Προς το περιεχόμενο

Τέρμα οι ελληνικοί υπότιτλοι;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mα την Παναγια ειναι εντελως σπαστικο αυτο το πραγμα!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ????

Δηλαδη ΤΙ πιστευουν?Οτι εγω ο ιδιος που καθισα και εβγαλα τα ματια μου, που εμεινα Παρασκευη μεσα για να μεταφρασω, που οργανωθηκα με 2 και 3 ατομα θα εχω το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να δω τις ιδιες σειρες που βλεπω τωρα με Αγγλικους subs????

ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΤΑΔΕΣ?

ΟΧΙ ΜΟΝΟ θα τις δω

ΟΧΙ ΜΟΝΟ θα συνεχιζω να μεταφρασω οτι γουσταρω και μπορω

αλλα και

ΔΕΝ θα παρω DVD σειρων απο σπασιμο και μονο

ΔΕΝ θα διανεμω τους υποτιτλους μου δημοσια οποτε πολλοι που δεν μπορουν με Αγγλικους αλλα θελουν Ελληνικους δεν θα μαθουν ποτε σειρες περαν των 2-3 πασιγνωστων και φυσικα δεν θα παρουν κανενος ειδος merchandise

Μιλαμε η λογικη ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ Ελληνικη. Η μανα μου με τον πατερα μου βλεπανε Prison στον Αντ1. Ε, καποιες φορες νυσταζαν και ξεχναγαν και το video με αποτελεσμα να τους δινω εγω αυτα που χασανε. Ξερεις τι θα παθουνε τωρα?Στην επομενη σειρα θα βαρεθουν αν χασουν 2-3 επισοδεια και θα την παρατησουν

Θα εβρισκα απειρως λογικοτερο να κοβανε τα ιδια τα torrents. Σοβαρα. 1000 μεγαλυτερη μαλακια για μας αλλα θα ειχε μια λογικη.Μαλακισμενη τελικα αλλα λογικη. Τα subs τους πειραξανε?ΤΑ SUBS????Σε ποιον θα κανουν κακο νομιζουν?Η πλειονοτητα ειναι παιδια που μιλανε Αγγλικα, σε οσους δεν ειχαν αλλο τροπο να δουν την σειρα θα κανουν κακο και θα χασουν ευρουλακια απο αυτους. ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε γ@μ@τι μου...Τι σκάτα γίνεται εδώ πέρα...Τόσες χώρες εδώ βρέθηκε να γίνει αυτή η π@π@ρι@ ????

Και να υποθέσω ότι αυτό δεν είναι κάτι που θα λήξει γρήγορα έτσι ;

Δημοσ.
Κοιτάξτε να δείτε, δεν σας αναγκάζει κανείς να βλέπετε τις ταινίες τους ή τις σειρές τους...

Μας αναγκάζει ο μισθός μας... :P

Δημοσ.

Επειδή έγραψα άσχετα μηνύματα και σωστά διαγράφηκαν, παίρνω το αίμα μου πίσω με κάτι σχετικό:

Απόσπασμα από το εξώδικο που εστάλη στο greektvsubs:

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας αλλά και σαφείς αποδείξεις που διαθέτουμε, υπό την ιδιότητά σας ως ιδιοκτήτη και διαχειριστή της ιστοσελίδας με την ονομασία http://www.greektvsubs.gr, χωρίς δικαίωμα και κατά παράβαση των διατάξεων του Ν. 2121/93, χωρίς την απαιτούμενη προηγούμενη έγγραφη άδεια των νομίμων δικαιούχων των σχετικών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων εταιριών-μελών μας, επιδίδεστε σε μία όλως παράνομη δραστηριότητα, η οποία συνίσταται στη χωρίς δικαίωμα μετάφραση στην ελληνική γλώσσα των κειμένων/διαλόγων και δημιουργία υποτίτλων κινηματογραφικών ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών, τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των οποίων ανήκουν σε εταιρίες-μέλη μας, τους οποίους διαθέτετε, στη συνέχεια, παράνομα και χωρίς δικαίωμα, σε τρίτους μέσω του διαδικτύου.

Δημοσ.

Ελάτε ρε παιδιά στην χειρότερη τον περιπτώσεων πάμε σε ελληνικά torrent.

Πάντως ντροπή τους το greektvsubs ήταν έτοιμο να κλείσει ας είναι καλά ο Hal.Τώρα θα έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν δικηγόρους ώστε να αντεπεξέλθουν στην επίθεση αυτή και το άλλο ερώτημα είναι εμείς σαν κοινότητα τι μπορούμε να κάνουμε?

Δημοσ.

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να συσπηρωθούμε και να μην μείνουμε αμέτοχοι σε ένα τόσο συμπαντικό ζήτημα. Η ελληνική ιντερνετική κοινότητα πρέπει να δείξει την δύναμή της και να μην μείνει στις ποζεριές στο facebook.

Διαφορετικά πάμε σε άλλον server σαν κύριοι.

Αλλά δεν μας είπατε με το insomnia τι θα γίνει? Γιατί πιστεύω πως μπορεί να κατηγορηθεί για την ίδια παραβίαση.

Δημοσ.

--Με τις μεταφραστικές ομάδες τι θα συμβεί?

--Μήπως η εύρεση κάποιου mirror site θα εξυπηρετούσε προσωρινά το κενό που εχει δημιουργηθεί?

Δημοσ.

οι μεταφραστές θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν μη δίνοντας δεκάρα για οποινδήποτε που όταν θυμάται χαίρεται

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι επηρεαζονται σαιτ σαν το insomnia και το subs4u γιατι η μυνηση εχει σαν κυριο θεμα την μεταφραση των σειρων. τα παραπανω σαιτ δεν μεταφραζουν απλα τα διαμοιραζουν.επισης δεν νομιζωπως ευσταθει η μυνηση ειδικα για σειρες οι οποιες δεν προβαλλονται στην ελλαδα (οι προσφατες σαιζον). επισης δεν βλεπω πως το gtvs παραβαινει αυτο το μερος

τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των οποίων ανήκουν σε εταιρίες-μέλη μας

αφου δεν εκμεταλλευεται τους υποτιτλους (τουλαχιστον οχι αμεσα πουλωντας τους).

Οποτε το ζουμι της υποθεσης ειναι απλα οτι θελουν να τρομαξουν τον κοσμακη τωρα που αρχισαν να βαζουν σειρες και τα μεγαλα καναλια και δεν θελουν να τις "νοικιαζουμε" απο το ιντερνετ.

Δημοσ.
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να συσπηρωθούμε και να μην μείνουμε αμέτοχοι σε ένα τόσο συμπαντικό ζήτημα. Η ελληνική ιντερνετική κοινότητα πρέπει να δείξει την δύναμή της και να μην μείνει στις ποζεριές στο facebook.

Συμφωνώ απόλυτα. Καθώς και με τα όσα είπε ο KaiserSoze. Απλά ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ! Δεν κόβει ρε γαμώτο, δεν κόβει λίγο!

Δημοσ.
Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας αλλά και σαφείς αποδείξεις που διαθέτουμε, υπό την ιδιότητά σας ως ιδιοκτήτη και διαχειριστή της ιστοσελίδας με την ονομασία http://www.greektvsubs.gr, χωρίς δικαίωμα και κατά παράβαση των διατάξεων του Ν. 2121/93, χωρίς την απαιτούμενη προηγούμενη έγγραφη άδεια των νομίμων δικαιούχων των σχετικών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων εταιριών-μελών μας, επιδίδεστε σε μία όλως παράνομη δραστηριότητα, η οποία συνίσταται στη χωρίς δικαίωμα μετάφραση στην ελληνική γλώσσα των κειμένων/διαλόγων και δημιουργία υποτίτλων κινηματογραφικών ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών, τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των οποίων ανήκουν σε εταιρίες-μέλη μας, τους οποίους διαθέτετε, στη συνέχεια, παράνομα και χωρίς δικαίωμα, σε τρίτους μέσω του διαδικτύου.

AYTA ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΦΡΟΙ!!!!

τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των οποίων ανήκουν σε εταιρίες-μέλη μας

Θέλετε να μας γυρίσετε στην εποχή του σκοταδισμού... Την εποχή που ΕΙΜΑΣΤΕ υποχρεωμένοι να βλέπουμε το 1ο season μιας σειράς όταν στις ΗΠΑ έβλεπαν το 5ο. Τις ώρες που ΕΣΕΙΣ θέλατε με τις ηλίθιες διαφημίσεις που ΕΣΕΙΣ θέλατε για να γίνεστε ΕΣΕΙΣ πιο πλούσιοι. Μας έχετε ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ να βλέπουμε τις ηλιθιότητες που ΕΣΕΙΣ παράγετε (πλειοψηφία ελληνικών σειρών με κύριο θέμα το κεράτωμα, το ποιος θα πηδήξει ποια και ένα σωρό παπαριές), ενώ μας έχετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ από τηλεοπτικές σειρές που μπορεί να αποτελέσουν τροφή για το μυαλό (π.χ. επιστημονική φαντασία) γιατί το επίπεδο της κυρά-Μαρίας που αποτελεί και το target-group σας φτάνει μέχρι τις βλακώδεις σειρές που παράγετε.

ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!!!!

ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!!!!

ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!!!!

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!!!!

Ας μείνετε με την κυρά-Μαρία γιατί μέχρι εκεί μπορείτε. Ανθρώπους με ΓΝΩΣΕΙΣ δε θα ελέγξετε ΠΟΤΕ και ας το καταλάβετε ότι η αντιπαράθεση μαζί μας θα βρει τελικά ΕΣΑΣ χαμένους.

Προτείνω ΜΑΖΙΚΟ MAIL στην epoe. Μια ιδέα είναι ένα ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΗΦΙΣΜΑ από τον paredwse, να το προσυπογράψουμε ΟΛΟΙ και να σταλεί mass email στην epoe και στους υπεύθυνους.

Δημοσ.
δεν νομιζω οτι επηρεαζονται σαιτ σαν το insomnia και το subs4u γιατι η μυνηση εχει σαν κυριο θεμα την μεταφραση των σειρων. τα παραπανω σαιτ δεν μεταφραζουν απλα τα διαμοιραζουν.επισης δεν νομιζωπως ευσταθει η μυνηση ειδικα για σειρες οι οποιες δεν προβαλλονται στην ελλαδα (οι προσφατες σαιζον). επισης δεν βλεπω πως το gtvs παραβαινει αυτο το μερος

αφου δεν εκμεταλλευεται τους υποτιτλους (τουλαχιστον οχι αμεσα πουλωντας τους).

Οποτε το ζουμι της υποθεσης ειναι απλα οτι θελουν να τρομαξουν τον κοσμακη τωρα που αρχισαν να βαζουν σειρες και τα μεγαλα καναλια και δεν θελουν να τις "νοικιαζουμε" απο το ιντερνετ.

με αυτη τη λογικη το movieplace θα επρεπε να λειτουργει,να μου πεις ισως να μην εχει πεσει για αυτο το λογο,αλλα ειναι το πιο πιθανο..

Δημοσ.

Αλλά δεν μας είπατε με το insomnia τι θα γίνει? Γιατί πιστεύω πως μπορεί να κατηγορηθεί για την ίδια παραβίαση.

Στο insomnia έχουμε πάρει απόφαση να καταργήσουμε την ενότητα με το επόμενο update του joomla που θα γίνει στη κεντρική σελίδα μέσα στο μήνα. Πάντα υπολειτουργούσε και το script μας έχει διαλύσει στα bugs ενώ υπάρχουν πολυ καλύτερες λύσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...