gdp77 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Και γιατί; Για να πάρουν "εγκαίρως" υπότιτλους οι απλοί "χρήστες" -για να μην τους λείψει το σπορ; Ξέρεις τι μου θυμίζουν όλα αυτά; Τα κλισέ...Εγώ δεν χρησιμοποιώ Ελληνικούς υπότιτλους" αλλά πίστεψέ είναι οι πρώτοι που τους κατεβάζουν... ξαφνικά βλέπω μια περίεργη στάση να διαμορφώνεται από μέρους για κάτι που θεωρούσα ότι κάνατε γιατί "γουστάρατε" και από "ανιδιοτέλεια". Μάλλον έχω παρανοήσει τα κίνητρά σας ή εσείς κάτι κρύβετε. Δηλαδή αν εγώ ανεβάζω υπότιτλους από "hobby" για να τους χρησιμοποιεί ο κόσμος γιατί "γουστάρω" και κλείσει το site που τους ανέβαζα, θα σταματήσω να ανεβάζω? Δεν την καταλαβαίνω τη λογική. Αλλά είπαμε : Μάλλον κάτι υπόγειο παίζει που αγνοώ. Φίλε αν δεν είχα 4 σερί μέρες σκατά (και όχι μόνο λόγο gtvs) θα γελούσα με το ανέκδοτο σου. Αλλά επειδή έχω τις μαύρες μου αυτή την εβδομάδα θα σου πω απλά να μην ξαναποστάρεις κάτι τέτοιο και να ζητήσεις συγγνώμη απ' όλους τους μεταφραστές για αυτό που μόλις είπες. ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ. Το γεγονός ότι αυθόρμητα όλοι έχουν σκεφτεί το ίδιο πράγμα, δηλ το να περιμένουν ανακοίνωση του gtvs κάτι δείχνει. Δείχνει την αγάπη μας για το site, πόσο πολύ το πονάμε πόσο απαραίτητο είναι στην καθημερινότητα μας. Ένας μεταφραστής το greektvsubs (και χωρίς ατζέντα) Συγγνώμη. Ειλικρινά. Αλλά αν διαβάσεις σε προηγούμενες σελίδες, "συνάδελφοί" σου δήλωναν ότι δε σταματούν και ότι συνεχίζουν να μεταφράζουν και ότι "γουστάρουν". Τώρα αν τα γυρνάτε και "περιμένετε ανακοίνωση από gtvs" ή "γουστάρετε το site" , πείτε το να μην ασχολούμαστε και εμείς.
tonypapadovic Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου αν δεν έχεις μεταφράσει μάλλον δεν μπορείς να μπεις στην ψυχολογία του μεταφραστή. Η κρυφή agenda που δεν έχεις πάρει πρέφα είναι ότι ο μεταφραστής θέλει ένα μπράβο. Θέλει να ανεβάσει κάπου τους υπότιτλους που έστω και πίσω από ένα username, άλλα μέλη, θα εκτιμήσουν άμεσα την δουλειά του. Αυτό γίνεται είτε μέσω του φόρουμ, είτε μέσω των σχολίων στις ανακτήσεις, είτε μέσω pm. Στην τελική, γιατί να βιαστεί κάποιος να κάνει upload κάτι; Υπάρχει λόγος; Τον βιάζει κανείς; Αυτός και η παρέα του, θα ευχαριστηθούν το επεισόδιο. Γιατί να μην περιμένει και να δράσει μετά. Επιπλέον, επειδή αναφέρεσαι στο gtvs, την πρώτη απάντηση στο ερώτημά σου, την έχει δώσει, ο duvdev (κοίτα την υπογραφή του και θα καταλάβεις γιατί το τονίζω). Ασχέτως με τις διαφορές του καθενός, οι μεταφραστές, την ίδια ψυχολογία έχουν. Εγώ λοιπόν, την δευτέρα το βράδυ, που λογικά θα κάτσω να γράψω μια ιστορία για το Dexter, γιατί να την ανεβάσω κάπου χωρίς να το θέλω πραγματικά; Χωρίς να μου πει μετά κανείς μπράβο; Δε ξέρω τι θα κάνουμε τελικά, αλλά προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις. Δηλαδή αν αργότερα δεις κάπου έναν οργασμό υποτίτλων, θα έχουν κερδίσει τότε; Θα δεις και υπότιτλους, απλά κατά πάσα πιθανότητα με την παρούσα κατάσταση, θα βλέπεις πολλών ειδών υπότιτλους. Πάντως, επειδή βλέπω συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο ("Μάλλον κάτι υπόγειο παίζει που αγνοώ."),ειλικρινά δεν νομίζω να έχει κανείς κάτι άλλο να πει μαζί σου. Μάλλον έχεις μάθει να τα παίρνεις όλα έτοιμα, τι να πω, και οι ανθρώπινες απαντήσεις που ήδη σου έχουμε δώσει δεν σου φτάνουν.
duvdev Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μία είναι η λύση για μένα. Ανεξάρτητα πόσα μέλη είχε κάθε site και πόσο "πετυχημένο" ήταν........μαζευτείτε οι 5-6-10 admin και κάντε ένα δυνατό site ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Πάρτε όλα τα καλά στοιχεία από τα site σας και εφαρμόστε τα. Παραμερίστε ότι διαμάχη είχατε και κοιτάξτε μπροστά. Λάθη κάνατε όλοι σας, άλλος λίγα άλλος πολλά. Θα δυναμώσετε και την Ελληνική σκηνή. Πιστέψτε με, θα το εκτιμήσουν πολλοί, θα μοιραστούν και τα έξοδα και κανείς δε θα μπορέσει να σας την πει και ποτέ. Θα μου πείτε ..Πώς; Υπάρχει τρόπος και τον ξέρετε όλοι....Ή τον βρίσκετε. Η άποψη σου είναι πολύ καλή και λύση υπάρχει... Πόσοι όμως είναι διατεθυμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους για να υλοποιηθεί; Και από αυτούς πόσοι είναι διατεθιμένοι να μην πάρουν δραχμή από αυτά που θα βάλουν πίσω; (Εννοώ ότι δεν θα μπορούν να βγάλουν καθόλου χρήματα μέσα από αυτό )
m0rpheas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Αλλά αν διαβάσεις σε προηγούμενες σελίδες, "συνάδελφοί" σου δήλωναν ότι δε σταματούν και ότι συνεχίζουν να μεταφράζουν και ότι "γουστάρουν". Τώρα αν τα γυρνάτε και "περιμένετε ανακοίνωση από gtvs" ή "γουστάρετε το site" , πείτε το να μην ασχολούμαστε και εμείς. Κι εγώ το ίδιο είπα. Γουστάρω να μεταφράζω, δεν σταματώ να μεταφράζω, έχω κι μια "ιστορία" του Worst Week σχεδόν έτοιμη, αλλά μάντεψε: Πριν βγει άκρη με το gtvs δεν πρόκειται να τη δώσω ούτε στον κολλητό μου. Και δεν γυρίσαμε τίποτα. Το αυτονόητο πράττουμε. Αν δεν θες να καταλάβεις δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Και ειλικρινά συγγνώμη που σε υποχρεώνουμε να ασχολείσαι μαζί μας. εεεεε... Τελείωσες με την συνομοσιολογία; Αρχίζει και ο Λιακόπουλος σε λίγο...
fck23 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Η άποψη σου είναι πολύ καλή και λύση υπάρχει...Πόσοι όμως είναι διατεθυμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους για να υλοποιηθεί; Και από αυτούς πόσοι είναι διατεθιμένοι να μην πάρουν δραχμή από αυτά που θα βάλουν πίσω; (Εννοώ ότι δεν θα μπορούν να βγάλουν καθόλου χρήματα μέσα από αυτό ) Admin για να κινήσω κάτι τέτοιο δεν είμαι. Απλά μια πρόταση έκανα, από κει και πέρα(μιας και απάντησες εσύ-και το βλέπεις και θετικά) κάνε την κίνησή σου. Να δούμε κιόλας τι θα βγει. Γι'αυτό που υπονοείς στο τέλος του ποστ σου....δεν μπορώ να πω ειλικρινά τίποτα, δεν είναι και της ώρας. Κάνοντας όμως αυτή την κίνηση κάποιος από σας, ίσως φανούν και διάφορα που λες...Και δεν ξέρω πόσο κοστίζει ένα site, αλλά υποθετικά 100 Ευρώ να είναι, 10 να είστε, από 3 καφέδες θα πέφτει στον καθένα σας το μήνα. Αξίζει νομίζω.
gdp77 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Και ειλικρινά συγγνώμη που σε υποχρεώνουμε να ασχολείσαι μαζί μας. 1) Τράβα δες ποιος άνοιξε το thread. 2) Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που να εμποδίζει το upload των υπότιτλων. Ανεβάζουμε υπότιτλους όπου θέλουμε, όποτε θέλουμε. Το πρόβλημα είναι ότι ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ UPLOAD για λόγους που εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Είναι φυσικά δικαίωμά τους. Εγώ απλά νόμιζα ότι υπήρχε τεχνικό θέμα επειδή έκλεισαν το site. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Οπότε και παύω να ασχολούμαι.
duvdev Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Admin για να κινήσω κάτι τέτοιο δεν είμαι. Απλά μια πρόταση έκανα, από κει και πέρα Μπορεί να μην είσαι, αλλά μπορείς να γίνεις... Αν μαζευτούν 5-10-20 άτομα, από όλους αυτούς που "φωνάζουν" και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τα έξοδα ενός site και να συμετάσχουν ενεργά σε αυτό, εγώ θα τους προσφέρω την λύση στο πιάτο. Αλλά επαναλαμβάνω, δεν θα υπάρχουν περιθώρια κέρδους.
fck23 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί να μην είσαι, αλλά μπορείς να γίνεις...Αν μαζευτούν 5-10-20 άτομα, από όλους αυτούς που "φωνάζουν" και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τα έξοδα ενός site και να συμετάσχουν ενεργά σε αυτό, εγώ θα τους προσφέρω την λύση στο πιάτο. Αλλά επαναλαμβάνω, δεν θα υπάρχουν περιθώρια κέρδους. Ε όχι, δεν μου πάει ο ρόλος και μεταξύ μας το βαριέμαι κιόλας. Το να δίνω 10Ευρώ το μήνα δεν είναι πρόβλημα, όπως και στον καθένα μας νομίζω για τη λειτουργία. My point ήταν να ενωθείτε όλα τα site μαζί. Τέσπα, ξέρω ότι είναι ουτοπία. Πολύ καλό(για μένα σαν θεατής) μάλλον για να'ναι και αληθινό/πραγματοποιήσιμο.
gdp77 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Συγγνώμη που επεμβαίνω κιόλας, αλλά παλιά είχα site με 4 φίλους μου. Αν έχετε κάποιον που να μπορεί να το στήσει (γνώσεις π.χ. joomla / admin) τότε το κόστος για 20 άτομα είναι αστείο ανά άτομο.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Kαταρχήν να σε ρωτήσω ποιο είναι το block σου;Δεύτερον, θα σου απαντήσω θα σου πω τους λόγους που δεν ανεβάζω εγώ προσωπικά εκεί. Οpensubtitles kai tvsubtitles, site που έχουν προταθεί επανηλημένα εδώ μέσα, δεν σεβάστηκαν ποτέ τον κόπο κανενός. Μια ζωή μεγάλωναν την βάση τους κλέβοντας υποτιτλους από δω κι από κει!!! Και τώρα που βρισκόμαστε σε ανάγκη, θα πρέπει να τους τα προσφέρουμε εμείς μόνοι μας; Απορώ γιατί επιμένει τόσος κόσμος σ' αυτά τα δυο πάντως. Εσύ το κάνεις επειδή ειναι χόμπι σου και χαίρεσαι που κάποια άτομα μπορούν και βλέπουν κάποιες σειρές ; η κάτι άλλο ; ακόμα και να κλέβουν για να μεγαλώσουν την βάση τους, τι σε πειράζει ;
bandito Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Kαταρχήν να σε ρωτήσω ποιο είναι το block σου;Δεύτερον, θα σου απαντήσω θα σου πω τους λόγους που δεν ανεβάζω εγώ προσωπικά εκεί. Οpensubtitles kai tvsubtitles, site που έχουν προταθεί επανηλημένα εδώ μέσα, δεν σεβάστηκαν ποτέ τον κόπο κανενός. Μια ζωή μεγάλωναν την βάση τους κλέβοντας υποτιτλους από δω κι από κει!!! Και τώρα που βρισκόμαστε σε ανάγκη, θα πρέπει να τους τα προσφέρουμε εμείς μόνοι μας; Απορώ γιατί επιμένει τόσος κόσμος σ' αυτά τα δυο πάντως. Snoooooob; Snoooooob; Δεν μπορώ να πιστέψω οτι δεν έχεις πάρει θέση.
duvdev Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εσύ το κάνεις επειδή ειναι χόμπι σου και χαίρεσαι που κάποια άτομα μπορούν και βλέπουν κάποιες σειρές ; η κάτι άλλο ; ακόμα και να κλέβουν για να μεγαλώσουν την βάση τους, τι σε πειράζει ; Προφανώς δεν με γνωρίζεις... Αν με γνώριζες δεν θα έκανες τέτοιες ερωτήσεις. Παρ' όλα αυτά θα σου απαντήσω. Εγώ κάνω ότι κάνω επειδή γουστάρω. Έχω μαλλώσει με πολλούς όταν πίστευα ότι καταχράζονται τον κόπο μου, αλλά ποτέ δεν έβγαλα λεφτά απ' αυτό. Με ενοχλεί αφάνταστα να ανοίγει ένα σιτε όμως, να μαζεύει υπότιτλους από παντού, χωρίς να ζητήσει την άδεια του εκάστοτε μεταφραστή και να κονομάει απ' αυτό. Καλύφθηκες;
KaizerSoze Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ρε ξεκολλατε, τι θα το κανουμε, εμφυλιο??? Λοιπον, εγω σαν KeyserSoze (γιατι αυτο εχει σημασια τωρα) το δηλωνω, απο μεριας μου το Smallville και το 11th Hour ας ανεβουν ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. Με μερικους ορους -Να συμφωνησουν τα αλλα μελη. Δεν κανω μονος μου μεταφραση, αν τα παιδα των 2 ομαδων που ανηκω εχουν προβλημα, το MSN μου το εχουν, μου λενε -Να προσπαθησουμε να βρουμε μια συγκεντρωτικη λυση, τελικη, κατι σαν gtvs αλλα χωρις νομικες πιπες -Μεχρι να βρεθει η λυση μην σπατε τον παπαρο μου για το ποτε θα ανεβουν. Δεν εχω αναλαβει ουτε εγω ουτε οι αλλοι καμια deadline παραδοσης υποτιτλου και εφοσον πλεον δεν υπαρχει και το εθμικο δικαιο=ποσο συντομα ειχε συνηθισει η κοινοτητα του σαιτ να ανεβαινουν, θα ανεβουν ΟΤΑΝ ανεβουν btw ΕΑΝ καποιος μπορει να μου πει με 2 γραμμες τι χρειαζεται για rapidshare upload και tvsubtitles.net upload ασ το πει. Ας υποθεσουμε οτι δεν μπορω να δωσω αλλο χρονο, εχω ενα srt, 1,2,3, τι κανω για να ανεβει online
gdp77 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 btw ΕΑΝ καποιος μπορει να μου πει με 2 γραμμες τι χρειαζεται για rapidshare upload και tvsubtitles.net upload ασ το πει. Ας υποθεσουμε οτι δεν μπορω να δωσω αλλο χρονο, εχω ενα srt, 1,2,3, τι κανω για να ανεβει online 1) http://rapidshare.com/ 2) click στο αναζήτηση, το επιλέγεις και γίνεται upload. 3) Σου δίνει ένα download link, το οποίο δίνεις σε όποιον θέλει να κατεβάσει το αρχείο σου.
narta Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 1ος τρόπος Κατεβάζεις αυτο Ανοιγεις λογαρισμο εδω Κανεις εγκατασταση αυτο που κατέβασες και κανεις login με τον λογαρισμο που δημιουργησες. Επειτα απο το tab upload ξεκινας να ανεβαζεις 2ος τρόπος Κανεις rar τον υπότιτλο/ους και στο http://www.rapidshare.com το κανεις upload. Έπειτα δίνεις το link του rapishare για να το κατεβασουν οι ενδιαφερόμενοι. Ο 1ος τρόπος αν και περισσοτερο χρονοβορος την πρώτη φορα, ειναι πιο ευκολος μετα και το σημαντικότερο δεν μπορουν να σου καταγγειλουν το link γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει αλλα κατεβαινει μεσα απο το subdownloader. Ο 2ος τρόπος αν και πιο απλος αρχικα, ειναι ιδιος καθε φορα και μπορει με ενα απλο report να σου διαγράψουν το αρχειο. Προσωπικα θα προτιμουσα τον 1ο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.