Προς το περιεχόμενο

Τέρμα οι ελληνικοί υπότιτλοι;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ουτε το δεύτερο link παίζει σε μένα...βγαζει το ίδιο μήνυμα με το πρώτο

προφανώς αλλαξαν DNS ή κατι τετοιο και δεν έχει γίνει η ενημέρωση ακόμα.

Δημοσ.

Ρε παιδια, οτι και να κανουν, υποτιτλοι πάντα θα υπάρχουν. Όπως δεν μπορουν να κοψουν την ανταλλαγη μουσικων αρχειων και βίντεο (καθε φορα που κοβουν εναν τροπο ανταλλαγης ξεπετιεται ενας άλλος και μεχρι να γινουν οι δικαστικες κινησεις και οι δικες, εχουν βρεθει εκ νεου νεοι τροποι).Λερναια Υδρα είναι το πράγμα.

Δημοσ.

Ηρεμια παιδες και ειμαι σιγουρος οτι κατι ψηνεται

Δεν θα αφησουν τον κοπο τους να παει χαμενος .....

Απλα ψαχνονται τωρα ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .....

Δημοσ.

Κοιτάξετε εάν αργούν τα παιδιά για να βρουν μια σίγουρη λύση η οποία δεν θα τους δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον εας κάνουν και 1 και 2 και 3 βδομάδες ή όσο καιρό χρειαστεί για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι κανένας δεν θέλει να δει το "πνευματικό του παιδί" να χάνεται...Σίγουρα τον ενδιαφέρει πολλύ περισσότερο από εμάς να βρεθεί μια λύση.

Δημοσ.

Η λύση έρχεται εκ Εσθονίας. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο http://torrentfreak.com/anti-pirates-wipe-out-movie-and-tv-fansub-sites-081017 είχαν και εκεί το ίδιο πρόβλημα πριν μερικά χρόνια αλλα κατάφεραν χρησιμοποιόντας ένα έξυπνο τρίκ να δικαιωθούν και να συνεχίσουν κανονικά την λειτουργία τους. Η είδηση είναι πολύ σημαντική αν αναλογιστεί κανείς την ύπαρξη δεδικασμένου. Διαβάστε:

5 Oct 17, 2008 at 12:39 by Guy from Estonia

Hey everybody!

We had the same thing happening in Estonia about a year or two ago. At first the site was closed down for a couple of times and fans were really pissed. But then a solution was found. When you enter the page, it simply says “Stories”. You can search for “stories a-z”, “tell a story”, etc. The guys that translate movies and TV-shows are called “story-tellers”. I donʼt know how they managed to win in court, but as the site has been up and running for about half a year now, I guess they did. In the site it is said that you are not allowed to add any subtitles to the webpage, but you are allowed to re-tell a story to others. So it is simply “coincidental” that the “stories” are very accurate to the movies. LOL :)

Itʼs exactly the same in Estonia that for most tv-shows last yearʼs season is shown or even older. So fans like to download to get the latest tv-shows and create subtitles to them.

:shifty::shifty:

Δημοσ.

Και τα time/frame-stamps πως τα δικαιολογουν?

Αυτα υποδηλωνουν οτι προκειται για υποτιτλους.

Θα πρεπει να ηταν εντελως ασχετοι, οι της αλλης πλευρας για να μην το χρησιμοποιησουν ως επιχειρημα.

Μπαζει νερα... :fear:

Δεδικασμενο σε μια χωρα, ισχυει σε αλλη; Δεν το ξερω, αλλα πολυ αμφιβαλλω... :rolleyes:

Δημοσ.

Δεδικασμενο σε μια χωρα, ισχυει σε αλλη; Δεν το ξερω, αλλα πολυ αμφιβαλλω... :rolleyes:

Με τίποτα! Αν ίσχυε θα είχαμε ξεσαλώσει....

• Moderators
Δημοσ.

Μια σκέψη, με αφορμή το εκτενές thread "Άθλιοι υπότιτλοι από ταινίες, σειρές κ.α. Βάλτε για να γελάσουμε"...

Δηλαδή, πες πως τελικά βγαίνει παράνομη η όλη διαδικασία να φτιάχνεις home made υπότιτλους για ταινία/σειρά/οτιδήποτε (δεν συμφωνώ αλλά πες). Και πες πως εσύ πχ έχεις αγορασμένο το dvd του Matrix Revolutions σπίτι σου, και ο υπότιτλος "Link" = "Σύνδεσμος" σου σπάει τα αρ@!@$ια κάθε φορά που βλέπεις την ταινία. Ή το DVD της 2ης season του Carnivale και η μετάφραση Creed, OK = Φρόνημα, ΕΝΤΑΞΕΙ, ή το Outside new Cannaan = Έξω από το Νεο Καναάν" σε κάνει να βγάζεις μπιμπίκια.

Είσαι καταδικασμένος να υποφέρεις εσαεί; Και όλοι όσοι αγοράσαν την ταινία είναι στο έλεος της όποιας άθλιας (αποκλειστικής) μετάφρασης χωρίς να μπορούν να επέμβουν για να τη διορθώσουν (και ενώ είναι ικανοί);

Γιατί να μην υπάρχει λοιπόν ένα είδος εναλλακτικού παρόχου υποτίτλων, για να έχει επιλογές και ο θεατής ;

Ή ακόμα καλύτερα ένα είδος ανοιχτού wiki για να προσφέρονται και να βελτιώνονται οι υπότιτλοι;

Δημοσ.

Μου φαινεται και εμενα τρελο να βγαλουν παρανομο , κατι τετοιο. Εγω θελω να φταιξω υποτιτλους για μια σειρα που ειδα στην ΤV δορυφορικα και θελω να την ξαναδω. Ποιο λοιπον ειναι το παρανομο? Οτι δινω αυτο το κειμενο και σε καποιον αλλον που το θελει?

Δημοσ.

Φύγαν οριστικά οι υπότιτλοι και από το παρών site...

κλάψ...

Κι όχι γιατι φύγαν οι υπότιτλοι ..αλλά γιατί αυτά τα καθίκια τελικά κερδίσανε!

Δημοσ.

Εγώ πάντως ξεκίνησα να ανεβάζω ό,τι έχω στα subdownloader και opensubtitles. Από τη μία χάσαμε προς το παρόν την οργάνωση και το παρεΐστικο των sub-sites, αλλά τουλάχιστον το "πού θα βρίσκουμε υπότιτλους" που έχουν ρωτήσει καμιά 100αριά εδώ μέσα θα έχει κάποια απάντηση. Αν εγώ έχω (...πώς να το υπολογίσω τώρα, ας πούμε κατά προσέγγιση) καμιά 2-3 χιλιάδες αρχεία με "ιστορίες" σε .srt (avi δεν έχω, μιας και τα θεωρώ παράνομα, φυσικά) και τα ανεβάσω, άλλος ένας με άλλα τόσα τα ανεβάσει κι αυτός, πού θα πάει, θα ξαναβρούμε ένα μέρος της βάσης μας. Όσο για τα καινούργια, είναι θέμα των μεταφραστών, γούστο τους και καπέλο τους και τα σέβη μας όπως και να 'χει.

Δημοσ.
Φύγαν οριστικά οι υπότιτλοι και από το παρών site...

κλάψ...

Κι όχι γιατι φύγαν οι υπότιτλοι ..αλλά γιατί αυτά τα καθίκια τελικά κερδίσανε!

Btw εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο που μπήκε εκεί που ήταν οι υπότιτλοι η λίστα με τα πρόσφατα μηνύματα. Χωράει και περισσότερο κείμενο και καταλαβαίνεις καλύτερα το κάθε μήνυμα. Πολύ καλύτερο έτσι

Δημοσ.
Μπραβο στον KaizerSoze.Εχει απολυτο δικιο!!!Εγω με αυτη την εχω πολυ στεναχωρεθει γιατι δυστυχως δεν ξερω πολυ καλα αγγλικα και δεν θα μπορω να παρακολουθησω καθολου σειρες που ειναι και οι μοναδικες που βλεπω.Τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ :mad::mad::mad: τι τους πειραξαν οι υποτιτλοι?Αλλα βεβαια τα καλα και συμφεροντα δια εμε τον γεροντα λεει αυτη η σοφη παροιμια!!!Απλως θα σβησουν τα ελληνικα σαιτ με τους υποτιτλους και θα ξεφυτρωσουν τα ξενα.Ανοιξτε το greektvsubs παλιοκαθηκια!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Κατω τα ξενα συμφεροντα και αν θα με δει το βιντεο κλαμπ να με φτυσουν.Ελπιζω να τελειωσει γρηγορα και καλα αυτο το ζητημα

Greektvsubs FOR EVER!!!

<a href=9drylb7jmnl7yb7lh8c_thumb.gif' alt='9dry

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...