lenin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά, έλεος! Εντάξει το ξέρουμε ότι υπάρχουν πολύ τρόποι για να μοιραστούν οι υπότιτλοι, αλλά το κάθε site που έκλεισε είχε ένα σύστημα. Είχε οργάνωση και ήταν μια διαδικτυακή κοινωνία η οποία λειτουργούσε βάση αυτών των υποτίτλων. Αν ο ένας υπότιτλος της χ ταινίας ανεβεί σε ένα χ site, χαλάει όλα τα παραπάνω! Και εκτός από αυτό, η ιδέα του να παρανομούμε με το παραμικρό είναι πολύ άσχημο! Μας θέλουν να είμαστε συνέχεια πονηροί και μέσα στη παγπαοντια, όπως και εκείνοι. Ε ΟΧΙ Εμείς θέλουμε πίσω τα sites αυτά που αγαπήσαμε και συμμετείχαμε καθημερινά! Bring GTvS back, you mother fuckers!!!!!!!!!!
drmetal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 http://www.greeksubtitlesproject.com/search.php?name=in+vegas+what&Submit=Search
sleepy_head Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ακόμη ένα καλό site για subs: http://www.podnapisi.net/
PCharon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Με τόση αγωνία και τόσους φανατικούς οπαδούς ξένων σειρών, έχω αρχίσει να καταλαβαίνω γιατί κινήθηκε στη συγκεκριμένη κατεύθυνση η εποε κι ας μου ξένισε στην αρχή. Μιλάμε για οπαδούς, όχι αστεία...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δεν ζητάμε υπότιτλους εδώ ούτε ψάχνουμε σελίδες & λύσεις! Το επόμενο μήνυμα αναζήτησης υποτίτλων θα φύγει μαζί με το μέλος που θα το δημοσιεύσει!
Vincanity Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 σίγουρα θα βρεθεί τρόπος για να ξεπεραστει το θεματακι και ήδη τα ξενα sites υποτίτλων κάνουν "χρυσες δουλειες" με την βροχή Ελληνικών που δεχονται... Βρήκαν τον καταλληλο κόσμο να περιορίσουν !!!...χαχαχαχα!!!
gruslo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ορίστε, το διόρθωσα εγώ για 'σένα.Υπάρχουν δύο πλευρές να το δει κανείς το θέμα. Η σωστή είναι αυτή του elawyer Ρε παιδιά, μην ψαρώνετε: επειδή δηλαδή έκανε ένας νομικός blog στο internet σημαίνει ότι αυτή είναι και η σωστή άποψη, επειδή είναι νομικός;; Υπάρχουν πολλές ενστάσεις πάνω στη βάση αυτών που υποστηρίζει και τις έχω γράψει εκεί. Όλο το ζουμί είναι ποια είναι η νομική φύση της δημιουργίας υποτίτλων από ερασιτέχνες χωρίς την άδεια του δημιουργού του οπτικοακουστικού έργου. Έχω γράψει σχετικά και εδώ.Ο μεν elawyer υποστηρίζει ότι αυτό αποτελεί "μετατροπή ενός συστατικού του οπτικοακουστικού έργου", επειδή γίνεται "απομόνωση των διαλόγων, μετάφρασή τους σε άλλη γλώσσα και ανάπτυξη υποτίτλων" ενώ εγώ, με το τελευταίο μου σχόλιο (θα το αναρτήσει σύντομα πιστεύω, δεν φοβάται το διάλογο ο άνθρωπος) υποστηρίζω ότι αποτελεί "δημιουργία νέου πρωτότυπου υλικού, του οποίου αποστολή είναι η καλύτερη χρήση ενός συστατικού του οπτικοακουστικού έργου" (των διαλόγων), πράγμα το οποίο επιτρέπεται, όπως λ.χ. η αλλαγή των χρωμάτων στην ταινία την ώρα που τη βλέπουμε επειδή μας φαίνονται έντονα ή η κίνηση των καθισμάτων ενός σύγχρονου 3D cinema ανάλογα με το σενάριο της ταινίας (γίνεται στη Disneyland και αλλού). Παίρνω δηλ. ένα συστατικό και δημιουργώ κάτι πρωτότυπα δικό μου (φωτισμό, κίνηση, κείμενο) για να βλέπω την ταινία καλύτερα, δεν μετατρέπω το συστατικό (διάλογοι). Άρα δεν πρόκειται για διασκευή σε άλλη μορφή, που απαγορεύει ο νόμος, γιατί η διασκευή σε άλλη μορφή καταργεί την προϋπάρχουσα, ενώ εδώ δεν καταργείται τίποτα. Μη μασάτε παιδιά, και δικαστήριο να πάτε μη φοβάστε! Εξαρτάται βέβαια από το πόσο ανοιχτόμυαλος θα είναι ο δικαστής, γιατί, όπως βλέπετε, νομικά επιχειρήματα υπάρχουν και για τις δύο απόψεις... -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 12 : 27 : 11----- Δεν ζητάμε υπότιτλους εδώ ούτε ψάχνουμε σελίδες & λύσεις! Το επόμενο μήνυμα αναζήτησης υποτίτλων θα φύγει μαζί με το μέλος που θα το δημοσιεύσει! ΟΚ, sory, δε θα ξαναγίνει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά, μην ψαρώνετε: επειδή δηλαδή έκανε ένας νομικός blog στο internet σημαίνει ότι αυτή είναι και η σωστή άποψη, επειδή είναι νομικός;; [...] Μη μασάτε παιδιά, και δικαστήριο να πάτε μη φοβάστε! Εξαρτάται βέβαια από το πόσο ανοιχτόμυαλος θα είναι ο δικαστής, γιατί, όπως βλέπετε, νομικά επιχειρήματα υπάρχουν και για τις δύο απόψεις... Χωρίς να μπω στην ουσία για τα νομικά επιχειρήματα (για τα οποία το συζητάμε άλλη στιγμή), να σε ρωτήσω κάτι απλό μιας και "παροτρύνεις" τα υπόλοιπα μέλη να "μην μασάνε" και να μην φοβούνται το Δικαστήριο: Εσύ θα τους υπερασπίσεις στο δικαστήριο; Τα χρήματα που θα χρειαστούν αυτοί που "δεν μασάνε" εσύ θα τα δώσεις; Ή όταν αρχίσουν τα δύσκολα θα κρυφτούμε όλοι πίσω από την ανωνυμία που μας παρέχει το Internet και θα αρκεστούμε να κουνάμε λυπημένοι το κεφάλι μας και να εκφράζουμε (λεκτικά πάντα!) τη συμπαράστασή μας; Τα λόγια είναι εύκολα... ΥΓ: Το μήνυμα για την μη αναζήτηση υποτίτλων δεν πήγαινε σε εσένα αλλά σε άλλο μέλος, τα posts του οποίου διαγράφηκαν.
lordeco Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που εκαναν τις μεταφρασεις. Μου χαρισαν πολλες πολλες ωρες αναψυχης και ξεκουρασης, μακρυα απ το ελληνικο χαζοκουτι. Ειδα σειρες που ηθελα, την ωρα που ηθελα με την παρεα που ηθελα και οχι τις ακαταλληλες ωρες που επιλεγουν τα ελληνικα καναλια να προβαλουν καποιες σειρες πετσοκοβοντας τα επεισοδια και τις σαιζον (ειμαστε εργαζομενοι και δεν μπορουμε να ξενυχταμε). Τους παρακαλω να μη σταματησουν την ωραια τους προσπαθεια. Παρακολουθω το θεμα και την εξελιξη του και ανηκω κι εγω σ' αυτους τους πολλους που ειναι διαθετημενοι να βοηθησουμε οπως και οταν χρειαστει και οικονομικα.
pan34 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 για ενα μελοs του forum που με ρωτησε χθεs.ΕΠΟΕ.gr ειναι η υπαιτια για το κλεισιμο των sites και το peerguardian ειναι προγραμμα προστασιαs και τιs τελευταιεs μερεs το peerguardian χτυπαει συνεχεια την εν λογω διευθυνση οταν μπαινω σε συγκεκριμενα sites πραγμα που δεν μου εχει ξαναγινει ποτε.Γιαυτο λεω μηπωs δεν ειναι τυχαιο
gruslo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Χωρίς να μπω στην ουσία για τα νομικά επιχειρήματα (για τα οποία το συζητάμε άλλη στιγμή), να σε ρωτήσω κάτι απλό μιας και "παροτρύνεις" τα υπόλοιπα μέλη να "μην μασάνε" και να μην φοβούνται το Δικαστήριο: Εσύ θα τους υπερασπίσεις στο δικαστήριο; Τα χρήματα που θα χρειαστούν αυτοί που "δεν μασάνε" εσύ θα τα δώσεις; Ή όταν αρχίσουν τα δύσκολα θα κρυφτούμε όλοι πίσω από την ανωνυμία που μας παρέχει το Internet και θα αρκεστούμε να κουνάμε λυπημένοι το κεφάλι μας και να εκφράζουμε (λεκτικά πάντα!) τη συμπαράστασή μας; Τα λόγια είναι εύκολα... Νομίζω ότι όχι μόνο εγώ αλλά και οι περισσότεροι από 'δω μέσα (για να μην πω όλοι) θα τους υπερασπίσουμε ακόμα και στο δικαστήριο με τον τρόπο που μπορούμε, δηλ. την παρουσία μας και τι διαδήλωσή μας. Φαντάζεστε ρε τι έχει να γίνει άμα γίνει καμιά δίκη;;; Δε θα χωράμε μέσα!! :lol: Κι αν χρειαστούν και χρήματα, φυσικά και είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω και οικονομικά! Άλλωστε και σε προηγούμενο μήνυμα είδα πρόταση για δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού για την κάλυψη των τυχόν δικαστικών ή άλλων εξόδων τους από αυτή την ιστορία. Αν γίνει, δηλώνω ότι θα είμαι από τους πρώτους που θα δώσουν! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ!!!! Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!
KaizerSoze Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Γιωργο, μιλησα με αυτον που σου ελεγα, τον φιλο Αμα θες να σας φερω σε επικοινωνια, μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα, και ενα καρο δικηγοριστικα. Αμα θες πεςμου να σου δωσω τηλ, να συννενοηθειτε -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 02 : 07 : 26----- Βρηκα κατι παιδια του House και κατι παιδια του Fringe, μπορει καποιος να μου πει αν τα παιδια τους ειναι γνησια(με την μεθοδο DNA) γιατι στο facebook λεει κυκλοφορουσαν κατι ψευτικα το πρωι
gregkle7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 2,582 A minute ago greg th: I support this petition.
Storm1672 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Το Fringe 1χ05 είναι άλλου. Δε γεννήθηκε ακόμα το 5ο δημιούργημα. Όπως κι ένα Heroes (3x05) που'χω δει να κυκλοφορεί ευρέως. Έχει αρχίσει το χάος γιατί λείπει η οργάνωση. Συγκρατηθείτε bro's.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.