Προς το περιεχόμενο

Τέρμα οι ελληνικοί υπότιτλοι;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σκούρα τα πράγματα από το apsubs:

Emeis, epidi "ta kaname panw mas apo to fobo mas", apofasisame oxi na anasteiloume proswrina ti leitourgia tou site, alla na to kleisoume teleiws. To apsubs mas diaskedase epi 2 xronia kai kati mines, mallwsame, kaname filous, alla kyriws eixame kapoies arxes pou prospathisame na tirisoume oso leitourgousame. Gia mas tha minei mia euxaristi anamnisi, elpizoume to idio kai gia kapoious apo esas.

Na eiste oloi kala

(Είναι καθαρή αντιγραφή από την ιστοσελίδα, εξού και τα greeklish. Και δεν τα μεταφράζω στα ελληνικά γιατί προχθές μάθαμε ότι απαγορεύεται και θα πάρω και εγώ κανένα εξώδικο......... :lol: :X )

• Moderators
Δημοσ.

:| Δεν εκτιμώ την παραποίηση του quote μου, ειδικά όταν παρουσιάζεται σαν να το έχω πει εγώ... Κάνε edit άμεσα.

*Το παρόν δεν ισχύει πια, ας διαγραφεί.*

Δημοσ.

Για μένα η ουσία είναι στη φράση: "Δεν επιτρέπεται άρση του απορρήτου για παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας. " :-)

Δημοσ.
Για μένα η ουσία είναι στη φράση: "Δεν επιτρέπεται άρση του απορρήτου για παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας. " :-)
Καταρχην μου δινετε η ευκαιρια να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια πισω απο τα ''παρασκηνια'' του greektvsubs.gr αλλα και των υπολοιπων αντιστοιχων ελληνικων site!

ΜΠΡΑΒΟ για την πολυ καλη δουλεια! Ειναι το λιγοτερο που εχω να πω.

Ειμαστε μαζι σας στον αγωνα που ξεκινησε και θα ειμαστε με οποιον τροπο μπορουμε!

Ακομα και με χρηματικη βοηθεια!Εχετε μας ενημερους για την κατασταση.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ:

1.Για οσους εχουν facebook JOIN GROUP ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ GREEKTVSUBS.GR !!!!!

2.Μια ηλεκτρονικη επιβεβαιωση στο http://www.petitionspot.com/petitions/Reopengreektvsubs/

3.Ενα e-mail στην ΕΠΟΕ ''[email protected]" με ενα καλο κακο σχολιο....

Μολις εστειλα τις φρασεις ενος συνομιλητη ''ΤΙΠΟΤΑ-ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

SUBS ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!''

4. ping http://www.epoe.gr ;)

Δημοσ.
(Είναι καθαρή αντιγραφή από την ιστοσελίδα, εξού και τα greeklish. Και δεν τα μεταφράζω στα ελληνικά γιατί προχθές μάθαμε ότι απαγορεύεται και θα πάρω και εγώ κανένα εξώδικο......... :lol: :X )

buahahaha

Πάντως σε 2 24ωρα, συνέβησαν πολλά... Ναι μεν τα κλείσαν όλα, αλλά ο λαός αντιδρά και πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι πως ο κόπος και η φοβερή δουλεία των παιδιών δεν θα χαθεί έτσι απλά...

Δημοσ.

3.Ενα e-mail στην ΕΠΟΕ ''[email protected]" με ενα καλο κακο σχολιο....

Μολις εστειλα τις φρασεις ενος συνομιλητη ''ΤΙΠΟΤΑ-ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

SUBS ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!''

4. ping http://www.epoe.gr'>http://www.epoe.gr ;)

3) Με ρώτησες για να αναπαράγεις τη τη φράση μου; Θα σου στείλω εξώδικο να μάθεις! :lol::lol::lol: (πλακίτσα εννοείται)

4) χωρίς να ξέρω και πολλά, νομίζω γράφεις στο cmd ping http://www.epoe.gr -t

Και με πρόγραμμα ώστε να μην φαίνεται η ip σου. Με επιφύλαξη όλα αυτά γιατί μπορεί να κάνω και λάθος...

Δημοσ.

Τελικα το μονο που καταφεραν ειναι αυτο

tvsubtitlesnet122418078ya3.png

w697.png

Για μενα το θεμα τελειωσε προς το παρον

Οποιος θελει μπορει να χρησειμοποιησει και το rss

http://gr.tvsubtitles.net/rss.php?rlang=gr

Για να βλεπει τι βγενει αμεσως

Update

Ριξτε μια ματια εδω

googleinsightsforsearchfc2.png

w1409.png

Υ.Γ.: ΕΠΟΕ - Χρηστες 1-2 :P

Να δουμε πως θα αντιδρασουν ???

Δημοσ.

@ Praetorian

Mα αφορμή την υπογραφή σου, "Έναρξη μετάφρασης του Monkey Island 2 !" και το link για τo thread, πρόσεξε μην φας κι εσύ κανένα εξώδικο από το εποε ;)

• Moderators
Δημοσ.
@ Praetorian

Mα αφορμή την υπογραφή σου, "Έναρξη μετάφρασης του Monkey Island 2 !" και το link για τo thread, πρόσεξε μην φας κι εσύ κανένα εξώδικο από το εποε ;)

Χεχ. Πλάκα θα 'χε, αλλά νομίζω ότι δεν εμποδίζουμε τα... συμφέροντα της εποε με αυτό το project. (και πάντως η περίπτωση αυτής της μετάφρασης και του τρόπου διάθεσης της, διαφέρει αρκετά από το έργο του greektvsubs -στο οποίο επίσης έχω συμμετάσχει :P).

Δημοσ.
Mα την Παναγια ειναι εντελως σπαστικο αυτο το πραγμα!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ????

Δηλαδη ΤΙ πιστευουν?Οτι εγω ο ιδιος που καθισα και εβγαλα τα ματια μου, που εμεινα Παρασκευη μεσα για να μεταφρασω, που οργανωθηκα με 2 και 3 ατομα θα εχω το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να δω τις ιδιες σειρες που βλεπω τωρα με Αγγλικους subs????

ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΤΑΔΕΣ?

ΟΧΙ ΜΟΝΟ θα τις δω

ΟΧΙ ΜΟΝΟ θα συνεχιζω να μεταφρασω οτι γουσταρω και μπορω

αλλα και

ΔΕΝ θα παρω DVD σειρων απο σπασιμο και μονο

ΔΕΝ θα διανεμω τους υποτιτλους μου δημοσια οποτε πολλοι που δεν μπορουν με Αγγλικους αλλα θελουν Ελληνικους δεν θα μαθουν ποτε σειρες περαν των 2-3 πασιγνωστων και φυσικα δεν θα παρουν κανενος ειδος merchandise

Μιλαμε η λογικη ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ Ελληνικη. Η μανα μου με τον πατερα μου βλεπανε Prison στον Αντ1. Ε, καποιες φορες νυσταζαν και ξεχναγαν και το video με αποτελεσμα να τους δινω εγω αυτα που χασανε. Ξερεις τι θα παθουνε τωρα?Στην επομενη σειρα θα βαρεθουν αν χασουν 2-3 επισοδεια και θα την παρατησουν

Θα εβρισκα απειρως λογικοτερο να κοβανε τα ιδια τα torrents. Σοβαρα. 1000 μεγαλυτερη μαλακια για μας αλλα θα ειχε μια λογικη.Μαλακισμενη τελικα αλλα λογικη. Τα subs τους πειραξανε?ΤΑ SUBS????Σε ποιον θα κανουν κακο νομιζουν?Η πλειονοτητα ειναι παιδια που μιλανε Αγγλικα, σε οσους δεν ειχαν αλλο τροπο να δουν την σειρα θα κανουν κακο και θα χασουν ευρουλακια απο αυτους. ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

Μπραβο στον KaizerSoze.Εχει απολυτο δικιο!!!Εγω με αυτη την εχω πολυ στεναχωρεθει γιατι δυστυχως δεν ξερω πολυ καλα αγγλικα και δεν θα μπορω να παρακολουθησω καθολου σειρες που ειναι και οι μοναδικες που βλεπω.Τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ :mad::mad::mad: τι τους πειραξαν οι υποτιτλοι?Αλλα βεβαια τα καλα και συμφεροντα δια εμε τον γεροντα λεει αυτη η σοφη παροιμια!!!Απλως θα σβησουν τα ελληνικα σαιτ με τους υποτιτλους και θα ξεφυτρωσουν τα ξενα.Ανοιξτε το greektvsubs παλιοκαθηκια!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Κατω τα ξενα συμφεροντα και αν θα με δει το βιντεο κλαμπ να με φτυσουν.Ελπιζω να τελειωσει γρηγορα και καλα αυτο το ζητημα

Δημοσ.

Παντος απο μια αποψη ειναι καλο ολο αυτο που γινεται για μας οτι πλεον γινομαστε πιο επιφυλακτικοι και προσεχτικοι. Μεχρι τωρα ειμασταν χαλαροι και ειμαι σιγουρος ελαχιστοι προσεχουν και παιρνουν τα μετρα τους για οποιαδηποτε δραστηριοτητα στο νετ... οι "παλιες καλες εποχες" επεστρεψαν....

Δημοσ.

μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω τους ελληνικους υποτιτλους απο το What.Happens.In.Vegas 2008 φυσικα τοσα site που εκλεισαν εψαξα και δεν βρηκα αν ξερει κανεις please!!!:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...