Προς το περιεχόμενο

Επανεκιννήσεις συνέχεια

panraf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το pc

Συγκεκριμένα, κάθε τρεις και λίγο βαράει επανεκιννήσεις, με το που πάω να κάνω μια βαριά εργασία πχ dvd ripping, premiere...Καλά με το που πάω να παίξω ένα παιχνίδι στο 5ο δευτερόλεπτο έχει κολλήσει το σύμπαν....ίσα που προλαβαίνω να δω γραφικά και μετά κάνει reboot.

Παρατήρησα οτι με το που φορτώνει ένα παιχνίδι ο επεξεργαστής χτυπάει 102 βαθμούς στο everest...Και σε idle είναι 80..

Τσέκαρα τον ανεμιστήρα και την πάστα και είναι Ok....

Τι να κάνω?:fear:

Δημοσ.

Στάνταρ η πάστα είναι οκ και η ψύκτρα πατάει καλά επάνω και σωστά...?? θα σου πρώτεινα να αλλάξεις την πάστα και να καθαρίσεις την ψύκτρα αν έχει μαζέψει σκόνες και δεν περνάει ο αέρας κάτι που μάλλον θα έκανες.... ομολογουμένος αν όλα είναι εντλαξει και ανεβάζει έτσι στα καλά καθουμε να θερμοκρασία δεν το εχω ξανασυναντήσει...... Μήπως έκανες κανά overclock και δούλεψε λίγο καιρό καλά και τώρα άρχισε τα παρατράγουδα...? Δεν γίνεται να είναι όλα οκ και να ζεσταίνετε έτσι απλά...... κάποιο σημάδι πρέπει να έχει δώσει....

Δημοσ.

panraf σου έχω στείλει PM και δεν το έχεις δει μάλλον

όσο για το πρόβλημα που έχεις, αν πατάει καλά ο cooler (γερά και σφυχτά επάνω στο CPU), τότε τσέκαρε μήπως έχεις πειράξει τίποτα σχετικό με το overclocking στο CPU σου και ειδικά overvoltage

Δημοσ.

Το cooler πατάει καλά, απλώς μάλλον δεν είναι αρκετά δυνατό για να ψύξει τον επεξεργαστή καθώς είναι ψύκτρα από c2duo.

Αλλά και πάλι δεν δικιολογείται να ανεβάζει 102 βαθμούς έστω και με ένα υποδεέστερο cooler. Οverclocking δεν έχω κάνει ποτέ μου κι αρχίζω και υποψιάζομαι μήπως ο επεξεργαστής είναι προβληματικός.

Δημοσ.

Γεια σας και απο εμενα παιδια,

Εχω το ιδιο προβλημα βασικά .

Με το που ανοιγω τον υπολογιστη κανει reboot απειρες φορες και συνηθως δε μπαινει στα windows.

Με παει στην οθονη με τις επιλογες τις ιδιες οταν πατας το F8. αλλα και παλι οταν παταω κανονικη εκιννηση ή προηγουμενες σωστες ρυθμισεις ή οποια αλλη επιλογη ξανακανει reboot και με ξαναπαει στην οθονη αυτη.

Πρεπει να κανει αρκετα reboot για να μπει στα windows.

Εκανα τα παντα.

1.αλλαξα σκληρο

2.Εκανα απειρες φορες φορματ

Παρατηρησα οτι μετα το φορματ μπαινει κανονικα, ομως αμεσως μετα απο την οποιαδηποτε αναβαθμιση (π.χ απο Sp1 σε SP2 ) ξαναπαθαινει τα ιδια.

Τον υπολογιστη τον εχω καιρο (5 χρονια),αλλα αυτα μου τα κανει το τελευταιο 1 χρονο συνεχεια,χωρις λογο και χωρις να εχω βαλει κατι παραπανω απο τα αλλα 4 χρονια.

Ο υπολογιστης ειναι AMD 2400 266MH

512MB ram

Motherboard Albatron Kx400 pro

Ati 9200

300W trofodotiko.

Kammia protasi??

Δημοσ.

απο τροφοδοτικο πως ειμαστε?

με ποια εκδοση του everest εκανες την μετρηση?

κατα πασα πιθανοτητα δεν παταει καλα η ψυκτρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...