Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μηπως θα ηταν ευκολο στο πλαισιο της 'γρηγορης απαντησης' που βρισκεται στο κατω μερος της σελιδας σε καθε thread, να προστεθει ενα κουμπακι για την αλλαγη του μεγεθους της γραμματοσειρας? Μου εχει τυχει παρα πολλες φορες να χρειαζεται να πατησω 'απαντηση' και να ξαναφορτωσει ολη η σελιδα μονο και μονο για να μικρυνω ή να μεγαλωσω τη γραμματοσειρα... Θα μου πειτε, 'καλα και για μερικα sec απωλεια χρονου κανεις ετσι?' Και θα απαντησω: "Ναι, μερικα sec επι καμποσες φορες τη μερα -καθε μερα- ειναι κουραστικο, ενω δε θα εβλαπτε σε κατι, οπως π.χ. στο design του φορουμ. Εξαλλου λιγη πρακτικοτητα δε κανει κακο νομιζω " Μηπως μπορει να γινει κατι και για μας που ξημεροβραδιαζομαστε εδω?
papahlamidas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Εγώ θέλω το κουμπάκι του spoiler αλλά δεν το θεωρώ πολύ χρήσιμο για όλους...
Toufas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 ή να υπαρχει επιλογη στον χρηστη να διαλεγει ποια κουμπια θελει να εχει
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ναι λες να μαθαινω απ εξω τωρα και τα [ξκηλικγ][/ξκηλικγ]? Παντως νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο με τα κουμπακια... σιγα την υποθεση!!
tmjuju Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ναι λες να μαθαινω απ εξω τωρα και τα [ξκηλικγ][/ξκηλικγ]? Παντως νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο με τα κουμπακια... σιγα την υποθεση!! Είναι καλή ιδέα να τα μάθεις πάντως. Να δεις ότι θα σου γλυτώσουν και χρόνο και θα σε γλιτώσουν και από κάποια παράλογα που συμβαίνουν σε δύσκολα Multiquote και φορτωμένα posts.
million_voices Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 βασικα θα βολευε στην γρηγορη απαντηση να υπαρχει απο default ο full επεξεργαστης κειμενου
antonl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ναι λες να μαθαινω απ εξω τωρα και τα [ξκηλικγ][/ξκηλικγ]? [...] Θα συμφωνήσω με τον tmjuju. Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει τα κουμπάκια για advanced text editing. ΟΚ ένας λόγος ήταν ότι άργησα να τ ανακαλύψω αλλά μετά μου φαινόταν πιο γρήγορο να γράφω τα vbcodes παρά να πατάω κουμπάκια και να μαρκάρω κείμενο... Τελοσπάντων, όπως βολεύεται ο καθένας Απλώς το να υπάρχει μόνιμα ολόκληρος ο editor στη σελίδα νομίζω ότι θα τη βαρύνει αρκετά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Οντως ολοκληρος ο editor θα τη φορτωνε, αλλα ενα κουμπακι παραπανω ποοοοοοοσα ΚΒ πια να προσθετε?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Τελικα (οπως το περιμενα δηλαδη) κανεις αρμοδιος δεν ασχοληθηκε. Ουτε καν για να απαντησει "Η προταση δεν μελεταται προς το παρον".
parsifal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Είχα θέσει ένα παρόμοιο θέμα παλαιότερα: Περί Γρήγορης Απάντησης
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Το θυμαμαι αλλα αφου δε..... ειπα να το ξαναρωτησω (σε πιο απλοποιημενη εκδοση )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Οκ thanks, πηρα την απαντηση που δεν ηθελα. Case closed.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.