Προς το περιεχόμενο

Unknown cpu is detected

Asriel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Έχω την asus maximus extreme και τον q450. Από όταν αγόρασα το pc, εμφανίζεται το μήνυμα "unknown cpu is detected, updating bios is required to unleash its full power" λίγο πριν μπει στα windows. Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ένα rom και το έβαλα στην επιλογή για update bios που 'χει το cd της μητρικής. Ωστόσο, και επειδή είμαι άσχετος με το θέμα, δεν ξέρω αν το update έχει γίνει ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο, αφού κάθε φορά που ανοίγει το pc μου γράφει "press del to run setup" και στα bios υπάρχει η επιλογή "az flash " οr sth για update. Καμιά βοήθεια?

Δημοσ.

Θα πρότεινα να σου κάνει την αναβάθμιση bios κάποιος που ξέρει ή να πας το pc στο κατάστημα που το αγόρασες για να σου κάνουν την αναβάθμιση.

Όπως και να έχει, αναλυτικές οδηγίες θα βρεις στο site του κατασκευαστή της μητρικής σου και στο manual.

Δημοσ.

Πήγαινε στην σελίδα της ASUS και στην υποστήριξη προϊόντων θα βρείς το ASUS UPDATE. Κατέβασε το και θα δεις τι BIOS έχεις και αν είναι το τελευταίο version. Επίσης με αυτό το προγραμματάκι μπορείς να αναβαθμίσεις το bios μέσω των windows χωρίς να μπλέκεις με dos και εντολές.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον απο πανω:-)

Επισης θα προτεινα να ανοιξεις το manual της mobo σου που λεει αναλυτικα πως θα κανεις bios update αλλα και για το ez flash και πως θα το χρησιμοποιησεις!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...