Προς το περιεχόμενο

Lock flash usd drive

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω την βοηθεια σας για να κανω ενα flashακι write protected.Το flashακι δεν εχει διακοπτακι για να το κανω αυτο οποτε αναρωτιεμαι μηπως γινεται με καποιο προγραμμα. Θελω να το κανω ετσι γιατι στα pc της σχολης μου εχουν γεμισει ιους και καθε φορα που το βαζω μου χαλανε ολα τα .exe μου.Οποτε αν κανω κατι τετοιο φανταζομαι οτι δεν θα γινεται να μολυνθουν τα αρχεια μου αλλα εγω θα εχω προσβαση σε αυτα.

Δημοσ.

Γίνεται μέσω του OS στο οποίο εισάγεις το USB, αλλά δε νομίζω να σε βοηθάει.

Αγόρασε ένα flash-ακι με write protection

Δημοσ.

το φανταστικα οτι δεν θα γινοταν...αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

@harrys23 με το password Protected τι ενοεις;Οτι για να μπεις να δεις τα αρχεια θελεις pass η τα βλεπεις κανονικα και οταν πας να τροποποιησεις κατι σου ζηταει να δωσεις password;

Δημοσ.
το φανταστικα οτι δεν θα γινοταν...αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

@harrys23 με το password Protected τι ενοεις;Οτι για να μπεις να δεις τα αρχεια θελεις pass η τα βλεπεις κανονικα και οταν πας να τροποποιησεις κατι σου ζηταει να δωσεις password;

εχει απλα ενα κουμπακι για προστασια εγγραφης και διαγραφης και συνοδευεται με ενα προγραμμα που δεν το δουλεψα ποτε αλλα απο οτι το βλεπω τωρα εχει και δυνατοτητα password οπως και να κανεις format το stickaki

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...