν μηδενίζω τη δουλειά οποιουδήποτε.Αλλά όπως και να το κάνουμε,δεν μπορεί να μπει σε σύγκριση η μετάφραση του GtvS με αυτές που είδα πρόσφατα(και λογικό είναι). Για το προηγούμενο (subs4u.gr) : όταν κατέβαζα κάποιον υπότιτλο από systran, και όχι μόνο, τους διόρθωνα (εξονυχιστικά, μιας κι είναι και η δουλειά μου) και τους ξανανέβαζα (διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για διόρθωση των υποτίτλων τού τάδε uploader). Το ίδιο έκαναν και άλλα άτομα, όπως είχα παρατηρήσει. Μ' αυτό θέλω να πω (και δεν σου την ...πέφτω!) ότι αν θέλουμε καλύτερο επίπεδο υποτίτλων, μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι, βάζοντας ένα χεράκι, αντί να στέκουμε θεατές της όλης φάσης. Εύχομαι, όπως κι εσύ, να συνεχίσουν οι γνωστές ομάδες μετάφρασης το έργο τους, γιατί πραγματικά είναι αναντικατάστατο!
angsofos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχουν άλλες ιστοσελιδες που λειτουργούν "http://divxsubtitles.net" με ελληνικούς υποτίτλους.
fck23 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ΥΓ:Για να μην μου την πέσει κανείς...Δεν μηδενίζω τη δουλειά οποιουδήποτε.Αλλά όπως και να το κάνουμε,δεν μπορεί να μπει σε σύγκριση η μετάφραση του GtvS με αυτές που είδα πρόσφατα(και λογικό είναι). Ούτε στο prison Break δλδ? Ποια είναι τα κριτήριά σου; Το λογικό είναι μάλλον άλλο... Σημειωτέον ότι αυτοί που το κυκλοφορούν το συγκεκριμένο το μεταφράζουν από τότε που άρχισε...Πολύ πριν αρχίσει το grtv. ΥΓ: Καλό είναι να κρίνουμε αντικειμενικά και να μη παραπλανούμε τον κόσμο.
lenin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 fck23, το πρόβλημα σου με το συγκεκριμένο site ποιο είναι μου εξηγείς? Είναι 1ο ελληνικό site σε ποιότητα, τάξη και οργάνωση? Ναι είναι, και όποιος το αρνηθεί αυτό είναι καθυστερημένος, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω Και ποιος παραπλανάει το κόσμο ρε άνθρωπε μου? Συνειδητοποιείς τι γράφεις? Μήπως μία ανώτερη δύναμη κινεί τα νήματα και δεν το έχει καταλάβει κανένας? Εμένα πάντως προσωπικά μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι πολύ ευχαριστημένος που έκλεισε το GTvS:shifty:
Ciccirya Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 (sorry για τα OT) Αnything για τα κλαψαριακα αστεγα πρωην βαθμοφορα μελη του σαιτ... - μπλα, μπλα, long rant EDIT: απο πολυ γελιο βλεπω κοιτας κτο προφιλ μου,ειμαι παντρεμενος ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ pliroforiaka. lol: Η ημ/νία εγγραφής σου κάνει μπαμ και πράγματι, με εγγραφή 23.10.08 έχεις επιτύχει το μεγαλύτερο αριθμό ανοησιών στο μικρότερο δυνατό διάστημα, συγχαρητήρια! Κάποιος όμως πρέπει να σου εξηγήσει ότι δεν είναι διαγωνισμός. Ο μόνος που ακούγεται σαν κλαψουριάρικο πρώην μέλος του gtvs... είσαι εσύ. Ούτε η Τζένιφερ Άνιστον προς την Αντζ. Τζολί τέτοια πίκρα. Περιμένουμε απάντησή σου, γρήγορα γιατί μπαίνει και Νοέμβριος... μη χάσεις και το ρεκόρ. Πάω, σαν πρώην βαθμοφόρο μέλος του gtvs, έχουμε και μια παρέλαση να ετοιμάσουμε.
Storm1672 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο στη mairy22 για την πολύ σωστή νοοτροπία.
antreaslam Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 εχει δημιουργηθεί ένα απίστευτο κομφούζιο, και έχουν ακουστεί απιστευτα πραγματα! προσωπική μου άποψη, είναι ότι πράγματι η οργάνωση και η δομή του greektvsubs, ήταν ότι καλύτερο έχω δει σε σάιτ υποτίτλων... Και επίσης, είχαν πολύ πολύ καλή ποιότητα! Με ξενίζει λίγο, όταν ακούω τα παιδιά να ζητούν να μην ανεβαίνουν αλλού οι υπότιτλοι, αλλά από την άλλη, ενδιαφέρονται για τη βιωσιμότητα του σάιτ το οποίο αγαπούν, και αυτή μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από τις επισκέψεις φαντάζομαι.... Λύσεις θα βρεθούν, αλλά ιδεατή "οργανωση" αν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τον όρο, σαν του συγκεκριμένου σάιτ, αποκλείεται να υπάρξεΙ! ΥΓ: όσοι το κράζετε πάντως, σκεφτείτε πόσα μέλη, μπήκαν μόνο για να κατεβάσουν υπότιτλους,και έγιναν μέλη ομάδων μετάφρασης... Πόσες σειρές ξεκίνησαν να μεταφράζονται στην ελλάδα, και πόσες μεταφράζοντουσαν ως τώρα...
o_magazatoras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ωραία τα λέμε,ο τυπάκος που πάτησε το κουμπί για να ενημερώσει την ΕΠΟΕ το έκανε τελικά;
Al Bandy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 (sorry για τα OT) Μη χαλιεσαι ρε,τωρα ο "ανταγωνισμος" ανοιξε νεο σαιτ και θαχεις δουλεια να προλαβεις τις αλλες ομαδες που δινουν αυτο που γουσταρουν τσαμπε και χωρις register. Κανονισε τωρα με την παρελαση-επελαση των νεων σαιτ που θα βγουν να μη το ριξεις αλλο στην κλαψα και στη μιζερια ,το subs4u κτα επομενα που θα ανοιξουν σιγουρα θα εχουν θεσεις για τους πρωην αστεγους κλαψες του gtvs,sτειλε βιογραφικο να βρεις λυση στο υπαρξιακο σου ζητημα. Οσο για το αν κοιτας το προφιλ μου ,για την ημερομηνια εγγραφης ασε να υπαρχουν αλλες υποψιες.. κατι αλλο θες να μαθεις και σου το ειπα..ειμαι Married with children.:lol: Exεις πλακα..
mairy22 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ωραία τα λέμε,ο τυπάκος που πάτησε το κουμπί για να ενημερώσει την ΕΠΟΕ το έκανε τελικά; ..κι εγώ την ίδια απορία έχω...
m0rpheas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Exεις πλακα.. Περισσότερη από σένα; Μπα! Τέσπα, άμα θες γελοιοποιήσου κι άλλο, το γέλιο (που προκαλείς) μας κάνει καλό άλλωστε Ciccirya, άσ' τον να λέει, όπως είπε και ένας αλλού για τέτοιες περιπτώσεις, "ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και μετά θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας";)
FarCry Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 η ελευθερια της βούλησης οδηγεί στην παρανομία.... (farcry) ελπίζω να μην είναι quote κανενός αλλου
liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 καλά όταν θα τους σκάσει η interpol τα "ξαναματαλεμε" Ναι, επίσης το FBI/CIA/KGB ερευνούν με κάθε λεπτομέρεια την παγκόσμια αυτή απειλή... war on errorism...
FarCry Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ναι, επίσης το FBI/CIA/KGB ερευνούν με κάθε λεπτομέρεια την παγκόσμια αυτή απειλή... war on errorism... ρε συ η ιντερπόλ είναι η παγκόσμια οργάνωση....περιλαμβάνει όλα αυτά που ανέφερες οι μονες χώρες που εξαιρούνται είναι: Samoa Palau Solomon Islands Kiribati Federated States of Micronesia Tuvalu Vanuatu North Korea http://en.wikipedia.org/wiki/Interpol
bandit4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 η Interpol (International Police) ειναι αυτη δλδ που ελεγχει CIA (μυστικη υπηρεσια των ΗΠΑ) και KGB (μυστικη υπηρεσια της Ρωσιας) ???? κατι λαθος εχεις καταλαβει... sorry για το off............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.