slipknot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 touche... Je ne parle francais...αλλά μετά με έσωσε αυτό.
De@th L0rd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 όχι και Laptop στην χέστρα ρε παιδιά.Δεν λυπάστε τον εαυτό σας αν ξεχάσετε το πληκτρολόγιο του βρώμικο;Και δεν είναι ανάγκη να είναι εμφανής η βρωμιά,μερικά κωλοβακτηρίδια είναι αρκετά για να σου δημιουργήσουν πρόβλημα πχ, όταν ξύσεις την μύτη σου μέτα από πληκτρολόγηση /off-topic
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ahem, το keyboard ενός υπολογιστή έχει περισσότερα βακτήρια από την χέστρα, μιας και η τελευταία απολυμένεται με χλωρίνη κτλπ κτλπ
insomniaK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μα ποιος ο λόγος να έχεις λαπτοπ και ασύρματο ιντερνετ, αν δε βλέπεις ελληνικές σειρές στην τουαλέτα..; Και μια απορία: Ενώ όλους τους ήχους (πχ χαχα, λολ, πσσσσσ κλπ) πάνω κάτω τα γράφετε με το ελληνικό αλφάβητο, το Ahem γιατί πάντα γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 συνήθεια από mmorpg...
PCharon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Από τότε που έβαλα ADSL δεν αγόρασα ποτέ ξανά κανένα περιοδικό. Είτε 5, είτε 6 είτε παραπάνω ευρώ όχι μόνο είναι ένα επιπρόσθετο μηνιαίο έξοδο (δεν πληρώνονται όλοι αρκετά) αλλά και υπερκοστολόγηση της χρηστικής αξίας του εντύπου. Σκοπευμένα άρθρα, αναμασημένα άρθρα, άχρηστα άρθρα, μπαγιάτικα RSS, διαφημίσεις... σταγονίδια υγρασίας μπροστά στον ωκεανό του διαδικτύου.
Heatspreader Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Αφού θεωρείς τα 10 ευρώ μεγάλο ποσό,γιατί αγόρασες το περιοδικό Heatspreader? Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα και έχω τα χρήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχω επίγνωση του τι συμβαίνει. Όπως είπα και πιο πάνω θα σταματήσω να το παίρνω μόνο και μόνο γι'αυτή τη τιμή, αν και μου είπε ένας φίλος ότι 10Ευρώ έχει αυτό με το ένθετο, εγώ παρόλα αυτά δεν βρήκα άλλο.
chill Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ahem, το keyboard ενός υπολογιστή έχει περισσότερα βακτήρια από την χέστρα, μιας και η τελευταία απολυμένεται με χλωρίνη κτλπ κτλπ Θες να πεις ότι οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να αγγίζει το πληκτρολόγιο σου έτσι απλά ? Εγώ πάντως το g11 το έχω προστατευμένο. Δίπλα ακριβώς υπάρχει αντιβακτηριδιακό. Οποιοσδήποτε θέλει να το αγγίξει πρέπει πρώτα να απολυμάνει τα χέρια του. Δεν παίζουμε με τα μωρά μας xD Προφανώς και αστειεύομαι Αλλά δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα. Χμμμμμμμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.