marantonis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ελπιζω να τελειωσουν με το προβλημα οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Μονο αν αναλαβει την υποθεση ο paredwse θα μπορουμε να εχουμε ελπιδες...
Chrisxxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μονο αν αναλαβει την υποθεση ο paredwse θα μπορουμε να εχουμε ελπιδες... Δεν βλεπεις σειρες, ε;
chrispen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ίσως έχει να κάνει με το που βρίσκονται οι σέρβερς ή αν το domain name έχει κατάληξη .gr για να αποτρέψουν τον κόσμο απο το να παράγει και να κατεβάζει υπότιτλους, γνωστά torrents έχουν κατάληξη .ru!
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Στη wikipedia έχει μερικές ενδιαφέρουσες απόψεις περί του θέματος: http://en.wikipedia.org/wiki/Fan_translation
stefg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Όποιοι γνωρίζουν τα παραθυράκια του νόμου, ας βοηθήσουν! Η προσφορά των μεταφραστών είναι ανεκτίμητη...
PCharon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Κάτι πρέπει να τρέχει και με το apsubs.com, όντως δε μπορεί να είναι τυχαίο. Ή απλά είδαν το άλλο και είναι επιφυλακτικοί προς το παρόν. Φαντάζομαι πως το πρόβλημα δεν είναι το gr/com, αλλά το αν ο server που το φιλοξενεί είναι ελληνικός η ξένος. Αλλά ακόμα και να "κλείσουν" μερικά sites δε νομίζω πως δεν υπάρχει τρόπος...
chill Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Κρίμα Ελπίζω να βρουν λύση το συντομότερο τα παιδιά
KaizerSoze Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Το μονο που μπορω να πω απο επικοινωνια που ειχα ειναι οτι τον ψιλοηπιαμε. Το θεμα ειναι σοβαρο και οχι κατι απλο Και αντε εγω κανω Σμολβιλ και ο διπλα ΣΟυπερνατσουραλ, πες ημαστε πολυτελεια, σε εκεινο το ρημαδοΧαουζ πως θα βγαζουμε ακρη?
firewalker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Έναν server στην Αφρική... Και το greeksubs.com λειτουργεί.
xvagos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Δεν μπορεί κάποιος τρόπος θα βρεθεί να κατεβάζουμε subs για τις αγαπημένες μας σειρές. Κάτι μου λέει πως η γνωστή σε όλους δορυφορική συνδρομητική εταιρία κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Δεν θέλει και πολύ σκέψη το γιατί.
Dark_son20 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 και το greeksubs ίσως κατεβει προληπτικά θα δείξει...
Chrisxxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δεν πειραζει θα βλεπουμε χωρις υποτιτλους. Παμε ολοι μαζι: Ι am, you are, he is...
PCharon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέχρι σήμερα δεν ήξερα πως είναι παράνομοι οι υπότιτλοι, δεν είχα σκεφτεί την έννοια διαρροής του σεναρίου που ανέφερε ο paredwse. Μπορώ να πω πως με κατέπληξε το νέο, δεν περίμενα να ασχοληθεί κάποιος. Άραγε μπορεί να επεκταθεί και στα άλλα domains που δίνουν υπότιτλους? [on] subtitles.gr @ US [on] greeksubs.com @ (Greece ?) [Χ] greektvsubs.gr @ US [Χ] apsubs.com @ US Άρα να φανταστώ πως αν είναι οργανωμένη κίνηση, τουλάχιστον και το greeksubs κινδυνεύει, ε? (Πάντως ήδη βρίσκονται στην αποθήκη μου 31000 υπότιτλοι για ό,τι υπήρχε μέχρι πριν 2 μήνες, χα!)
Dark_son20 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 τουλάχιστον και το greeksubs κινδυνεύει, ε? έχουν γνώση οι φυλακες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.