@LF@147 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 εσας ειναι ενταξει το αρχειο???? μου πεταει ενα syntax error το vsfilter
carlos55 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Τι σε κάνει να πιστεύεις πως αυτά που βρίσκεις τώρα ανεβασμένα αλλού δεν είναι δουλειά των γνωστών γκρουπ; Το γεγονός ότι δε βλέπεις credits; Έλεος!!! Το γεγονός ότι άλλα ακούγονται και άλλα μεταφράζονται. Εσύ τι λες είναι των γνωστών group; Τέτοιους υπότιτλους έβλεπες απ'τα group;
gfmetro Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Από carlos55 Αφιερωμένο στην ΕΠΟΕ με πολύ αγάπη[/Quote] Καλό, πολύ καλό. Άδεια υποτιτλισμού από το Βαγγέλη και τους Αμάν πήρες; (Πλάκα κάνω!!!!) Αν το δει η ΕΠΟΕ τι θα πει; Ότι άλλαξες το έργο και δεν πήρες σχετική άδεια;
speedy23 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 εσας ειναι ενταξει το αρχειο???? μου πεταει ενα syntax error το vsfilter Ναι.Σε μενα κοντα στο τελος του επεισοδιου δεν βγαινουν καθολου τα subs.Εβαλα Αγγλικους για να το τελειωσω.Ψιλοτραγικους τους βρηκα.Καλυτερα με αγγλικους απο την αρχη.
yiayia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί να μου λύσει κάποιος μια απορία που έχω γιατί το http://www.subs.gr είναι ανοικτό και σου δίνει υπότιτλους σαν να μην συμβαίνει τίποτα . Για αυτούς δεν έχει εξώδικο ?????? Όχι ότι με χαλάει βέβαια αλλά μιας και το συζητάμε το όλο θέμα.
JackDaniel's Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Λογικά θα τους πήγε απλώς μπορεί να λείπουν και αυτοί διακοπές στην Τζαμάικα. LOL
m0rpheas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί να μου λύσει κάποιος μια απορία που έχω γιατί το http://www.subs.gr είναι ανοικτό και σου δίνει υπότιτλους σαν να μην συμβαίνει τίποτα .Για αυτούς δεν έχει εξώδικο ?????? Όχι ότι με χαλάει βέβαια αλλά μιας και το συζητάμε το όλο θέμα. Γιατί φίλε yiayia μέχρι πριν μια εβδομάδα 3 και ο κούκος ήταν εκεί. Σήμερα, αφού δεν τους ήξερε κανείς, πόσο μάλλον η ΕΠΟΕ, έχουν μείνει ανοικτοί. ΑΛΛΑ Η δουλειά τους είναι για τα μπάζα. Σχεδόν όλα τα παλιά επεισόδια (δηλ μέχρι πριν 8 μέρες όσα βγήκαν) είναι κλεμμένα από το gtvs, το λένε και μόνοι τους άλλωστε!!! Ζητήσαμε εγώ και 1-2 παιδιά ακόμα, πάρα πολύ ευγενικά, να κατεβάσουν τους υπότιτλους που μας είχανε κλέψει (CSI:NY στη δική μου περίπτωση) και αυτοί αντί να κατεβάσουν τους υπότιτλους κατεβάσανε το shootbox για να μην τους κάνουμε ρεζίλι! Και μάλιστα συνέχισαν ακάθεκτοι το κλέψιμο. Η ανακοίνωση του gtvs σήμερα δεν είναι τυχαία άλλωστε Έχω το site της ΕΠΟΕ ανοικτό και ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΛΙΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Παιδιά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω όλους, να μην κατεβάζετε υπότιτλους που είναι κλεμμένοι από οποιοδήποτε site. Δείχνει έλλειψη σεβασμού προς όλους εμάς που φάγαμε τόσες ώρες για να τους ετοιμάσουμε. Δεν θα σας άρεσε άλλωστε να σηκωνόταν κάποιος μεταφραστής μια μέρα και να πει "Άι σιχτίρ, δε ξανακουμπάω το Sw". Κάντε λίγξ υπομονή.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δεν μου λετε, απο ποιους θειους ακουτε ιστοριες τελευταια?Ετσι για να δω μηπως ημαστε συγγενεις και να τσεκαρουμε και τις ιστοριες που μας λενε Πχ ο θειος μου ο Σουδηος ο Σααμπ ο Νταουνλοντερ κατι μου ελεγε σημερα για το Πριζον. Μουφα ειναι η ιστορια του ή καλοειπωμενη?
carlos55 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Αν το δει η ΕΠΟΕ τι θα πει; Ότι άλλαξες το έργο και δεν πήρες σχετική άδεια; Απ'ότι φαίνεται αυτοί έχουν πρόβλημα μόνο με κάτι αρχειάκια .srt (κοίτα να δεις πόσο επικίνδυνο είναι ένα αρχείο .text) του σατανά 666 ουυυυ (όπως θα έλεγε και η Λουκά). Τα ενσωματωμένα δεν τους πειράζουν
loverman210 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ωραία.... Τώρα έχουμε και εμφύλιο... Η ΕΠΟΕ πέτυχε 100% τελικά! -- Μας έκανε κυριολεκτικά π.....α!! όχι βέβαια οτι τα παιδιά στο GTVsubs δεν έχουν δίκιο...
Pitsi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω όλους, να μην κατεβάζετε υπότιτλους που είναι κλεμμένοι από οποιοδήποτε site. Με άλλα λόγια το θέμα σου δεν είναι να έχει υπότιτλους ο κόσμος αλλά να μπορεί να σε ευχαριστεί; Μου φαίνεται πελώρια υποκρισία να λες "το κάνω για να το δει ο καθένας που δεν ξέρει αγγλικά" αλλά από την άλλη "μην το κατεβάσετε από αλλού και να περιμένετε, χωρίς να δείτε το επεισόδιο, μέχρι να μπορέσω να σας το δώσω εγώ" Για εμένα είσαι ίδιος με την ΕΠΟΕ "δεν θα δείτε τίποτα μέχρι να σας επιτρέψω εγώ" λέτε και οι δύο.
m0rpheas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Με άλλα λόγια το θέμα σου δεν είναι να έχει υπότιτλους ο κόσμος αλλά να μπορεί να σε ευχαριστεί;Μου φαίνεται πελώρια υποκρισία να λες "το κάνω για να το δει ο καθένας που δεν ξέρει αγγλικά" αλλά από την άλλη "μην το κατεβάσετε από αλλού και να περιμένετε, χωρίς να δείτε το επεισόδιο, μέχρι να μπορέσω να σας το δώσω εγώ" Για εμένα είσαι ίδιος με την ΕΠΟΕ "δεν θα δείτε τίποτα μέχρι να σας επιτρέψω εγώ" λέτε και οι δύο. Το θέμα μου είναι ότι κανένας admin δε θα γίνει μάγκας και θα μεγαλώσει το site του με τον δικό μου τον κόπο. Επέλεξα να τα δώσω σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Εκεί που έδωσα τους subs μου κανείς δεν εμποδιζόταν να πάρει υπότιτλους. Αν ήθελα να τους δώσω και αλλού, θα το έκανα μόνος μου, δε θα περίμενα τον κάθε απατεώνα. Οι subs του CSI:NY για να αναφερθώ στα δικά μου, δημιουργήθηκαν από 4 άτομα τα οποία θέλανε αυτοί οι subs να διανέμονται από ένα συγκεκριμένο μέρος ΜΟΝΟ. Κανείς δε μας ρώτησε άμα θέλαμε να ανεβάσει τη δουλειά μας για την οποία τα δικά μας μάτια τσούξανε και κανενός άλλου, δεν πιστεύεις ότι έχω το δικαίωμα να επιλέγω τι θα γίνεται η δουλειά μου; Αν ήταν ο καθένας να κλέβει subs και να τους πηγαίνει στο site του, θα είχαμε 15 site με υπότιτλους σειρών και φυσικά όλοι θα είχαν από 1000-2000 μέλη, οι αμερικάνικες σειρές δε θα ήταν ποτέ "της μόδας" κτλ. Α και απ' ότι διάβασα με πρόλαβε άλλος στην καταγγελία...
pusher Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Το θέμα μου είναι ότι κανένας admin δε θα γίνει μάγκας και θα μεγαλώσει το site του με τον δικό μου τον κόπο. Επέλεξα να τα δώσω σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Εκεί που έδωσα τους subs μου κανείς δεν εμποδιζόταν να πάρει υπότιτλους. Αν ήθελα να τους δώσω και αλλού, θα το έκανα μόνος μου, δε θα περίμενα τον κάθε απατεώνα. Οι subs του CSI:NY για να αναφερθώ στα δικά μου, δημιουργήθηκαν από 4 άτομα τα οποία θέλανε αυτοί οι subs να διανέμονται από ένα συγκεκριμένο μέρος ΜΟΝΟ. Κανείς δε μας ρώτησε άμα θέλαμε να ανεβάσει τη δουλειά μας για την οποία τα δικά μας μάτια τσούξανε και κανενός άλλου, δεν πιστεύεις ότι έχω το δικαίωμα να επιλέγω τι θα γίνεται η δουλειά μου; Αν ήταν ο καθένας να κλέβει subs και να τους πηγαίνει στο site του, θα είχαμε 15 site με υπότιτλους σειρών και φυσικά όλοι θα είχαν από 1000-2000 μέλη, οι αμερικάνικες σειρές δε θα ήταν ποτέ "της μόδας" κτλ. Α και απ' ότι διάβασα με πρόλαβε άλλος στην καταγγελία... Με το ίδιο σκεπτικό ο παραγωγός, ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος (και όποιος άλλος τέλος πάντων είναι κύριος των πνευματικών δικαιωμάτων ενός έργου) θα αποφασίσει σε ποιες γλώσσες θα αποδοθεί το έργο του. Και στη δική τους περίπτωση συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών, των τεχνικών των εφέ και όλων των άλλων υπαλλήλων ισχύει επίσης το επιχείρημα της κούρασης. Ειδικά στις προσεγμένες παραγωγές που μεσολαβούν ατελείωτες ώρες γυρισμάτων.
Pitsi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Κανείς δε μας ρώτησε άμα θέλαμε να ανεβάσει τη δουλειά μας για την οποία τα δικά μας μάτια τσούξανε και κανενός άλλου, δεν πιστεύεις ότι έχω το δικαίωμα να επιλέγω τι θα γίνεται η δουλειά μου; Λες οτι κοπίασες και θέλεις να επιλέγεις εσύ τι θα γίνεται με το "έργο" σου, σε ξαναρωτάω, πόσο διαφορετικό είναι αυτό που λες εσυ από αυτό που λέει η ΕΠΟΕ; Πόσο μάλλον όταν παραπάνω έγραψες ότι σκεφτηκες να καταγγείλεις ένα site με υπότιτλους.
m0rpheas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Λες οτι κοπίασες και θέλεις να επιλέγεις εσύ τι θα γίνεται με το "έργο" σου, σε ξαναρωτάω, πόσο διαφορετικό είναι αυτό που λες εσυ από αυτό που λέει η ΕΠΟΕ;Πόσο μάλλον όταν παραπάνω έγραψες ότι σκεφτηκες να καταγγείλεις ένα site με υπότιτλους. Γιατί δεν φτιάχνεις κι εσύ ένα site, να πάρεις ότι υπότιτλο βρεις δεξιά κι αριστερά και να τον πετάξεις εκεί; Τι διαφορά θα έχει; Αλλά βέβαια αργά ή γρήγορα που θα βρεθεί η λύση με το gtvs, θα δούμε τι θα κάνουν κάτι τέτοια site που στηρίχθηκαν στον κόπο των άλλων αντί να κάνουν κάτι δικό τους. Όσο για το πόσο διαφορετικό είναι αυτό που λέω, ο καθένας μπορούσε να έρθει εκεί που ήταν οι subs στους οποίους συμμετείχα και να τους πάρει, δεν κόψαμε την πρόσβαση σε κανέναν. Βέβαια καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ του να πάρεις κάποιου τον υπότιτλο για προσωπική χρήση με κάποιον που πάει να κάνει τον μάγκα με ξένη δουλειά, έτσι; Αλλά όπως είπα, σύντομα θα επιστρέψουν εκεί που ήταν όλα αυτά τα site, στην αφάνεια. Δηλαδή, ας πούμε ότι υπήρχε το pitsi.gr, και μια μέρα για κάποιον λόγο έκλεινε. Θα σου άρεσε να έρθω εγώ, να πάρω με το έτσι θέλω τους υπότιτλους σου και να τους ανεβάσω στο m0rpheas.gr και να το έχω για κατόρθωμα; Χωρίς να σε ρωτήσω ρε παιδί μου, έτσι επειδή μπορώ. Δεν το βρίσκω και τόσο ωραίο... Η μαγκιά είναι να κάνεις κάτι δικό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.