johnpsakas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα. Εχω εδω και περιπου 2 χρονια που χρησιμοποιω το 2play της forthnet. Τον πρωτο χρονο ειχα παρει ενα μοντεμακι της πλακας, το οποιο και αλλαξα επειδη οπως μου ειπαν δικαιωμουν να παρω το καινουργιο siemens cl-110. Εχθες γυριζωντας απο την δουλεια ειδα οτι το modem τα ειχε παιξει!!! Το εκλεισα και το ξανα ανοιξα αλλα δεν αλλαξε τιποτα... Αναβουν ολα το λαμπακια ακομα και αυτο του usb (και ας μην υπαρχει συνδεση με usb θυρα). Μαλλον καποιο βραχικυκλωμα θα παιζει. Το siemens cl-110 το εχω περιπου 1 χρονο και 15 ημερες. Εν το μεταξυ δεν εχω και καποια εγγυηση.(που ουτως ή αλλως θα ηταν για ενα χρονο λογικα). Το θεμα ειναι οτι σχεδον ολη μερα ειμαι στο τρεξιμο και δεν εχω προλαβει να τηλεφωνησω στη forthnet (τωρα γραφω απο σχολη). Αρχικα θελω να μαθω αν γνωριζει καποιος αν δικαιουμαι καποιο δωρεαν ρουτερ απο την forthnet? (Λογικα με αυτα που μου ειχαν πει περσι θα το δικαιουμαι εφοσον εχει αρχισει να δινεται καποιο αλλο router αντι για siemens cl-110) Αν δεν δικαιουμαι μπορει να μου πρωτεινει καποιος, καποιο αλλο router που θα μπορω να χρησιμοποιησω στη σγκεκριμενη συνδεση (adsl2+) ? Θελω κατι οικονομικο να μην ξεπερναει τα 50 ευρω (και επιπλεον δεν με απασχολει να το συνδεσω με αλλους υπολογιστες)! Αν μπορειτε πρωτεινεται κατι που να εχετε χρησιμοποιησει. Χιλια ευχαριστω!
gtsamour Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Τα ίδια είχα και εγώ με το cl110 και αν διαβάσεις στο adslgr θα δείς ότι κοντά στο 30% χαλάνε πάνω στο χρόνο, κάποιοι μιλάνε για ελαττωματική παρτίδα της siemens. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=227580 Φυσικά και ισχύει ακόμα η εγγύηση αφού είναι για 2 χρόνια και στο αντικαθιστούν με καινούργιο. Τι πρέπει να κάνεις τώρα..... Μπορείς να πάς με το χαλασμένο στα κεντρικά της forthnet στην Καλλιθέα (Ατθίδων 4 νομίζω, πολύ κοντά στη Συγγρού) μέχρι τις 16:00 ώστε να είναι εκεί τεχνικός. Αυτός το παίρνει και το ελέγχει στα γρήγορα και μετά σου φέρνει ένα καινούργιο στο κουτί του (εφόσον το βρεί χαλασμένο). Μπορείς να πάς και αργότερα αλλά θα πρέπει να ξαναπάς να πάρεις το καινούργιο. Ή μπορείς να τους το στείλεις με ένα κούριερ έχοντας μέσα στο κουτί γράψει σε χαρτί όλα τα στοιχεία σου και το τι πρόβλημα έχει. Βασικά καλύτερα έτσι, που να τρέχεις εκεί πέρα.... Το κόστος είναι κοντά στα 4 ευρώ αν και πολλοί το χρεώνουν στον παραλήπτη δηλαδή στη 4net. Μέσα σε μια εβδομάδα σου στέλνουν καινούργιο με κούριερ.
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 siemens θα ξαναπαρεις.εχουν siemens.β.πηγαινε απο εκει να τελιωνεις σε 10 λεπτα το πολυ.2 χρονια εγγυηση.αυτοι ξερουν ποτε το πηρες.αν για καποιο λογοδεν εχουν σιεμενς θα σου δωσουν κατι αντιστοιχο αλλα εχουν οποτε θα παρεις το ιδιο.αμα δεν ειναι στην εγγυηση θα σοθ λεγα αγορασε linksys wag 200
gtsamour Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Εγώ παρόλο που πήγα από εκεί και μου το άλλαξαν αμέσως, στάθηκα για ακόμα μια φορά άτυχός. Πήγα σπίτι, το σέταρα, δούλεψε καλά για μισή ώρα και μετά.... τετέλεσθαι. Χάλασε και αυτό. Την επομένη έφυγε με κούριερ για καλλιθέα, σε μια εβδομάδα έλαβα άλλο το οποίο και για την ώρα λειτουργεί καλά (1 μήνα τώρα, φτού φτού φτού)
gtsamour Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Tα Siemens CL100 είναι σκυλιά πάνω στο δίκτιο της forthnet και πολύ αξιόπιστα αλλά κατασκευαστικά είναι για πέταμα. Απ'ότι λένε μάλλον το ότι ανεβάζει υψηλή θερμοκρασία (ψήνεται μάλλον θα έλεγα) είναι και αυτό που το σκοτώνει στο τέλος.
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Tα Siemens CL100 είναι σκυλιά πάνω στο δίκτιο της forthnet και πολύ αξιόπιστα αλλά κατασκευαστικά είναι για πέταμα. Απ'ότι λένε μάλλον το ότι ανεβάζει υψηλή θερμοκρασία (ψήνεται μάλλον θα έλεγα) είναι και αυτό που το σκοτώνει στο τέλος. πραγματι ζεστενεται αρκετα.θα δειξει κατα ποσο καλυτερο ειναι το ασυρματο που δεν ζεστενεται τοσο.
aledjo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Tα Siemens CL100 είναι σκυλιά πάνω στο δίκτιο της forthnet και πολύ αξιόπιστα αλλά κατασκευαστικά είναι για πέταμα. Απ'ότι λένε μάλλον το ότι ανεβάζει υψηλή θερμοκρασία (ψήνεται μάλλον θα έλεγα) είναι και αυτό που το σκοτώνει στο τέλος. υπαρχει και η αλλη λυση
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ωραιος.xaxa.ενας το ειχε καλυψει απο πανω και ελιωσε το πλαστικο.τοσο μυαλο ειχε.
aledjo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 εεεεε μα μου ειχε σπασει τα νευρα! ειχα δοκιμασει ρουτερ και ολο αποσυνδεσεις μου εκανε. δοκιμασα το siemens και ηταν καλυτερα αλλα ζεσταινοταν πολυ και δεν ειχε ασυρματο και switch ετσι εβαλα ανεμηστηρα στο siemens και το συνδεσα επανω στο ρουτερ! τωρα δηλαδη εχω και ασυρματο και πολλες θυρες ethernet....
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 το wireless siemens ειναι πιο μεγαλο παντως και νομιζω ζεστενεται αρκετα λιγοτερο.
gtsamour Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 εεεεε μα μου ειχε σπασει τα νευρα! ειχα δοκιμασει ρουτερ και ολο αποσυνδεσεις μου εκανε.δοκιμασα το siemens και ηταν καλυτερα αλλα ζεσταινοταν πολυ και δεν ειχε ασυρματο και switch ετσι εβαλα ανεμηστηρα στο siemens και το συνδεσα επανω στο ρουτερ!.... Ρεύμα για το ανεμιστηράκι από που πήρες? Εξωτερικό ή μέσα από το ρούτερ? Και αν πήρες από το ρούτερ, από ποια σημεία?
gtsamour Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Γίνεται, στο adslgr κάποιοι το είχαν κάνει αλλά δεν είπαν ακριβώς από που. Στη φωτό δε φαίνεται να παίρνει τροφοδοσία από κάπου έξω ο ανεμιστήρας πάντως....
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Γίνεται, στο adslgr κάποιοι το είχαν κάνει αλλά δεν είπαν ακριβώς από που.Στη φωτό δε φαίνεται να παίρνει τροφοδοσία από κάπου έξω ο ανεμιστήρας πάντως.... να παρεις ρευμα απο εκει που τελειωνει το βυσματακι του ρευματος απευθειας δηλαδη απο εκει ωστε να μην χρειαστει να τραβηξεις απο την πλακεττα??γιατι πανω απο την πλακεττα δεν ξερω τι επιπτοση θα εχει για το ρουτερ.βεβεα και απο τον μετασχηματιστη του να παρεις παλεις οσο ξερω θα μειωθει αυτο που θα παρει το ρουτερ η κανω λαθος?μην ειναι κανα φαν που τραβαει πολυ ρευμα....??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.