g1annis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Έχω φάει την ώρα μου τεστάροντας όλες τις ρυθμίσεις του Liferea και δεν τα καταφέρνω. Αυτό που θέλω είναι το εξής: όπως εμφανίζονται τα feeds στη λίστα δεξιά στο Liferea, θέλω όταν πατάω διπλό κλικ, απλά να το ανοίγει στον Firefox και να εξακολουθώ να βλέπω το Liferea, και όχι να κάνει focus κατευθείαν στο Firefox. Δηλαδή, θέλω να μπορώ να πατήσω διπλό κλικ σε 10 ειδήσεις και να πάω μετά στο firefox και να τις δω σε 10 ανοιχτά tabs, και όχι κάθε φορά που ανοίγει ένα tab να εμφανίζεται ο firefox, να ξαναπάω στο Liferea και ούτω καθεξής. Αν δεν έγινα κατανοητός, παρακαλώ πείτε μου να γίνω πιο σαφής. Ευχαριστώ.
g1annis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει. Για όσους δεν κατάλαβαν θέλω κάθε φορά που πατάω κάποιο λινκ σε άλλο πρόγραμμα (όχι στο Firefox) να ανοίγει το λινκ σε νέο tab, αλλά το firefox να μένει στο background. Παρακαλώ τους admin να αλλάξουνε τον τίτλο σε κάτι πιο σχετικό, μιας και το πρόβλημα μου δεν έχει να κάνει μονο με το liferea. Κάτι σαν "άνοιγμα firefox tabs στο background" ή αν μπορείτε να το περιγράψετε καλύτερα. -----Προστέθηκε 25/11/2008 στις 10 : 30 : 30----- Βρήκα τη λύση Πρώτα πάμε στις ρυθμίσεις του firefox γράφοντας στη μπάρα διευθύνσεων about:config Μετά γράφουμε στο πεδίο φίλτρων Background κι έτσι εμφανίζονται όλες οι ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με αυτό Επιλέγουμε την ρύθμιση browser.tabs.loadDivertedInBackground και στη στήλη value πατάμε δεξί κλικ-->Toggle Αυτό ήταν.
parsifal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Παρακαλώ τους admin να αλλάξουνε τον τίτλο σε κάτι πιο σχετικό, μιας και το πρόβλημα μου δεν έχει να κάνει μονο με το liferea. Κάτι σαν "άνοιγμα firefox tabs στο background" ή αν μπορείτε να το περιγράψετε καλύτερα. Done. Και ευχαριστώ για τη λύση, έψαχνα κι εγώ κάτι παρόμοιο για να ανοίγω στο background Firefox tabs από e-mails του Thunderbird!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.