Προς το περιεχόμενο

Τέρμα οι ελληνικοί υπότιτλοι;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άστους να γελάνε. Και το μωράκι με την κουδουνίστρα στο χέρι όλο γέλια είναι, όταν όμως του πέσει η κουδουνίστρα ξεκινάει τα κλάματα. Και ο νοών νοείτο.

Επίσης όποιος ζητάει επίμονα να ανεβάσουν οι διάφορες ομάδες τους υπότιτλους σε ξένα site (και παρόλες τις εξηγήσεις που έχουν δοθεί, δε μπορεί ή δε θέλει να καταλάβει) για να μην νικήσει (και καλά) η ΕΠΟΕ δεν έχει παρά να κατεβάσει το subtitle workshop και να ξεκινήσει τη δική του "ιστορία". Αν οι 50-100 ή δεν ξέρω πόσοι ερασιτέχνες "αφηγητές ιστοριών" ;) υπάρχουν τώρα, γίνουν 200-300... τότε να την δω την ΕΠΟΕ.

Ας αφήσουμε να περάσει λίγος καιρός να δούμε πού θα καταλήξει η όλη κατάσταση και μην ανησυχείτε σε 10 μέρες, 1 μήνα.... είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο οι υπότιτλοι θα ξαναεμφανιστούν. Δεν εξαρτάται ολόκληρη η ζωή μας από έναν υπότιτλο ή μια σειρά.

Σημασία έχει τώρα να βρουν την άκρη τα παιδιά που ασχολούνται και θίγονται άμεσα από το όλο θέμα.

Μακάρι να επανέλθει το gtvs στην πρότερη μορφή του, αλλά και να μην γίνει αυτό, το forum του υπάρχει ακόμα και θα συνεχίσει (ελπίζω) να υπάρχει.

Δημοσ.

Οργάνωση από το site και upload στο SubDownloader2 μου φαίνεται καλή ιδέα. Το πρόγραμμα είναι πολύ εύχρηστο και δε νομίζω να υπάρχουν νομικά προβλήματα έτσι.

Δημοσ.

Μετά τις εξελίξεις έχω δει δύο επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους που βρήκα σε ξένη σελίδα και έχω να παρατηρήσω ότι ήταν πολύ χαμηλότερης ποιότητας από αυτούς που έβρισκα στο GreektvSubs.

Ακόμα και έτσι όμως θέλω να ευχαριστήσω όποιον μετέφρασε το House.

Δημοσ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ,ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ…..

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ.

Δημοσ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ,ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ…..

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ.

Μα δεν έχουν νομικό πρόβλημα από την στιγμή που έκαναν ότι τους είπε το εξώδικο, δεν εκρεμει κάποια μύνηση εναντίον τους.

Δημοσ.

Δοξα το θεο e-λιθοβολισμος για αντιθετη αποψη δεν εχει βγει ακομα,ειμαι τυχερος :-)

Πάντως, πρόσφατα ανακαλύφθηκε το e-εξώδικο, οπότε φυλαγε τα νώτα σου :P

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΥΠΟΜΟΝΗ. Καταλαβαίνω ότι είναι περίεργο (μετά από τόσο καιρό) να τελειώνεις τη δουλειά σου και να μην την ανεβάζεις κάπου. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να γίνει αυτή η "θυσία" για να μη χαθεί όλο αυτό που χτίζαμε τόσο καιρο όλοι μαζί.

Πέρα απ'αυτό, θα ήθελα να παρακαλέσω τους "βιαστικούς" να μην πιέζουν τους μεταφραστές με τις λύσεις τους γιατί χάνεται ο στόχος.

Στην τελική όλες οι ομάδες συνεχίζουν κανονικά (τουλάχιστον όσους γνωρίζω εγώ). Απλά κάντε όλοι υπομονή. ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ να είστε σίγουροι ότι θα τα έχετε.

Το χάος πάντως έχει ήδη αρχίσει. Κυκλοφορούν διάφοροι subs ήδη. Προτείνω να κρατήσουμε την ποιότητα και την οργάνωση, παρά να βιαστούμε (καθαρά προσωπική άποψη).

Storm1672 - Prison Break Team Member

Δημοσ.

ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΑ'Ι'ΡΕΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΕ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ...... ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ

ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥΣ

Δημοσ.
Μετά τις εξελίξεις έχω δει δύο επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους που βρήκα σε ξένη σελίδα και έχω να παρατηρήσω ότι ήταν πολύ χαμηλότερης ποιότητας από αυτούς που έβρισκα στο GreektvSubs.

Ακόμα και έτσι όμως θέλω να ευχαριστήσω όποιον μετέφρασε το House.

Πού βρήκες ελληνικούς για το House 5x04 ?

Δημοσ.
Ελληνικοί υπότιτλοι:

Ψαχτήρι

www.greeksubtitlesproject.com

Δεν νομίζω να είναι παράνομο που τα postάρω ε?

συγγνώμη αυτοί ποτε πρόλαβαν και επέστρεψαν από την jamaica? laughing out loud

επίσης το about τους έχει πέσει η το ρίξαν εσκεμμένα :P

http://about.thecyprusguide.net/

Μα δεν έχουν νομικό πρόβλημα από την στιγμή που έκαναν ότι τους είπε το εξώδικο, δεν εκρεμει κάποια μύνηση εναντίον τους.

ακόμα δεν κατέβηκε η ενότητα υποτίτλων από το forum :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...