Προς το περιεχόμενο

Τέρμα οι ελληνικοί υπότιτλοι;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και γιατι εχουν ανεβει ηδη τοσοι υποτιτλοι από ομάδες του gtvs στο τιβισαμπταιτλσ τοτε? και παντα ελευθερα δινοντουσαν οι σαμπς ετσι δεν ειναι?

Έλα ντε! Μάλλον επειδή ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα έχουν τα παραμύθια που πουλάνε ο Al Bandy και οι λοιποί λασπολόγοι της κακιάς ώρας;)

Ώρα είναι να μας πούνε ότι τα παίρνουμε κι από το tvsubtitles:lol:

Αν οι υπότιτλοι φτιαχνόντουσαν λέγοντας μ@λ@κιες στα διάφορα φόρουμς, όλοι μάγκες θα ήμασταν. Έλα όμως που οι υπότιτλοι φτιάχνονται στο subtitle workshop και πρέπει να μοχθήσεις για να τα καταφέρεις;)

Δημοσ.

Και επειδή το μήνυμα του Al Bandy ήταν τόσο καλά "στοιχειοθετημένο" μερικοί θεώρησαν σωστό να το μεταφέρουν και σε άλλη ιστοσελίδα ως "απόδειξη" του πόσο κακό είναι το GTvS.

Κακό GTvS θα σε κάνω ντα :lol:

Δημοσ.
πρέπει να μοχθήσεις για να τα καταφέρεις;)

Και χωρις βαρεα ενσυμα,ανθυγιεινα επιδοματα και με τον καθε επιτηδειο να σου κλεβει την "δουλεια" και να παιρνει αυτος τα credits...

Ποτανα κενονια ,σκληρο το μεροκαματο....

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

αλλα ηδη διαφημιζουν την εταιρια hosting,εδω ειμαστε και θα δειτε οτι ειτε διαφημισεις θα μπουν ειτε θα ζητησουν donation. αυτο θα συμβει οχι γιατι θελουν να βγαλουν λεφτα αλλα γιατι δεν ειναι δυνατον ενα σαιτ το οποιο θα εχει τοσες χιλιαδες επισκεψεις σε μερες οπως τριτη και τεταρτη να μπορει να ανταπεξελθει χωρις να νοικιασει καλυτερους σερβερ και καλυτερες γραμμες. αυτο το λεω γιατι καποιοι αρχισαν να μιλανε για λεφτα που βγαζει το gtvs κι οτι το subs.gr δεν θα ναι ετσι. ο καιρος θα δειξει...

Και banner εχει και το insomnia αλλα δεν νομιζω να σε ενοχλει τωρα αμα πανε να το κανουνε ιδιωτικο το site δεν νομιζω να εχουν την ιδια απειχησει

Δημοσ.
και παντα ελευθερα δινοντουσαν οι σαμπς ετσι δεν ειναι?

Το ελευθερο για σενα ειναι να "αναγκαζεσαι" (με το πιστολι στον κροταφο :-D )να γινεις μελος για να κατεβασεις υποτιτλο?

Η μηπως το να υπαρχουν υποτιτλοι με σφραγιδα "¨δικο μου"."τουτουνου του σαιτ","ουε και αλλοιμονο και τον δω αντεγραμμενο,ε?"

υποτιθεται οτι ειναι free stuff για ολους?(αλλα με ΟΡΟΥΣ?)

Ετοιμαζεται νεο βιβλιο...

"το οδοιπορικο ενος μη αναγνωρισμενου και νυν αστεγου μεταφραστη"

Μονο στην Ελλαδα,προσεχως.. :-D

Δημοσ.
Το ελευθερο για σενα ειναι να "αναγκαζεσαι" (με το πιστολι στον κροταφο :-D )να γινεις μελος για να κατεβασεις υποτιτλο?

Η μηπως το να υπαρχουν υποτιτλοι με σφραγιδα "¨δικο μου"."τουτουνου του σαιτ","ουε και αλλοιμονο και τον δω αντεγραμμενο,ε?"

υποτιθεται οτι ειναι free stuff για ολους?(αλλα με ΟΡΟΥΣ?)

Ετοιμαζεται νεο βιβλιο...

"το οδοιπορικο ενος μη αναγνωρισμενου και νυν αστεγου μεταφραστη"

Μονο στην Ελλαδα,προσεχως.. :-D

Έχεις δίκιο, η απλή εγγραφή (το πιστόλι μόνο εσύ το είδες) σε internet forum και μερικοί επιπλέον υπότιτλοι "σφραγίδες" είναι αληθινό βασανιστήριο και μοναδικό φαινόμενο.

To forum spamming γνωρίζει νέες δόξες με τα post σου, συνέχισε έτσι να 'χουμε να γελάμε.

Δημοσ.

Τι να πώ, έχω διαβάσει πολλά απο τις σελίδες που είδα................

Κάτι που είπε και κάποιος άλλος, κάποιοι χρήστες παρόλο που φαίνεται ότι έπαιρναν υπότιτλους απο το GTvS (μιλάω για αυτό, γτ για το συγκεκριμένο site αναφερόμαστε τόσες σελίδες), τώρα κράζουν και κατηγορούν τους μεταφραστές με μ@λ@κίες ποστ:shifty::shifty:

Χαίρεστε νομίζω που έπαθα αυ΄το που έπαθε η εν λογο σελίδα, γτ απο αυτή τη ζημια εσείς βρήκατε ευκαιρία να κάνετε κλώνους, που φυσικά δεν φθάνουν ούτε το ελάχιστο το GTvS :lol:

Άντε γεια ρε γελοία άτομα, άντε γεια!!!!!!:shifty:

Δημοσ.

Ρε σεις, το είδατε αυτό;; Έψαχνα υποτίτλους για το τελευταίο επεισόδιο του PB και κοιτάξτε με τι όνομα τους ανέβασε ο τύπος!! Πολύ γέλιο!!! :lol::lol::lol:

0hxtfqq0kmguzfl5t2rx.jpg

Δημοσ.

Ε, ας το πει κανας άλλος, μη με κατηγορήσουν κι εμένα για παράνομη διακίνηση υποτίτλων... Έχουν δημοσιευτεί κατά κόρον εδώ μέσα τα εναλλακτικά ξένα sites για κατέβασμα υποτίτλων. Πάντως είναι προφανές ότι έχει σχέση με subtitles για divX! ;)

Δημοσ.

To forum spamming γνωρίζει νέες δόξες με τα post σου, συνέχισε έτσι να 'χουμε να γελάμε.

Αnything για τα κλαψαριακα αστεγα πρωην βαθμοφορα μελη του σαιτ...

:lol::lol::lol::lol:

Να γινει ερανος να βρεθει στεγη γιατι κινδυνευει το μελλον της μεταφραστικης κοινοτητας..

Θα μας περασουν οι "ανταγωνιστες" σε μελη και θα βρεθουν αλλοι που θα περνουν τα πρωτεια στις μεταφρασεις..

"Η ΕΠΟΕ βλαπτει,την επιλεκτικη προσφορα του σαιτ στη συγκεκριμενη "αιλαιφταιροι" διανομη που κανουμε.."

(για το πιστολι αστο,του χρονου...)

Παρακαλουνται οι αντιπαλες ομαδες να τηρησουν το fairplay και να μη διανειμουν πουθενα υποτιτλους οπως κανουμε εμεις τωρα,

μεχρι να βρουμε λυση......

Μας ζηλευετε το ξερουμε...

EDIT: απο πολυ γελιο βλεπω κοιτας κτο προφιλ μου,ειμαι παντρεμενος ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ pliroforiaka. lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...