vasoula78 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 να ρωτησω και εγω κατι εχω εναν εξωτερικο σκληρο 500GB WD My Book esential edition ενω τον βλεπω στην διαχειρηση υλικου οτι υπαρχει οταν παω στο My computer δεν το βλεπω για να μπω στα δεδομενα του τον αφαιρεσα αρκετες φορες και το συνδεσα ξανα αλλα τπτ εκανα καταργηση υλικου απο την διαχειρηση και το συνδεσα ξανα το εντοπιζει σαν νεο υλικο το κανει εγκατασταση αλλα και παλι στο my computer δεν τον βλεπω τι μπορει να φταίει;
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=254891&highlight=testdisk&page=4 ...για give it a try μπας και... (κοίταξε και στο mypc/props/manage/disk man/αν σου δίνει επιλογή assign a letter to this disk) (ίσως μάλιστα καλύτερα να δοκιμάσεις αυτό πρώτα) (κι έτι καλυτερότερα, δοκίμασε να τον συνδέσεις α)σε άλλη θύρα β)σε άλλο pc ) Αν δεν κάτσει κάτι από τα προηγούμενα, πας σε recovery προγράμματα (active aprtition recvovery ασυζητητί) , και χρειάζεσαι free space ισόποσο των προς ανάκτηση αρχείων απ' τον εξωτερικό σε άλλον δίσκο...
vasoula78 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=254891&highlight=testdisk&page=4 ...για give it a try μπας και... (κοίταξε και στο mypc/props/manage/disk man/αν σου δίνει επιλογή assign a letter to this disk) (ίσως μάλιστα καλύτερα να δοκιμάσεις αυτό πρώτα) (κι έτι καλυτερότερα, δοκίμασε να τον συνδέσεις α)σε άλλη θύρα β)σε άλλο pc ) Αν δεν κάτσει κάτι από τα προηγούμενα, πας σε recovery προγράμματα (active aprtition recvovery ασυζητητί) , και χρειάζεσαι free space ισόποσο των προς ανάκτηση αρχείων απ' τον εξωτερικό σε άλλον δίσκο... ουτε σε αλλο Pc τον βλεπει τον ειχα συνδεσει σε ενα Pc για να παρω back up και να κανω format στο Pc εκεινο μου εβγαλε 2 δισκους στην διαδικασια του format ( ειχα ξεχασει οτι ειχα συνδεσει τον εξωτερικο) και πατησα διαγραφή τι προβλημα μπορει να δημιουργησε;
VasKag Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ακολουθα τα βηματα και πες μας... τον δειχνει τον σκληρο οπως ειναι στη δευτερη εικονα? αν ναι μηπως τον λεει dynamic?
liopyr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ουτε σε αλλο Pc τον βλεπει τον ειχα συνδεσει σε ενα Pc για να παρω back up και να κανω format στο Pc εκεινο μου εβγαλε 2 δισκους στην διαδικασια του format ( ειχα ξεχασει οτι ειχα συνδεσει τον εξωτερικο) και πατησα διαγραφή τι προβλημα μπορει να δημιουργησε; ΚαΛα Τα ΠήΓεC και εσύ... Διάβαζε...
vasoula78 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ολα οκ λυθηκε το προβλημα με το testdiskwin
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ουτε σε αλλο Pc τον βλεπειτον ειχα συνδεσει σε ενα Pc για να παρω back up και να κανω format στο Pc εκεινο μου εβγαλε 2 δισκους στην διαδικασια του format ( ειχα ξεχασει οτι ειχα συνδεσει τον εξωτερικο) και πατησα διαγραφή τι προβλημα μπορει να δημιουργησε; εχχχχχ καλά αυτό ήταν άπαιχτο... σα να κάλεσες οδική βοήθεια και αφού είπες "ξαφνικά το αμάξι σταμάτησε να ηγαίνει" κτλ, πετάς κι ένα "έχω να του βάλω βενζίνη 2 μήνες, λέτε να φταίει ; " ...ΕΚΤΟΣ κι αν απλά με τρομοκράτησες, και ΔΕΝ εννοείς ότι είχες κάνει "διαγραφή" ΚΑΙ στον εξωτερικό ; ! Τέσπα, μην το κουράζουμε, συνεχίζουν να ισχύουν όσα πρότεινα πριν, μείον το ότι τον δοκίμασες σε άλλο pc. There's still 4 steps to go -----Προστέθηκε 14/10/2008 στις 08 : 07 : 22----- α οκ με πρόλαβες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.