gtsamour Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ακριβώς όπως το λές. Δεν έχει ουσιαστική σημασία αν θα πάρεις ρεύμα με διασταύρωση από το βύσμα ή πάνω από την πλακέτα, μόνο πρακτική σημασία έχει (πιο κομψό εμφανισιακά να πάρεις από μέσα). Εννοείται ότι το ανεμιστηράκι θα τραβήζει περισσότερο ρεύμα από το τροφοδοτικό (περισσότερα watt) και γιάυτό θα πρέπει να είναι μικρό όσο γίνεται (αλλά να κάνει και δουλειά). Γενικά πάντως τα τροφοδοτικά είναι περισσότερα watt απόσο πραγματικά θέλει μια συσκευή οπότε και να τραβήξεις μερίκά παραπάνω δε νομίζω να γίνει τίποτα.
aledjo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 το ρευμα το παιρνω μεσα απο το τροφοδοτικο αλλα τα εχω κολησει επανω στη πλακετα, εκει δηλαδη που μπενει στο βυσμα του μετασχηματιστη και δινει ρευμα σε ολη τη πλακετα.... το ρευμα ειναι 9volt, το ανεμιστηρακι δουλευει με 12v αλλα τα 9v φτανουν για να γυρισει αρκετα ωστε ετσι να γινει δουλεια. δε χρειαζεται να δουλευει σε full στροφες......
gtsamour Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Είσαι SUPER!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ που έκανες τον κόπο να βγάλεις φωτογραφίες. Και μια τελευταία ερώτηση.... το έχεις βάλει να φυσάει προς τα μέσα (μέσα στο ρούτερ) ή να τραβάει προς τα έξω. Δε νομίζω να έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά είπα να ρωτήσω.
aledjo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 προς τα μεσα.... ολα τα ωραια πραγματα ειναι προς τα μεσα....
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 πιο καλο θα ειναι να φυσαει μεσα.απλα φοβομουν αυτο που ειπες.μην τραβηξει πολυ ρευμα το fan και καταλαβεις μετα τι θα γινει.το ρουτερ θα υπολειτουργει.
gtsamour Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Αν δε βάλεις καμια έλικα C130 δε θα έχεις πρόβλημα. Το έχουν κάνει πολλοί στο adslgr και κανείς δεν ανέφερε πρόβλημα. Εγώ σκέφτομαι να βάλω ένα μικρό ανεμιστηράκι και μάλιστα στην από μέσα πλευρά του πλέγματος (μέσα στο casing του router) αλλά δε θα κάνω τρύπες γιατί αν τύχει στο μέλλον και τα παίξει και αυτό, να μου το αλλάζουν από forthnet.
stonecityboys Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 το ρευμα το παιρνω μεσα απο το τροφοδοτικο αλλα τα εχω κολησει επανω στη πλακετα, εκει δηλαδη που μπενει στο βυσμα του μετασχηματιστη και δινει ρευμα σε ολη τη πλακετα....το ρευμα ειναι 9volt, το ανεμιστηρακι δουλευει με 12v αλλα τα 9v φτανουν για να γυρισει αρκετα ωστε ετσι να γινει δουλεια. δε χρειαζεται να δουλευει σε full στροφες...... Καλημερα φιλε, Επειδη εχω και εγω το ιδιο προβλημα , ειναι ευκολο σε παρακαλω πολυ να ανεβασεις την 2η και 3η φωτογραφια με ποιο καθαρη ετσι ωστε να δω που ακριβως (πχ στην δευτερη η κοληση ειναι στην ευθεια της μαυρης γραμμης? μονη κολληση ειναι η πιανεις και τα δυο? ) και πως εχεις κανει τις κολλησεις διοτι σε αυτες τις φωτο ειναι θολες? Σε ευχαριστω πολυ.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 για μενα δεν αξιζει καν τον κοπο να βαλεις φαν στο siemens.δεν εχει wireless μια ethernet Μονο.δεν λεει.για μενα πεταμα και αλλο.το μονο καλο του siemens ειναι η σταθεροτητα του που την εχει ακομα καλυτερα το thomson
stonecityboys Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Το θεμα ειναι οτι ειχα δοκιμασει το Thomson αλλα δεν κλειδωνα με τιποτα την ταχυτητα του Siemens. Siemns: ~ 13800 Thomson ~ 9400
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 μου φενεται παρα πολυ μεγαλη η διαφορα.αν εχεις το thomson να το δοκιμασεις με αλλο firmware.ektow αν δοκιμασες κανα 780
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.