Asriel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Γειά σας. Έχω την asus maximus extreme και τον q450. Από όταν αγόρασα το pc, εμφανίζεται το μήνυμα "unknown cpu is detected, updating bios is required to unleash its full power" λίγο πριν μπει στα windows. Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ένα rom και το έβαλα στην επιλογή για update bios που 'χει το cd της μητρικής. Ωστόσο, και επειδή είμαι άσχετος με το θέμα, δεν ξέρω αν το update έχει γίνει ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο, αφού κάθε φορά που ανοίγει το pc μου γράφει "press del to run setup" και στα bios υπάρχει η επιλογή "az flash " οr sth για update. Καμιά βοήθεια?
gdp77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Θα πρότεινα να σου κάνει την αναβάθμιση bios κάποιος που ξέρει ή να πας το pc στο κατάστημα που το αγόρασες για να σου κάνουν την αναβάθμιση. Όπως και να έχει, αναλυτικές οδηγίες θα βρεις στο site του κατασκευαστή της μητρικής σου και στο manual.
Asriel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ναι, αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν ήδη έχει γίνει η αναβάθμιση . Υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω?
Italos20v Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Πήγαινε στην σελίδα της ASUS και στην υποστήριξη προϊόντων θα βρείς το ASUS UPDATE. Κατέβασε το και θα δεις τι BIOS έχεις και αν είναι το τελευταίο version. Επίσης με αυτό το προγραμματάκι μπορείς να αναβαθμίσεις το bios μέσω των windows χωρίς να μπλέκεις με dos και εντολές.
kapezanos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνω με τον απο πανω Επισης θα προτεινα να ανοιξεις το manual της mobo σου που λεει αναλυτικα πως θα κανεις bios update αλλα και για το ez flash και πως θα το χρησιμοποιησεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.