heisenberg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω έναν εκτυπωτή για το γραφείο. Καθώς πρόκειται για δικηγορικό γραφείο θα έχει κάποιες εκτυπώσεις σε απλά κειμενα. Αντε και σπανια να θέλω να τυπώσω κάτι έγχρωμο (κάποιο σχεδιο μέσα στα κείμενα). λογικά σε laser νομίζω πρέπει να κοιτάξω. Όμως δεν έχω ιδέα απο εκτυπωτες. Τι παίζεται,? τι χαρακτηριστικά να κοιτάξω? τι προτείνετε? δε θέλω να διαθέσω και πολλά λεφτά (π.χ μαξιμουμ 200 ευρώ) εκτός αν δε γίνεται δουλειά με αυτό το ποσό. Ευχαριστώ
caution Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι ο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.402788 . Μπορεί να είναι +50 από το budget σου αλλά θα τα γλυτώσεις από αναλώσιμα αφού ο συγκεκριμένος είναι σχετικά ολιγαρκής σε αυτά...
bill1000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα, θελω να βρω μια λυση για τις εκτυπωσεις του πατερα στο ιατρειο του. ειχαμε παρει ενα πολυμηχανημα inkjet epson sx125 με 50 ευρω αλλα μας εχει βγει η ψυχη με τα μελανια του που τελειωνουν πολυ συχνα. δοκιμασα μελανι οχι epson αλλα παλι τελειωνει αρκετα γρηγορα. ειδικα με δυο καθαρισμους κεφαλης φευγει το μισο. σκεφτομαστε να παρουμε laser. και συγκεκριμενα αυτο: HP M1132 ειναι καλη λυση? οι laser γενικοτερα θελουν μονο αλλαγη toner? ουτε καθαρισμους κεφαλων ουτε αλλα λοιπα εξοδα? θα γινει δλδ η αποσβεση του κοστους αγορας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα