potis21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Vivodi και AC οχι μονο εχουν προειδοποιήσει, αλλάκαι κόψει συνδεσεις.Ποιος διέκοψε συνδέσεις? Για τις προειδοποιήσεις γνωστό.. Α, γι αυτό πάνε προς κλίσιμο και οι 2τους?
De@th L0rd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Α, γι αυτό πάνε προς κλίσιμο και οι 2τους? Owned!
koulouri Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 και να φανταστω τωρα χεστηκαν στο ταλιρο? και φανταζομαι και απο τοτε που αρχησαν να κοβουν και τους υποτιτλους εχουν 2πλασιαστει τα εσοδα τους ε?
lenin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 και να φανταστω τωρα χεστηκαν στο ταλιρο?και φανταζομαι και απο τοτε που αρχησαν να κοβουν και τους υποτιτλους εχουν 2πλασιαστει τα εσοδα τους ε? sure thing! :lol::lol:
Acid-Burn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Η Vivodi και η ACN όπως ειπώθηκε έστελνε προειδοποιητικές επιστολές... Για τις διακοπές συνδέσεων ΔΕΝ έχει ακουστεί κάτι...Γιατί το λέτε με τέτοια σιγουριά;Έχει κανείς προσωπική εμπειρία; Όσο για το γρήγορο downloading που διαφημίζουν... ΔΕΝ διαφημίζουν το παράνομο donwloading..η μεγάλη ταχύτητα download χρειάζεται και για πχ youtube streaming, νόμιμο downloading ταινιών/mp3 από site που τα πουλάνε, mail και ανταλλαγή δικών μας αρχείων etc... Τώρα το ότι ΔΕΝ θα κατεβάζει κανείς νόμιμα mp3s συνέχεια δεν έχει σχέση. Απλά σου λέει ότι ΟΤΑΝ θελήσεις να κατεβάσεις έχεις μεγάλη ταχύτητα. Το ότι εμείς με το που ακούμε downloading θεωρούμε αυτόματα ταινίες,mp3 etc (φυσικά παράνομα) είναι άλλο θέμα.
Αδμιν Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Η Vivodi και η ACN όπως ειπώθηκε έστελνε προειδοποιητικές επιστολές...Για τις διακοπές συνδέσεων ΔΕΝ έχει ακουστεί κάτι...Γιατί το λέτε με τέτοια σιγουριά;Έχει κανείς προσωπική εμπειρία; Επειδή εγώ έκανα την αναφορά στις 2 αυτές εταιρίες, απαντώ. Προσωπική εμπειρία δεν έχω, αλλά έχω διαβάσει για επιστολές Vivodi και ACN σε ADSLgr και διακοπές συνδέσεων ACN σε myphone.gr http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=56245
Acid-Burn Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Οκ, ACN έχουμε κάποιον με προσωπική εμπειρία... Από Vivodi μεριά; Πάντως για επιστολές είχα ακούσει κι εγώ (Δεν την λέω σε κανέναν, απλά προσπαθώ να μάθω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο και από ποιόν - χωρίς παρεξήγηση ε; )
furious99 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Όσο για το γρήγορο downloading που διαφημίζουν... ΔΕΝ διαφημίζουν το παράνομο donwloading..η μεγάλη ταχύτητα download χρειάζεται και για πχ youtube streaming, νόμιμο downloading ταινιών/mp3 από site που τα πουλάνε, mail και ανταλλαγή δικών μας αρχείων etc... Τώρα το ότι ΔΕΝ θα κατεβάζει κανείς νόμιμα mp3s συνέχεια δεν έχει σχέση. Απλά σου λέει ότι ΟΤΑΝ θελήσεις να κατεβάσεις έχεις μεγάλη ταχύτητα. Το ότι εμείς με το που ακούμε downloading θεωρούμε αυτόματα ταινίες,mp3 etc (φυσικά παράνομα) είναι άλλο θέμα. Γιατί είδες εσύ να γράφουν νόμιμο downloading πουθενά? Δεν γράφουν για νόμιμο, αλλά δε γράφουν και για παράνομο επίσης - απλά το αφήνουν να εννοηθεί (καλό μάρκετινγκ ε? ) Όταν γράφουν κατεβάστε μουσική και video ο πολύς κόσμος τι καταλαβαίνει?
Acid-Burn Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δεν ανέφερα ότι διαφημίζουν το νόμιμο...Διαφημίζουν την δυνατότητα downloading. Και ο πολύς ο κόσμος καταλαβαίνει ότι μπορεί να κατεβάζει γρήγορα. Το θέμα παράνομου/νόμιμου κτλ δεν έχει σχέση με γνώσεις περί τεχνολογίας DSL/internet (όπως πχ θα έπρεπε να εξηγούν καλύτερα από τί εξαρτάται η ταχύτητα που θα πιάνει ο κάθε ένας) αλλά περί υπολογιστών και προγραμμάτων (πχ παράνομο software,data, windows etc) ΔΕΝ είναι αρμοδιότητα αλλά ούτε και ηθική υποχρέωση να σου εξηγούν τί παίζει με torrent,dc++,itunes etc για να πάρεις μια υπηρεσία internet. Στην τελική δεν είπαν ποτέ κατεβάστε τόσα GB την ημέρα αλλά κατεβάστε ένα mp3 σε τόσο χρόνο το οποίο τονίζει την δυνατότητα να κατεβάζεις γρήγορα(όταν το θελήσεις) και όχι την δυνατότητα να κατεβάζεις όλο το ιnternet. Ακόμα και στο χωρίς ογκοχρέωση/χρονοχρέωση κτλ κολάνε στο όλη μέρα Online και όχι στο να κατεβάζεις όλη μέρα. Anyway, πιστεύω ότι είναι υποκειμενικό το πως το βλέπει κανείς. Εγώ ξέρω πολλούς που ψήθηκαν για dsl για να μην χρεώνονται με την ώρα, να μην είναι αργό, να είναι όλη μέρα Online και να μη χρειάζεται να κάνουν dial-up. ΟΤΑΝ αυτοί θελήσουν να ασχοληθούν με το σπορ του downloading, torrents etc τότε αυτοί έχουν την υποχρέωση να ψάξουν τί παίζει.
21century Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον οι πιέσειςθα φτάσουν στην χώρα μας κα εφεξής να δούμε τι στάση θα τηρήσουν οι αρμόδιοι φορείς, πάντως όσο περνά ο καιρος η κόντρα θα συνεχίζεται..
De@th L0rd Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον οι πιέσειςθα φτάσουν στην χώρα μας κα εφεξής να δούμε τι στάση θα τηρήσουν οι αρμόδιοι φορείς, πάντως όσο περνά ο καιρος η κόντρα θα συνεχίζεται.. OH REALLY CAPTAIN OBVIOUS? Captain Obvious demystified
furious99 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Εγώ ξέρω πολλούς που ψήθηκαν για dsl για να μην χρεώνονται με την ώρα, να μην είναι αργό, να είναι όλη μέρα Online και να μη χρειάζεται να κάνουν dial-up. ΟΤΑΝ αυτοί θελήσουν να ασχοληθούν με το σπορ του downloading, torrents etc τότε αυτοί έχουν την υποχρέωση να ψάξουν τί παίζει. Εγώ πάλι τους περισσότερους που ξέρω, βάζουν ADSL για να κατεβάζουν κυρίως και όχι για surfing, youtube κλπ. Και οι 500.000 ADSL συνδέσεις του ΟΤΕ αν κοπεί το 99% του downloading που αφορά "παράνομο" υλικό θα γίνουν σε χρόνο dt 50.000 (και πολλές λέω)...
pcos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 off topic. εκείνη η είδηση με την απαγόρευση των subs από τα γνωστά sites που πήγε? απαγορεύτηκε να υπάρχει και σαν είδηση?!
Psyx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 off topic.εκείνη η είδηση με την απαγόρευση των subs από τα γνωστά sites που πήγε? απαγορεύτηκε να υπάρχει και σαν είδηση?! Τέρμα οι υπότιτλοι;
Acid-Burn Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάλι τους περισσότερους που ξέρω, βάζουν ADSL για να κατεβάζουν κυρίως και όχι για surfing, youtube κλπ. Και οι 500.000 ADSL συνδέσεις του ΟΤΕ αν κοπεί το 99% του downloading που αφορά "παράνομο" υλικό θα γίνουν σε χρόνο dt 50.000 (και πολλές λέω)... ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν το είπα αυτό για να δείξω ότι είναι περισσότεροι αυτοί που πήραν DSL για youtube...Αλλά για να πω οτι η αναφορά των εταιριών στο γρήγορο downloading ΔΕΝ παραπλανεί! Οι περισσότεροι Διαλέγουν/θεωρούν/πηγαίνει το μυαλό τους στο παράνομο downloading/περιεχόμενο...τι να πω..έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Δικαίωμά τους αλλά δε τους είπε κανένας κατεβάστε τραγούδια από το DC++ σε μισό λεπτό!! Εγώ πάντως ΔΕΝ έβαλα DSL για να κατεβάσω όλο το internet αλλά αυτά που θέλω να ακούω/βλέπω(χωρίς υπερβολές πάντα - μπορεί και να είμαι η εξαίρεση μιας και δεν κατεβάζω τα άπειρα από τα οποία βλέπω 2-3).Και προφανώς το έψαξα στην αρχή για το τι είναι παράνομο,νόμιμο και τι θέλω/με παίρνει να κάνω!!! Καλοδεχούμενη η δυνατότητα του να κατεβάζεις τα κέρατά σου αλλά οφείλει ο κάθε χρήστης να ψάξει ΤΙ θα το κάνει το ιnternet και αν είναι νόμιμο,παράνομο,τον βολεύει κτλ.(και προφανώς ακόμα καλύτερα να το ψάξει/καταλήξει ΠΡΙΝ βάλει) ΔΕ σου φταίει η εταιρία αν εσένα (δεν αναφέρομαι προφανώς σε σένα συγκεκριμένα) πάει εκεί το μυαλό σου! Σου διαφημίζει την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ γρήγορης μεταφοράς δεδομένων. Το τί δεδομένα θα είναι αυτά, εξαρτάται από σένα! Αυτά τα λέω γιατί έχω κουραστεί να ακούω ότι πχ κόβουν το παράνομο downloading αλλά διαφημίζουν και την υπηρεσία τους με βάση αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα