VampireKiSS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δεν ανέφερα ότι διαφημίζουν το νόμιμο...Διαφημίζουν την δυνατότητα downloading. Δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις παρα μόνο πονηρά μυαλά? Εν μέρη έχεις δίκιο. Ναι, σήμερα που υπάρχει νόμιμο downloading μουσικής, youtube κτλ μπορεί να εννοεί αυτό. Δεν δείχνει όμως κανέναν ενήλικα με μια πιστωτική δίπλα του, πάνω στο γραφείο. Τρελλαμένοι έφηβοι που επιδίδονται σε gaming και downloading εμφανίζονται. Σαφέστατο υπονοούμενο. Όταν ξεκίνησε όμως το ondsl της OTENET πριν κάποια χρόνια και διαφήμιζε το γρήγορο downloading μουσικής με μια νέγρα ουρανοκατέβατη τραγουδίστρια, υπήρχε youtube και sites που πουλούσαν μουσική? Επί ματαίω ό,τι λέμε. Οι ISP είναι αυτοί που μπορούν να παίξουν μπάλα στην υπόθεση "πειρατεία". Καταθέτω και πάλι την άποψή μου, 30-50 eurocents από το ποσό που πληρώνουμε ήδη για adsl, να το παίρνουν οι εταιρίες πνευματικών δικαιωμάτων. Δεν γίνεται να υποχωρήσουν όλοι εκτός από τους ISPs, ας το καταλάβουν εγκαίρως πριν γίνουν οι υπηρεσίες τους πολυτέλεια για τους δύσκολους αυτούς καιρούς..
Asator Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Οκ, ACN έχουμε κάποιον με προσωπική εμπειρία...Από Vivodi μεριά; Ήρθε στο πατρικό μου μια επιστολή της Vivodi για παράνομο P2P. Η πλάκα είναι ότι τη στείλαν αφού είχαμε διακόψει τη σύνδεση. Blackmail ? Γενικά δεν υπάρχει κίνδυνος να μας τραβάν στα δικαστήρια ?
pan34 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Ήρθε στο πατρικό μου μια επιστολή της Vivodi για παράνομο P2P. Η πλάκα είναι ότι τη στείλαν αφού είχαμε διακόψει τη σύνδεση. Blackmail ? Γενικά δεν υπάρχει κίνδυνος να μας τραβάν στα δικαστήρια ? μακρια λοιπον και απο vivodi! kαι οχι δεν θα σε τραβανε στα δικαστηρια
Asator Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Η σύνδεση στη Vivodi είχε ήδη κοπεί γιατί μας είχαν αφήσει 2 μέρες χωρίς τηλέφωνο...
Acid-Burn Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Ήρθε στο πατρικό μου μια επιστολή της Vivodi για παράνομο P2P. Η πλάκα είναι ότι τη στείλαν αφού είχαμε διακόψει τη σύνδεση. Blackmail ? Γενικά δεν υπάρχει κίνδυνος να μας τραβάν στα δικαστήρια ? Το ότι ήρθε ενώ είχατε ήδη διακόψει μπορεί να είναι διαδικαστικη καθυστέρηση/γραφειοκρατία/ταχυδρομικό. Είναι γνωστό ότι έχουν σταλεί επιστολές από Vivodi στο παρελθόν. Διακοπή υπηρεσίας για p2p έχει γίνει σε κανέναν;;;αυτό είναι το ερώτημα!! (γιατι ειπώθηκε ότι η Vivodi και η ACN έχουν διακόψει συνδέσεις και μέχρι τώρα στοιχεία έχουμε μονο ότι η ACN έχει διακόψει υπηρεσία σε συνδρομητή της για p2p)
takis3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Και εδω ισχύει η απαντηση μου σε αυτή τη σελίδα.http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2370085#post2370085 Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων είναι μια απάτη και πιστεύω πως αν αυτός ο νόμος κριθεί απο κάποιο ανώτατο δικαστήριο θα καταργηθεί.Αλλα τον συντηρεί το κράτος για να εισπράτει φόρους.Είναι πολλά τα λεφτά φαίνεται... Κατάντησε το κράτος να θεωρεί σωστό ότι του αποφέρει κέρδος και όχι ότι προστατεύει την ελευθερία και την ισότητα των πολιτων. Πριν καμποσους μήνες και για ένα διαστημα τα πνευματικά δικαιώματα καταργήθηκαν στη Γαλλία.Αυτή τη χώρα που στην ιστορία της έχει να αναδείξει πλούσιο έργο για τη συνεισφορά της στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πνευματικές κατακτήσεις. Απόσο ξέρω όμως ο νόμος επανείλθε και ισχύει και εκεί ξανά.Θα φρόντισαν φαίνεται γιαυτό αυτοί που έχουν το παραδάκι στη τσέπη και στις κάμερες μιλάνε για δημοκρατία και ελευθερία....
varemarious Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ας πάνε πρώτα να πιάσουν το κάθε πακιστανό μαύρο κινέζο όποιον τελος πάντων πουλάει cd και τανίες μεσ' την μούρη όλων ..Ακόμα έξω κι απο τις δισκογραφικές αν πας και εκεί πουλάνε ... κυκλοφορούν ελεύθερα και ανεβάζουν την πειρατεία, ας πιάσουν πρώτα αυτούς και μετά ας έρθουν σπίτι μου να μου πουν μα, μου.
mimis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 πλακα πλακα, εχεις δικιο. οταν ξεκινας να αντιμετωπισεις ενα προβλημα ξεκινας απ τη ριζα κ οχι τα πρακλαδια... εγω 5-6 χρονια βλεπω αυτο το φαινομενο.. κ να σου πω κ κατι? εμεις δεν τις εμπορευομαστε... τις κραταμε για μας, γι αρχειο η τις σβηνουμε μετα! εγω με μια προειδοποιηση οπως αναφερεται κ σ αλλα τοπικ, θα σταματουσα!!
kfyros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δεν δικαιολογω την παρανομια απλα λεω πως εχει η κατασταση. Οι λατρεις των παιχνιδιων χρειαζονται να παιζουν παιχνιδια, επισης οι περισσοτεροι χρειαζονται να ακουνε μουσικη, και μιας και οι μισθοι δεν θα γινουν ποτέ 6000-7000? τον μηνα, η κατασταση δεν μπορει να ειναι διαφορετικη και η παρανομια δεν μπορει να σταματησει. Χρειάζονται να κατεβάζουν παράνομα ταινίες και μουσική ?? Τι είναι , κόκα ?? Να γίνει και μια έρευνα στις δισκογραφικές, να μας που αν θα ζημιώνονταν αν πουλούσαν το cd 5? . Επίσης να γίνει μια έρευνα στο Holywood, να μας πουν αν θα ζημιώνονταν με 6-7 ? ανά DVD. Να μας πουν επίσης γιατί μας ζητάνε και τα ρέστα, όταν πληρώνουμε royalties κάθε φορά που αγοράζουμε αποθηκευτικά μέσα. Αν έχεις τα λεφτά φίλε gdp77 χρηματοδότησε μια τέτοια έρευνα. Αυτοί που παράγγελαν αυτή την έρευνα για κάποιο λόγο την ήθελαν. Mε το που έρθει ειδοποίηση,ακυρώνω την σύνδρομη DSL και (ξάνα)βάζω μοντεμάκι 56Κ...Αν θέλουν,ας κοπιάσουν... Έχω ένα εξωτερικό στην αποθήκη, στο πουλάω αν ενδιαφέρεραι :lol: Καλύτερα θα είναι , θα μεγαλώσει και το διαθέσιμο bandwidth ... Κανένας άλλος ?? AN Τολμησουν πάντως να με προειδοποιήσουν επείδη κατεβάζω την επόμενη κιόλας μέρα θα κάνω downgrade την συνδεσή μου.. Μην σκίσεις και τα ρούχα σου παληκάρι μου... Και μην αγχώνεσαι , σχεδόν τις έχουν καταργήσει τις απλές συνδέσεις. Το ίδιο θα πληρώνεις είτε έχεις 1 είτε 10 mbps. Εκτός αν θες να γυρίσεις στον ΟΤΕ :lol: Αν οι provider δουν ξαφνικά μαζικό downgrade ή και διακοπή συμβολαίων, μάλλον θα προτιμήσουν να ξαναλλάξουν τακτική, και να προστατέψουν τους πελάτες τους, και κατ'επέκταση την πιθανότατη χρεωκοπία τους. Απλά θα καταργήσουν τις μικρές ταχύτητες ως ασύμφορες. Ότι πάρεις ένα τάλαρο Πολύ γουστάρω που μόνοι τους θα καταφέρουν να προωθήσουν τα μητροπολιτικά κέντρα και στο τέλος δε θα έχουμε ανάγκη και τους ISPs. Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω, αν ανέβουν τα μητροπολιτικά κέντρα, μετά πώς θα πιάνουν όσους ανταλλάσσουν αρχεία μέσα σε αυτά. Όπως σε πιάνουν και τώρα οι ISP's. Και μετά Θα σου μειώνουν την ταχύτητα σύνδεσης Ρε παιδια για να καταλαβω...Παραναμος δεν ειναι αυτος που το ανεβαζει?Αυτος δηλαδη που το αγοραζει και μετα παραβιαζοντας τα δικαιωματα περι αντιγραφης,το αντιγραφει στο pc του και το ανεβαζει στο internet?Δηλαδη εμεις που εχουμε κατεβασει δεν ξερω ποσα gb απο ταινιες,τραγουδια,παιχνιδια και δεν ξερω γω τι αλλο γιατι θεωρουμαστε παρανομοι?Τι ακριβως παραβιαζουμε? Είσαι κλεπταποδόχος, χρησιμοποιείς ιδιοκτησία άλλου χωρίς να την έχεις αγοράσει. παντωs σφιγγουν τα πραγματα και εδω!τα 2 site με υποτιτλουs σταματησαν την λειτουργια τουs λογω νομικων προβληματων Ένα εξώδικο στους ISP's από τις κάθε λογής RIAA και AEPI αρκεί. Ούτε καν αγωγή δεν χρειάζεται. Το πολύ πολύ να βγάλετε ακόμα περισσότερους πωλητές cd και dvd στους δρόμους! Αυτό θέλουν να κάνουν για αρχή...Τους στοιχίζει λιγότερο από τα λεφτά που χάνουν από τα torrents Ειναι μου φενεται το ιδιο πραγμα με τους μπατσους που αντι να ψαχνουν τους dealers, κυνηγανε τους χρηστες ναρκωτικων, ειναι πολυ πιο ευκολο να τους πιασουν... Ωραία , θα ανακαλύψουμε νέα ναρκωτικά. Την torrentini και την downloadoka... Είσαι χρήστης ?? Γιατί είδες εσύ να γράφουν νόμιμο downloading πουθενά? Σε μια άλλη ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράγραφο στις συμβάσεις που υπογράψατε όλοι οι αναξιοπαθούντες torrentoμανείς, αναγράφεται ότι ο πάροχος μπορεί να κάνει ότι γουστάρει αν γίνει χρήση της σύνδεσης για εκτέλεση παράνομων πράξεων. Και να κόψει τη σύνδεση μπορεί...
dolph Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Σωστά τα λες Kfyros, αλλά το θέμα είναι ολίγον τι σύνθετο. Δεν θα κάνω ανάλυση τώρα, αλλά νομίζω ότι είναι κατανοητό ότι οι περισσότεροι χρήστες (λολ) του διαδικτύου έχουν "εθιστεί" στο κατέβασμα, χωρίς στην ουσία, πρώτον να έχουν κάποιο όφελος και δεύτερον, αντιθέτως ζημιώνονται ώς άνθρωποι. Σκεφτείτε απλά αν είναι υγιές να καθόμαστε και να κατεβάζουμε 1.000.000 τραγούδια/ταινίες/σειρές, αντί να χρησιμοποιούμε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο για να βλέπουμε τους φίλους μας, να διαβάζουμε ένα σοβαρό βιβλίο, να κάνουμε έρωτα κ.λπ. Άστα να πάνε δηλαδή, στην ουσία ζημιωνόμαστε με το να "ζημιώνουμε" τις εταιρείες που έχουν τα δικαιώματα αυτού του υλικού. Σε βαθμό που ίσως να έπρεπε να αντιστραφεί η δίωξη και να απαιτήσουμε την προστασία μας από το άπειρο και συνήθως ανούσιο υλικό που κυκλοφορεί. Ίσως για αρχή μιά μήνυση και αγωγή αποζημίωσης στην εταιρεία που κυκλοφόρησε το Ράμπο ή το cd της Γιαγκούση να ήταν καλό για αρχή. Ή, κάτι αντίστοιχο στις εταιρείες παιχνιδιών που κυκλοφορούν απαράδεκτους τίτλους και έχουν την απαίτηση να πληρώνονται κιόλας αντί να μας αποζημιώνουν για την διαδικασία εγκατάστασης στο pc μας, σεταρίσματος, πρώτης εικόνας του παιχνιδιού, σοκ από αυτό το αποτέλεσμα και μετά γρήγορη απεγκατάσταση για να μην κολλήσει αηδία το pc-άκι μας. Άστα να πάνε δηλαδή, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...
Αδμιν Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Και να θέλεις να είσαι νόμιμος δε μπορείς... by xkcd
mimis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 ομολογουμενως αυτο εγραψε.. κ απο το site του windows media player να αγορασεις, στο λεει ξεκαθαρα οτι εχει key εγγραφης κ στο αντιγραφικο στο χτυπαει... ενας φιλος ειχε κουπονακι κ αγορασε κανα δυο κ δεν τα επαιζε το mp3 Player του ενω εδειχνε οτι τα ειχε περασει μεσω συγχρονισμου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα