soturin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 εγώ ρε παίδες πώς καταφέρνω και δυο seasons τώρα βλέπω house χωρίς υπότιτλους? Και η κατανόηση των ιατρικών είναι ίδια με τους υπότιτλους (ό,τι δω στο star), και μεταφρασμένα δεν τα βγάζω εκτός από τη γενική ιδέα που την πιάνω και εξ ακοής. Και η ταχύτητα που μιλάνε συνηθίζεται, αν δει κάποιος ένα δεν θα καταλάβει, αλλά αν δει 2-3 θα τα πιάνει όλα πανεύκολα. Πάντα μιλάω για όποιν γνωρίζει αγγλικά και βλέπει άλλα πράματα χωρίς υπότιτλους (γιατι τόσο φοβερά διαχωρίζετε τον house δηλαδή), αλλά είναι πραγματικά κρίμα για όποιον το χρειάζεται
KOSMAS73 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 μάλλον είναι πιο σοβαρό το θέμα απ ότι φάνηκε αρχικά. εκτος του greektvsubs και της apsu τωρα ειναι κατω και τα movieplace και greeksubs
PCharon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Πόση ώρα πάει που το είπα... (δε φταίω εγώ, ορκίζομαι, μη με κοιτάτε έτσι, το κακόμοιρο!)
greekboy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ο σχετικος νομος: http://el.wikisource.org/wiki/%CE%9D%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82_2121/93 απο οτι εχω ακουσει και εγω ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα,εχουν εμπλακει δικηγοροι κτλ..
alexiou92 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά γιατί να είναι παράνομοι οι υπότιτλοι? Εντάξει, οι υπότιτλοι που βγαίνουν μαζί με την ταινία από την εταιρία παραγωγής είναι μέσα στα copyrights τους!!! Αλλά, αυτοί που έγραψα εγώ πχ και τους πήρες εσύ και τους έβαλες στη χ ταινία και ταιριάζουν δεν είναι παράνομο!!! Αντίθετα τα copyrights είναι δικά μου!!!!! Δηλαδή είναι παράνομο να τρέχω ένα αρχείο κειμένου χωρίς προστασία copyrights? Είναι μια τεράστια σύμπτωση που το κείμενο μου μεταφράζει την ταινία στα ελληνικά!!!! Αυτό όμως δεν το κάνει παράνομο!!!!!! Κάνω κάτι λάθος?
liopyr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 whom to blame >www.epoe.gr ΕΠΟΕ: Η Εταιρία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων (ΕΠΟΕ) είναι μία μη κερδοσκοπική αστική εταιρία με νομική προσωπικότητα (άρθρo 784 ΑΚ), που λειτουργεί ως Οργαν .... [μπλα-μπλα-μπλα]. μη κερδοσκοπική. μη κερδοσκοπική. μη κερδοσκοπική. ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.Ε. METRO GOLDWYN MAYER STUDIOS INC WARNER BROS ENTERTAINMENT INC PARAMOUNT PICTURES CORPORATION UNIVERSAL CITY STUDIOS LLLP SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC. MOTION PICTURES ASSOCIATION INC TWENTIETH CENTURY FOX FILM CORPORATION BUENA VISTA INTERNATIONAL INC ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΟΣ Α.Ε. (AUDIOVISUAL Α.Ε.) ALPHA SATELLITE TV A.E JT-TV FILM INTERNATIONAL ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. (MEGA CHANNEL) ANTENNA TV A.E ODEON A.E ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM A.E SONY HELLAS A.E ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALTER CHANNEL) LEGEND A.E.B.E. ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ VILLAGE ROADSHOW ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΤΑΙΝΙΩΝ A.E ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΕΝΤΕΡΤΕΙΝΜΕΝΤ Α.Ε. SPHE HELLAS Ε.Π.Ε. μη κερδοσκοπική. μη κερδοσκοπική. μη κερδοσκοπική???
KOSMAS73 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 "Μήνυση στο greektvsubs, επειδή είχε αρχεία με υποτίτλους, από σειρές που δεν έχουν προβληθεί ακόμη στην Ελλάδα... Σε πλήρη εξέλιξη η υπόθεση..." "Μήνυση έχει κατατεθεί συμφώνα με πληροφορίες, στο site GreekTvSubs... Όχι επειδή είχαν ταινίες ή μουσική για download... αλλά επειδή τα παιδιά του forum, έβγαζαν συνεχώς τα μάτια τους, ώστε να φτιάχνουν υποτίτλους, για επεισόδια σειρών, που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη στην Ελλάδα, αρχεία τα οποία δεν υπάγονται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς οι μεταφράσεις ήταν κατά προσέγγιση και όχι οι επίσημες που θα έβαζαν οι εταιρείες διανομής των σειρών στην Ελλάδα, εάν ποτέ έβρισκαν το δρόμο για τη χώρα μας, πάνω στα DVD's. Δυστυχώς παραπάνω κίνηση, φίμωσης και λογοκρισίας στο διαδίκτυο, που στην ουσία ποινικοποιει την ανταλλαγή αρχείων, τα οποία δεν υποκύπτουν στο Ν.2121/1993... είναι μια ακόμη προσπάθεια των εταιρειών διανομής, ώστε δήθεν να περιορίσουν "τα φαινόμενα πειρατείας"... Η συγκεκριμένη υπόθεση όμως, έχει παρά πολύ ζουμί, οπότε αξίζει να την παρακολουθήσουμε από κοντά... Εάν κάποιος γνωρίζει, εάν έχει κατατεθεί ειδική τροπολογία στο νομό περί πνευματικής ιδιοκτησίας για τους υποτίτλους, ας μας γράψει το τι γίνεται... Και κάτι τελευταίο... Μακριά από domain με την κατάληξη .gr" πηγή http://prezatv.blogspot.com
jason_rethymno Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 μάλλον είναι πιο σοβαρό το θέμα απ ότι φάνηκε αρχικά. εκτος του greektvsubs και της apsu τωρα ειναι κατω και τα movieplace και greeksubs Τι σκατά ρε σεις ένα ένα πέφτουν.Ευτυχώς το subs4u λειτουργεί ακόμα
aldon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 εδω βρεθηκε λύση με τα mp3s του ********* δεν θα βρουνε ακρη τα παιδια για τους υπότιτλους που τους γραφουν οι ίδιοι??? Υπομονή λίγες μέρες!
kabamaru21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 αυτα ειναι ημημετρα.. ναι σημερα ρηξαν ολλα τα site σε κανα διο μηνες θα εμφανιστουν τα .ru .net .pakistan και ολλα οκ... δειτε εδω παλιοτερο νεο.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=251492 δωστε βαση στην 4η παραγραφο! χμμμμμμμ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Παρακαλώ να λείπουν τα εκτός θέματος μηνύματα για σειρές που βγήκαν / δεν βγήκαν.
Members gsarig Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 εδω βρεθηκε λύση με τα mp3s του ******* δεν θα βρουνε ακρη τα παιδια για τους υπότιτλους που τους γραφουν οι ίδιοι??? Υπομονή λίγες μέρες! Σίγουρα θα βρεθεί underground λύση, αλλά το θέμα είναι ότι η μετάφραση και η διακίνηση των υποτίτλων θα είναι παράνομες, και αυτό από μόνο του φτάνει για να αποκλείσει πολύ κόσμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.