xampos20 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα εχω το ΙΡΗΟΝΕ 3G και θελω να το συνδεσω με το pc μου και χρειαζομαι αναγκαστικα το itunes ομως εγω έχω linux mint στο pc και δεν μπορω να βρω το itunes σε debian για να το φορτωσω...μπορει καποιος να με βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Το iphone δεν συνδεεται με τιποτα στο linux, μην προσπαθεις αδικα. Επεσε στα χερια μου ενα πριν 1 μηνα περιπου και δοκιμασα τα παντα με amarok και gtkpod αλλα τιποτα. Οποτε ή βαζεις virtualbox, εγκαταστεις windows και itunes εκει και κανεις τη δουλεια σου ή ξεφορτωνεσαι μια για παντα οτι παρακμιακο εχει κανει ή apple. Το itunes δεν παιζει με wine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkthan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 https://help.ubuntu.com/community/PortableDevices/iPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.