Προς το περιεχόμενο

Τέρμα οι ελληνικοί υπότιτλοι;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπιζω να τελειωσουν με το προβλημα οσο το δυνατον γρηγοροτερα.

Μονο αν αναλαβει την υποθεση ο paredwse θα μπορουμε να εχουμε ελπιδες...

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ίσως έχει να κάνει με το που βρίσκονται οι σέρβερς ή αν το domain name έχει κατάληξη .gr για να αποτρέψουν τον κόσμο απο το να παράγει και να κατεβάζει υπότιτλους, γνωστά torrents έχουν κατάληξη .ru!

Δημοσ.

Όποιοι γνωρίζουν τα παραθυράκια του νόμου, ας βοηθήσουν!

Η προσφορά των μεταφραστών είναι ανεκτίμητη...

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να τρέχει και με το apsubs.com, όντως δε μπορεί να είναι τυχαίο. Ή απλά είδαν το άλλο και είναι επιφυλακτικοί προς το παρόν.

Φαντάζομαι πως το πρόβλημα δεν είναι το gr/com, αλλά το αν ο server που το φιλοξενεί είναι ελληνικός η ξένος.

Αλλά ακόμα και να "κλείσουν" μερικά sites δε νομίζω πως δεν υπάρχει τρόπος...

Δημοσ.

Το μονο που μπορω να πω απο επικοινωνια που ειχα ειναι οτι τον ψιλοηπιαμε. Το θεμα ειναι σοβαρο και οχι κατι απλο

Και αντε εγω κανω Σμολβιλ και ο διπλα ΣΟυπερνατσουραλ, πες ημαστε πολυτελεια, σε εκεινο το ρημαδοΧαουζ πως θα βγαζουμε ακρη?

Δημοσ.

Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Δεν μπορεί κάποιος τρόπος θα βρεθεί να κατεβάζουμε subs για τις αγαπημένες μας σειρές. Κάτι μου λέει πως η γνωστή σε όλους δορυφορική συνδρομητική εταιρία κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Δεν θέλει και πολύ σκέψη το γιατί.

Δημοσ.

Μέχρι σήμερα δεν ήξερα πως είναι παράνομοι οι υπότιτλοι, δεν είχα σκεφτεί την έννοια διαρροής του σεναρίου που ανέφερε ο paredwse. Μπορώ να πω πως με κατέπληξε το νέο, δεν περίμενα να ασχοληθεί κάποιος. Άραγε μπορεί να επεκταθεί και στα άλλα domains που δίνουν υπότιτλους?

[on] subtitles.gr @ US

[on] greeksubs.com @ (Greece ?)

[Χ] greektvsubs.gr @ US

[Χ] apsubs.com @ US

Άρα να φανταστώ πως αν είναι οργανωμένη κίνηση, τουλάχιστον και το greeksubs κινδυνεύει, ε?

(Πάντως ήδη βρίσκονται στην αποθήκη μου 31000 υπότιτλοι για ό,τι υπήρχε μέχρι πριν 2 μήνες, χα!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...