John-lamia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 κατα καποιο τροπο εχω φαει ακυρο στην συνδεση που εχω κ δεν μπορω να κατευασω torrents! εχω δοκιμασει ολα τα σχετικα προγραμματα αλλα τπτ!!!! γιατι? ξερετε τι μπορει να παιζει? τα αλλα κατεβασματα ειναι οκ πχ drivers για καρτα γραφικων κ τετοια ας πουμε.... τι να κανω για να ξεμπλοκαρω αυτη τη βλακια?
kosmasgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Τι συνδεση έχεις και απο ποιες σελίδες δοκίμασες να κατεβάσεις torrents ?
random Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Αν εξηγησεις πιο αναλυτικά θα βοηθήσεις κι εμας.. τι εννοείς εισαι στη δουλεια; τι υποδομή έχετε εκεί και ποιός έχει τον έλεγχο; 1. εισαι σε ενα μαγαζί, δικό σου, και ειναι το pc σου κατευθειαν συνδεδεμένο πανω στο ρουτερ, (το οποιο ξέρεις να διαχειριστείς / ανοιξεις πόρτες) αν ειναι το 1, να το ψάξουμε περαιτέρω 2. ή εισαι σε μια εταιρεια, εσυ υπάλληλος, (και δεν εισαι network admin), και για να βγεις ιντερνετ περνας μεσα απο proxy ή firewall ? αν ειναι το 2, η απαντηση ειναι απλή: ο εργοδότης σας έκοψε τα p2p.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 μήπως είναι καιρός να βάλεις adsl στο σπίτι? (από ότι θυμάμαι είχες πει ότι δεν έχεις)
John-lamia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 καταρχην καλημερα σας μήπως είναι καιρός να βάλεις adsl στο σπίτι? (από ότι θυμάμαι είχες πει ότι δεν έχεις) ναι ρε thresh στο ψάξιμο είμαι! αλλά πρέπει να έχω ΟΤΕ για να βάλω κάποια άλλη εταιρία, δυστυχώς η περιοχή μου δεν έχει ''πόρτες'' για internet ( γάμο τη ΛΑΜΙΑ μου :mad:) μπορώ να έχω μέχρι 2mbps αλλά να πληρώσω καμία 25αρια ευρώ τον OΤΕ κ καμία 25αρια ευρω την εταιρία (πχ forthren) για να έχω στην τελική 2 λογαριασμούς κ μόνο 2mbps κ να δίνω καμία 50αρια ευρω μου έρχεται κάπως.....άλλοι με 40? έχουν 24mbps γραμμή μαζί με απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά κ χωρίς πάγιο OTE!!!! Αν εξηγησεις πιο αναλυτικά θα βοηθήσεις κι εμας.. τι εννοείς εισαι στη δουλεια; τι υποδομή έχετε εκεί και ποιός έχει τον έλεγχο; 1. εισαι σε ενα μαγαζί, δικό σου, και ειναι το pc σου κατευθειαν συνδεδεμένο πανω στο ρουτερ, (το οποιο ξέρεις να διαχειριστείς / ανοιξεις πόρτες) αν ειναι το 1, να το ψάξουμε περαιτέρω 2. ή εισαι σε μια εταιρεια, εσυ υπάλληλος, (και δεν εισαι network admin), και για να βγεις ιντερνετ περνας μεσα απο proxy ή firewall ? αν ειναι το 2, η απαντηση ειναι απλή: ο εργοδότης σας έκοψε τα p2p. Δημοτικός υπάλληλος είμαι… Το ιντερνετ που έχουμε είναι σύζευξης 3ων γραμμών, μπενω μεσο από server κ μετα στο internet, Αλλα μαλλον μου εκοψαν τα P2P….. κ γενικα σε ολλους γιατι δεν μπορει να κατευασει κανενας αλλος..... Υ.Γ. Θα ήθελα να ζητήσω κ μια μεγάλη συγγνώμη σε όλα τα μέλη του insomnia μαζί με τους Moderators για την δημοσίευση των torrents η οποία απαγορεύετε απ τους κανονισμούς του site. ευχαριστω
gfilippas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Αλλα μαλλον μου εκοψαν τα P2P….. κ γενικα σε ολλους γιατι δεν μπορει να κατευασει κανενας αλλος..... Και πολύ καλά έκαναν, θα έλεγα εγώ.
cosmos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μωρε για να σας το κόψουν σκέψου.....τι φτιάχνατε εκεί!!!!Το ίντερνετ που σας δίνουν φίλε μου καλέ οι δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες ,δεν είναι για προσωπική χρήση του καθενός να κατεβάζει τα εργάκια του και τα τραγουδάκια του.Εδώ δεν πληρώνεις εσύ όπως μας λές για να βάλεις adsl στο σπίτι σου (έχεις κ ένα δίκιο σ αυτό το θέμα βέβαια λόγω μη διαθεσιμότητας κτλ)...αλλά να πληρώνουν οι άλλοι καλά είναι?Για να σοβαρευτούμε ολίγον ρε παιδιά!!!! ΥΓ. Πώς την βγάζετε τώρα?Μια καλή λύση είναι το rapidshare...μαζευτείτε να αγοράσετε λογαριασμό !!!!!
John-lamia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μωρε για να σας το κόψουν σκέψου.....τι φτιάχνατε εκεί!!!! πσσσσσςςςςς:-D Το ίντερνετ που σας δίνουν φίλε μου καλέ οι δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες ,δεν είναι για προσωπική χρήση του καθενός να κατεβάζει τα εργάκια του και τα τραγουδάκια του. Εδώ δεν πληρώνεις εσύ όπως μας λές για να βάλεις adsl στο σπίτι σου (έχεις κ ένα δίκιο σ αυτό το θέμα βέβαια λόγω μη διαθεσιμότητας κτλ)...αλλά να πληρώνουν οι άλλοι καλά είναι?Για να σοβαρευτούμε ολίγον ρε παιδιά!!!! αν και συμβασιουχος πληρωνω αρκετες κρατισεις για να κατευασω οτι θελω !! ΥΓ. Πώς την βγάζετε τώρα?Μια καλή λύση είναι το rapidshare...μαζευτείτε να αγοράσετε λογαριασμό !!!!! μπα!!! εχουν σκοπο να κανει ο καθενας δικο του! γιατι δεν θα φτανει το οριο κατεβασματος στον καθεναν θες να κανουν και ομαδικο!!!!(οικογενιαρχες κατα τα αλλα) εγω παντος λεω να βαλω γραμμη dsl στο σπιτι, τι να κανω.....δεν ηθελα γιατι θα καθομουν μεσα κ θα μουροχαβλιαζα μπροστα στο απεραντο χαος!!!! αλλα χιμονας ερχετε, εχω μινει κ μονος ( δε θελω σχολεια )τι να κανω, με βλεπω να αγοραζω παιχνιδια κ να παιζω lan !!!!! εξαλου κ εδω που δουλευω δεν ειχει internet ο τοπος κ η Δημαρχεια ειναι το μονο κτιριο που εχει γραμμη....σιγα μη κατσει ο καθενας κα κατεβασει ταινια με τα σαραβαλα που δουλευουμε! τη να προτοκανεις με p3 733mhz και 256mb ram! αμα ειχαν σπιτια τους ο κοσμος θα εκαναν αυτα που ηθελαν εκει..... αλλα δε μπορουν οσο κ να θελουν! α ρε Αθηνα με τις 24αρες σου!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 πάντως από ότι θυμάμαι η Λαμία έχει έως 24mbit μέσω OTEnet...
John-lamia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 πάντως από ότι θυμάμαι η Λαμία έχει έως 24mbit μέσω OTEnet... .........μαλλον στο κεντο της πολης που ειναι κ ολες η τραπεζες, τα ΚΕΠ, κ δημοσιες υπηρεσιες. γιατι κανενας φιλος-γνωστος δεν εχει περασει τα 8-16mbps εντος πολεος!!! κανενας δεν τολμαει να βαλει 24αρα το πολυ 12αρα γιατι μετα τζαμπα τα ? που πλερωνεις!!!!:shifty: κ να φανταστεις το 2003 ο ΟΤΕ ειχε ανιξει 7 πορτες στην περιωχη μου! δεν εβαλε κανενας, μονο τα goodys εβαλαν.....τωρα...σαν τα απο τωρα!!!!!
random Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 ...γιατι κανενας φιλος-γνωστος δεν εχει περασει τα 8-16mbps εντος πολεος!!!κανενας δεν τολμαει να βαλει 24αρα το πολυ 12αρα γιατι μετα τζαμπα τα ? που πλερωνεις μαλλον δεν κατάλαβες τι γίνεται. Το "dsl χωρίο όριο ταχύτητος" σημαίνει παντού "ΕΩΣ 24". όχι "ΟΛΟΙ 24" έως 24 = στην πράξη ειναι "απο 8 έως 20" ανάλογα πόσο απέχεις απο το τηλ/κό κέντρο. Το ίδιο ισχυει και στην Αθήνα. Εγώ έχω forthnet έως 24, και πιάνω 11-13. αν περιμένεις να πιάσεις 24, για να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου.. :-D , χαιρετίσματα! άνοιξε μια εφημερίδα, μπας και πουλιούνται διαμερίσματα, ακριβώς δίπλα στο κτήριο του ΟΤΕ. Μωρε για να σας το κόψουν σκέψου.....τι φτιάχνατε εκεί!!!!Το ίντερνετ που σας δίνουν φίλε μου καλέ οι δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες ,δεν είναι για προσωπική χρήση του καθενός μωρέ... για να του το κόψουν σε εκείνον και μερικούς άλλους υπαλλήλους, δεν σημαίνει οτι κόπηκαν τα πάντα σε όλο το κτίριο. Ξέρεις τι θα κάνει τώρα ο υπευθυνος των δικτύων, και το γραφείο του δημάρχου; πάρτυ! και, τελικά, έχουν μια 24αρα εκει στο δημαρχείο, και τι την κάνουν; λες να γεμιζουν τη γραμμή με υπηρεσιακά email των 100 Kb το μισάωρο; αλλος τη φρακάρει με chain mail και attachment με κρύα αστεία powerpoint των 10 Mb, άλλος καθεται και βλέπει 8 ωρες youtube, αλλος στο msn, αλλος κατεβάζει απο rapidshare, κι άλλος γράφει μπλαμπλα στο ινσόμνια.γκρ ... έ , άσε τον καθένα να τη βρει οπως τη βρίσκει και John με torrents. Αν οι υπάλληλοι δεν έχουν κάθε μέρα συγκεκριμένες δουλειές, και όταν έχουν (δουλειά) κανεις δεν τους ελέγχει ως προς το χρόνο που θα την ολοκληρώσουν, φυσικό ειναι να ψαχνουν τρόπους να περάσουν την ώρα τους. Τα τόρεντς φταίνε; Οι ευθύνη ειναι της διοίκησης. Ειτε φταίνε που δεν τους δινουν δουλειά, ή φταίνε που τους προσλαμβάνουν χωρίς να έχουν ανάγκες. Αν τους κοψεις το ιντερνετ, θα φερουν δελτια στοιχήματος, περιοδικά, σταυρόλεξα, ραδιο, τηλέφωνα, κουτσομπολιο μεταξύ τους, ότι νά'ναι.... η ώρα θα περάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.