billie Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μα πραγματικά, δεν πιάνω ποιο είναι το πρόβλημα. Το θέμα δεν είναι το μέσο (το οποίο στην προκειμένη περίπτωση είναι το Greektvsubs) με το οποίο φτάνει ο υπότιτλος στο κόσμο; Ας συνεχίσει λοιπόν να υπάρχει η οργάνωση του Site σε backend επίπεδο και ας γεμίζουν συνεχώς το SubtitleDownloader. Και ας συνεχίσουμε να συζητάμε για τις σειρές που μάθαμε πως υπάρχουν από το Greektvsubs (και όχι από τον Αντ1 που πήρε το 24 και του πήδηξε τα ράμματα με τις ώρες προβολής του) στα Forums τους. Τι θα κάνουν; Μήνυση στο Google; Εγώ έτσι ξεκίνησα να κατεβάζω σειρές. Επειδή παθιάστηκα με το 24 και ο ΑΝΤ1 το έκοψε πριν τελειώσει.
firewalker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Πάντως πολλές σελίδες με κατάληξη .net είναι up. Το .net ου ανήκει;
Axilleass Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Οσο για τα Βίντεο Κλαμπ εγω απορώ πως υπάρχουν ακομα αυτά τα μαγαζιά με τα ποσά που χρεώνουν... Δεν χρειαζονται καμία ...βοήθεια από το ιντερνετ για να κλέισουν -και ας το αποδίδουν εκεί. Τα καταφέρνουν τόσο καλά σε αυτό τον τομέα από μόνοι τους οι ιδιοκτήτες τους. Όποιος έχει νοικιάσει κανα -δυό dvd και τα ξέχασε ο άνθρωπος δύο - τρείς ημέρες να τα επιστρέψει, σίγουρα το ποσό που άκουσε στο ταμειο ακόμα το θυμάται ! Τα 20αρια και τα 30αρια τα ζητάνε για πλάκα, προφανώς ξεχνώντας υπάρχουν συνάνθρωποι που αυτά τα ποσά τα βγάζουν -και άν - μετα από μια ημέρα ολόκληρη εργασίας.
parisb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Οσο για τα Βίντεο Κλαμπ εγω απορώ πως υπάρχουν ακομα αυτά τα μαγαζιά με τα ποσά που χρεώνουν... Δεν χρειαζονται καμία ...βοήθεια από το ιντερνετ για να κλέισουν -και ας το αποδίδουν εκεί. Τα καταφέρνουν τόσο καλά σε αυτό τον τομέα από μόνοι τους οι ιδιοκτήτες τους.Όποιος έχει νοικιάσει κανα -δυό dvd και τα ξέχασε ο άνθρωπος δύο - τρείς ημέρες να τα επιστρέψει, σίγουρα το ποσό που άκουσε στο ταμειο ακόμα το θυμάται ! Τα 20αρια και τα 30αρια τα ζητάνε για πλάκα, προφανώς ξεχνώντας υπάρχουν συνάνθρωποι που αυτά τα ποσά τα βγάζουν -και άν - μετα από μια ημέρα ολόκληρη εργασίας. Λιγο ακυρο αυτο.. Και αυτοκινητο αμα νοικιασεις και πας μερικες μερες αργοτερα θα ειναι αυξημενο το ποσο. Τι παει να πει το ξεχασες? Αυτοι χανουνε λεφτα επειδη εσυ το ξεχασες. Εξαλλου δεν ζητουν αυθαιρετο ποσο, οσα ξερω εγω λενε τι "προστιμο" καθυστερησης υπαρχει. Αν σου ζητουν αυθαιρετο ποσο τοτε να πας αλλου.
Axilleass Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Λιγο ακυρο αυτο.. Και αυτοκινητο αμα νοικιασεις και πας μερικες μερες αργοτερα θα ειναι αυξημενο το ποσο. Τι παει να πει το ξεχασες? Αυτοι χανουνε λεφτα επειδη εσυ το ξεχασες. Εξαλλου δεν ζητουν αυθαιρετο ποσο, οσα ξερω εγω λενε τι "προστιμο" καθυστερησης υπαρχει. Αν σου ζητουν αυθαιρετο ποσο τοτε να πας αλλου. Εντάξει, με άλλα λόγια λοιπόν : Ενας σοβαρός λόγος που κλέινουν τα αν λόγω καταστήματα είναι οτι -κατά την γνώμη μου - συνήθως χρεώνουν - έννομα - αρκέτα μεγάλα ποσα σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουν και με την οικονομική δυνατότητα του μέσου Ελληνα. Καλύτερα τωρα ?
parisb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει, με άλλα λόγια λοιπόν : Ενας σοβαρός λόγος που κλέινουν τα αν λόγω καταστήματα είναι οτι -κατά την γνώμη μου - συνήθως χρεώνουν - έννομα - αρκέτα μεγάλα ποσα σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουν και με την οικονομική δυνατότητα του μέσου Ελληνα.Καλύτερα τωρα ? Σ'αυτο συμφωνω απολυτα. Επισης δεν εχουν ποικιλια σε διαφορες σειρες.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 parisb Αυτο που σου λεει ο Αχιλλεας ειναι οτι στην ουσια σου ζητανε σαν προστιμο για πχ 2 μερες, την ενοικιαση 2 ημερων, λες και ειναι σιγουροι πως θα νοικιαστει ο τιτλος. Στην ουσια ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να καθυστερησεις αφου στα σιγουρα θα παρουν λεφτα, αν το γυρισεις ontime μπορει να μεινει ξενοικιαστο
oasisAthens Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Συγνώμη αλλά τα Βίντεο Κλάμπ πολλές φορές ζητάνε παράνομα ποσά και πιστεύω ότι σε κάποιους από εσάς θα έχει τύχει απλώς δεν το ξέρετε...Εάν π.χ. αργοπορήσετε ένα DVD 15-20 μέρες θα σας ζητήσει ένα ποσό της τάξεως των 30-40 Ε (τυχαίο παράδειγμα). Πράγμα είναι παράνομο, από όσο ξέρω, γιατί ο νόμος λέει ότι σε κάμια περίπτωση το ποσό ενοικίασης ενός αντικειμένου δεν μπορεί να υπερβαίνει την αξία του. Αυτό δεν στο λένε στα Βίντεο Κλάμπ...
Velteon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά τι το συζητάμε τώρα. Ήδη τα ξένα site (πχ TVsubtitles.net) εχουν πλημμυρίσει με ελληνικούς υπότιτλους παλιούς και φρέσκους, σπαρταριστούς. Μια τρύπα στο νερό εκαναν οι καραγκιόζηδες. Μονο να μας εξοργίσουν και να μας συσπειρώσουν περισσότερο κατάφεραν.
Pitsi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Συγνώμη αλλά τα Βίντεο Κλάμπ πολλές φορές ζητάνε παράνομα ποσά και πιστεύω ότι σε κάποιους από εσάς θα έχει τύχει απλώς δεν το ξέρετε...Εάν π.χ. αργοπορήσετε ένα DVD 15-20 μέρες θα σας ζητήσει ένα ποσό της τάξεως των 30-40 Ε (τυχαίο παράδειγμα). Πράγμα είναι παράνομο, από όσο ξέρω, γιατί ο νόμος λέει ότι σε κάμια περίπτωση το ποσό ενοικίασης ενός αντικειμένου δεν μπορεί να υπερβαίνει την αξία του. Αυτό δεν στο λένε στα Βίντεο Κλάμπ... Aν νοικιάσεις ένα σπίτι μόλις φτάσεις να έχεις πληρώσει σε ενοίκια την αξία του σταματάς να πληρώνεις;
oasisAthens Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Υπολόγισε σε πόσα χρόνια θα γίνει αυτό και πες μου εάν ποτέ θα φτάσεις να το κάνεις....Άλλωστε έτσι ξέρω απλώς...
parisb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 parisb Αυτο που σου λεει ο Αχιλλεας ειναι οτι στην ουσια σου ζητανε σαν προστιμο για πχ 2 μερες, την ενοικιαση 2 ημερων, λες και ειναι σιγουροι πως θα νοικιαστει ο τιτλος. Στην ουσια ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να καθυστερησεις αφου στα σιγουρα θα παρουν λεφτα, αν το γυρισεις ontime μπορει να μεινει ξενοικιαστο Δεν ξερω τι δεν καταλαβαινω εδω.. Αφου καθυστερεις δυο μερες να το πας πισω, δεν θα πρεπει να πληρωσεις τις 2 μερες? Οποτε θυμηθεις θα το πας πισω? Anyway θα λειπω καμια βδομαδα χωρις Internet, ελπιζω ολα τα site να ειναι πισω οταν ξαναμπω..
telas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 υπάρχει και η λύση του "Οργανισμού" όπως πχ η Wikipedia, και εκει υπάρχουν άρθρα από εγκυκλοπαίδειες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα αλλά κανείς δεν τους ακουμπάει γιατί είναι οργανισμος. Οργανώστε κάτι τέτοιο συλλογικά όλα τα sites που ασχολείστε με υπότιτλους και που δεν είχατε σκοπό το κέρδος απ αυτό και σας κλάνουν μια μάντρα.
manp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ένα άρθρο του contra.gr που στρέφεται ενάντια στην απόφαση: http://www.cosmo.gr/Internet/Hellas/216258.html
P270 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 καλα οταν αργεις να την πας πισω αντε να σε χρεωσουν και μαλλον εχουν δικιο αλλα δειτε ποσο στην χρεωνουν οταν την ενοικιαζεις για μια ημερα για εμενα παρα πολυ ακριβα και φυσικα αυτο που λενε οτι χανουν τουλαχιστον με τις σειρες δεν παιζει φερνουν 1 σεζον και απο εκει και περα η αλλες σεζον τις σειρας απλα αγνοουνται απο αυτους και τις εταιρειες που τι ςφερνουν στην ελλαδα. δειτε ποιες εταιριες εκπροσωπουν και θα καταλαβεις ποιοι ειναι πισω απο ολο το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.