michmav Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Γεια χαρά σε όλη την δημιουργική παρέα του forum! Αυτή την περίοδο ξεκίνησα να στείνω ένα html site και θα ήθελα να ρωτήσω κάποιο effect. Ουσιαστικά, λόγο του τύπου δουλειάς που πρόκειτε να ανεβάσω στο site, η δομή θα είναι μια λίστα απο εικόνες, αλλά, ψάχνω να βρω τον τρόπο (λογικά κάποιο ajax effect) που θα κάνει κατα το mouseover πάνω απο κάθε εικόνα, ότι κάνει περίπου πχ. στα thumbs αυτού του %22%2C+%22size%22%3A+%22Vector+Image%22%2C+%22priceOption%22%3A+%22None%22}%2C+{%22type%22%3A+%22Flash%22%2C+%22size%22%3A+%22Flash+Document%22%2C+%22priceOption%22%3A+%22None%22}%2C+{%22type%22%3A+%22Video%22%2C+%22size%22%3A+%22None%22%2C+%22priceOption%22%3A+%221%22}]&showPeople=&printAvailable=&exclusiveArtists=&extendedLicense=&collectionPayAsYouGo=1&collectionSubscription=1&illustrationLimit=Exactly&flashLimit=Exactly&showDeactivatedFiles=&membername=&userID=&lightboxID=&downloaderID=&approverID=&clearanceBin=&color=©Space=&orientation=7&minWidth=0&minHeight=0&showTitle=&showContributor=&showFileNumber=1&showDownload=1&enableLoupe=1&order=Best+Match&perPage=&within=4"]link Με την μόνη διαφορά οτι εγώ εκεί θα βάζω μια gif animation εικόνα που δείχνει σε loop την εικόνα πριν και μετά (retouch...αφού αυτός θα είναι και ο λόγος προβολής στο site). Δεύτερη ερώτηση, σε ένα απλό lightbox ajax effect είναι δυνατόν να μπαίνει mouseover image effect στο αναδυόμενο παράθυρο? (η ερώτηση πάει για να ξέρω αν έχω άλλη εναλλακτική λύση, αν δε βγάλω άκρη με την προηγούμενη. Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας...
Exoskeletor Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 check this out http://www.dreamweaverclub.com/dreamweaver-show-larger-image.php it may help και μπορεις σε αυτο να βαλεις ενα rollover effect κανονικα οπως κανεις παντα
ezDate Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα, Η γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήσεις Javascript με μια εντολή mouseover και κάποια function που θα φτιάξεις για να ανασύρει αποτη βάση δεδομένων σου τη gif εικόνα και να την τοποθετεί εκεί που εσύ θα έχεις τον κέρσορα. Είναι λίγο γενικόλογο αυτό που σου περιγράφω αλλά είναι αυτό που νομίζω ότι θα βοηθήσει. Και βέβαια θα κάνεις χρήση AJAX για την επικονωνία με τη βάση δεδομένων σου. Θυμίσου ότι AJAX δεν είναι γλώσσα προγραμματισμού αλλά τρόπος χρήσης συγκεκριμένων τεχνολογιών για ένα σκοπό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.