Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ρε εγω δεν κανω υποτιτλους γιατι θα τα βαλουν σε αλλα site και θα τα δει και αλλος κοσμος τι κριμαααααα ουυαααααααααα
KaizerSoze Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 To House που βρισκει το downloader ειναι fake Τι διαολο ρε μαλακα, γιατι το κανετε αυτο?
ellmmalli Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Υποκρισία. Απλή υποκρισία. Συμφωνώ με την πλειονότητα των απόψεων εδώ μέσα. Αν μου επιτρέπετε μόνο να παραθέσω από μνήμης την εξής διαφήμιση με τον "τάδε" ηθοποιό στο ραδιόφωνο, όπου "κατεβάζει" τις 6μιση εβδομάδες, αλλά μέχρι να έρθει η γκόμενα, μπορεί να έχουν κατέβει και οι υπόλοιπες. Δεν είναι σαφέστατη προτροπή για download; τη στιγμή που το λες αυτό, ουσιαστικά μου λες ότι η "τάδε" σύνδεση που διαφημίζεται σου προσφέρει τη δυνατότητα για γρήγορα download ταινιών. Από πού;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; την υποκρισία μου γαμώ.................................. free gtvs. και αυτή η διαφήμιση είναι νόμιμη;;;;;; και οι υπότιτλοι δεν είναι;;;;;;
xavier Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 αν το gtvs δεν κανει host τους υποτιτλους, αλλα συνεχιζει την οργανωση των ομαδων μεταφρασης που ακριβως βρισκεται το πρόβλημα? για το host των υποτιτλων, μπορουν να βρεθουν απειρες λύσεις, απο ftp, τορρεντ τρακερ, rs ή οτιδηποτε αλλο...
t0ny3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 να ρωτησω.ξερει κανεις ποιες ομαδες συνεχιζουν να μεταφραζουν???απλως ρωταω για να ξερω. και με ποιο τροπο αν δημιουργηθει ενα καινουργιο GTVsubs δε θα μπορει να κανει τιποτα η ΕΠΕΟ???
m0rpheas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 να ρωτησω.ξερει κανεις ποιες ομαδες συνεχιζουν να μεταφραζουν???απλως ρωταω για να ξερω. και με ποιο τροπο αν δημιουργηθει ενα καινουργιο GTVsubs δε θα μπορει να κανει τιποτα η ΕΠΕΟ??? Ρε συ Τόνι, τι να πούμε από δω; Άμα υπάρξει καμιά εξέλιξη θα βγει πρώτα στο gtvs με ανακοίνωση κτλ. Τώρα για τις ομάδες, ξέρω πολλούς που μεταφράζουν, κι απ' όσο ξέρω περιμένουν τι θα γίνει με το site. Το τι θα κάνει η κάθε ομάδα στην τελική είνα δικό της θέμα.
axaxouxas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Γερα παιδια !!! Μην το βαζετε κατω .... Καθε εμποδιο για καλο .... Θα βγειτε ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ..... Σας ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου και (συγνωμη αν σας αναστατωσα τοτε) GtvS και τα μυαλα στα καγκελα !!!!!
t0ny3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ρε συ Τόνι, τι να πούμε από δω; Άμα υπάρξει καμιά εξέλιξη θα βγει πρώτα στο gtvs με ανακοίνωση κτλ. Τώρα για τις ομάδες, ξέρω πολλούς που μεταφράζουν, κι απ' όσο ξέρω περιμένουν τι θα γίνει με το site. Το τι θα κάνει η κάθε ομάδα στην τελική είνα δικό της θέμα. ναι απλως ρωτησα αν απο μονες τους οι ομαδες συνεχιζουν.παντως το βλεπω πολυ δυσκολα να ξανα εχουμε υποτιτλους στο GTVsubs.
lan_di Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Υποκρισία. Απλή υποκρισία. Συμφωνώ με την πλειονότητα των απόψεων εδώ μέσα. Αν μου επιτρέπετε μόνο να παραθέσω από μνήμης την εξής διαφήμιση με τον "τάδε" ηθοποιό στο ραδιόφωνο, όπου "κατεβάζει" τις 6μιση εβδομάδες, αλλά μέχρι να έρθει η γκόμενα, μπορεί να έχουν κατέβει και οι υπόλοιπες. Δεν είναι σαφέστατη προτροπή για download; Μη τη ψάχνεις. Αυτοί είναι υπεράνω νόμων. Βγαίνουν τύποι σαν τον Καρπετόπουλο στα ραδιόφωνα κάνοντας εκπομπή για το Lost και προτρέπει τον κόσμο λέγοντας "Παιδιά, κατεβάστε και το Carnivale. Eίναι φοβερή σειρά". Ακόμα περιμένω από τον Κάρπετ να βγει τώρα στο ραδιόφωνο και να πει καμιά καλή κουβέντα συμπαράστασης για τους υποτιτλιστές. Κι αν το κάνει, μετά θα τον φιμώσουνε και θα μας γράψει στα @@ του. Όπου γάμος και γιορτή, η Μαλάμω πρώτη.
TeaPot1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μη τη ψάχνεις. Αυτοί είναι υπεράνω νόμων. Βγαίνουν τύποι σαν τον Καρπετόπουλο στα ραδιόφωνα κάνοντας εκπομπή για το Lost και προτρέπει τον κόσμο λέγοντας "Παιδιά, κατεβάστε και το Carnivale. Eίναι φοβερή σειρά". Ακόμα περιμένω από τον Κάρπετ να βγει τώρα στο ραδιόφωνο και να πει καμιά καλή κουβέντα συμπαράστασης για τους υποτιτλιστές. Κι αν το κάνει, μετά θα τον φιμώσουνε και θα μας γράψει στα @@ του. . 1 00:00:04,734 --> 00:00:06,167 Ρε φίλε, τρεις μέρες που διαβάζω όλα τα σχόλια εδώ μέσα, αυτό έχω στο μυαλό μου! 2 00:00:06,234 --> 00:00:07,634 Θυμάμαι κάτι διαλόγους του στιλ: 3 00:00:07,701 --> 00:00:09,000 - Ρε Πανούτσο, το είδες το χθεσινό Lost; - Μπα μωρέ, τα έπινα ως το πρωί, θα το δω σήμερα. 4 00:00:09,067 --> 00:00:11,534 Από την άλλη, μπορεί να το βλέπουν χωρίς υπότιτλους, άρα ΔΕΝ είναι παράνομοι. 5 00:00:11,601 --> 00:00:14,167 Ή να το βλέπουν στην καλωδιακή τους στο Παγκράτι, οπότε να μην τους κατηγορούμε άδικα τους ανθρώπους. :lol:
chris12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Επιτέλους τέρμα στην παρανομία!!!!! Ο νόμος κυριάρχησε. Νομίζατε ότι θα μπορείτε να βλέπετε σείρες της προκοπής με ελληνικούς υπότιτλους (παρανόμους). Αλήθεια αν μεταφράσω τις φοβερές ελληνικές σειρές στα Αγγλικά, θα είμαι εγκληματίας?
m0rpheas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Αλήθεια αν μεταφράσω τις φοβερές ελληνικές σειρές στα Αγγλικά, θα είμαι εγκληματίας? Ναι, και μεγάλος μάλιστα. Δεν τους λυπάσαι τους ανθρώπους; Είναι ανάγκη να τραβίξουν όλα αυτά που τραβάμε εμείς τόσα χρόνια;:lol:
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ελληνικοί υπότιτλοι: Ψαχτήρι http://www.greeksubtitlesproject.com και http://www.findsubtitles.com http://www.podnapisi.net Δεν νομίζω να είναι παράνομο που τα postάρω ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.