No_MeRcY Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ας γραψει καποιος ενα κειμενο , για να το βαλουμε στο petitiononline.com
chill Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 κατι αλλο που με ανησυχει ειναι τα χρηματα.εδω τα πραγματα ειναι σκουρα αφου το site μολις εκανε μεταφορα και ξοδεψε χρηματα.τωρα εχει και τη μυνηση.αναγκαστικα πρεπει να πληρωσουν για μια μεταφορα π.χ. σε .com???δεν υπαρχει κατι πιο οικονομικο αν τα πραγματα στη χειροτερη των περιπτωσεων ειναι πολυ δυσκολα??? Ανοίγετε έναν λογαριασμό τραπέζης και η λύση θα βρεθεί όχι μόνο για τη μεταφορά αλλά και για τυχόν δικαστική διαμάχη που θα προκύψει. Δεν είστε μόνοι σας σε αυτό σε καμία περίπτωση!
edesp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Βρήκα αυτό: http://www.petitionspot.com/petitions/Reopengreektvsubs/
stefg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μας δουλεύουνε αυτοί ρε... ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ DVDΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ; Η ενοικίαση των ταινιών απαγορεύεται... ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ! Και τους πειράξαν οι υπότιτλοι;;; Είναι προφανές ότι πίσω από αυτά κρύβονται τα κανάλια που προβάλλουν τις σειρές... Το θέμα πρέπει να πάρει δημοσιότητα. Δεν πρέπει να τους περάσει... Καλά μην είμαστε και υπερβολικοί τώρα. Πάντως εγώ ξέρω DVDάδικα που' date=' παλαιότερα τουλάχιστον, έδιναν αντιγραμμένα DVD έτσι ώστε να ικανοποιήσουν την ζήτηση.(Δεν ξέρω αν εφαρμόζεται ακόμα καθώς έχω να νοικιάσω DVD πάνω από 5 χρόνια)[/quote'] Φίλε, δεν μιλώ για τα DVD που αντιγράφουνε ορισμένοι. Τα μαγαζιά είναι παράνομα...Η ενοικίαση απαγορεύεται. Λειτουργούν κάτω από το καθεστώς "ανοχής" από την πολιτεία, γιατί όλους τους συμφέρει... Αν δεν πληρώσεις την ενοικίαση δεν μπορεί να σου κάνει κανείς τίποτα, γιατί δεν είναι νόμιμο το μαγαζί του. Αυτό το ξέρω από γνωστό που έχει dvd club. Όταν βλέπεις τέτοιες παρανομίες, δεν μπορείς να μην αγανακτείς που κυνηγούν κάποια παιδιά που μεταφράζουν...
manost Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ανοίγετε έναν λογαριασμό τραπέζης και η λύση θα βρεθεί όχι μόνο για τη μεταφορά αλλά και για τυχόν δικαστική διαμάχη που θα προκύψει. Δεν είστε μόνοι σας σε αυτό σε καμία περίπτωση! +10 Όχι μόνο θα μαζευτούν για μεταφορά & τυχόν δικαστική διαμάχη, αλλά και για την κάλυψη του server, για τα x επόμενα χρόνια.
cmak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Χαιρέτησε και το subs4u...................................................
manp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ιδού η επίσημη απάντηση που έλαβα απο την εποε για την νομιμότητα της διακίνησης υποτίτλων στο διαδύκτιο, προς πληροφορησή σας: Κε *********, σας γνωρίζουμε ότι η διακίνηση υποτίλτλων στο διαδίκτυο είναι παράνομη, εκτός αν ο δημιουργός του έργου το έχει επιτρέψει, και καλύπτεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας της χώρας μας. Σας παραπέμπouμε σε σχετικό σχόλιο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από ουδέτερο blogger (προφανώς νομικό) για να μην θεωρηθεί ότι επιδιώκουμε μεροληπτικά το συμφέρον των εταιρειών - μελών μας. https://www.blogger.com/comment.g?blogID=7746502719403774161
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Οντως Γιατι μονο να ξερασω μπορω με αυτα που διαβαζω...
Pitsi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Φίλε, δεν μιλώ για τα DVD που αντιγράφουνε ορισμένοι. Τα μαγαζιά είναι παράνομα...Η ενοικίαση απαγορεύεται. Σε αυτό κανεις λάθος, τα dvd βγαίνουν σε δύο εκδόσεις, μία για ενοικίαση και μία για πώληση. Στην πρώτη περιέχεται στο κόστος το "δικαίωμα" ενοικίασης και γι'αυτό είναι αρκετά ακριβότερα. Αν ξαναπάς σε dvd-club θα δεις ότι σε πολλά δισκάκια γράφει "Μόνο για ενοικίαση"
great Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ιδού η επίσημη απάντηση που έλαβα απο την εποε για την νομιμότητα της διακίνησης υποτίτλων στο διαδύκτιο, προς πληροφορησή σας: Κε *********, σας γνωρίζουμε ότι η διακίνηση υποτίλτλων στο διαδίκτυο είναι παράνομη, εκτός αν ο δημιουργός του έργου το έχει επιτρέψει, και καλύπτεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας της χώρας μας. Σας παραπέμπouμε σε σχετικό σχόλιο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από ουδέτερο blogger (προφανώς νομικό) για να μην θεωρηθεί ότι επιδιώκουμε μεροληπτικά το συμφέρον των εταιρειών - μελών μας. https://www.blogger.com/comment.g?blogID=7746502719403774161 διόρθωσε το link του blogger σε παρακαλώ γιατί είναι λάθος και με ενδιαφέρει να το διαβάσω
manp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 δυστυχώς δεν μπορώ γιατι αυτο είναι το λινκ που μου στείλανε
stefg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Σε αυτό κανεις λάθος, τα dvd βγαίνουν σε δύο εκδόσεις, μία για ενοικίαση και μία για πώληση.Στην πρώτη περιέχεται στο κόστος το "δικαίωμα" ενοικίασης και γι'αυτό είναι αρκετά ακριβότερα. Αν ξαναπάς σε dvd-club θα δεις ότι σε πολλά δισκάκια γράφει "Μόνο για ενοικίαση" Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Το τι λέει πάνω το δισκάκι δεν αποδεικνύει τίποτα. Ρώτα ένα μαγαζί με dvd αν έχει άδεια dvd-club, να δεις τι λέω...
edesp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 δυστυχώς δεν μπορώ γιατι αυτο είναι το λινκ που μου στείλανε Τόσο άχρηστοι είναι...
Pitsi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Το τι λέει πάνω το δισκάκι δεν αποδεικνύει τίποτα. Ρώτα ένα μαγαζί με dvd αν έχει άδεια dvd-club, να δεις τι λέω... Ένα που έχω κατά νου έχει κανονικά άδεια...
xvagos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ανοίγετε έναν λογαριασμό τραπέζης και η λύση θα βρεθεί όχι μόνο για τη μεταφορά αλλά και για τυχόν δικαστική διαμάχη που θα προκύψει. Δεν είστε μόνοι σας σε αυτό σε καμία περίπτωση! 150000 μέλη στο greekTVsubs αν δώσει από ένας 2 - 3 ευρώ φτιάχνουν τα παιδιά ένα server στον πλανήτη Άρη. Φτιάξτε ένα λογαριασμό να πάμε να βάλουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.