snik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Θελω την βοηθεια σας για να κανω ενα flashακι write protected.Το flashακι δεν εχει διακοπτακι για να το κανω αυτο οποτε αναρωτιεμαι μηπως γινεται με καποιο προγραμμα. Θελω να το κανω ετσι γιατι στα pc της σχολης μου εχουν γεμισει ιους και καθε φορα που το βαζω μου χαλανε ολα τα .exe μου.Οποτε αν κανω κατι τετοιο φανταζομαι οτι δεν θα γινεται να μολυνθουν τα αρχεια μου αλλα εγω θα εχω προσβαση σε αυτα.
gdp77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Γίνεται μέσω του OS στο οποίο εισάγεις το USB, αλλά δε νομίζω να σε βοηθάει. Αγόρασε ένα flash-ακι με write protection
johnyboy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχουν πλέον τέτοια φλασάκια.Ψάχνω και εγώ αλλά δεν βρήκα πουθενά.
harrys23 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Έχω εγω ενα μεταχειρισμένο ελάχιστα με lifetime εγγύηση Password Protection μέσω Software το παρακάτω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555015 εάν ενδιαφέρεται κάποιος για αγορά σε συμβολική τιμή ας στήλη pm
snik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 το φανταστικα οτι δεν θα γινοταν...αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. @harrys23 με το password Protected τι ενοεις;Οτι για να μπεις να δεις τα αρχεια θελεις pass η τα βλεπεις κανονικα και οταν πας να τροποποιησεις κατι σου ζηταει να δωσεις password;
harrys23 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 το φανταστικα οτι δεν θα γινοταν...αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. @harrys23 με το password Protected τι ενοεις;Οτι για να μπεις να δεις τα αρχεια θελεις pass η τα βλεπεις κανονικα και οταν πας να τροποποιησεις κατι σου ζηταει να δωσεις password; εχει απλα ενα κουμπακι για προστασια εγγραφης και διαγραφης και συνοδευεται με ενα προγραμμα που δεν το δουλεψα ποτε αλλα απο οτι το βλεπω τωρα εχει και δυνατοτητα password οπως και να κανεις format το stickaki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.