Προς το περιεχόμενο

Περιοδικό RAM!!! 10Euro!!!

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πληρώνω αβασάνιστα τα 6.80 του PCMaster και θα συνέχιζα να παίρνω και το COmputer Games.Όσο και να μου αρέσει το INTERNET ο τύπος είναι άλλο πράγμα.Πιο πολύ για ψυχαγωγία.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και 6 ? πολλά είναι ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ (αφού δεν έχει και τις προσφορές μέσα) κοροϊδεύουν τον κόσμο, τέλος

μηπως ξέρεις για ποιές "προσφορές" μιλάμε;

το "απόλυτο εγχειρίδιο" :lol: :lol: :lol: του google, (ή του word, paint, excel, vista, gmail σε προηγούμενα τευχη), δηλαδή αδιάφορα ή δυσανάλογα υπερανεπτυγμενα θέματα που ενδιαφέρουν ελάχιστους, με κόστος μόνο 4 ε !!!

Μόνο κοροϊδία δεν ειναι αυτο, (το να βγαζουν το τευχος σε 2 τιμές) σου δίνουν επιλογή, και δεν σε υποχρεώνουν να αγοράσεις τα tutorials.

Αν σε καποιο περιπτερο δεν βρίσκεις το τευχος με τα 6 ευρώ, καλύτερα να μην αγοράζεις το 10ρικο. Πέρνα το μήνυμα οτι δεν μας ενδιαφέρουν οι "προσφορές". Ειτε ειναι επιλογή του περιπτερά να μην πάρει κομμάτια και απο το φτηνό, γιατι δεν εχει ζήτηση το περιοδικο στη γειτονιά του, είτε εσύ άργησες και εξαντληθηκε το φτηνό.

μιλαμε φυσικά για όσους ακόμα θέλουν το περιοδικό, και νομίζουν οτι κάνει 10 ευρώ.

για τους οι υπόλοιπους... υπάρχουν τα σουβλάκια, το internet, και η αποπληρωμή των δόσεων απο την τελευταία αναβάθμιση.

τι άκυρες συγκρίσεις. Σαν να υπαρχει μια συζητηση για αυτοκίνητα, να λεει ενας "το ταδε Μαζντα ειναι ακριβό, εχει 20 χιλ!!! κατι πιο φτηνό;"

και να του απαντήσω "γιατι δεν παίρνεις μηχανάκι? και τα λεωφορεία καλά ειναι!"

περιοδικα και σαιτ, τι ειναι; πηγές πληροφορησης. άρθρα για νέα της τεχνολογίας, έτσι;

και με μηχανάκι μετακινήσαι μια χαρά. στη δουλειά σου θα φτάσεις όπως και με το αυτοκίνητο.

στοιχηματίζω οτι οι περισσότεροι που λένε, "τι τα θες τα περιοδικά, οταν υπάρχουν 100άδες site για tech news", είναι : ανύπαντροι, και φυσικά δεν έχουν παιδιά :-D

4.jpg

...γιατι, ακόμα και σήμερα, υπάρχουν μέρη ακατάλληλα για υπολογιστές.

ακόμα...

pimped-out-toilet_12.jpg

Δημοσ.
στοιχηματίζω οτι οι περισσότεροι που λένε, "τι τα θες τα περιοδικά, οταν υπάρχουν 100άδες site για tech news", είναι : ανύπαντροι, και φυσικά δεν έχουν παιδιά :-D

4.jpg

ακόμα...

pimped-out-toilet_12.jpg

Τα παιδιά είναι ευτυχία ρε... (έτσι λένε...)

Δημοσ.

Το μεγάλο ατού των περιοδικών ήταν τα τεστ που είχαν για να αξιολογήσεις συσκευές.

Κάθε φορά που έπαιρνα περιοδικό, έμπαινα στο trip να αλλάξω το PC :-)

Τώρα κανένας δεν κοιτάζει τα τεστ των περιοδικών, αλλά ψάχνεται στο internet για να δει τι έγραψαν αυτοί που αγοράσει μια συσκευή - αυτοκίνητο - μηχανή κλπ. , και δεν κοιτάνε τι γράφει μια (ίσως και αμφιβόλου αξιοπιστίας) δοκιμή ενός περιοδικού.

Ακόμη και παρουσιάσεις πρωτοτύπων βλέπεις στο internet , κάτι που έχει τσακίσει τα περιοδικά.

Όλα τα hints και τα κόλπα που διαβάζαμε παλιά σε περιοδικά για να ξεστραβωθούμε , τα βρίσκουμε τώρα στο web.

Ο μόνος λόγος που υπάρχουν ακόμη, είναι τα μαζεμένα θέματα που διαβάζει κάποιος, και η ενημέρωση για νέα πράγματα που δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψη του.

Όσο για το κόστος, μην γελιόμαστε δεν μπορεί να πάει παρακάτω.

Ξέρετε τι πίπα είναι να έχεις μισθοδοσία 70 ατόμων?

Όλα τα έντυπα (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων), πάνε ίσα βάρκα ίσα πανιά, ενώ πολλά μπαίνουν μέσα με τα τσαρούχια.

Σωστό να γκρινιάζει κάποιος για την τιμή, αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι.

Δημοσ.
Όσο για το κόστος, μην γελιόμαστε δεν μπορεί να πάει παρακάτω.

Ξέρετε τι πίπα είναι να έχεις μισθοδοσία 70 ατόμων?

Όλα τα έντυπα (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων), πάνε ίσα βάρκα ίσα πανιά, ενώ πολλά μπαίνουν μέσα με τα τσαρούχια.

Σωστό να γκρινιάζει κάποιος για την τιμή, αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι.

Εδώ θα διαφωνήσω. Θεωρώ ότι δεν είμαι ο απόλυτος γνώστης αλλά επειδή εργάζομαι σε έντυπο, ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Κάποια μικρά τοπικά περιοδικά ίσως άλλα όχι σε αυτά τα μεγέθη και όχι από τον όμιλο Λαμπράκη.

Δημοσ.

Το παράπονό μου ήταν, οτι το RAM δεν είναι πλέον αυτό που είχα συνηθίσει παλιότερα. Έχει ξεφύγει απο το καθαρά κομπιουτερίστικο τομέα.

Περιέχει άρθρα για την φωτογραφία, για κινητά, ηχοσυστήματα κα τα οποία όχι οτι δεν με ενδιαφέρουν αλλά αν θέλω να διαβάσω για αυτά θα πάρω το αντίστοιχο εξεδικευμένο περιοδικό (πχ Hitech).

δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με αυτο που λες

εγω το εχω συνδρομη εδω και τουλαχιστον 10 χρονια.

χαλαστηκα οταν εφυγε ο νικος δημου

χαλιεμαι καθε φορα που βλεπω αρθρα γενικου επιστημονικου περιεχομενου

ακομα ομως δεν εχω φτασει στο σημειο να σταματησω να το διαβαζω γιατι τα θετικα ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικα (για μενα παντα)

οσον αφορα τα ενθετα, προσφορες κτλ με αφηνουν παγερα αδιαφορο. ουτε που ασχολουμαι

Δημοσ.

4.jpg

ακόμα...

pimped-out-toilet_12.jpg

Παρόν. Τα περιοδικά μου θυμίζουν δεκαετία του 80.

Με γυναίκα και παιδί.

Με laptop που χωράει στην τουαλέτα.

Για κοιτα αυτο:

http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/5468/NetBook.html

Προσοχή στο καλάθι με τα άπλυτα, γλυστράει.

Δημοσ.
Εδώ θα διαφωνήσω. Θεωρώ ότι δεν είμαι ο απόλυτος γνώστης αλλά επειδή εργάζομαι σε έντυπο, ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Κάποια μικρά τοπικά περιοδικά ίσως άλλα όχι σε αυτά τα μεγέθη και όχι από τον όμιλο Λαμπράκη.

Δεν ανήκει πια στον ομιλο Λαμπράκη το Ram

Δημοσ.
Δεν ανήκει πια στον ομιλο Λαμπράκη το Ram

Δεν το ξέρω αυτό αλλά και πάλι... δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα

• Super Moderators
Δημοσ.
Αφού θεωρείς τα 10 ευρώ μεγάλο ποσό,γιατί αγόρασες το περιοδικό Heatspreader?

touche... :P

Δημοσ.
ούτε για το θρόνο δεν κάνει πλέον...

Ο μοναδικός λόγος πλέον για να αγοράζεις έντυπο τύπο είναι αυτός. Eιδικά αν περνάς αρκετές ώρες εκεί xD

Δυστυχώς το laptop δεν βολεύει :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...