elvisjedi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 πριν μερικα χρονια ειχα δει ενα προγραμματακι οπου διαλεγες το .exe ενος προγραμματος και μετα αυτο αυτοματα μαζευε ολα τα απαριτητα αρχεια και εφτιαχνε ενα setup αρχειο που μπορουσες να το εγκαταστησεις σε οποιονδηποτε υπολογιστη. Δυστηχως δεν θυμαμαι καθολου το ονομα του προγραματος και δεν βρηκα κατι ψαχνοντας οποιος ξερει κατι ας δωσει τα φωτα του!
HexStatic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα μπας και σου φανεί χρήσιμο. Κανε και ένα search με την λέξη portable. Έχει αρκετά παρόμοια θέματα. Κάντε τις εφαρμογές σας portable (How to) smilefreeware
elvisjedi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 αυτο το εχω δει, αλλα δεν θελω να το κανω portable θελω να μπορω να το ξαναεγκαταστησω με τις ρυθμισεις που εχω κανει (πχ στο photoshop να μην χρειαζεται να ξανακανω εγκατασταση ολα τα plugins, τα brushes κτλ, να τα κανω μια φορα και μετα να μπαινουν αυτοματα απο το setup που θα εχω δημιουργησει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.