xouzel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Γνωριζω οτι υπαρχει προγραμμα που εξαφανιζει τα βελακια απο τις συντομευσεις στην επιφανεια εργασιας. Το ξερει κανεις ???? Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν, και πως μπορω να μεταφερω το "πακετο επαφων" των Vista, απο λαπτοπ σε αλλο λαπτοπ. Eιναι πανω απο 1000 ονοματα με τηλεφωνα, διευθυνση κλπ, κλπ, κλπ και που χρονος να τα ξαναγραφω. Ευχαριστω....
pirobatis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Γνωριζω οτι υπαρχει προγραμμα που εξαφανιζει τα βελακια απο τις συντομευσεις στην επιφανεια εργασιας. Το ξερει κανεις ???? - αν εχεις xp -- το winxp manager αν εχεις vista -- το Yamicsoft vista manager
flik Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Εγώ έχω δύο αρχεία .reg που το ένα τα εμφανίζει και το άλλο τα εξαφανίζει. Τα παραθέτω. Σε μένα δουλεύουν κανονικά. Αλλά μου δούλεψε και ένα άλλο πρόγραμμα που είχα κατεβάσει, το vista shortcut overlay, Που έχει και επιλογή για άλλο μέγεθος στα βελάκια. Παραθέτω πάντως το .reg, με διπλό κλικ καταχωρείται το κλειδί, κάνεις Log off-log in και είναι έτοιμα τα εικονίδια χωρίς βελάκια. Arrows.zip
xouzel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστω για τη βοηθεια, αλλα αυτα τα αρχεία .reg, πως στην ευχη δουλευουν ?? Και καμια ιδεα για τις "επαφες" ????
Giorgos860 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 κατεβασε το tune up utilities και θα κανεις πολλα περισσοτερα
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Τα reg αρχεία είναι στην ουσία αρχεία κειμένου. Αν όμως τα κάνεις διπλό κλικ σε ρωτάει αν έλεις να εισάγεις τις πληροφορίες στο μητρώο. Αν πεις ναι τις βάζει. Ίσως να χρειαστεί επανεκκίνηση για να εμφανίσει αποτελέσματα. Αν θέλεις να κάνει backup τις επαφές του microsoft outlook, νομίζω ότι μπορείς να πας στις επαφές κάνεις εξαγωγή σε αρχείο και να επιλέξεις Access ή/και Excell και να τις κάνεις εισαγωγή από αρχείο στον άλλο υπολογιστή. Για το Outlook express μια από τα ίδια. Πας στις Διευθύνσεις και κάνεις εξαγωγή σε wab και μετά εισαγωγή wab. Υπάρχουν και προγράμματα που κάνουν backup τα πάντα από το outlook, όπως mail και επαφές. Κάνε αναζήτηση για outlook backup στο google.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.