Προς το περιεχόμενο

Οταν κόβετε το ρεύμα ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάνει αίτηση για adsl stin vivondi o αδερφός μου και σήμερα τον πέρνει τηλέφονο ένας απο την ελλάς online και του είπε οτι θα έχει πρόβλημα γιατί λεει οι ontellecoms,vivondi,kai vodafone δεν χρισιμοπιούν οπτικές ίνες και γιαυτό κάθε φορά που θα κόβετε το ρεύμα θα πέφτει το τηλέφονο υσχυεί αυτό? help.

Δημοσ.

βασικα ναι αυτο εξαρταται απο τν εξοπλισμο πχ hol εχει voip και θελει μοντεμ αρα και ρευμα βεβαια με καποια κολπακια πχ ups μπορει να δουλευει το μοντεμ και χωρις ρευμα... αλλα ολες οι εταιρειες πια θα εχουν pots τηλεφωνια αρα θα εχει τηλεφωνο...

Δημοσ.

Όχι αυτό που ενοούσε είναι οτι δεν θα έχει καθόλου σήμα απο την γραμμή έχω ups και ξέρω οτι ο οτε δεν εχει αυτο το πρόβλημα

Δημοσ.

Λογικά όσες εταιρίες γυρίσουν σε POTS από VoIP θα δίνουν κανονικά τηλέφωνο ακόμη και χωρίς ρεύμα. Τόσα χρόνια μόνο με τον ΟΤΕ (δηλαδή POTS) δεν θυμάμαι ποτέ να επηρρεάστηκε το τηλέφωνο από το ρεύμα.

Δημοσ.

όποιος πάροχος δίνει voip απαιτεί router στο οποίο πέφτει η τηλεφωνική συσκευή. χωρίς ρευμά δεν παίζει το router άρα και το τηλέφωνο. άρα μάλλον αυτό θέλει να πει ο ποιητής. αν τώρα βάλει ups θεωρώ πως θα παίζει κανονικά.

Δημοσ.
δλδ στα dslam οταν πεφτει το ρευμα στην περιοχη πευτει και το σημα δεν εχουν γεννητριες κατι???

Για την αδιάλειπτη παροχή ρεύματος χρησιμοποιείται συστοιχία UPS (σε παράλληλη διάταξη - parallel redundant) στερεάς δομής. Η κάθε μονάδα UPS είναι εφοδιασμένη με σύστημα μηχανικού αερισμού για την καλύτερη απαγωγή της εκλυόμενης θερμότητας. Η αδιάλειπτη παροχή ρεύματος εξασφαλίζεται από την ύπαρξη γεννήτριας πετρελαίου μεγέθους 650 KVA καθώς και υποσταθμό της ΔΕΗ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...