tetod17 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχει τροπος-προγραμμα ετσι ωστε να μπορω να αντριγραψω τα προγραμματα με ολες τις ρυθμισεις τους σε ενα νεο pc και τα προγραμματα αυτα να μπορουν να ειναι λειτουργικα Κατι σαν to ghost αλλα οχι ολο τον δισκο γιατι αφορα διαφορετικο pc το μονο που με απασχολει ειναι τα προγραμματα Υπαρχει τροπος για κατι τετοι ειναι εφικτο??????? Τα φωτα σας παρακαλω!!! Υ.Γ Θελω αυτο το προγραμμα οχι γιατι βαριεμαι να κανω εγκατασταση των προγραμματων αλλα γιατι καποια απο αυτα εχουν καποιες που τις ειχαν κανει προγραμματιστες και τωρα ειναι λιγο δυσκολο να γινουν παλι απο την αρχη και πρεπει να αλλαξω pc γιατι αρχιζει και τα φτινει
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Application Mover Μόνο αυτό κατάφερα να βρω για xp. Δεν ξέρω αν δουλεύει. Δοκίμασέ το στην trial έκδοση και πες μας.
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Aν ήταν "χειροποίητα προγράμματα", δεν αποκλείεται και να μη χρειάζονται (έστω κάποια) καθόλου εγκατάσταση. Μετάφερέ τα αυτούσια σε άλλα windows και τσέκαρέ τα
tetod17 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 για το ενα δεν εχω προβλημα ειναι DOS οποτε copy paste και ειμαι μια χαρα αλλα για το αλλα που θελω ειναι παραθυρικο και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει θα δοκιμασω το προγραμμα και θα πω κατα ποσο κανει την δουλεια του Ευχαριστω ολους !!!
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δεν παίζει ρόλο αν είναι παραθυρικό ή όχι. Δοκίμασε αντιγραφή στο άλλο pc και δες αν δουλεύει. Πολλά προγράμματα δεν έχουν πρόβλημα. Αν σου ψάχνει τίποτα βιβλιοθήκες (πχ visualc++, vb κτλ) κατέβασε τα ανάλογα πακέτα από microsoft ή ψάξε στο google για το ανάλογο αρχείο που σου ζητάει να δεις τι είναι και αν μπορείς να το κατεβάσεις από πουθενά. Μόνο κάποια που είναι βαθιά χωμένα και εξαρτημένα από το λειτουργικό και την registry (πχ office, msn) δεν θα δουλέψουν.
tetod17 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Τελικα παιδια το προγραμμα δεν ειχε τα επιθυμητα αποτελεσματα καποια προγραμματα που και με απλο copy paste δευλευαν μονο αυτα πυ λογικα ειχαν καταχωρησεις μεσα στο registry και system32 δεν ανοιγαν. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.