Προς το περιεχόμενο

s.o.s. τριχα σε κονσερβα!

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε ξεκολλάτε, σα γριές θυμούνται πεθαμένους κανετε. Ντάξει, σιτ χάπενς, αλλά κάποιοι δεν ξέρουμε να μαγειρεύουμε και τα τρώμε αυτά τα πράγματα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον ακουστε και το δικο μου:

καλοκαιρι λιγο μετα το euro παω σε γειτονικο περιπτερο και παιρνω coca cola, το γνωστο μπουκαλακι. Συνηθως κοιταζω την ημερομηνια ληξης αλλα τη συγκεκριμενη στιγμη το αγνοω ισως (προσοχη εδω) γιατι εχει ταμπελακι το μπουκαλακι "euro 2008" οπου η coca cola ειναι απο τους μεγαλους χορηγους. Αρχιζω να πινω και επειδη ειμαι coke freak διακρινω μια διαφορα στη γευση, σαν να εχει φυγει το ανθρακικο, σαν να εχει γευση πλαστικου, κατι περιεργο τελος παντων... Κοιταω την ημερομηνια ληξης και βλεπω 2007! Εν το μεταξυ ειμαι με φιλους και εχουμε παθει ολη πλακα! Παω πισω στο περιπτερο και το δειχνω του περιπτερα, παιρνω μια new και φευγω... Ακομα δεν εχω καταλαβει πως εγινε αυτο...

Δημοσ.

πολλα μπορουν να συμβουν,σκεψου ομως και περιπτωση να παρεις π.χ. στρειδια και να βρεις μεσα μαργαρηταρια...

να σου τυχει νυχτεριδα παντως...(εκτος αν ηταν ποντικακι)...κριμα που δεν ηταν τα φτερα που λενε πως φερνουν τυχη...θα'χεις ακουσει για το "νυχακι της νυχτεριδας"..Ε,αμα σου τυχει μεσα σε χαλβα θα εισαι μαλλον ευλογημενος....

Η δηλωση παντως:"εζησα αλλη μια πληγη της βιομηχανικης παραγωγης" με κανει και γελαω...

Δημοσ.
υ.γ.εχω κρατησει τη συσκευασια και το μισο κομματι που εχει φυτευμενη τη τριχα

δηλ. ολα τα υπόλοιπα, πλην του μισού κομματιού, τα έφαγες; πραγματικά ειχε πέσει πολύ πείνα :lol:

προτάσεις :

1. αυριο βγαινεις στον Αυτιά, μαζι με την κονσέρβα, και φανελάκι Μινερβα λεκιασμένο με τα ξερατά. Μην ξεχάσεις να πεις και το στάνταρ "ειμαι της γενιάς των 700 ευρώ".

κερδίζεις τις 15 ωρες δημοσιότητας που χρωσταει ο Θεός σε κάθε Ελληνα, και πολλές προσκλήσεις σε πρωινάδικα.

2. Παρε τηλεφωνο την εταιρεία και παζάρεψέ το. Αναλογα τις ικανότητες σου, μπορει να κερδίσεις απο 15 καφάσια ντολμαδάκια έως ταξιδι για 2, στη ΒΙ.ΠΕ Θεσ/νίκης, με ολα τα έξοδα πληρωμένα

3. Κάνε μήνυση και πάρτους τα σώβρακα. Αν ξερεις εναν καλό δικηγόρο κι εναν μοναχό, ισως πάρεις και κάτι παραπάνω (απο σώβρακα)

Δημοσ.

Τώρα με τρίχες θα ασχολούμαστε ?? :-)

Εγώ είμαι μαγνήτης τριχών.

Κάθε φορά που τρώω μακαρόνια τα κουρεύω πρώτα :lol::lol::lol:

Τις βγάζω και συνεχίζω, τι να κάνω ? Νηστικός θα μείνω ?

Και μάλιστα μαγειρεμένα στο σπίτι μου κι όχι απέξω....

Δημοσ.

Τρίχες να φάν και οι κότες!

Στον Στρατό:ΣΕ φυλάκιο στη Σάμο,με έχει θερίσει η πείνα και αγοράζω 1τσουρέκι+1κρουασάν.Ο δόκιμος να ωρύεται να κάνουμε οικονομία για να φτάσουν σε όλους,εγώ να τον γράφω.Τσακίζω το κρουασάν,όλα οκ.Ανοίγω το τσουρέκι και στην τρίτη δαγκωνιά πετυχαίνω βαμμένη ξανθιά τρίχα...πώς το κατάλαβα οτι ήταν βαμμένη;Είχε αρχίσει να ασπρίσει η ρίζα της παλιόγριας!

Στο Μπουρνάζι:Σε πολύ γνωστό σαντουιτσάδικο πάνω στον πεζόδρομο,κάθομαι μετά το πιώμα να φάω κάτι να λαδώσει το άντερο.Εκέι που είχα φτάσει στην μέση του σάντουιτς και μόλις είχα ρίξει την δαγκωνιά βλέπω κάτι μαύρο να συνδέει το στόμα μου με το ψωμί,σάν την διώρυγα του Σουέζ ένα πράμα.Τρέχω στο καπάκι να ζητήσω εξηγήσεις...

Χτύπημα πρώτο:H μαύρη τρίχα ήταν μακριά,χοντρή και κατσαρή

Χτύπημα δεύτερο:Τα ψωμιά,σύμφωνα με τον υπάλληλο,τα παρασκεύαζε ένας Πακιστανός.

Τώρα αλήθεια πείτε μου,άν σας έδιναν δεύτερο σάντουιτς και καλά για συγνώμη, θα το τρώγανε;;;

Δημοσ.
σημερα εζησα αλλη μια πληγη της βιομηχανικης παραγωγης!:shock: πηρα απο ενα supermarket μια κονσερβα ντολμαδες να φαω λογω πεινας και για ονομα του θεου!!!!!!!!:fear:ειχε μια τριχα μεσα!!!αηδιασα μεχρι εσχατων και ξερασα(συγνωμη,αλλα νιωθω την αναγκη να τα πω ολα).σκεφτομαι να κανω μηνυση στην εταιρεια.που θα απευθυνθω? :cry:

υ.γ.εχω κρατησει τη συσκευασια και το μισο κομματι που εχει φυτευμενη τη τριχα

..μπα αρκεί να σκεφτεί κανείς "είμαστε ό,τι τρώμε" και χαλαρώνει....

Δημοσ.
πώς το κατάλαβα οτι ήταν βαμμένη;Είχε αρχίσει να ασπρίσει η ρίζα της παλιόγριας!

:lol::lol::lol::lol::lol:..εγραψε...:lol::lol:

θυμηθηκα φαση απο το στρατο ,οταν ειχαμε παει για σκηνακια ,μας εδωσαν κονσερβες ντολμαδακια και καποιος βρηκε γοπα απο τσιγαρο μεσα...κατι σαν kinder εκπληξη...

Δημοσ.

δεν ξερω τι λετε εσεις,αλλα θα παω για μηνυση.δεν υποφερεται πια αυτο!ελεος!!παντως η τριχα τραβηχτηκε απο τον ντολμα που ηταν στο στομα μου και εμεινε ακεραια στον αλλο μισο!πιστεψτε με,αλλα ειμαι ικανος μεχρι και dna να κανω.ημαρτον!τυφλα η παραγωγη της ελλαδας ειπαμε,αλλα οχι και διακινηση ανθρωπινων μελων μεσα στο φαγητο!!!

ισως στο μελλον να αποτελεσει και τροπο εξαφνισης πτωματων....ενας θεος ξερει!και το κακο ειναι οτι κανεις σας δεν διαμαρτυρεται γιαυτο!τι να πω...

Δημοσ.

Καμιά ιστορία με τίποτα που να θέλει να μοιραστεί την τροφή σου (και να περιέχεται σ αυτή) δεν έχουμε;

Από σουβλατζίδικο στα Γιάννενα. Στο πρώτο πιτόγυρο και μετά από δυο δαγκωνιές βλέπω κάτι να κινείται στο εσωτερικό του. Ήταν μια κακομοίρα πεταλούδα (ξέρετε απ αυτές τις νύχτας τις μαυριδερές) που χε πασαλειφτεί με τζατζίκι και δε μπορούσε πια να πετάξει. Ευτυχώς το δεύτερο ήταν οκ κι έτσι δεν έμεινα νηστικός.

Δημοσ.
δεν ξερω τι λετε εσεις,αλλα θα παω για μηνυση.δεν υποφερεται πια αυτο!ελεος!!παντως η τριχα τραβηχτηκε απο τον ντολμα που ηταν στο στομα μου και εμεινε ακεραια στον αλλο μισο!πιστεψτε με,αλλα ειμαι ικανος μεχρι και dna να κανω.ημαρτον!τυφλα η παραγωγη της ελλαδας ειπαμε,αλλα οχι και διακινηση ανθρωπινων μελων μεσα στο φαγητο!!!

ισως στο μελλον να αποτελεσει και τροπο εξαφνισης πτωματων....ενας θεος ξερει!και το κακο ειναι οτι κανεις σας δεν διαμαρτυρεται γιαυτο!τι να πω...

νταξ', νταξ', ΝΤΑΞ' ! ! !

http://www.petitiononline.com/solkHG65/support_gponiris.html

Δημοσ.

gponire Πολύ σοβαρά το πήρες. Σιγά μην κάνεις μήνυση, και αν κάνεις τι θα πεις? Είδα μια τρίχα στο ντολμαδάκι μου? Και θα πας το ντολμαδάκι στο δικαστήριο αφού το έχεις συντηρίσει στην κατάψυξη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...