Freakster Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Πήρα σήμερα το iPod Touch μου από το multirama (thanx froufrou! ) αλλά δυστυχώς γύρισα σπίτι στην απογοήτευση.. Δεν θέλει να συνδεθεί με τίποτα στο δίκτυο μου.. Αλλάζω τις ρυθμίσεις, κάνω restart, reset. Τίποτα. Μη μου πείτε ότι πρέπει να αλλάξω ρουτερ Linksys Wag200g, wpa2 personal. DHCP ενεργοποιημένο και τα άλλα τα πισι είναι με static ips. Tips;
benzinas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δεν προαπαθεις μια να βγαλεις το wpa και να συνδεθεις?Εχω εχω το iphone με linksis wag354g και συνδεεται μια χαρα με wep.Δες το μια χωρις ασφαλεια δικτυου και ποσταρε παλι εδω μηπως βρουμε καμια αλλη ακρη
Freakster Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Το έκανα και παίζει με wep.. Και αντε τωρα να δω ποιος θα πρωτοκλεβει απο τη συνδεση μου...
charoui Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 εμενα με asus wl500g παίζουν μια χαρά με wap2 και το iphone το το ibook (ξαναδοκίμασε νομίζω)
Freakster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Και με wep τώρα, βλέπει το δίκτυο, βγάζει "τικ" ότι και καλά συνδέθηκε αλλά δεν παίζει τπτ. Του τράβηξα ένα reset, ώρα για restore. Και μετά, αν επιμείνει, πακετάρισμα.
Freakster Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν από τις 16/10 το έχουν παραλάβει στο service και με γράφουν κανονικά ( ο υπεύθυνος είναι απασχολημένος εδώ και 4 μέρες και δεν μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο ), μου έδωσαν λοιπόν μια η οποία δεν ήξερε (κατά τα λεγόμενα της) να μου εξηγήσει και πολλά πράγματα μόνο το ότι το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι feature της συσκευής ή κάτι τέτοιο λόγω λειτουργικού. θα το χάσουμε τελείως το ελάχιστο iq που μας απέμεινε.. Και πάμε πάλι: Είσαι συνδεδεμένος έτσι στο δίκτυο σου. Όταν απενεργοποίησεις το wifi (δε θέλω να μου τρώει μπαταρία, είναι παράλογο;;;;; ) αποσυνδέεσαι. Όταν το ξανανοίξεις είναι δυνατόν να απαιτεί RESTORE η συσκευή για να μου κάνει την τιμή να ξανασυνδεθεί; μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει και να μου πει ότι ξέρεις, δεν είσαι τρελός δεν τα χεις χαμένα που ακόμα πιστεύεις ότι θα έπρεπε να συνδεθεί σε δίκτυο ενα; Είναι παράλογο να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω; Και είναι παράλογο να πιστεύω ότι δεν θα τα πάρω; λολ πια.
islandero Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Φιλε μου και γω μολις πηρα το touch 2G. Eχουμε και το ιδιο ρουτερ. Κακως ομως εκανες και το εστειλες μιας και ειναι γενικο προβλημα των 2G με το wifi και ανεμενεται να φτιαχτει το bug στο επομενο ισως update. Με ενα search στο google θα δεις ποσοι πολυ εχουν προβλημα. Σε εμενα τωρα τι γινεται. Πρωτα απο ολα για να συνδεθει κανονικα στο wifi πρεπει να κλεισω και να ξανανοιξω την συσκευη. Οσο για την ασφαλεια, σε πολλα φορουμ αναφερουν ασυμβατοτητα του touch με την WAP2 ενω αλλοι λενε προβληματα με ολα τα πρωτοκολλα ασφαλειας. Εγω το δοκιμασα και δεν λειτουργησε και ετσι υπαρχει και μια αλλη λυση το mac filtering, βαζεις τις mac απο καθε συσκευη σου και οι αλλες δεν μπορουν να συνδεθουν. Σε μενα προς το παρον δουλευει γιατι αν και τις προηγουμενες μερες μπαινανε 2-3, τωρα δεν μπαινουν πια.
Freakster Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Φίλε islandero, ευχαριστώ για το feedback. Τουλάχιστον δεν μου πουλάνε τρέλα στο service. Το ότι όμως περιμένουμε να διορθώσει η apple το πρόβλημα δε μου λέει κάτι, θα το επιστρέψω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και θα αγοράσω κάτι άλλο. Και ελληνικό πληκτρολόγιο περιμένουμε μήνες τώρα και αν το δούμε ποτέ.. Εν ολίγοις, δε μπορώ να κάθομαι να κάνω restore όποτε κάνω το λάθος να κλείσω το wifi! Σαν κάθε φορά που κλείνεις την τιβι να πρέπει να την πας στο τεχνικό αν θες να ξαναδεις! Ότι να'ναι apple.. υγ. τα ίδια κάνει και το iphone?
islandero Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 οχι δεν ειπα οτι θελει restore, power off και το ξανανοιγεις μετα και εμφανιζεται η μπαρα του wifi πανω πανω. http://www.electronicpulp.net/2008/10/how-to-fix-ipod-touch-2g-wi-fi.html να εδω εχει καποια tips να δοκιμασεις για να το φτιαξεις. Παντως μην απελπιζεσαι. Για μενα ειναι μακραν το καλυτερο gadgetaki που ειχα, στα για ταξιδια, στο δρομο, ακομα και στο αυτοκινητο ειναι νομιζω η καλυτερη παρεα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.