lethes7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα παιδια ο εξωτερικος σκληρος μαλλον τα επαιξε λεει (δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο I:\. Δεν ηταν δυνατη η εκτελεση της αιτησης εξαιτιας ενος σφαλματος σε συσκευη I/O). Επισης δεν ανοιγει καθολου και μολις ανοιγω τον φακελο ο υπολογιστης μου ενω ειναι ο σκληρος ενεργοποιημενος κολλαει και δεν ανοιγει καθολου. Τι μπορει να συμβαινει γνωριζει κανεις?? Ευχαριστω εκ των προτερων.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Εγώ δε γνωρίσω τι μπορεί να συμβαίνει,αλλά και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι χάλασε ο δίσκος μέσα,αλλά μόνο το κουτί. Οπότε για να σιγουρευτείς,εκτός από τα εύκολα(αλλαγή usb θύρας ή και καλωδίου)τον βγάζεις από το κουτί και τον συνδέεις στη μητρική.
thanos75x Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Eμενα τα κουτια MY BOOK 500 USB εχω 3 το ενα μου εβγαζε απο την αρχη οτι και δισκο να εβαζα μεσα: windows write delayed fail... Ο δισκος δεν θα εχει προβλημα αλλα το κουτι θα ειναι για πεταμα... κλασικο με τους WD. Κανε αυτο που λεει ο Bass βαλτον κατευθειαν πανω στη μητρικη και θα παιξει μια χαρα
lethes7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Να το κανω ρε παιδια αλλα πως που δεν ξερω ουτε πως ανοιγει το κουτι και φοβαμαι μηπως τον χαλασω περισσοτερο.
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ο δίσκος μέσα στο κουτί, είναι συνδεδεμένος όπως σ' ένα pc. Οπότε δεν υπάρχει κάτι "να χαλάσεις περισσότερο στο δίσκο". Απλά θα "σκοτώσεις" την πιθανή εγγύηση του κουτιού, ανοίγοντάς το (αν δεν ανοίγει ΧΩΡΙΣ εμφανή σημάδια "παραβίασης") Αν δεν το θέλεις αυτό, τον δίνεις όπως είναι για αλλαγή (εφ' όσον είσαι εντός εγγύησης κι έχεις την απόδειξη αγοράς), αλλά χάνεις τα δεδομένα εντός του δίσκου. Αν σε νοιάζουν τα δεδομένα, κάνε αυτό που είπαν τα παιδιά (εν ανάγκη άνοιξε το κουτί με ανοιχτήρι για κονσέρβες, αλλά αν θέλεις να βάλεις πχ άλλο δίσκο μέσα, αν τελικά το πρόβλημα είναι στο δίσκο, ε, πρόσεξε μην το σακατέψεις ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ - ΑΝ σε νοιάζει η...εμφάνισή του). Αν "φοβάσαι", δώσ' τον σε τεχνικό να στο ανοίξει, να τον πάρεις και να τον συνδέσεις απ' ευθείας στο pc και να δεις αν εκεί δουλεύει, (το ξαναλέω: το να βγεί ο δίσκος απ΄το κουτί, ΔΕΝ θα κάνει περισσότερη "ζημιά" στον δίσκο. Αν ο δίσκος θα έχει πρόβλημα, θα είναι γιατί ΗΔΗ έχει πρόβλημα. Όχι από το "άνοιγμα") αλλά θα έιναι πεταμένα λεφτά (δεν ξέρω καν τί θα σου ζητήσει για να το ανοίξει: Μπορεί απλά να ξεβιδώσει 4-5 βίδες -που δεν "φαίνονται" για 'σενα, και να σου πει "παρ' το και ουστ", είτε να σου πει "10?,20?,30?,40?". Το τελευταίο είναι και το πιο πιθανό, μιας και είναι "η "επίσημη" ελάχιστη χρέωση μέχρι μιας ώρας δουλειά")
thanos75x Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Εκει που εχω τα κοκκινα βελακια εχει δυο ελασματα πλαστικα (κοιταζοντας αναμεσα στις τρυπες θα το δεις ευκολα και απο πανω και απο κατω ειναι στο αντιστοιχο σημειο) τα οποια πιεζεις απαλα με ενα κατσαβιδι ωστε να μπορεσεις να συρεις το καπακι προς τα πισω (βλέπε γαλαζιο εικονικο χερι) και σιγα σιγα θα ανοιξει προσεχτικα οχι βιαιες κινησεις. Μετα εχει 4 βιδες οι οποιες κρατανε τον σκληρο πανω στο μεταλλικο πλαισιο. Εχει και μια βιδουλα μικρη στην πλακετα που ειναι τα ledakia εκει δηλαδη που πατας ωστε να παρει ρευμα και να ανοιξει ο σκληρος. Στη συνεχεια εχει τις κλασικες 4 βιδες με λαμακι αστερακι και λαστιχο που κρατανε τον σκληρο και φυσικα ενα πλακε καλωδιο που ειναι ρευμα και SATA... Ελπιζω να βοηθησα... Βασικα τωρα ειμαι στη δουλεια αλλιως θα σου ανεβαζα photo με ενα κουτι ανοιχτο να δεις πως ειναι. Το δυσκολο μερος ειναι οτι πρεπει να πατας σχεδον ταυτοχρονα και τα 2 ελασματα και να τραβας το καπακι προς τα πισω... ισως χρειαστεις και ενα χερι βοηθειας απο καποιον ακομα
aladdin7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μαλλον θα σωθει ο δισκος σου! Το κουτι φαινεται πως τα επαιξε!
lethes7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστω πολυ παιδια θα το προσπαθησω και θα σας πω. thanos αν μπορεις να μου στειλεις και μια φωτο με ανοικτο το σκληρο δισκο θα με διευκολυνες πολυ. Ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σας!! -----Προστέθηκε 16/10/2008 στις 12 : 25 : 49----- ενα αλλο προβλημα που δημιουργειται μολις συνδεω τον εξωτερικο ειναι οτι κολλαει ο υπολογιστης και δεν λειτουργει τιποτα αν αυτο μπορει να βοηθησει σε καποιο συμπερασμα.
thanos75x Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Εχθες ξεχασα να σου ανεβασω γιατι εμπλεξα με 2 δουλειες... 1 να περασω μια DSL σε ενα φιλαρακι που ειναι ασχετος και 2 να βαλω το Destinator σπασμενο σε ενα PNA σε εναν αλλο φιλο. Ελπιζω σημερα να ειμαι free και να ανεβασω photos...
anthony_88 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εγω εχω εναν WD My book essential των 320 και μου πεταει το ιδιο σφαλμα. Ας πουμε οτι το βγαζω απο το κουτι, πώς το συνδέω μετα στην κεντρικη; Πώς είμαι σίγουρος ότι μπορει να σηκωσει η μητρικη δευτερο σκληρο και με τι καλωδια θα το βαλω;;; Εχω φρικαρει παιδια, εχω πολυ και σημαντικο υλικο μεσα...
caution Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Όταν ανοίξεις το κουτί του WD (με προσοχή) θα δεις ότι ο δίσκος είναι SATA. Άρα αν η μητρική σου δέχεται SATA δίσκους (το πιθανότερο, εκτός αν είναι πενταετίας+) το μόνο καλώδιο που θα χρειαστείς είναι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750765 PS. αν το τροφοδοτικό σου είναι παλιό μπορεί να χρειαστείς και αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751392 Good luck
washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Πώς είμαι σίγουρος ότι μπορει να σηκωσει η μητρικη δευτερο σκληρο ...άμα "δε σηκώνει η μητρική δεύτερο σκληρό"....
rigasach Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 να ρωτήσω κάτι σχετικό?δλδ οι θήκες των εξωτερικών είναι που ουσιαστικά τα φτύνουν και δεν αναγνωρίζονται μετά τα δεδομενα? Γιατί εχω το ίδιο πρόβλημα και ενώ τους φακέλους τους βλέπω, δεν μπορώ να μπω μέσα σε αυτούς ή να τους κάνω copy, cut, κτλ...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Aυτό το πρόβλημα μάλλον έχει να κάνει με το file system ή τα δικαιώματα,και λιγότερο με το ίδιο το κουτί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.