tonypapadovic Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Έχεις πει τόσα άκυρα, τόσες γενικεύσεις και ανακρίβειες ρε συ momoti, έχεις δώσει ρέστα μιλάμε. Και φυσικό είναι γιατί προφανώς, δεν ξέρεις και πολλά πράγματα για το πως δουλεύει το site και ποιος ήταν ο σκοπός του (μιλάω φυσικά για το gtvs). δοξα το θεο δεν χρησιμοποιωυποτιτλους και τοσο. Αν χρησιμοποιούσες, θα ήξερες γιατί ο storm είπε θα λείψει η οργάνωση και συ απάντησες αυτό: Το κοπαδι θελει αρχηγο. Καγκελα παντου. Ειλικρινά, ήταν από τα καλύτερα. Δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι δουλειά γίνεται, προκειμένου να υπάρχουν 1000άδες όσο το δυνατόν πιο σωστοί υπότιτλοι. Λες για πλάκα να υπάρχουν τόσοι checkers/uploaders στο gtvs, που βοηθούν τον οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με μια σειρά; Κάνουμε tutorials καθημερινά, και φυσικά στο τέλος πολλές φορές καταλήγουμε φίλοι με τους μέχρι πριν από λίγο άγνωστους; Οι υπότιτλοι φίλε μου, σαφώς και από δω και στο εξής, εφόσον δεν υπάρχει το gtvs ή το apsu ή το subgr κ.λπ. θα ανεβαίνουν σε sites του εξωτερικού. Αυτό εννοείται και αργά ή γρήγορα αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά θα είναι το επόμενο βήμα. Οι μεταφράσεις ανήκουν στους δημιουργούς τους, και αυτοί τις κάνουν ΟΤΙ θέλουν. Η διαφορά είναι ότι χάνεται η ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Την σημασία της οποίας δεν έχεις υπόψη σου (γιατί δεν χρησιμοποιείς υπότιτλους). Πολλά από τα παιδιά που ποστάρουν εδώ είναι μεταφραστές, δεν θα σταματήσουν να μεταφράζουν, όμως θέλουν να συνεχιστεί αυτή η σχέση που έχει δημιουργηθεί μέσω του gtvs, ώστε τόσες ομάδες μπορούν είτε μόνες τους είτε με τη βοήθειά μας τις περισσότερες φορές) να προσφέρουν τόσους υπότιτλους. Γιατί υπάρχει αυτή η παγωμάρα νομίζεις; Γιατί οι μεταφραστές (μεταξύ φυσικά των οποίων και γω ή ο antony) ξέρουν ότι στο gtvs θα δουν ανταπόκριση, θα πάρουν ένα μπράβο παραπάνω κ.ο.κ. και νομιζεις οτι βλεποντας 30-40 χρηστες που δεν γουσταρουν να βλεπουν σειρες χωρις υποτιτλους Εντάξει, εδώ φαίνεται αυτό που είπα παραπάνω, σχετικά με το πόσο δεν έχεις υπόψη σου την ανάγκη των χρηστών για υπότιτλους. Δεν μιλάω για ταινίες, δεν ξέρω γιατί δεν κατεβάζω κιόλας, όμως μπορώ να σου πω ότι την πρώτη μέρα κυκλοφορίας ενός επεισοδίου PB το κατεβάζουν 15000 άτομα. Οσο αληθεια σημερα ειναι οτι η δημοκρατια ειναι για ολους, αλλο τοσο ειναι αυτο που λες. Εδώ λυπάμαι, αλλά κατηγορείς για ποιον λόγο; Γενικεύεις για ποιον λόγο; Φίλε μου, πολύ απλά αυτή σου την κατηγορία, σε άλλα site, όχι στο gtvs. Που παρεμπιπτόντως, ο ένας εκ των ιδιοκτητών δεν είναι καθόλου άγνωστος, φίλος των μελών είναι, και φυσικά όποιος ήθελε θα τον έβρισκε στο meeting. Αλλα για να στο θεσω αλλιως.. Αφου λοιπον οι χρηστες θελουν να προσφερουν. Αφου γνωριζονται εστω εικονικα. Αφου οι ομαδες επικοινωνουν γιατι πρεπει να .. ανοιξει TO σαιτ? Σου απάντησα παραπάνω. Γιατί μέσω του σάιτ έχουν ενωθεί οι περισσότερες ομάδες, γιατί μέσω αυτού του site έχουν δημιουργηθεί τόσες ομάδες για τόσες σειρές από απλά μέλη, γιατί υπάρχει ένα επίπεδο σχεδόν σε όλες τις σειρές, γιατί υπάρχουν σχέσεις μεταφραστών που δημιουργήθηκαν από αυτό το site, γιατί κυρίως οι ίδιοι οι μεταφραστές γουστάρουν αυτό το site γιατί εκτιμούνται και ξέρουν τι έχουν προσφέρει και τι έχουν κερδίσει, γιατί πέρα από τις μεταφράσεις υπάρχει ένα φόρουμ καλά στημένο μέσω του οποίου οποιοσδήποτε μπορούσε να ρωτήσει/να μάθει οτιδήποτε για υπότιτλους, μέσω των οδηγών να ακολουθήσει κάποια βασικά πράγματα... μπλα μπλα μπλα. Γιατί με πάρα πολλούς μεταφραστές έχουμε προσωπικές σχέσεις, οι οποίες δεν περιορίζονται στο msn και στο site. Γιατί ξέρουν ότι οι άνθρωποι που τους βοηθάνε είναι ειλικρινείς, με ειλικρινείς σκοπούς. Γιατί ξέρουν οτι όσο χρόνο ασχολείται και ο πιο νέος μεταφραστής με έναν υπότιτλο, θα υπάρξει ένας από εμάς που θα ασχοληθεί μαζί του βοηθώντας τον. Και ναι όλα αυτά για το καλό της ψυχής μας. Και παρεμπιπτόντως, φυσικά και ψάχνουμε να δούμε πως θα γίνει αυτή η οργάνωση και βοήθεια να μην χαθεί. Όσο για τον σχολιασμό σου σχετικά με την ανακοίνωση, θα ήθελα να δω εσύ τι ανακοίνωση θα έβγαζες αν σου ερχόταν εξώδικο. Πάντως τα σχόλια είναι το λιγότερο κακεντρεχή. Τι να λέμε τώρα ρε συ. Δεν κάνω καμιά γενίκευση, μιλάω μόνο για αυτά που ξέρω. Και δεν είναι αμφισβητήσιμα, όσο και μου απαντήσεις φιλικά, "ό,τι και να λες, δεν σε πιστεύω". Γιατί αν ήσουν ενεργό μέλος (ούτε καν ενεργός μεταφραστής), όλα τα παραπάνω θα ήταν αυτονόητα.
SofoS@ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 δηλαδη το lost 4x05 το κατεβαζεις απο σαιτ που δεν εχει ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΥΛΙΚΟ μεσα? Δηλαδη τα μελη δεν μπορουν να μαθουν που θα βγει το λοστ ? Δηλαδη οι ιδιοκτητες του σαιτ δεν ξερουν οτι εμμεσως προμοταρουν warez sites? (Οχι οτι με χαλαει ξαναλεω.. ) απλα δινω μια βαση ως προς το κινητρο της υποτιθεμενης κινησης . Οπως λες φιλε το θεμα το κουρασαμε,η συζητηση εφυγε απο το κεντρο απλα ειπα 2-3 πραγματα που μπορει να μη φαινονται και σωστα για καποιον. Δεχομαι οτι μπορω να κανω και λαθος. Γιαυτο εξαλλου γινεται και ο διαλογος για να την ψαξουμε..μπας και το καταλαβουμε. Μικρο παιδι ειμαι μαθαινω ακομα. δεν ξερω κατα ποσο ειναι παρανομο για τις σειρες, με δεδομενο οτι καλλιστα θα μπορουσε να το γραψω στο dvdrecorder(απολυτα νομιμο) απο την δορυφορικη και απλα να θελω υποτιτλους. ειναι warez αυτο το βιντεο? επισης οπως εσυ δεν αποδεχεσαι αυτα που λεει ο anthony λογω της ανωνυμιας, δεν μπορεις κι εσυ να κατηγορεις χωρς να εχεις αποδειξεις.
pcos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 πιστεύω ότι θα καταρρεύσει και αυτό το νομικό μπάχαλο όπως έγινε και με τους σκανδιναβούς του "pirate_bay". όμως ο παραλογισμός είναι να χτυπιούνται sites με subs και όχι αυτά που δyνουν και τις ταινίες μαζί. μιλάω για torrents φυσικά. παρακαλώ επίσης αν γίνεται να αναφερθεί κάπου που θα μπαίνουν πλέον τα subs. thanks
bandit4 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 μηπως παθουμε οτι εγινε και σε αλλες χωρες της ευρωπης? δλδ να μας πουλησουν τις dsl συνδεσεις που θελουν, αφηνοντας μας να νομιζουμε οτι για παντα η κατασταση θα ειναι οπως ειναι τωρα και οταν φτασουν τον επιθυμητο στοχο σε συνδεσεις dsl πεφτουν οι πρωτες μηνυσεις (καλη ωρα) και μας μενουν οι συνδεσεις και εμεις με το .... στο χερι? φυσικα θα μπορουμε να κατεβασουμε, αλλα βρισκοντας μας απο την ip θα ερχονται οι μηνυσεις στο σπιτι. ειναι πιθανο αυτο το σεναριο για το εγγυς μελλον, τι λετε?
liopyr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 μηπως παθουμε οτι εγινε και σε αλλες χωρες της ευρωπης? δλδ να μας πουλησουν τις dsl συνδεσεις που θελουν, αφηνοντας μας να νομιζουμε οτι για παντα η κατασταση θα ειναι οπως ειναι τωρα και οταν φτασουν τον επιθυμητο στοχο σε συνδεσεις dsl πεφτουν οι πρωτες μηνυσεις (καλη ωρα) και μας μενουν οι συνδεσεις και εμεις με το .... στο χερι? φυσικα θα μπορουμε να κατεβασουμε, αλλα βρισκοντας μας απο την ip θα ερχονται οι μηνυσεις στο σπιτι. ειναι πιθανο αυτο το σεναριο για το εγγυς μελλον, τι λετε? Οχι....
SmallvilleGtvs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Οτι και να κάνουν οι μεταφράσεις σειρών θα συνεχιστούν και με μεγαλύτερο ρυθμό έτσι για να δούν ότι δεν περνάνε οι ψευτομαγκιές τους και ότι εμείς θα τους σπάσουμε τον τσαμπουκά! Θα γεμίσουν τα αγγλικά site με ελληνικούς subs για τις σειρές και θα δουν ότι τζάμπα έκαναν ότι έκαναν αφού ως αποτέλεσμα θα έχει την μεγαλύτερη αύξηση ελληνικών υπότιτλων παρά μείωση! Αυτοί θα βγούν χαμένοι όχι εμείς!Τώρα θα δουν την δύναμη μας και το τι μπορούμε να κάνουμε,εγώ προσωπικά δεν ξανανοικιάζω dvd που να μου κοπεί το χέρι!Καλύτερα να πάω να τα πάρω φουντούνια( ή Φοφίκο)παρά να τους τα δώσω σε αυτούς! Βρε ούστ χαϊβάνια!
Hal9000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Επιτέλους πήραμε και εμείς το εξώδικο. Είχα αρχίσει να νοιώθω άσχημα, ήξερα ότι η συγκεκριμένη ενότητα ήταν χάλια αλλά νόμιζα ότι δεν μας υπολόγιζαν καν
kosmasgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Η απόπειρα του εκφοβισμού συνεχίζεται. Το πιο πιθανό είναι να πάρουν μπάλες αυτοι που στέλνουν τα εξώδικα
momotis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Έχεις πει τόσα άκυρα, τόσες γενικεύσεις και ανακρίβειες ρε συ momoti, έχεις δώσει ρέστα μιλάμε. Και φυσικό είναι γιατί προφανώς, δεν ξέρεις και πολλά πράγματα για το πως δουλεύει το site και ποιος ήταν ο σκοπός του (μιλάω φυσικά για το gtvs). Η αληθεια ειναι οτι δεν ανηκω σε "ομαδες" οπως λες για μεταφρασεις η γενικως δεν μπαινω στη διαδικασια να προσφερω το χρονο μου αφιλοκερδος σε αλλου νου σαιτ ,για να βγαζει αυτος το οποιο κερδος.. (και αυτο ανακριβεια? ) Καταρχας δε μιλησα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το σαιτ αυτο. Δε καταλαβαινω ακομα γιατι τοσο ερεθισε τα απλα μελη του τη στιγμη που τονισα οτι τα λεγομενα μου ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ σε αυτα. Εγραψα οτι αδιαμφισβητητα μπορει να κανω και λαθος σε μερικα που ειπα papαdovic αλλα μπορεις να skipαρεις φρασεις οπως "εχεις δωσει ρεστα" γιατι μπορει να σου απαντησω σε αναλογο υφος που δε νομιζω να εχω δειξει μεχρι τωρα,τουλαχιστον σε αυτους που εχουν το αναλογο σοβαρο υφος. Ειλικρινά, ήταν από τα καλύτερα. Αν σου αρεσε,μεινε μαζι μου θα ακουσεις κι αλλα.. Δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι δουλειά γίνεται, προκειμένου να υπάρχουν 1000άδες όσο το δυνατόν πιο σωστοί υπότιτλοι. Λες για πλάκα να υπάρχουν τόσοι checkers/uploaders στο gtvs, που βοηθούν τον οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με μια σειρά; Κάνουμε tutorials καθημερινά, και φυσικά στο τέλος πολλές φορές καταλήγουμε φίλοι με τους μέχρι πριν από λίγο άγνωστους; Δεν αναφερθηκα στο μερακι και το ποσο ασχολειται ο απλος μεταφραστης. Δεν εθεσα καν θεμα περι αυτου. οι μεταφράσεις ανήκουν στους δημιουργούς τους, και αυτοί τις κάνουν ΟΤΙ θέλουν. Λαθος κανεις φιλε. Ειναι ψευδες η νοοτροπια του "δικο μου" οταν το πλασαρεις και ο καθενας το κανει οτι θελει. Οπως ειναι ψευδης και η νοοτροπια της προσφορας οταν αυτη η κινηση της προσφορας υπηρεσιας προβαλεται μεσα απο ενα site, που ανηκει σε καποιον!!! Δηλαδη ειναι αλλο πραγμα να ριχνεις το υλικο σου free και αλλο να εχεις τη διανομη μεσω ιδιοκτητη site. Αυτο το αναφερω οχι μονο ξαναλεω για το δικο σου αλλα για το σαιτ που προφανως γνωριζει επισκεψιμοτητα=κερδος που προφανως προερχεται απο την δουλεια των μελων του που δυστυχως η ευτυχως ισως δεν εχουν και καν ιδεα οτι συμβαινει αυτο. Γενικο αλλα οχι ανακριβεια. Εδώ λυπάμαι, αλλά κατηγορείς για ποιον λόγο; Γενικεύεις για ποιον λόγο; Φίλε μου, πολύ απλά αυτή σου την κατηγορία, σε άλλα site, όχι στο gtvs. Δηλαδη ο ιδιοκτητης ενος σαιτ με μεγαλη επισκεψιμοτητα δεν βγαζει ΚΕΡΔΟΣ? Αντε και να μου το πει αυτος που εχει το σαιτ, το να μου το λεει ενας απο τα χιλιαδες μελη δεν ειναι γελοιο? Δεν καταλαβαινω πως γινεται ενας που δεν ειναι το σαιτ δικο του να εχει τη νοοτροπια της "προσβολης" οταν καποιος πει για αυτο. Που παρεμπιπτόντως, ο ένας εκ των ιδιοκτητών δεν είναι καθόλου άγνωστος, φίλος των μελών είναι, και φυσικά όποιος ήθελε θα τον έβρισκε στο meeting. Αν και δε γνωριζω συγκεκριμενα αυτα που λες, ποιων μελων εννοεις? Της πλειοψηφιας των χιλιαδων? Και επειδη τον βρισκει στο μιτινγκ τι? Ειλικρινα δε ξερω τι σχεση εχεις με το σαιτ φιλε αλλα αυτη τη στιγμη η ολη σου σταση δειχνει σα να εχω πει για σενα.. Ελεος δηλαδη,που ποτε δε μιλησα αποκλειστικα για το σαιτ αυτο και τους ιδιοκτητες του.. γιατί κυρίως οι ίδιοι οι μεταφραστές γουστάρουν αυτό το site γιατί εκτιμούνται και ξέρουν τι έχουν προσφέρει και τι έχουν κερδίσει, γιατί πέρα από τις μεταφράσεις υπάρχει ένα φόρουμ καλά στημένο μέσω του οποίου οποιοσδήποτε μπορούσε να ρωτήσει/να μάθει οτιδήποτε για υπότιτλους, μέσω των οδηγών να ακολουθήσει κάποια βασικά πράγματα... μπλα μπλα μπλα. Οταν περνας εργατοωρες σε ενα σαιτ το γουταρεις,ποιος ειπε το αντιθετο? Mιλας για οργανωση και κερδος και προσφορα μελων ενος φορουμ που εχει ιδιοκτητη φιλε.Ιδιοκτητη. Το φορουμ δεν ανηκει σε ομαδα αλλα σε ιδιοκτητη. Αυτο αυτοματως δειχνει και οτι θα υπαρχουν κανονες,γραμμες,συμπεριφορες κτλ Το θεμα δεν ειναι η οποια ομαδα.Το θεμα ειναι η ψευδης αισθηση του προσφερω που ειναι δυσαναλογη με το οποιο κερδος εχει αυτος ο οποιος ιδιοκτητης. Η απολυτη εξισωση βρισκεται οταν τα γκρουπ δινουν το υλικο τους ελευθερα σε ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ. Οχι σε 1!!!!!!!!!! Γιατί με πάρα πολλούς μεταφραστές έχουμε προσωπικές σχέσεις, οι οποίες δεν περιορίζονται στο msn και στο site. Γιατί ξέρουν ότι οι άνθρωποι που τους βοηθάνε είναι ειλικρινείς, με ειλικρινείς σκοπούς. Γιατί ξέρουν οτι όσο χρόνο ασχολείται και ο πιο νέος μεταφραστής με έναν υπότιτλο, θα υπάρξει ένας από εμάς που θα ασχοληθεί μαζί του βοηθώντας τον. Και ναι όλα αυτά για το καλό της ψυχής μας. Σε ολα τα φορα,γινονται παρεες,αυτο δεν ειναι επιχειρημα. Η σχεση ειλικρινεια=ανωνυμια ιντερνετ δεν υφισταται.(σαφως για αυτους που δεν γνωριζονται). Papadovic το τελευταιο "Και ναι όλα αυτά για το καλό της ψυχής μας." θα το προσπερασω γιατι θα στο ξαναπω. Δεν μιλαω για μεταφραστες-μελη και την προσφορα τους και την προθεση τους.! Ειπα αυτοι ειναι το κοπαδι. Όσο για τον σχολιασμό σου σχετικά με την ανακοίνωση, θα ήθελα να δω εσύ τι ανακοίνωση θα έβγαζες αν σου ερχόταν εξώδικο. Πάντως τα σχόλια είναι το λιγότερο κακεντρεχή. Το ειπα οτι ειμουν κακος, αν ποτε κανω σαιτ με υποτιτλους θα σου απαντησω αναλογως.. προς το παρον δεν εχω χρονο για κατι τετοιο. Γιατί αν ήσουν ενεργό μέλος (ούτε καν ενεργός μεταφραστής), όλα τα παραπάνω θα ήταν αυτονόητα. Εδω διαφερουμε. Δεν ειμαι ενεργο μελος. Εχω ζωη! Το λεω ως αποψη σπαταλης χρονου αφιερωσης σε κατι ψευτικο πλην της προσωπικης πληροφορησης αντε και ψυχαγωγησης. Το να ειναι καποιος και να προσφερει ΞΑΝΑΛΕΩ οτι δεν ειπα κατι ποτε για αυτο. Για τον οποιο ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα ατομα που εχουν αυτες τις προθεσεις θετω τις οποιες αμφιβολιες μου. Γιατι υπαρχουν και αδαεις που θελουν εκτος απο προσφορα να... κανουν διαδηλωση και να πληρωσουν...
dipodo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Η τακτική που ακολουθεί η εποε, θυμιζει τακτικες μπραβων και ανθρωπων της νυχτας.... εκφοβιζοντας τους παντες, νομιζουν οτι "δεν μπορει, καποιος πραγματικα θα φοβηθει...". αλλα δεν μπορει να περιμενει κανεις κατι περισσοτερο απο εταιριες που λογος υπαρξης τους ειναι η εισπραξη χρηματων.... εδω οι απιστευτοι στο site τους περηφανευονται για την συλληψη Νιγηριανων!!!! μακρια απο οτιδηποτε μπορει να φερει εσοδα για την εποε... ακομα και αν θελουμε να αγορασουμε original dvds, υπαρχουν και τα ξενα sites!!! ελπιζω να εχουν οι διαχειριστες ολων των sites κουραγιο και υπομονη.....
o_magazatoras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Επιτέλους πήραμε και εμείς το εξώδικο. Είχα αρχίσει να νοιώθω άσχημα, ήξερα ότι η συγκεκριμένη ενότητα ήταν χάλια αλλά νόμιζα ότι δεν μας υπολόγιζαν καν Άμα πρόκειται να τους κατεβάσεις,μπορείς να τους ανεβάσεις σε R.S. ή όπου αλλού και να μας πεις πού;
Land_Of_Banania Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Επιτέλους πήραμε και εμείς το εξώδικο. Είχα αρχίσει να νοιώθω άσχημα, ήξερα ότι η συγκεκριμένη ενότητα ήταν χάλια αλλά νόμιζα ότι δεν μας υπολόγιζαν καν Χαχαχα, ε εντάξει δεν είναι και τόσο χάλια. Ένα εξώδικο το αξίζει για το καλό
Hal9000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδη ο ιδιοκτητης ενος σαιτ με μεγαλη επισκεψιμοτητα δεν βγαζει ΚΕΡΔΟΣ? Αντε και να μου το πει αυτος που εχει το σαιτ, το να μου το λεει ενας απο τα χιλιαδες μελη δεν ειναι γελοιο? Δεν καταλαβαινω πως γινεται ενας που δεν ειναι το σαιτ δικο του να εχει τη νοοτροπια της "προσβολης" οταν καποιος πει για αυτο. Γελοίο αν όχι αφελές momoti είναι να προδικάζεις ότι ένα site επειδή έχει επισκεψιμότητα έχει και κέρδος χωρίς να ξέρεις οτιδήποτε για τα έξοδα του. Αυτό που ξέρεις και μπορείς να δεις είναι αν έχει διαφημίσεις οι οποίες είναι το βασικό (μοναδικό για τις περισσότερες) έσοδο μιας ιστοσελίδας. Αν και πάλι δε καταλαβαίνεις ότι δε μιλάμε για έσοδα αλλά για το ακριβώς αντίθετο τότε κάτι άλλο φταίει
tmjuju Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Επιτέλους πήραμε και εμείς το εξώδικο. Είχα αρχίσει να νοιώθω άσχημα, ήξερα ότι η συγκεκριμένη ενότητα ήταν χάλια αλλά νόμιζα ότι δεν μας υπολόγιζαν καν Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρα, εάν θα μπορούσατε, να κοινοποιήσετε το ακριβές κείμενο του εξώδικου.
NOMIKOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Οπότε εξώδικο και στο insomnia. Δυστυχώς κάποια άτομα μας γυρίζουν 30 χρόνια πίσω.Ο τρομοφόβος συνεχίζετε ,εκτός από την καθημερινή διαστρέβλωση μέσα απο την τηλεόραση για το διαβολικό διαδίκτιο γιά ότι κακό συμβαίνει στον κόσμο (που δεν γίνετε τυχαία γιατί βλέπουν να χάνουν την σούπα που μας σερβίρουν τόσα χρόνια μαζί με το κουτάλι) περνάμε και σε άλλες τακτικές που μόνο οργή μπορούν να φέρουν και αντίθετα αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.