Προς το περιεχόμενο

Δικαιώματα δημιουργού

mesc4l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μου έφτιαξε κάποιος την ιστοσελίδα της μικρής μου επιχείρησης σε flash αλλά για τις ανανεώσεις της σελίδας έχω βρει μια πιο οικονομική λύση(ίσως και δωρεάν) .Τωρα βασικά δεν την ανανεώνω κιολας γιατι είναι μακρυά αυτος που την έκανε.η έδρα του θεσσαλονίκη και γω καβάλα.Υπάρχει κάποιος λόγος να μου αρνηθεί να μου δώσει το cd της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί να την αλλάζει κάποιος άλλος με τον οποίο έχω καλύτερη επαφή.Βασικά ρωτάω να μάθω μηπως μπορεί να μου πουλήσει παραμύθι ότι είναι author και τπτ τέτοια.είχε πληρωθει να συμπληρώσω.

Δημοσ.
από την στιγμή που τον πλήρωσες δεν νομίζω το site είναι δικό σου το κάνεις ότι θες

Βασικά και γώ έτσι νομίζω...

Δημοσ.

Ανάλογα τη συμφωνία που έχετε κάνει (που δεν έχετε κάνει φαντάζομαι). Μπορεί να σου ζητήσει παραπάνω λεφτά με το σκεπτικό ότι αν σου δώσει το .fla μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις άλλες δουλειές.

Δημοσ.

δεν εχεις τους κωδικους για τον server να μπεις να κατεβασεις ολο το site? το site ειναι δικο σου το κανεις οτ θες, δεν εχει κανενα δικαιωμα

Δημοσ.
δεν εχεις τους κωδικους για τον server να μπεις να κατεβασεις ολο το site? το site ειναι δικο σου το κανεις οτ θες, δεν εχει κανενα δικαιωμα

Δεν μιλάμε για το τελικό αποτέλεσμα που αυτό σίγουρα έχει δικαίωμα να το κατεβάσει. Μιλάμε για τα αρχεία από τα οποία προήλθε το τελικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα εάν αναφερόμαστε για το Photoshop τότε μπορεί να έχει πρόσβαση στα .png και .jpg (τελικό αποτέλεσμα) αλλά όχι στα .psd

Δημοσ.

Ναι, αλλά είναι σε flash και το αρχείο που χρειάζεται για να το επεξεργαστεί είναι το .fla

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά..Βασικά θέλουμε να ανανεώνουμε το site οι ίδιοι.Τι θα ζητήσω ακριβώς??.Δεν έχει κανει δα και καμιά τρελή δουλειά..οκ.Δεν είναι κανα site που δεν υπάρχει όμοιό του .Θα το ζητησω και θα σας ενημερώσω.Thanks!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνώμη αλλά διαφωνώ. Ο άνθρωπος αγόρασε ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ και ιστοσελίδα έχει. Έχει κάθε δικαίωμα να έχει τα αρχεία της σε backup αλλά και πρόσβαση στον server. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΟ ΚΩΔΙΚΑ δηλαδή τα FLA.

Είναι σαν να λέμε ότι επειδή αγόρασα ένα χυτό άγαλμα έχω την απαίτηση από τον κατασκευαστή να μου δώσει το καλούπι ή επειδή αγόρασα τα windows vista τον πηγαίο κώδικα και όσο μάλλον για να τα επεξεργαστεί η δημιουργική ομάδα της Apple!

Κατα τα άλλα φίλε μου σκέψου το γεγονός να αποκτήσεις μια δυναμική ιστοσελίδα για να αλλάζεις το περιεχόμενο της όποτε εσύ θέλεις και χωρίς να χρεώνεσαι. Στοιχίζει ως είναι φυσικό παραπάνω εξαιτίας της εργασίας αλλά από τα λεφτά που θα έδινες για τις αλλαγές τα βγάζεις και μάλιστα γρήγορα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...