Προς το περιεχόμενο

κάρτα γραφικών

yoloris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαίρετα websites για να σε βοηθήσουν να αποφασίσεις:

http://www.gpureview.com/

Σε αυτό μπορείς να συγκρίνεις τις περισσότερες κάρτες.

http://www.tomshardware.com/reviews/Best-Graphics-Card,2033-7.html

Για να μην μπερδεύεστε με τις εκδόσεις, μια πολύ καλή ιεράρχηση.

Δημοσ.
τεκμηριωμενα γιατι δεν το χω? που σημαινει δεν το χει αυτος που αναβαθμισε το pc μου!!! γιατι οτι μου χει πει σαν "ειδικος" αυτα μεταφερω...

Aλλαξε "ειδικο"...Γρηγορα...B)

Δημοσ.

μισο ρε παιδια... οταν πηγα να αναβαθμισω το pc μου, το παληκαρι μου ειπε οτι αν θελω να αλλαξω απο 7300GS με τροφοδοσια 350watt σε 9600GT, πρεπει να παρω αλλο τοροφοδοτικο γιατι θελει ξεχωρο ρευμα.. το λεει κ στον καταλογο, αρα πρεπει να αλλαξω κ τροφοδοσια! τι λεω λαθος? δεν ειμαι ειδικος, πραγματικα ακομα μαθαινω, αλλα καποια πραγματα αφου μου τα χουν πει τεχνικοι κ ειναι σωστα τα κραταω!!!

Δημοσ.
[...] για να βαλεις σ ενα pc μια καρτα γραφικων απ οσο ξερω, επειδη προσφατα αναβαθμιστηκα, θελεις στανταρ νεo GPU κ μεγαλυτερη Ram [...]

GPU = Graphics processing unit ~= κάρτα γραφικών

PSU = Power supply unit = τροφοδοτικό

μισο ρε παιδια... οταν πηγα να αναβαθμισω το pc μου, το παληκαρι μου ειπε οτι αν θελω να αλλαξω απο 7300GS με τροφοδοσια 350watt σε 9600GT, πρεπει να παρω αλλο τοροφοδοτικο γιατι θελει ξεχωρο ρευμα.. το λεει κ στον καταλογο, αρα πρεπει να αλλαξω κ τροφοδοσια! τι λεω λαθος? δεν ειμαι ειδικος, πραγματικα ακομα μαθαινω, αλλα καποια πραγματα αφου μου τα χουν πει τεχνικοι κ ειναι σωστα τα κραταω!!!

Η 9600GT απαιτεί εξωτερική τροφοδοσία κι εφόσον το προηγούμενο σου τροφοδοτικό μάλλον δεν είχε κάτι τέτοιο, δε νομίζω ότι είχε άδικο. Μπορεί να υπάρχουν αντάπτορες (για να συνδέσεις τη νέα κάρτα με το παλιό τροφοδοτικό) αλλά λογικά ήταν ανεπαρκής ισχύος.

Δε διαφώνησε κάποιος σ αυτό που αναφέρεις.

edit: @GeorgeMan: Αργείς :P

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβως, σου ειπε οτι με 350 βατ τροφοδοτικο δε μπαινει 9600, αλλα απο την 8400 μεχρι την 9600 υπαρχει ενα τεραααααααααααστιο χασμα.

Και σαν να μην εφτανε αυτο, προσθεσες και μερικες σαλτσουλες, οπως αυτες που εχω τονισει στο κειμενο σου, κι ετσι εδεσε το εδεσμα :P

λοιπον φιλε μπορεις με επιφυλαξη να δοκιμασεις την GeForce 8400 (παραπανω μην τ σκεφτεσαι, θα θες κ επεξεργαστη) αλλα θα πρεπει να αλλαξεις Ram κ GPU.. παντα οι καινουριες καρτες γραφικων θα θελουν δικο τους ρευμα!!

Καταλαβες τωρα τι ακριβως μας πειραξε? :-)

Και κατι αλλο, για ποιο λογο χαρακτηριζεις την 7600GS παλια την ιδια στιγμη που προτεινεις εσυ 8400? (η οποια εχει τις μισες επιδοσεις απο την 7600, παρολο που ειναι λιγο πιο καινουρια)

εκτος αν θες να βαλεις καμια παλια τυπου GeForce 7300GS η 7600GS ...

Edit: Με προλαβες αυτη τη φορα antonl :P :-)

Δημοσ.

οκ το καταλαβα... συγνωμη παιδες, δεν ειχα σκοπο να παραπληροφορησω... ουτε κ να σπαμαρω γιατι δεν υπαρχει κ λογος... τα χω κανει αχταρμα... χαιρομαι που μου τα λετε κ μαθαινω το κατι τις!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...