pasxen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Έχω ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και θέλω να βάλω μια κάρτα tv στο pc. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα ώστε η εικόνα που παίρνω απο την tv του pc να την βλέπω και σε μια lcd tv που έχω. Αν πάρω πχ την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516148 και συνδεσω απο το s-video της κάρτας tv του pc, στο s-video της lcd, θα βλέπω ότι έχει η οθόνη του pc και στην lcd? ακόμα και αν παίζει κάποιο κανάλι στο pc? Διαφορετικά να πάρω κανα adaptor ώστε απο την vga του pc να βγάζει και για τις 2 οθόνες. Βέβαια η lcd είναι 8 μέτρα μακριά και δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα. Κάθε βοήθεια δεκτή γιατι έχω ακούσει πολλά και δεν ξέρω τι να πάρω.
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 To s-video της κάρτας TV είναι μόνο για input σήμα εικόνας. Αυτό που λες μπορεί να γίνει από την s-video έξοδο της κάρτας γραφικών σου. Αν δεν έχει και έχει μόνο μία VGA έξοδο θα μπορούσες να τοποθετήσεις έναν adaptor σε 2 VGA αλλά πολύ φοβάμαι ότι το κόστος του είναι μεγαλύτερο από μία καινούργια απλή κάρτα γραφικών με 2πλή έξοδο σήματος.
pasxen Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Τελικά σκέφτομαι να πάρω την KWORLD DVB-T 323U PLUSTV DVB-T HYBRID STICK http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2366148&posted=1#post2366148 usb για να μην έχω προβλήματα συμβατότητας που άκουσα πως υπάρχουν στην κάρτες tv, έχω ακούσει και καλα λόγια για την εν λόγω μάρκα. επίσης και μια κάρτα γραφικών που να έχει υποδοχή για s-video για να συνδέσω την lcd πανω. Οπότε παίζοντας κάποιο κανάλι στην οθόνη του pc θα μπορώ να την βλέπω και στην lcd μεταφέροντας το πλαίσιο που θα δείχνει το κανάλι απο την οθόνη του pc στην lcd? Ευχαριστώ.
pasxen Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Τελικα πήρα την κάρτα και παίζει στην TV αλλα έχω άλλο πρόβλημα όταν πάω το παράθυρο της τηλεόρασης απο το pc στην tv και κάνω διπλό κλίκ για να γίνει full screen στην tv το full screen γίνεται στην οθόνη του pc. ξέρουμε πως μπορούμε να το λύσουμε αυτό ή κάποιο άλλο καλύτερο πρόγραμμα για την κάρτα της tv γιατι μου φαίνεται πολύ βαρύ αυτό που έχει. Ευχαριστώ.
pasxen Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Τελικά απο το eshop μου αλλαξαν την κάρτα αλλα και η καινούρια έχει το ίδιο πρόβλημα, οπότε θα την παω ξανα πίσω. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι επιπλέον. Τελικά θα χρειαστεί να συνδέσω το pc με 2 οθόνες τηλεόρασης η μια 12 μέτρα και η άλλη 50μέτρα. H μια tv θα βλέπει μια σελίδα που θα εκπέμπει streaming και η άλλη το κανάλι που θα δείχνει το pc. Στην μια tv θα πάρω απο το s-video της κάρτας οθόνης του pc. Για την άλλη tv που θα είναι 50m απο το pc ξέρουμε τι θα χρειαστεί. Ευχαριστώ.
pasxen Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 άλλαξα και την δεύτερη κάρτα και πηρα μια lifeview η οποία παίζει μια χαρά. Τώρα έχω ένα αλλο πρόβλημα, έβαλα την asus geforce 8500gt η οποια έχει tv out και θα συνδέσω με s-video pc με tv το θέμα είναι πως στις ρυθμίσεις τις κάρτας(display properties,settings) δεν μου βγάζει ότι έχει 2 monitors αλλα μόνο ένα. Μπήκα και στις ρυθμίσεις της nvidia αλλα δεν είχε καμία επιλογή. Γνωρίζουμε κάτι για αυτό? Ευχαριστώ.
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 pasxen μεταξύ μας, είσαι αυχριστημένος από την ανταπόκριση και συνεχίζεις ακάθεκτος?
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Πολύ καλά κάνει. Έρχεται το θέμα στην επιφάνεια και ίσως το δει κάποιος που γνωρίζει να του απαντήσει...
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Συμπτωματικά όμως, δεν απαντάει κανείς... Χαρά στο κουράγιο του...
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ναι, αλλά ας μην προσπαθούμε με το στανιό να legendar-οποιούμε topics...
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 E, δεν ειχε υλικο σημερα, απο καπου επρεπε να πιαστουμε..
pasxen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ρωτάω γιατι αλλαζουν και οι ερωτήσεις οποτε όλο και κάποιος μπορει να βοηθήσει. Το μονο προβλημα που εχω τώρα είναι με την κάρτα γραφικών. Τώρα έχω ένα αλλο πρόβλημα, έβαλα την asus geforce 8500gt η οποια έχει tv out και θα συνδέσω με s-video pc με tv το θέμα είναι πως στις ρυθμίσεις τις κάρτας(display properties,settings) δεν μου βγάζει ότι έχει 2 monitors αλλα μόνο ένα. Μπήκα και στις ρυθμίσεις της nvidia αλλα δεν είχε καμία επιλογή. Γνωρίζουμε κάτι για αυτό?
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ρωτάω γιατι αλλαζουν και οι ερωτήσεις οποτε όλο και κάποιος μπορει να βοηθήσει. Το μονο προβλημα που εχω τώρα είναι με την κάρτα γραφικών. Τώρα έχω ένα αλλο πρόβλημα, έβαλα την asus geforce 8500gt η οποια έχει tv out και θα συνδέσω με s-video pc με tv το θέμα είναι πως στις ρυθμίσεις τις κάρτας(display properties,settings) δεν μου βγάζει ότι έχει 2 monitors αλλα μόνο ένα. Μπήκα και στις ρυθμίσεις της nvidia αλλα δεν είχε καμία επιλογή. Γνωρίζουμε κάτι για αυτό? Κάνε πρώτα την σύνδεση (ή έλεγξε την υπάρχουσα). Νομίζω ότι η επιλογή του τι θα κάνεις με το 2ο monitor εμφανίζεται αφού ανιχνευτεί σύνδεση με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.