goumenitsanos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 παιδες θελω την εμπειρη βοηθεια σας.Σε δικτυο 3 υπολογιστων με win 2000 και με κωδικο προσβασης ξερω οτι αν δεν εχεις κωδικο η τον ξεχασεις μπορεις να μπεις σε ασφαλη λειτουργια και να μπεις στον υπολογιστη.Τωρα θελω να μου πειτε αν μπορεις να μπεις στον υπολογιστη σε ασφαλη λειτουργια μπορεις να βρεις τον παλιο κωδικο;Μεσω registry-καπως αλλιως;θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας.Ευχαριστω για τον χρονο σας
100 010 00 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Εν ολιγοις ρωτας πως να σπασεις το κωδικο του admin. Εγω που ειμαι admin, πρεπει να σου απαντησω............ τι λες? Για πες και εσυ ρε τσακ?
tsakonas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 χαχα Δεν ειμαι admin παντως Σιγουρα γινεται reset με ενα usb stick (εκανα ενα reset admin pass στα vista προχτες) Recovery δε ξερω, νομιζω πως οχι
goumenitsanos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Εν ολιγοις ρωτας πως να σπασεις το κωδικο του admin. Εγω που ειμαι admin, πρεπει να σου απαντησω............ τι λες? Για πες και εσυ ρε τσακ? για να καταλαβω ποιο ειναι τελικα το συμπερασμα;Ειμαι κακοβουλος χρηστης;Αν θελεις να με βοηθησεις και δεν πρεπει να μαθει καποιος τον τροπο στειλε μου πμ σε παρακαλω ευχαριστω και παλι!
nske Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 [Ο περιπλανώμενος τρελός γουρλώνει τα μάτια ψελλίζοντας από το βάθος μερικές ασυνάρτητες λέξεις, ενώ οι περαστικοί κουνάν συγκαταβατικά το κεφάλι] SAM... SYSKEY... BKHIVE... SAMDUMP... PWDUMP... JOHN... L0PTH... WINDOWS! WIND...aaaargh th...e p..ain.. NOOOOOO...
Bspus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 με win 2000 και με κωδικο προσβασης ξερω οτι αν δεν εχεις κωδικο η τον ξεχασεις μπορεις να μπεις σε ασφαλη λειτουργια και να μπεις στον υπολογιστη. Αυτο ισχυει μονο σε περιπτωση που ο κωδικος του adminιstrator ειναι κενος. Και δεν χρειαζεται ασφαλη λειτουργια. Κενος κωδικος administrator ειναι συνηθισμενο φαινομενο δυστυχως αλλα δεν μπορεις να βασιζεσαι σε αυτο. Τωρα για να βρεις τον παλιο κωδικο, απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις πληρη προσβαση στα αρχεια του δισκου που περιλαμβανονται τα windows. Ενας τροπος να γινει αυτο ειναι να εχεις ηδη εναν κωδικο για καποιον χρηστη που ειναι administrator. Το πως μπορεις να βρεις τροπο να κανεις reset τον κωδικο ενος administrator χρηστη η/και να κανεις brute force καποιον παλιο κωδικο ειναι κατι που μπορεις να βρεις με ενα search στο google. Υπαρχουν αρκετες επιλογες. Ο "τρελος περιπλανωμενος" ανεφερε ηδη το pwdump και το john (theripper) καθως και το l0pht(crack). Ψαξε επισης για ntpasswd και SAMInside
goumenitsanos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Αυτο ισχυει μονο σε περιπτωση που ο κωδικος του adminιstrator ειναι κενος. Και δεν χρειαζεται ασφαλη λειτουργια. Κενος κωδικος administrator ειναι συνηθισμενο φαινομενο δυστυχως αλλα δεν μπορεις να βασιζεσαι σε αυτο. Τωρα για να βρεις τον παλιο κωδικο, απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις πληρη προσβαση στα αρχεια του δισκου που περιλαμβανονται τα windows. Ενας τροπος να γινει αυτο ειναι να εχεις ηδη εναν κωδικο για καποιον χρηστη που ειναι administrator. Το πως μπορεις να βρεις τροπο να κανεις reset τον κωδικο ενος administrator χρηστη η/και να κανεις brute force καποιον παλιο κωδικο ειναι κατι που μπορεις να βρεις με ενα search στο google. Υπαρχουν αρκετες επιλογες. Ο "τρελος περιπλανωμενος" ανεφερε ηδη το pwdump και το john (theripper) καθως και το l0pht(crack). Ψαξε επισης για ntpasswd και SAMInside Για αλλη μια φορα διδαξατε.Απλα ειμαι ΥΠΟΧΡΕΟΣ.Θα δοκιμασω τις λυσεις σας
100 010 00 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 για να καταλαβω ποιο ειναι τελικα το συμπερασμα;Ειμαι κακοβουλος χρηστης;Αν θελεις να με βοηθησεις και δεν πρεπει να μαθει καποιος τον τροπο στειλε μου πμ σε παρακαλω ευχαριστω και παλι! Το ιδιο στικακι πρεπει ναχουμε......... Kingston ειναι? EDIT: λαθος παραθεση φυσικα...... χεχε
tech25 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Να συμπληρωσω απλα οτι αν το password ειναι μικροτερο απο 7 χαρακτηρες, αποθηκευεται (by default) σαν LM hash και οχι σαν NTLM hash, που θα σου κανει την υποθεση αποκρυπτογραφησης, θεμα λεπτων.. Πληροφοριακα με το saminside μπορεις να παρεις τα hashes και να τα πεταξεις σε ενα site που χρησιμοποιει rainbow tables και να αφησεις αυτο να κανει την δουλεια.. NDOWS! WIND...aaaargh th...e p..ain.. NOOOOOO[/size']... Απολαυστικος....
doll Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Να συμπληρωσω απλα οτι αν το password ειναι μικροτερο απο 7 χαρακτηρες, αποθηκευεται (by default) σαν LM hash και οχι σαν NTLM hash, που θα σου κανει την υποθεση αποκρυπτογραφησης, θεμα λεπτων..Πληροφοριακα με το saminside μπορεις να παρεις τα hashes και να τα πεταξεις σε ενα site που χρησιμοποιει rainbow tables και να αφησεις αυτο να κανει την δουλεια.. Απολαυστικος.... Tech 25, είναι δυνατόν να ξανακοιτάξεις το fiwmware του 5980/12 σχετικά μς τα προβλήματα των υποτίτλων? (Βγήκε και νέα έκδοση στο site της philips). PM δεν μπορούμε να σου στείλουμε πλέον γιατί γέμισες.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.